Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canimm hosgeldin ben de telefondan giriyorum daha rahat oluyor bence
Dunden uykusuzum biraz uykum var biraz spor yapsam iyi olacak ama bilemiyorum ya sen nasilsin ne var ne yok

Kızlarr bunun hakkında ne düşünüyorsunuzz öğle aralaronda bi porsiyon yemek hakkında? Ona göre alıcamm :)

Hosbulduk diyorum herkese
Her pazar dilim dilim kek yerim normalde bu saatler itibariyle şimdi de cok cekti canim krize girecektim nerdeyse ki 3 hurma 2 ceviz yarim haşlanmış yumurta yedim bastirdi cok şükür. Öğle yemeğinde de 20 kadar küçük sarma yedim bunun için de açık havada yürüyüşe çıkıyoruz şimdi. Kaçamak haftada bir gün mü ya da ödül veriyor musunuz

Eki Görüntüle 1956224
Bende sporumla gurur duyuyor ve paylaşıyorum böyle mutluyum çünkü
cok seker canim

Evet bebegim huysuz geceleri de emme tiryakisi cok sik uyanip emmek istiyor. Huysuzlugu dis çıkarmasindan da olabilir
canim hepimizde ayni dert bak ben de @askrhpozotif te iki yasina girdiler ama hala gece uykulari sikintili buyurken normal uykusuzluk motomot moral bozuyor yeme istegini artiriyor ama dur demeliyiz iste
Kizlar gunaydinnn gece buralarda takilinca kahvalti edip gelmek anca oldu tabiiii hepimize kacamaksiz saglikli pazarlar diliyorummm
tubaydin seren hanim
Dİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize
aynen canim doyetisyene sadece yağ orani icin gidiyorum inan ben o kadar cok konusuyorum ki kesin cikinca ohhh be diyordutr

Aha benden bi tane daha
Bana ne yaparsan yap sen zayıflayamazsın
Gene bırakırsın diyor

Bende diyorumki
Gün gelecek bana Hanım yeter artık çok zayıfladın bırak diyeceksin bak da gör
amin hepimize

amin hepimizin ki benimkide hergun diyet nasil gidiyor diyo
planlarim out oldu temizlik yapacaktim gezmedeyim :)
Dunden uykusuzum biraz uykum var biraz spor yapsam iyi olacak ama bilemiyorum ya sen nasilsin ne var ne yok
alisinca tel daha rahat geliyor :)
Benim yarin dr randevum var kizlar dahiliye raporumu yenilemeye gidecegim fazla giremem sanirim simdiden haber vereyim dedim
kolay gelsin canim
İyiyim ben de cnm akrabaya geldik de bulgur vardı bi kaşık yedim
bi kasiktan birsey olmaz canim olcuyu kacirmsyalim yeter

Eki Görüntüle 1956224
Bende sporumla gurur duyuyor ve paylaşıyorum böyle mutluyum çünkü
cok seker canim

Evet bebegim huysuz geceleri de emme tiryakisi cok sik uyanip emmek istiyor. Huysuzlugu dis çıkarmasindan da olabilir
canim hepimizde ayni dert bak ben de @askrhpozotif te iki yasina girdiler ama hala gece uykulari sikintili buyurken normal uykusuzluk motomot moral bozuyor yeme istegini artiriyor ama dur demeliyiz iste
Kizlar gunaydinnn gece buralarda takilinca kahvalti edip gelmek anca oldu tabiiii hepimize kacamaksiz saglikli pazarlar diliyorummm
tubaydin seren hanim
Dİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize
aynen canim doyetisyene sadece yağ orani icin gidiyorum inan ben o kadar cok konusuyorum ki kesin cikinca ohhh be diyordutr

Aha benden bi tane daha
Bana ne yaparsan yap sen zayıflayamazsın
Gene bırakırsın diyor

Bende diyorumki
Gün gelecek bana Hanım yeter artık çok zayıfladın bırak diyeceksin bak da gör
amin hepimize

amin hepimizin ki benimkide hergun diyet nasil gidiyor diyo
planlarim out oldu temizlik yapacaktim gezmedeyim :)
alisinca tel daha rahat geliyor :)
Benim yarin dr randevum var kizlar dahiliye raporumu yenilemeye gidecegim fazla giremem sanirim simdiden haber vereyim dedim
kolay gelsin canim
İyiyim ben de cnm akrabaya geldik de bulgur vardı bi kaşık yedim
bi kasiktan birsey olmaz canim olcuyu kacirmsyalim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…