- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.701
Hayirlisi olsun canim Allah gonlune gore versin her zaman beklerizz:)Kızlar yanlış zamanda giris yaptim grubunuza hamile olma ihtimalim var
Canimm hosgeldin ben de telefondan giriyorum daha rahat oluyor benceKızlar cepten yazıyorum. O yüzden alıntı yapamadım. Resmime yaptığınız yorumlar tekrar güç verdi, teşekkürler :)) bu arada resimdeki kuzenimin kızıydı :)) ee nasılsınız nasıl gidiyor bugün :)
Kolay gelsin canim benim Allah zihin acikligi versinValla bende pazar miskinligi oturdum ders calisiyorummm
Kolay helsin canımm. Bugün kaçamaklar çokmuş galiba :))Valla bende pazar miskinligi oturdum ders calisiyorummm
Aminnn tatlim sagollKolay gelsin canim benim Allah zihin acikligi versin
Ayyy dunnn bir kacamak yaptim 2 hafta kacamak yapmasam ii olcakkk:) mubarek kacamak gunuymuss dunn hahahKolay helsin canımm. Bugün kaçamaklar çokmuş galiba :))
Kolay helsin canımm. Bugün kaçamaklar çokmuş galiba :))
Evet ya dun herkesin kacamagi ust uste geldiA
Ayyy dunnn bir kacamak yaptim 2 hafta kacamak yapmasam ii olcakkk:) mubarek kacamak gunuymuss dunn hahah
Insallah canim ya bakalim gorcez yarin sabahhhEvet ya dun herkesin kacamagi ust uste geldiinsallah pazartesiye kotu yansimaz ya
İyiyim ben de cnm akrabaya geldik de bulgur vardı bi kaşık yedimCanimm hosgeldin ben de telefondan giriyorum daha rahat oluyor bence
Dunden uykusuzum biraz uykum var biraz spor yapsam iyi olacak ama bilemiyorum yasen nasilsin ne var ne yok
Bende aldim ama hic denemedim kizlarr fikirleriniz cok iyi olurEki Görüntüle 1956267 Kızlarr bunun hakkında ne düşünüyorsunuzz öğle aralaronda bi porsiyon yemek hakkında? Ona göre alıcamm :)
tatlim ogrenxi oldugun icin olabilir prstik secim malum heran yemek olmuyor abur cuburdan iyidirEki Görüntüle 1956267 Kızlarr bunun hakkında ne düşünüyorsunuzz öğle aralaronda bi porsiyon yemek hakkında? Ona göre alıcamm :)
cok seker canim
canim hepimizde ayni dert bak ben de @askrhpozotif te iki yasina girdiler ama hala gece uykulari sikintili buyurken normal uykusuzluk motomot moral bozuyor yeme istegini artiriyor ama dur demeliyiz isteEvet bebegim huysuz geceleri de emme tiryakisi cok sik uyanip emmek istiyor. Huysuzlugu dis çıkarmasindan da olabilir
tubaydin seren hanimKizlar gunaydinnn gece buralarda takilinca kahvalti edip gelmek anca oldu tabiiiihepimize kacamaksiz saglikli pazarlar diliyorummm
aynen canim doyetisyene sadece yağ orani icin gidiyorum inan ben o kadar cok konusuyorum ki kesin cikinca ohhh be diyordutrDİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize
amin hepimizeAha benden bi tane daha
Bana ne yaparsan yap sen zayıflayamazsın
Gene bırakırsın diyor
Bende diyorumki
Gün gelecek bana Hanım yeter artık çok zayıfladın bırak diyeceksin bak da gör
amin hepimizin ki benimkide hergun diyet nasil gidiyor diyoGecmis olsun canim küçüğum hasta mi oldu acil sifalar diliyorum
Cok begendim ya harikasin
Tek basina gercekten zor ama burdaki tmosfer adami motive ediyor hemen goreceksin canim
Tahlillerini yaptirman senin icin iyi olur canim
Kiz nerden geliyor bunlar aklina
O gun gelecek canim emin ol cok az kaldi cunku zaman cok hixli geciyor hepimiz cok fit olacagiz ben inaniyorum
planlarim out oldu temizlik yapacaktim gezmedeyim :)Kızlar cepten yazıyorum. O yüzden alıntı yapamadım. Resmime yaptığınız yorumlar tekrar güç verdi, teşekkürler :)) bu arada resimdeki kuzenimin kızıydı :)) ee nasılsınız nasıl gidiyor bugün :)
alisinca tel daha rahat geliyor :)Canimm hosgeldin ben de telefondan giriyorum daha rahat oluyor bence
Dunden uykusuzum biraz uykum var biraz spor yapsam iyi olacak ama bilemiyorum yasen nasilsin ne var ne yok
kolay gelsin canimBenim yarin dr randevum var kizlar dahiliye raporumu yenilemeye gidecegim fazla giremem sanirim simdiden haber vereyim dedim
bi kasiktan birsey olmaz canim olcuyu kacirmsyalim yeterİyiyim ben de cnm akrabaya geldik de bulgur vardı bi kaşık yedim
cok seker canim
canim hepimizde ayni dert bak ben de @askrhpozotif te iki yasina girdiler ama hala gece uykulari sikintili buyurken normal uykusuzluk motomot moral bozuyor yeme istegini artiriyor ama dur demeliyiz isteEvet bebegim huysuz geceleri de emme tiryakisi cok sik uyanip emmek istiyor. Huysuzlugu dis çıkarmasindan da olabilir
tubaydin seren hanimKizlar gunaydinnn gece buralarda takilinca kahvalti edip gelmek anca oldu tabiiiihepimize kacamaksiz saglikli pazarlar diliyorummm
aynen canim doyetisyene sadece yağ orani icin gidiyorum inan ben o kadar cok konusuyorum ki kesin cikinca ohhh be diyordutrDİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize
amin hepimizeAha benden bi tane daha
Bana ne yaparsan yap sen zayıflayamazsın
Gene bırakırsın diyor
Bende diyorumki
Gün gelecek bana Hanım yeter artık çok zayıfladın bırak diyeceksin bak da gör
amin hepimizin ki benimkide hergun diyet nasil gidiyor diyoGecmis olsun canim küçüğum hasta mi oldu acil sifalar diliyorum
Cok begendim ya harikasin
Tek basina gercekten zor ama burdaki tmosfer adami motive ediyor hemen goreceksin canim
Tahlillerini yaptirman senin icin iyi olur canim
Kiz nerden geliyor bunlar aklina
O gun gelecek canim emin ol cok az kaldi cunku zaman cok hixli geciyor hepimiz cok fit olacagiz ben inaniyorum
planlarim out oldu temizlik yapacaktim gezmedeyim :)Kızlar cepten yazıyorum. O yüzden alıntı yapamadım. Resmime yaptığınız yorumlar tekrar güç verdi, teşekkürler :)) bu arada resimdeki kuzenimin kızıydı :)) ee nasılsınız nasıl gidiyor bugün :)
alisinca tel daha rahat geliyor :)Canimm hosgeldin ben de telefondan giriyorum daha rahat oluyor bence
kolay gelsin canimBenim yarin dr randevum var kizlar dahiliye raporumu yenilemeye gidecegim fazla giremem sanirim simdiden haber vereyim dedim
bi kasiktan birsey olmaz canim olcuyu kacirmsyalim yeterİyiyim ben de cnm akrabaya geldik de bulgur vardı bi kaşık yedim
Canım dr oetker vitalis kabak çekirdekli tavsiye ederimEki Görüntüle 1956267 Kızlarr bunun hakkında ne düşünüyorsunuzz öğle aralaronda bi porsiyon yemek hakkında? Ona göre alıcamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?