- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.721
Şimdi ne desem bilemedim :)Hosbulduk diyorum herkese
Her pazar dilim dilim kek yerim normalde bu saatler itibariyle şimdi de cok cekti canim krize girecektim nerdeyse ki 3 hurma 2 ceviz yarim haşlanmış yumurta yedim bastirdi cok şükür. Öğle yemeğinde de 20 kadar küçük sarma yedim bunun için de açık havada yürüyüşe çıkıyoruz şimdi. Kaçamak haftada bir gün mü ya da ödül veriyor musunuz
Diyetisyenler haftalik yüzde 80 diyete riayet edildiğinde kilo verilebilecegini söylüyor. Bu da 1 gun kaçamak yapabileceğimizi gösteriyor. Ben sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu yağı üstüne ılık su içtim bir hafta. Şişkinlik ve gaz yaptı iştahı etkilemedi ama ısrarla iştah kapatıp zayiflattigi söyleniyor biraz sabir deniyor deneyenler var mi ?
Ben 1 hafta denemiştim cnm. Çok yememe rağmen kilo almamıştım. Metabolizmayı hızlandırıyo sanırım.Diyetisyenler haftalik yüzde 80 diyete riayet edildiğinde kilo verilebilecegini söylüyor. Bu da 1 gun kaçamak yapabileceğimizi gösteriyor. Ben sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu yağı üstüne ılık su içtim bir hafta. Şişkinlik ve gaz yaptı iştahı etkilemedi ama ısrarla iştah kapatıp zayiflattigi söyleniyor biraz sabir deniyor deneyenler var mi ?
Gecmis olsun tatlimm bi gorus bakalim doktorunla umarim bi probllem yokturOff kizlar ya yine sekerim dustu bu ara siklasti yine Insulin dengesi bozuldu yine sanirim dusurmeye devam ediyorum ama en iyi bilgiyi sanirim yarin doktor soyleyecek bana
Off kizlar ya yine sekerim dustu bu ara siklasti yine Insulin dengesi bozuldu yine sanirim dusurmeye devam ediyorum ama en iyi bilgiyi sanirim yarin doktor soyleyecek bana
Canim ben burcu 25 yasimdayim 1 kizim var yillardir kk dayim alip vermeler ile birlikte
Corek otu yagini daha onceki diyetimde denemistim cok sevmemistim acikcasi ama sosyal medyada ece var 40 kilonasil gider o bi siteden alio simdi reklam olmasin arkadasim onu almis cok lezzetli bende alicm gibi duruyo o hatunda her sabah icio o yagdan ama her yerden alinan gercekten lezzetli degil iyice arastirip guvenilir yerden al derim
Bu arada her cuma takimlar yarisio sende eger azimli olursa 2 haftaya listeye girersin tum takimlar arasindan en cok kilo verenler secilio bizde grup icinde yarisiyoruz[/QUOTE
Onu ben de takip ediyorum. Cok motive ediyor o da gerçekten. Benim tatla sorunum yok. Aktardan aldim tadi diil güvenilirliği onemli. O da ilk etaplarda aktardan aliyordu küçük bir sise. Ben sahteliginden korkuyorum. Neyse tekrar denicem gibi duruyor o zaman
Insallah canim sagolGecmis olsun tatlimm bi gorus bakalim doktorunla umarim bi probllem yoktur
Cok guzel abla su miktari ve sporunu da yazarsan iyi olur canim afiyet olsunkızlar menüm
sabah 10
2 haşlama yumurta
peynir
2 çeri domates
1 lokma ekmeğe zeytin yağı ve d vitamini
ara
bitki çayı
akşam 18 :10
avuç içi kadar tavuk göğüs
2 yemek kaşığı barbunya salatası
1.5 kase yoğurt (içim yanmış)
4 sarma yoğurdu çok yiyince tıkandım yaaaaa sarmamı bitiremedim
1 portakal
Paylasirim canim insallahDoktorun cevabini bizlerle de paylasirsan cok sevinirim bu insulin direnci benim de kafami çok kurcalıyor
Afiyet olsun cok guzel canim sporuna bayildimMenü bildirimi
Sabah10
dil peyniri zeytin 1 dl tb ekmeği 1 yumurta
Öğlen14
yeşil çay filtre kahve 1 çilek yarım muz
Akşam 18
1 kase çorba
1 kase közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası
1 kase et kavurma
Su 2 litreyi geçer
Spor Jillian 1. Level 3
Afiyet olsun canim gayet guzelMenüm
09.30
Ihlamur
10.30
Yeşil çay
1 kk beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kivi
16.30
1 hurma
200 gr yoğurt
18.00
4 yk pırasa yemeği
Marul salatası
1 dilim tb ekmeği
Akşamüstü:
1/2 greyfurt
Bitki çayı
2 litre su
Spor yok
sen uyarınca hatırladım da yazdım gülüm özürrr ve teşekkürler:))Insallah canim sagol
Cok guzel abla su miktari ve sporunu da yazarsan iyi olur canim afiyet olsun
Paylasirim canim insallah
Afiyet olsun cok guzel canim sporuna bayildim
kızlar menüm
sabah 10
2 haşlama yumurta
peynir
2 çeri domates
1 lokma ekmeğe zeytin yağı ve d vitamini
ara
bitki çayı
akşam 18 :10
avuç içi kadar tavuk göğüs
2 yemek kaşığı barbunya salatası
1.5 kase yoğurt (içim yanmış)
4 sarma yoğurdu çok yiyince tıkandım yaaaaa sarmamı bitiremedim
1 portakal
Menüm
09.30
Ihlamur
10.30
Yeşil çay
1 kk beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kivi
16.30
1 hurma
200 gr yoğurt
18.00
4 yk pırasa yemeği
Marul salatası
1 dilim tb ekmeği
Akşamüstü:
1/2 greyfurt
Bitki çayı
2 litre su
Spor yok
10
1 tabak dolusu domates kavurmasi
3 dilim ekmek
12.30
2 fincan 7li kahve
14.30-15.00
1 tabak sarma
1 tabak domates kavurmasi
2dilim tb ekmeği
1 2 saat sonra
Bir bardak sekersiz sütlü kahve içip kapanış yapilacak. 2 bardak rezene 3 4 bardak çay içtim 3 litre su 45 dk yürüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?