- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.761
Süpersin canım ilk başlarda bizde eşimle bir yapıyorduk onun ihtiyacı yok gercideKizlar leslie 3 mile yaptim 45 dk
askrhpozitif Habinar bugunku menuye yetismedi kizlar
Esimi de kandirdim ona da yaptirdim kizlar ama bir erkekle yapmak cok komik oluyor deneyin bir gun biz cok eglendik
sarma cpk olmus insallah yakabilirsinHosbulduk diyorum herkese
Her pazar dilim dilim kek yerim normalde bu saatler itibariyle şimdi de cok cekti canim krize girecektim nerdeyse ki 3 hurma 2 ceviz yarim haşlanmış yumurta yedim bastirdi cok şükür. Öğle yemeğinde de 20 kadar küçük sarma yedim bunun için de açık havada yürüyüşe çıkıyoruz şimdi. Kaçamak haftada bir gün mü ya da ödül veriyor musunuz
corek otunun zayiflamaya etkisi yok aslinda diyetine uymazsan yag cozde icsen erimez o yaglar ama corek otu vucut direnci ve bircok hastalik icin iyiDiyetisyenler haftalik yüzde 80 diyete riayet edildiğinde kilo verilebilecegini söylüyor. Bu da 1 gun kaçamak yapabileceğimizi gösteriyor. Ben sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu yağı üstüne ılık su içtim bir hafta. Şişkinlik ve gaz yaptı iştahı etkilemedi ama ısrarla iştah kapatıp zayiflattigi söyleniyor biraz sabir deniyor deneyenler var mi ?
evet bende onun kullandigini kullaniyorum icimi cok rahatCanim ben burcu 25 yasimdayim 1 kizim var yillardir kk dayim alip vermeler ile birlikte
Corek otu yagini daha onceki diyetimde denemistim cok sevmemistim acikcasi ama sosyal medyada ece var 40 kilonasil gider o bi siteden alio simdi reklam olmasin arkadasim onu almis cok lezzetli bende alicm gibi duruyo o hatunda her sabah icio o yagdan ama her yerden alinan gercekten lezzetli degil iyice arastirip guvenilir yerden al derim
Bu arada her cuma takimlar yarisio sende eger azimli olursa 2 haftaya listeye girersin tum takimlar arasindan en cok kilo verenler secilio bizde grup icinde yarisiyoruz
martin yedisiydi galiba az sonra paylasirim canimBundan sonra her hafta degerlendirme yapicam kendime kizlar
Bu hafta aslinda verdigim 700 gram tamamen regli kaynakli bi odem sislik gitmesiydi.
Aksam yemeklerini cok abartiorum onu farkediyorumMefkurem sultanda uyardi zaten azaltmaya calisiyorum corba varsa menude yaninda ana yemek yemicem yada tam tersi ana yemek yersem corba yemicem yada azar azar yicem denicem bu sekilde tabi sporda olmazsa olmaz bu hafta yapmadim yapsam belki daha cok verebilirdim.
Hedeflere bu haftami ulasmamiz gerekioNorth River kaptancim
Bu ay hedefime ulasirsam kendime waffle yada kokorec odulu koydum ulasamazsam yok...
sarmalari bitiremedigin icin uzulme 4tane zaten bi porsiyon :) ki onuda yemissinkızlar menüm
sabah 10
2 haşlama yumurta
peynir
2 çeri domates
1 lokma ekmeğe zeytin yağı ve d vitamini
ara
bitki çayı
akşam 18 :10
avuç içi kadar tavuk göğüs
2 yemek kaşığı barbunya salatası
1.5 kase yoğurt (içim yanmış)
4 sarma yoğurdu çok yiyince tıkandım yaaaaa sarmamı bitiremedim
1 portakal
afiyet plaun canim guzelMenü bildirimi
Sabah10
dil peyniri zeytin 1 dl tb ekmeği 1 yumurta
Öğlen14
yeşil çay filtre kahve 1 çilek yarım muz
Akşam 18
1 kase çorba
1 kase közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası
1 kase et kavurma
Su 2 litreyi geçer
Spor Jillian 1. Level 3
sporda olsa bayildimmmmmMenüm
09.30
Ihlamur
10.30
Yeşil çay
1 kk beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kivi
16.30
1 hurma
200 gr yoğurt
18.00
4 yk pırasa yemeği
Marul salatası
1 dilim tb ekmeği
Akşamüstü:
1/2 greyfurt
Bitki çayı
2 litre su
Spor yok
3ana iki ara degil mi listen sarma cok fazla 4tanesi bir porsiyon ve sarma varss ekmek yok iki dlmde ekmek var sanshta ekmdk cpk olmus sanirim ekmegi domatese banarak yedin o yuzden miktarlarda fazla ilk gunun gunahi olmaz diyorum yarin diyet menusu bekliyorum10
1 tabak dolusu domates kavurmasi
3 dilim ekmek
12.30
2 fincan 7li kahve
14.30-15.00
1 tabak sarma
1 tabak domates kavurmasi
2dilim tb ekmeği
1 2 saat sonra
Bir bardak sekersiz sütlü kahve içip kapanış yapilacak. 2 bardak rezene 3 4 bardak çay içtim 3 litre su 45 dk yürüme
:)ben hep bu su miktarıyla sporu yazmayı unutuyorum
su 2 litre bitti yatana kadar 3 ü geçer
spor
15 dk ısınma basit kültür fizik hareketleri
5 dk esneme gerilme hareketleri
10 dk oryantal
2yumurta ve peynir varken iki dlm ekmek cok hurcucum 1yum 1peynir 1dlm ekmek 2,yum bir peynir 0ekmek olmaliSabah 09.30
2 yagda yumurta
1 kk peynir
5 yesil 5 siyah zeytin
2 dilim tbe
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 kupa yesilcay
Ogle 14.00
1 kase yogurt
Yarim kirmizi biber
Aksam 18.30
6 tane izgara kofte
Salata
2 bardak ayran
6 tane cin biber tursusu
2.5 litre su
30 dk bisiklet
10 dk basen
5 dk bacak egzersizleri
20 duz mekik 20 capraz mekik
afiyetle guzelKizlar menumu yazayim
Sabah 11.00 iki kasik kavurma(kendi yagiyla) 4 yesil zeytin,1 tk bal ve yesil cay.
Ara ogun bir tane greyfurt.
Aksam18.30 bir tabak et haslama.
2 litre su 60 dk doga yuruyusu.
bende bide grip oldum :)Totomu kaldırabilirsem koşu bandına çıkacagim bende ama çok yorgunum
insallah guxel sonuclanir19 subat diyabetik menum
askrhpozitif Habinar
Kahvatli 10.45
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 d. Ekmek
Domates salatalik
Ara 13.00
1 armut
1 cb sut
Ogle 14.30
Dana yahni
1 d. Ekmek
Marul yapraklari
Ara 17.00
1 elma
Sekerim dustu
2 kase musli cilekli
1 cb sut
Aksam 19.30
1 kase iskembe corbasi
1.d ekmek
Marul yapraklari
Su 1.5 ictim 1 daha icerim
Spor yok
Yarin dahiliye randevum var kizlar doktorla bu aralar yasadigim seker dusmelerini konusacagim
sfiyet olsun kurabiye misafirlerden dolayi olmasa daha iyiymis ams bakliyati hFta sinu tuketmek guzel(08:45) kalkış
(09:00) 1bardak sirkeli su +çörek otu yağı
(11:00)
1 kk köy peyniri
Biraz cecil
2 ince dilim sucuklu yumurta
1 dilim krempeynirli ekmek
(12:30)
1 fincan damla sakızlı Türk kahvesi
1 minik kurabiye
(16:00)
4 yk kaşığı kuru fasulye
3 yk ev yapımı yogurt
Bolcana turp ,havuç, lahana salatası
Su:3 lt
Spor Yok
cok zorlama sekerin dustuyseKizlar halim yoktu ama leslie yapmaya karar verdim birazdan gelirim niyetim 3 mile ama bakalim artik
afiyet olsun sporda olsa tadindan yenmezmisBugunku menum
Sabah 11.00
Sade kahve
20 gr badem
Ogle 13.00
Haslanmis yumurta
B. Peynir
2dilim hindi fume
Yarim dl ekmek
Lipton kiraz sapli cay
Aksam 20.00
Dereotlu kabak yemegi
1 dl ekmek
2 litre su spor yok
Habinar . askrhpozitif .
hahaaa ben annemle yapiyorum daha eglenceliKizlar leslie 3 mile yaptim 45 dk
askrhpozitif Habinar bugunku menuye yetismedi kizlar
Esimi de kandirdim ona da yaptirdim kizlar ama bir erkekle yapmak cok komik oluyor deneyin bir gun biz cok eglendik
bende de var ama düzenli kullanmıyorum.Kizlar aranizda korse kullanan var mi
Ben 1.5 ay kadaronce aliexpres den sipatis vermistim dun geldi iyi oldu sanki alt karnimi topladi daha dik durmama yardimci oluyor ayrica bel agrima da iyi gelmedi diyemem yani
bence alma canım. müslide şeker var. onun yerine 1 paket yulaf ezmesi al. ayrıca azar azar çiğ fındık, çiğ badem, biraz da kuru kayısı ve kuru erik. canın istedikçe biraz biraz karıştırıp sür veya yoğurtla yersin. daha sağlıklı.Eki Görüntüle 1956267 Kızlarr bunun hakkında ne düşünüyorsunuzz öğle aralaronda bi porsiyon yemek hakkında? Ona göre alıcamm :)
Ben de yeni basladim kullanmaya bakalim bir faydasi olacak mi gorecegiz gecen cuma olculerimi almistim gelismeleri paylasirimbende de var ama düzenli kullanmıyorum.
bence alma canım. müslide şeker var. onun yerine 1 paket yulaf ezmesi al. ayrıca azar azar çiğ fındık, çiğ badem, biraz da kuru kayısı ve kuru erik. canın istedikçe biraz biraz karıştırıp sür veya yoğurtla yersin. daha sağlıklı.
Kiz costun mu benim gibi aksam aksam ne iyi geldi demi kendimi cok iyi hissediyorum yarin sekerim dusuk cikar heralde aclik insallah15 dk leslie yaptımaskrhpozitif
ben akşamüzeri yaptım leslieyi. aslında 3 mil yapacaktım ama 1 milde kaldım.Ben de yeni basladim kullanmaya bakalim bir faydasi olacak mi gorecegiz gecen cuma olculerimi almistim gelismeleri paylasirim
Kiz costun mu benim gibi aksam aksam ne iyi geldi demi kendimi cok iyi hissediyorum yarin sekerim dusuk cikar heralde aclik insallah
Anladim canim kalanini da yarin yaparsin insallahben akşamüzeri yaptım leslieyi. aslında 3 mil yapacaktım ama 1 milde kaldım.
Ya var ya esim ayni recep ivedik gibi gulduruyor benisarma cpk olmus insallah yakabilirsin
corek otunun zayiflamaya etkisi yok aslinda diyetine uymazsan yag cozde icsen erimez o yaglar ama corek otu vucut direnci ve bircok hastalik icin iyi
evet bende onun kullandigini kullaniyorum icimi cok rahat
martin yedisiydi galiba az sonra paylasirim canim
sarmalari bitiremedigin icin uzulme 4tane zaten bi porsiyon :) ki onuda yemissin
afiyet plaun canim guzel
sporda olsa bayildimmmmm
3ana iki ara degil mi listen sarma cok fazla 4tanesi bir porsiyon ve sarma varss ekmek yok iki dlmde ekmek var sanshta ekmdk cpk olmus sanirim ekmegi domatese banarak yedin o yuzden miktarlarda fazla ilk gunun gunahi olmaz diyorum yarin diyet menusu bekliyorum
:)
2yumurta ve peynir varken iki dlm ekmek cok hurcucum 1yum 1peynir 1dlm ekmek 2,yum bir peynir 0ekmek olmali
afiyetle guzel
bende bide grip oldum :)
insallah guxel sonuclanir
sfiyet olsun kurabiye misafirlerden dolayi olmasa daha iyiymis ams bakliyati hFta sinu tuketmek guzel
cok zorlama sekerin dustuyse
afiyet olsun sporda olsa tadindan yenmezmis
hahaaa ben annemle yapiyorum daha eglenceli
Zuhal abla yok wampirellalar da yok krndim calip oynuyordum yine hosgeldin canimMefkurem zuhal sultan gelemedi yogunluktan
benimki anca beni izler onun gibi yap bak bu hareketi yapamiyin dite yorum yapardi bide kosu bandinda 9_12seviye arasi kosacakmisim onlar salonda oyle yapiyormus bla bla blsYa var ya esim ayni recep ivedik gibi gulduruyor benifilmde girmusdunuzdur mutlaka once esofmanin ustunu cikardi terledim dedi sonra yoruldum yeter dedi ne cok konusuyor bu kadin dedi ic çamaşırları kalana kadar tek tek cikardi nasil soyleniyor nasil soyleniyor oflaya oflaya sonuna kadar yapti ama takdir etmedim desem yalan olur bi daha yapar mi bilmem artik
hafta sonu yogunlugu canim az sonra toplanir herkes :)Zuhal abla yok wampirellalar da yok krndim calip oynuyordum yine hosgeldin canim
benimki anca beni izler onun gibi yap bak bu hareketi yapamiyin dite yorum yapardi bide kosu bandinda 9_12seviye arasi kosacakmisim onlar salonda oyle yapiyormus bla bla bls
Gelirler canim buyursunlar gelsinler cayimiz kahvemiz yok ama hos sohbetimiz varhafta sonu yogunlugu canim az sonra toplanir herkes :)
Afiyet olsun canim cok guzelmenum
sabah(8:45)
1yumurta
1dlm hellim
1dlm ekmek
7zeytin roka
ara(10:30)
1kutu sctivia
ogle(15:00)
1bardak sut 2yk yulaf 1ck keciboynuzu tozu 2tk hindistan cevizi 1/2 ile yulaf lapasi
Aksam(18:00)
1kase kremasiz domates corbasu
1kuzu fileto haslama
salata
ara(20:30)
1avuc leblebi
cay
su:2lt spor:30dk
Habinar askrhpozitif etiketi unutmsdim sukur
Afiyet olsun canimm cok guzelll:)menum
sabah(8:45)
1yumurta
1dlm hellim
1dlm ekmek
7zeytin roka
ara(10:30)
1kutu sctivia
ogle(15:00)
1bardak sut 2yk yulaf 1ck keciboynuzu tozu 2tk hindistan cevizi 1/2 ile yulaf lapasi
Aksam(18:00)
1kase kremasiz domates corbasu
1kuzu fileto haslama
salata
ara(20:30)
1avuc leblebi
cay
su:2lt spor:30dk
Habinar askrhpozitif etiketi unutmsdim sukur
Hahhaha bu yaziyi gordukten sonra bende esime yaptirmaya karar verdimm:)Ya var ya esim ayni recep ivedik gibi gulduruyor benifilmde girmusdunuzdur mutlaka once esofmanin ustunu cikardi terledim dedi sonra yoruldum yeter dedi ne cok konusuyor bu kadin dedi ic çamaşırları kalana kadar tek tek cikardi nasil soyleniyor nasil soyleniyor oflaya oflaya sonuna kadar yapti ama takdir etmedim desem yalan olur bi daha yapar mi bilmem artik
Yaptir canim yaptir emin ol cok egleneceksinHahhaha bu yaziyi gordukten sonra bende esime yaptirmaya karar verdimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?