Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hHhahhh buda iyiymis
aslinda bu hastalarin yer mekan degistormemesi gerek ama benim kv gezmeyi cok sever gelde anlat zaten ilk 4sene önce rizeden buraya torununun dugunu icin getirdiler orda koptu hatlar
biliyorum gülüm mekan değişsin sürekli ilgilenenler değişsin hemen kötüleşiyorlar rabbim çektirmesin

ne gelirse basimiza bogazimiz yuzunden niye bakmamis tarihine ben markette bile incelerim esim sibir olur alusveris cok uzuyor
Aslinda en guzeli o ben hic dikkat etmezdim taaa ki marketlerde calismaya baslayana kdr bir kac markette calistim ve o gunden beri tarihine bakmadan hic bisey almamm

Aslinda en guzeli o ben hic dikkat etmezdim taaa ki marketlerde calismaya baslayana kdr bir kac markette calistim ve o gunden beri tarihine bakmadan hic bisey almamm
benimki biraz mesleki gida okudum8 yıl gida ile ilgili calistim ben tarihler icerikler derken uzuyo liste simdi marketlerde oyun reyonlaei varda allahtan baba ogul orda takiliyor

ne gelirse basimiza bogazimiz yuzunden niye bakmamis tarihine ben markette bile incelerim esim sibir olur alusveris cok uzuyor
işte telaştan bazen unutuyoruz ama çabuk bozulan ürünleri eşim de ben de tarihine bakmadan almayız dün acele ettik biraz yumurtanın tarihine bakmadık 12 günlükmüş taze sayılmaz 1 aya kadar bozulmuyor ama içimize sinmedi ders oldu bize
süt ürünleri peynir tavuk mutlaka bakarız dondurmanın da kapta değilse şekli bozuk mu dokununca belli oluyor erimiş tekrar donmuş mu kontrol eder eşim de oğlum da:) biz de ders çıkaralım kendimize canımızı yolda bulmadık bundan sonra daha fazla dikkat edelim

ben ütüyü çamaşırı bitirdim şükür oğluma meyve suyu da yaptım 2 sürahi tam soğusun dolaba kaldırıcam
ben mutfakta yaşayanlardanım leptabım masanın üstün de demir baş mübarek yemek yerken kaldırıyorum sadece ütüyü bile mutfakta yaparım ütü masası dibim de hala açık çamaşır sepeti de üstün de çoraplar kaldı katlanacak bugünlük işim bitti gibi şükür ben bu pazar maratonunu hiç sevmiyiiimmm

Ne kadar zayıfmışsın canım...kaç yıl fark var?

4-5 yıl fark var cnm :) aslında basen bölgem yine de büyüktü ama yine de iyi sayılırmışım

Boyumuzz aynı 58 kiloda çok iyi görünüyosn. bırakmak yok. zayıf fotona sık sık bak canm motive olur

aynen cnm, 55 falan olsam daha iyi olur, çünkü önden bakıldığında basenlerim çok büyük görünüyor :)

evet eskiden tekmişsin şimdi özelsin senden bir parça olmuş, anne olmuşsun :)))

çok sağ ol cnm ama anne olmadım henüz, ona rağmen böyleyim

4-5 yıl fark var cnm :) aslında basen bölgem yine de büyüktü ama yine de iyi sayılırmışım
bebişi senin sandım yaaa özürrr
fark baya var senin önceki halini düşünüp kendini tekrara aklında o şekil imgelemen çok kolay olur ben hep yuvarlak olunca imgelemem 1 yılımı aldı hala da tam yapamıyorum
bence önceki halinden bile çok daha iyi olacaksın sağlıklı beslenince vücutta daha şekilli güzel görünüyor bu defa da o fotoğrafına bakıp yok yaa o zaman çokta iyi değilmiş şimdi tam kadınsı kıvrımlıyım diyeceksin :)

herkese selam bu arada, eve anca geldik, ondan giremedim.

bugünkü menümü yazıcam ama hep dışarda yediğim için biraz zorlandım, yine de elimden geldiğince diyete uymaya çalıştım.

sabah: bir dilim ekmek, lor peyniri
öğle: sulu köfte, bir kaşık bulgur pilavı
akşam: dışarıda yedik, salata, yoğurt, ızgara köfte (peçete ile yağlarını sildim, o kadar çok çıktı ki)
ara öğün olarak haşlanmış yumurta

spor: leslie 1 mil
su: 1,5 litre

tabiki canim benim esim hic bakmaz kullanilmis pudra alip geldigi oldu eve o denli :)
kızını yollayacaktı öğleden sonra oğlu da kahvaltıya gelecekti akşama kadar oturup sohbet muhabbet derken zamanı unutmuştur :)
belki gelir birazdan saat olarak bizden geride
Oo meslekiyse sen baya derine iniyosundurr:)
aslinda sotle belli peynirler disinda yemem almam yesil zeytinin hicbir turlusunu eve sokmam siyah zeytini aldigim bi yer var yada boludan ablam getirir yine bildigim bi yer tereyagini almak icin esimi kazana gonderirim zeytinyagi yine tekbir marka yada yazlik yerlere yolumuz duserse dusen olursa direk koyluden cinsim yani
ooo mssallah cocuklar buyuyunce basliyor asil pazar maratonu

nolcak canım, bi gün olur belki :))
inşallah canım, zaten o zamanlar sadece diyetle kilo vermiştim, şimdi spor da yapıyorum, inşallah iyi olacak :)) ağzından bal damladı. senin ne kadar fazlalığın vardı?

nolcak canım, bi gün olur belki :))
inşallah canım, zaten o zamanlar sadece diyetle kilo vermiştim, şimdi spor da yapıyorum, inşallah iyi olacak :)) ağzından bal damladı. senin ne kadar fazlalığın vardı?
çooook fazlalığım var boy 166 kilo en son 98.1 di
ayy şimdi senin klion da olsam gece falan dinlemem avazım çıktığı kadar dolunay görmüş kurt gibi ulurum :))

hem de nasıl benim sıpa kazık kadar oldu hala kahvaltı yapmamak için 40 takla atıyor ev yapımı meyve suyunu dışardan içecek alıp içmesin diye yapıyorum kahvaltı yapmasına da bahane oluyor iki lokmada olsa yiyor
zeytinle zeytin yağı konusun da bizde senin gibiyiz manisadan bildik yerden sipariş veriyoruz ne yapalım hile hurda her yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…