- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.781
Hahhaha :) uyumadin mi sendeee ay benim de eltim rahatsizlanmis giremedm kac saattir dolmus buralar yinee:) senin randevun kacta yarin canimYaptir canim yaptir emin ol cok egleneceksin
benimde mumkun degil hem cpk ses olur hemde bacak boyum yetmezneeeeyyyy 9-12 mi kiz sen ne diyon canimi yolda mi buldum ben yok anam ben almayim alana da mani olmayayim gecen yil iyiyken bile 6yi 3 dk falan yapiyordum simdi anca 3 teyim daha
Gelirler canim buyursunlar gelsinler cayimiz kahvemiz yok ama hos sohbetimiz var
olabilir kuru meyve niyetine gayette saglikli birde cocuk istiyordun dimi onun icinde faydaliAfiyet olsun canim cok guzel
Keciboynuzu hakkinda ne dusunuyorsun ben diyete baslamadan once 2-3 tanesini ara ogunlerde yerdim
Birde tozu nasil lapaya tatli tadini verdi mi fikirlerini merak ettim
gecmis olsun ciddi birsey miHahhaha :) uyumadin mi sendeee ay benim de eltim rahatsizlanmis giremedm kac saattir dolmus buralar yinee:) senin randevun kacta yarin canim
Allah yardimcisi olsun ya o cok zor bisey kendisine de zoe yaninda olup bakana da cok zor Rabbim sifasini versin bir an once. Eltim de zehirlenmiskizlar hayatta hersey zorda hafizayi kaybetmek en zorlardan biri galiba esimin anneannesi alzheimer kv izmire giderken buyuk eltime birakmisti iki gunlugune herseyi unutuyor bugun geriye kizina birakacaktik cok uzuldu bizle kalmak istedi cunku bulundugu heryeri evi zandediyor ve evinden gitmek istemiyor agladi filan
oglumun adini iki dkda bir soruyor sonra sut emip emmedigini gecmisi hatirliyo ama bugun yok oglunu 3yasa kadar emzirdigini sonra iyice karisti dogum yapcam ben az kaldi dedi guler misin aglar misin hastaneye gidiyoruz o zaman deyip cikardik evden((
cok gecmis olsunAllah yardimcisi olsun ya o cok zor bisey kendisine de zoe yaninda olup bakana da cok zor Rabbim sifasini versin bir an once. Eltim de zehirlenmis
menum
sabah(8:45)
1yumurta
1dlm hellim
1dlm ekmek
7zeytin roka
ara(10:30)
1kutu sctivia
ogle(15:00)
1bardak sut 2yk yulaf 1ck keciboynuzu tozu 2tk hindistan cevizi 1/2 ile yulaf lapasi
Aksam(18:00)
1kase kremasiz domates corbasu
1kuzu fileto haslama
salata
ara(20:30)
1avuc leblebi
cay
su:2lt spor:30dk
Habinar askrhpozitif etiketi unutmsdim sukur
Masallah valla Allah elden ayak dusurmesin o zamman daha da kotucok gecmis olsun
bizimkinin hu saatten sonra sifasi yok canim yas itibariyle vucut cok iyi inan soluksuz cikiyor 5kati masallah zayifliginda etkisi buyuk 47kg
bu porsiyon miktarını ayarlayan kim bulun bana çivili sopayla dövesim varrrrrsarma cpk olmus insallah yakabilirsin
corek otunun zayiflamaya etkisi yok aslinda diyetine uymazsan yag cozde icsen erimez o yaglar ama corek otu vucut direnci ve bircok hastalik icin iyi
evet bende onun kullandigini kullaniyorum icimi cok rahat
martin yedisiydi galiba az sonra paylasirim canim
sarmalari bitiremedigin icin uzulme 4tane zaten bi porsiyon :) ki onuda yemissin
afiyet plaun canim guzel
sporda olsa bayildimmmmm
3ana iki ara degil mi listen sarma cok fazla 4tanesi bir porsiyon ve sarma varss ekmek yok iki dlmde ekmek var sanshta ekmdk cpk olmus sanirim ekmegi domatese banarak yedin o yuzden miktarlarda fazla ilk gunun gunahi olmaz diyorum yarin diyet menusu bekliyorum
:)
2yumurta ve peynir varken iki dlm ekmek cok hurcucum 1yum 1peynir 1dlm ekmek 2,yum bir peynir 0ekmek olmali
afiyetle guzel
bende bide grip oldum :)
insallah guxel sonuclanir
sfiyet olsun kurabiye misafirlerden dolayi olmasa daha iyiymis ams bakliyati hFta sinu tuketmek guzel
cok zorlama sekerin dustuyse
afiyet olsun sporda olsa tadindan yenmezmis
hahaaa ben annemle yapiyorum daha eglenceli
yazık tam karıştırıyor her şeyikizlar hayatta hersey zorda hafizayi kaybetmek en zorlardan biri galiba esimin anneannesi alzheimer kv izmire giderken buyuk eltime birakmisti iki gunlugune herseyi unutuyor bugun geriye kizina birakacaktik cok uzuldu bizle kalmak istedi cunku bulundugu heryeri evi zandediyor ve evinden gitmek istemiyor agladi filan
oglumun adini iki dkda bir soruyor sonra sut emip emmedigini gecmisi hatirliyo ama bugun yok oglunu 3yasa kadar emzirdigini sonra iyice karisti dogum yapcam ben az kaldi dedi guler misin aglar misin hastaneye gidiyoruz o zaman deyip cikardik evden((
dışarıda mı yemiş tavuktan mıAllah yardimcisi olsun ya o cok zor bisey kendisine de zoe yaninda olup bakana da cok zor Rabbim sifasini versin bir an once. Eltim de zehirlenmis
ahaaa bu ne için ne konusu belirleniyor :)Habinar === ptesi
masal3487 ===sali
B burcugncy ===carsamba
Cilekli Turtam === persembe
Gunun konusunu siz belirliyorsunuz kizlar
gunun konusu canim haftanin 4gunu sirayla haftaya baska 4lu belirleyecekahaaa bu ne için ne konusu belirleniyor :)
Dondurmadan muhtemelen gecen seneden kalan bi dondurmaymis iyi simdi cok sukur dinleniyooodışarıda mı yemiş tavuktan mı
şimdi iyi mi
çok iyi düşünmüşsünüz çok beğendim bu fikri, merakla bekliyorum konuları :)gunun konusu canim haftanin 4gunu sirayla haftaya baska 4lu belirleyecek
sohbet muhabbet oluyor fikir almis oluyoruz sadece diyet dehil hersey olabilir sorulacak danisilacak konu
hHhahhh buda iyiymisbu porsiyon miktarını ayarlayan kim bulun bana çivili sopayla dövesim varrrrr
çok karıştırdım sade yemek her zaman iyidir şu saate kadar şişkinlikten baya çektim bir daha bu kadar karıştırırsam kaktüs olayım :)
aslinda bu hastalarin yer mekan degistormemesi gerek ama benim kv gezmeyi cok sever gelde anlat zaten ilk 4sene önce rizeden buraya torununun dugunu icin getirdiler orda koptu hatlaryazık tam karıştırıyor her şeyi
Evet zevkli oluyorrr :)çok iyi düşünmüşsünüz çok beğendim bu fikri, merakla bekliyorum konuları :)
şükür iyiyimiş ya bundan sonra daha dikkat eder yediklerinin tarihine kesin bakar kadıncağızDondurmadan muhtemelen gecen seneden kalan bi dondurmaymis iyi simdi cok sukur dinleniyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?