Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benimde mumkun degil hem cpk ses olur hemde bacak boyum yetmez
Afiyet olsun canim cok guzel
Keciboynuzu hakkinda ne dusunuyorsun ben diyete baslamadan once 2-3 tanesini ara ogunlerde yerdim
Birde tozu nasil lapaya tatli tadini verdi mi fikirlerini merak ettim
olabilir kuru meyve niyetine gayette saglikli birde cocuk istiyordun dimi onun icinde faydali
kakao yerine onun tozunu tercih ediyorum canim oyle aman aman bir tatlilik vermiyor asil tadi meyve ve kullanirsan kuru uzum veriyor

kizlar hayatta hersey zorda hafizayi kaybetmek en zorlardan biri galiba esimin anneannesi alzheimer kv izmire giderken buyuk eltime birakmisti iki gunlugune herseyi unutuyor bugun geriye kizina birakacaktik cok uzuldu bizle kalmak istedi cunku bulundugu heryeri evi zandediyor ve evinden gitmek istemiyor agladi filan
oglumun adini iki dkda bir soruyor sonra sut emip emmedigini gecmisi hatirliyo ama bugun yok oglunu 3yasa kadar emzirdigini sonra iyice karisti dogum yapcam ben az kaldi dedi guler misin aglar misin hastaneye gidiyoruz o zaman deyip cikardik evden ((

Allah yardimcisi olsun ya o cok zor bisey kendisine de zoe yaninda olup bakana da cok zor Rabbim sifasini versin bir an once. Eltim de zehirlenmis

Allah yardimcisi olsun ya o cok zor bisey kendisine de zoe yaninda olup bakana da cok zor Rabbim sifasini versin bir an once. Eltim de zehirlenmis
cok gecmis olsun
bizimkinin hu saatten sonra sifasi yok canim yas itibariyle vucut cok iyi inan soluksuz cikiyor 5kati masallah zayifliginda etkisi buyuk 47kg

Gayet guzel cnm

bu porsiyon miktarını ayarlayan kim bulun bana çivili sopayla dövesim varrrrr
çok karıştırdım sade yemek her zaman iyidir şu saate kadar şişkinlikten baya çektim bir daha bu kadar karıştırırsam kaktüs olayım :)

yazık tam karıştırıyor her şeyi

hHhahhh buda iyiymis
yazık tam karıştırıyor her şeyi
aslinda bu hastalarin yer mekan degistormemesi gerek ama benim kv gezmeyi cok sever gelde anlat zaten ilk 4sene önce rizeden buraya torununun dugunu icin getirdiler orda koptu hatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…