- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.821
Ayyyy cocuk olunca daha zor tabi dimi bize pazar mikemmel geliyooo simdilik :)ben ütüyü çamaşırı bitirdim şükür oğluma meyve suyu da yaptım 2 sürahi tam soğusun dolaba kaldırıcam
ben mutfakta yaşayanlardanım leptabım masanın üstün de demir baş mübarek yemek yerken kaldırıyorum sadece ütüyü bile mutfakta yaparım ütü masası dibim de hala açık çamaşır sepeti de üstün de çoraplar kaldı katlanacak bugünlük işim bitti gibi şükür ben bu pazar maratonunu hiç sevmiyiiimmm
Bulgur haric gayet iiymis bide su birazcik az gibii ama sen daha icersin gerci ayaktasindirr:)herkese selam bu arada, eve anca geldik, ondan giremedim.
bugünkü menümü yazıcam ama hep dışarda yediğim için biraz zorlandım, yine de elimden geldiğince diyete uymaya çalıştım.
sabah: bir dilim ekmek, lor peyniri
öğle: sulu köfte, bir kaşık bulgur pilavı
akşam: dışarıda yedik, salata, yoğurt, ızgara köfte (peçete ile yağlarını sildim, o kadar çok çıktı ki)
ara öğün olarak haşlanmış yumurta
spor: leslie 1 mil
su: 1,5 litre
:))) olsun canım verirsin, hem de kilon çok olduğu için daha hızlı verirsin belki. ben de 60'lardakilere öyle diyorum :))çooook fazlalığım var boy 166 kilo en son 98.1 di
ayy şimdi senin klion da olsam gece falan dinlemem avazım çıktığı kadar dolunay görmüş kurt gibi ulurum :))
aynen o bulguru yemicektim ama başka alternatif yoktu.Bulgur haric gayet iiymis bide su birazcik az gibii ama sen daha icersin gerci ayaktasindirr:)
yok yaa gülüm kaplumbağa hızıyla gidiyor benim neredeyse 3 sene de ancak 11 den 98 e düştüm son 1 senedir 102-99 sa takılıp kaldım arada al verler baya oldu en son kendime uyan beslenme şeklini tam öğrendim de tekrar ufak ufak gidiyor şükür:))) olsun canım verirsin, hem de kilon çok olduğu için daha hızlı verirsin belki. ben de 60'lardakilere öyle diyorum :))
aynen o bulguru yemicektim ama başka alternatif yoktu.
evet daha içerim :)))
hehe :)) aynen ya sonra da sen 60'ları ben 50'leri :)) bende de bazen kilo vermede durma oluyor ama umutsuzluğa kapılma. sonra birden düşmeye başlıyor kilo, önünü alamıyorsun :)yok yaa gülüm kaplumbağa hızıyla gidiyor benim neredeyse 3 sene de ancak 11 den 98 e düştüm son 1 senedir 102-99 sa takılıp kaldım arada al verler baya oldu en son kendime uyan beslenme şeklini tam öğrendim de tekrar ufak ufak gidiyor şükür
tez zaman da inşallah sen 60 ları ben de 70 leri görürüz beraber çıldırırız :))
ayy bende önünü alamayayım inşallahhh yokuştan yuvarlanır gibi hızlı olsun allahım:))hehe :)) aynen ya sonra da sen 60'ları ben 50'leri :)) bende de bazen kilo vermede durma oluyor ama umutsuzluğa kapılma. sonra birden düşmeye başlıyor kilo, önünü alamıyorsun :)
yuvarlanıp gidelim dimi, zaten çok müsaitizayy bende önünü alamayayım inşallahhh yokuştan yuvarlanır gibi hızlı olsun allahım:))
ayağın takılır yokuş aşağı düşmeyi engelleyemezsin yaa hızlıca yuvarlanırsın ondan dedim topalağız diye değil :))))))))yuvarlanıp gidelim dimi, zaten çok müsaitiz
ben evden çalıştığım için geceleri geç yatabiliyorum, zaten genelde işler gece geliyor :))
Şimdi devir değişti tatlımgece gece aklıma ne geldi osmanlı da kastamonu sancak beyinin bir şiiri var :)
kara karı, kuru karı, keçi eti, yorgun at;
mazarratül, mazarratül, mazarratül mazarrat.(zararlı demek :)
ak karı, tombul karı, kuzu eti, yörük atı;
faidattün, faidattün, faidattün faidat."(faydalı demek:)
zararlı olasım vaaarrrrr:)
benim bir tontişim komşum var 120 yada üzeri olabilir boyu da kısa onunla bazen amerikaya mı gitsek diyoruz :))orada morbit obez çok bizim gibileri normal karşılıyorlar artık azcık kendimizi iyi hissedip döneriz diyoruz :)Şimdi devir değişti tatlım
Eskiden 1 gr et 1000 ayıp örter derlerdi
Hatta köylerde şişman kadın makbuldu
Şimdi kilolulara uzaylı gibi bakıyorlar
ben çok seviyorum, eskiden de gece en erken 3 te yatardım, şimdi sabaha karşı yatıyorum. ama geceleri çok huzurlu ve sessiz oluyor :) gündüz de gezmeye gidiyorum, günlere falanayağın takılır yokuş aşağı düşmeyi engelleyemezsin yaa hızlıca yuvarlanırsın ondan dedim topalağız diye değil :))))))))
senin işin de zor tüm düzenini ona göre ayarlaman gerekmiştir gece uyku yok gündüz uykulu olursun
amerikaya gitmeden önce senin tontişide buraya alsakya tatlım :))benim bir tontişim komşum var 120 yada üzeri olabilir boyu da kısa onunla bazen amerikaya mı gitsek diyoruz :))orada morbit obez çok bizim gibileri normal karşılıyorlar artık azcık kendimizi iyi hissedip döneriz diyoruz :)
Varmış cnm sağolasınkızını yolcu ettin mi sağ selamet gidecekleri yere giderler inşallah
gündüzde vakit buldukça bırayada uğra tatlım :))ben çok seviyorum, eskiden de gece en erken 3 te yatardım, şimdi sabaha karşı yatıyorum. ama geceleri çok huzurlu ve sessiz oluyor :) gündüz de gezmeye gidiyorum, günlere falan
inşallah canım :) sen neler yapıyosun, gececisin :))amerikaya gitmeden önce senin tontişide buraya alsakya tatlım :))
Varmış cnm sağolasın
Anaokulu öğretmenliği için okumaya gitti
gündüzde vakit buldukça bırayada uğra tatlım :))
pardon sen demişim, yaşınız büyük, siz demeliydim :)inşallah canım :) sen neler yapıyosun, gececisin :))
akşam esersiz surviverera baktım :))inşallah canım :) sen neler yapıyosun, gececisin :))
bunu hakaret olarak adlediyorumpardon sen demişim, yaşınız büyük, siz demeliydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?