Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyyy cocuk olunca daha zor tabi dimi bize pazar mikemmel geliyooo simdilik :)

Bulgur haric gayet iiymis bide su birazcik az gibii ama sen daha icersin gerci ayaktasindirr:)

çooook fazlalığım var boy 166 kilo en son 98.1 di
ayy şimdi senin klion da olsam gece falan dinlemem avazım çıktığı kadar dolunay görmüş kurt gibi ulurum :))
:))) olsun canım verirsin, hem de kilon çok olduğu için daha hızlı verirsin belki. ben de 60'lardakilere öyle diyorum :))

Bulgur haric gayet iiymis bide su birazcik az gibii ama sen daha icersin gerci ayaktasindirr:)
aynen o bulguru yemicektim ama başka alternatif yoktu.
evet daha içerim :)))

:))) olsun canım verirsin, hem de kilon çok olduğu için daha hızlı verirsin belki. ben de 60'lardakilere öyle diyorum :))

aynen o bulguru yemicektim ama başka alternatif yoktu.
evet daha içerim :)))
yok yaa gülüm kaplumbağa hızıyla gidiyor benim neredeyse 3 sene de ancak 11 den 98 e düştüm son 1 senedir 102-99 sa takılıp kaldım arada al verler baya oldu en son kendime uyan beslenme şeklini tam öğrendim de tekrar ufak ufak gidiyor şükür
tez zaman da inşallah sen 60 ları ben de 70 leri görürüz beraber çıldırırız :))

hehe :)) aynen ya sonra da sen 60'ları ben 50'leri :)) bende de bazen kilo vermede durma oluyor ama umutsuzluğa kapılma. sonra birden düşmeye başlıyor kilo, önünü alamıyorsun :)

hehe :)) aynen ya sonra da sen 60'ları ben 50'leri :)) bende de bazen kilo vermede durma oluyor ama umutsuzluğa kapılma. sonra birden düşmeye başlıyor kilo, önünü alamıyorsun :)
ayy bende önünü alamayayım inşallahhh yokuştan yuvarlanır gibi hızlı olsun allahım:))

yuvarlanıp gidelim dimi, zaten çok müsaitiz
ben evden çalıştığım için geceleri geç yatabiliyorum, zaten genelde işler gece geliyor :))
ayağın takılır yokuş aşağı düşmeyi engelleyemezsin yaa hızlıca yuvarlanırsın ondan dedim topalağız diye değil :))))))))
senin işin de zor tüm düzenini ona göre ayarlaman gerekmiştir gece uyku yok gündüz uykulu olursun

gece gece aklıma ne geldi osmanlı da kastamonu sancak beyinin bir şiiri var :)
kara karı, kuru karı, keçi eti, yorgun at;
mazarratül, mazarratül, mazarratül mazarrat.(zararlı demek :)
ak karı, tombul karı, kuzu eti, yörük atı;
faidattün, faidattün, faidattün faidat."(faydalı demek:)
zararlı olasım vaaarrrrr:)

Şimdi devir değişti tatlım
Eskiden 1 gr et 1000 ayıp örter derlerdi
Hatta köylerde şişman kadın makbuldu
Şimdi kilolulara uzaylı gibi bakıyorlar

Şimdi devir değişti tatlım
Eskiden 1 gr et 1000 ayıp örter derlerdi
Hatta köylerde şişman kadın makbuldu
Şimdi kilolulara uzaylı gibi bakıyorlar
benim bir tontişim komşum var 120 yada üzeri olabilir boyu da kısa onunla bazen amerikaya mı gitsek diyoruz :))orada morbit obez çok bizim gibileri normal karşılıyorlar artık azcık kendimizi iyi hissedip döneriz diyoruz :)

ben çok seviyorum, eskiden de gece en erken 3 te yatardım, şimdi sabaha karşı yatıyorum. ama geceleri çok huzurlu ve sessiz oluyor :) gündüz de gezmeye gidiyorum, günlere falan

amerikaya gitmeden önce senin tontişide buraya alsakya tatlım :))

kızını yolcu ettin mi sağ selamet gidecekleri yere giderler inşallah
Varmış cnm sağolasın
Anaokulu öğretmenliği için okumaya gitti

ben çok seviyorum, eskiden de gece en erken 3 te yatardım, şimdi sabaha karşı yatıyorum. ama geceleri çok huzurlu ve sessiz oluyor :) gündüz de gezmeye gidiyorum, günlere falan
gündüzde vakit buldukça bırayada uğra tatlım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…