Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

20 adet sarma. Akşam da salata yedim sonrasinda da acikip ceviz yedim o da bu sabah tartiya yansıdı sonuçta

Ben dün başladığım için buraya bugünkü kilomu baz alcaz sanırım. Geçen salidan bu yana 700 gr gitmiş. Haftasonu kaçamaklari hemen tartiya yansıdı. Bu tarti günlerinin cuma pazartesi olması mükemmel düşünülmüş. Diilse ben hep haftaiçi tartiliyordum ki haftasonu kacirmalarim yansimasin diye. Şimdi haftasonu da dikkat ederim ya da pazartesi kendime gelip cumaya kadar sikarim inşallah diye düşünüyorum.

Tartı:88.3

Günaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Sonrada okula kaçıyım :)

Kilo bildirimi:
Cuma:66,6
Bugün:65,5
Fark:1,1

Haftasonu nasil 1.1 kg gider maşallah. Iki günde diil 2 haftada zor veriyorum ben o kiloyu hele 80 kg altına düşerken ne yapcam cok merak ediyorum

Rabbim yardımcısi olsun çok zor gercekten
Günaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Sonrada okula kaçıyım :)

Kilo bildirimi:
Cuma:66,6
Bugün:65,5
Fark:1,1

kelebeğim süpersin maşallah

hoşgeldin tatlım ben Merve 26 yaşındayım 27 de sayılır gayet güzel gitmis inşallah hedeflere ulaşırız hep birlikte

Kizlar malesef +800 um
Bugun regl gunum onun da etkisi olabilir yoksa haftasonu cokta abartmadim sporu da aksatmadim
regldendir canım cumaya iner merak etme

Kimse yok bugn buralardaaa kizlarrr havanin rehavetine mi kapildiniz nerelerdesinizz ayyy hava da oyle kasvetliki buralarda insanin yattikca yatasi geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…