- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.841
20 adet sarma. Akşam da salata yedim sonrasinda da acikip ceviz yedim o da bu sabah tartiya yansıdı sonuçtaGurubumuza hosgeldin canim ben zeynep 30 yasindayim bir yildir bu guruptayim. yazin mezun olmustum ama yalniz kaldigimda koruyamadigim icin buralarda takiliyorum
Menune gelecek olursam spor,su miktari her sey cok iyi fakat sarmalarin miktarini yazsan daha iyi olurdu,kucuk bir tabak da olabilir buyuk bir tabakta biz bilemeyiz sonucta belirtsen daha iyi olur canim.
Haftasonu nasil 1.1 kg gider maşallah. Iki günde diil 2 haftada zor veriyorum ben o kiloyu hele 80 kg altına düşerken ne yapcam cok merak ediyorumGünaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Sonrada okula kaçıyım :)
Kilo bildirimi:
Cuma:66,6
Bugün:65,5
Fark:1,1
Super vermissin tebrik ederim seni:)Günaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Kilo bildirimi:
Rabbim yardımcısi olsun çok zor gercektenkizlar hayatta hersey zorda hafizayi kaybetmek en zorlardan biri galiba esimin anneannesi alzheimer kv izmire giderken buyuk eltime birakmisti iki gunlugune herseyi unutuyor bugun geriye kizina birakacaktik cok uzuldu bizle kalmak istedi cunku bulundugu heryeri evi zandediyor ve evinden gitmek istemiyor agladi filan
oglumun adini iki dkda bir soruyor sonra sut emip emmedigini gecmisi hatirliyo ama bugun yok oglunu 3yasa kadar emzirdigini sonra iyice karisti dogum yapcam ben az kaldi dedi guler misin aglar misin hastaneye gidiyoruz o zaman deyip cikardik evden((
kelebeğim süpersin maşallahGünaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Kilo bildirimi:
hoşgeldin tatlım ben Merve 26 yaşındayım 27 de sayılırBen dün başladığım için buraya bugünkü kilomu baz alcaz sanırım. Geçen salidan bu yana 700 gr gitmiş. Haftasonu kaçamaklari hemen tartiya yansıdı. Bu tarti günlerinin cuma pazartesi olması mükemmel düşünülmüş. Diilse ben hep haftaiçi tartiliyordum ki haftasonu kacirmalarim yansimasin diye. Şimdi haftasonu da dikkat ederim ya da pazartesi kendime gelip cumaya kadar sikarim inşallah diye düşünüyorum.
Tartı:88.3
regldendir canım cumaya iner merak etmeKizlar malesef +800 um
Bugun regl gunum onun da etkisi olabilir yoksa haftasonu cokta abartmadim sporu da aksatmadim
regldendir canimKizlar malesef +800 um
Bugun regl gunum onun da etkisi olabilir yoksa haftasonu cokta abartmadim sporu da aksatmadim
Olabilir canim spor olarak ne yapiyordun sennGunaydin kizlar +300deyim sporun etkisidir diye dusunuyorum
Evdeyim bugun kizimla.kahvalti yaptik disari filan vikariz biraz
Aminnn gunaydinnn hosgeldnn
Insallah bol eksiliii de olsunn :)Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallah
Regldendir tatlin gider onlar bitinceeeKizlar malesef +800 um
MasallahhhhhhGünaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Kilo bildirimi:
Kuru kayisi deniyormusun?en son tartı
çarşamba 98.1
bu gün 98.0
ben o 97 yi istiyorum yaaa neden gelmiyor azcık wc sorunu var biliyorum ben 97 lerdeyim aslın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?