- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.861
kayısı ben de işe yaramıyor kronik ben de ki stres aşırı yorgunluk kötü etkiliyor fibromiyalji hastalarının genel sıkıntısıymış zaten benim sıpa nisan sonu 16 yaşına girecek o doğduğundan beri ben de bu sorun var form çayları da işe yaramıyor sadece aşlık otu işe yarıyor onu kullanıyorum ara araKuru kayisi deniyormusun?
Aaa gecmis olsunnn zormus boylesi de umarimm gecerrr sende hem kilolarindan hemde bu dertten kurtulursunkayısı ben de işe yaramıyor kronik ben de ki stres aşırı yorgunluk kötü etkiliyor fibromiyalji hastalarının genel sıkıntısıymış zaten benim sıpa nisan sonu 16 yaşına girecek o doğduğundan beri ben de bu sorun var form çayları da işe yaramıyor sadece aşlık otu işe yarıyor onu kullanıyorum ara ara
Aaaa benim esimde malatyalii bende malatyali oldummm artikk:) ordami yasiyosunmalatyalıyım ama kuru kayısı dan da pek haz etmem kuru meyveleri sevemedim bir türlü
fibromiyaljinin tedavisi yok sadece ağrıları hafifletmek içinve psikolojik destek amaçlı antideprasan veriyorlar onu da ben kullanmıyorum antideprasan neymiş pehhh ben doğuştan neşeliyim ruh halim kolay kolay çökmez:)Aaa gecmis olsunnn zormus boylesi de umarimm gecerrr sende hem kilolarindan hemde bu dertten kurtulursun
vayy yarı hemşehri çıktık :))Aaaa benim esimde malatyalii bende malatyali oldummm artikk:) ordami yasiyosun
En guzeli ooo neseli olmadan gecmez bu omur sikinti stres umutsuzluk zaten insani yiyip bitirennn hastalik zor is Allah yardimcin olsunfibromiyaljinin tedavisi yok sadece ağrıları hafifletmek içinve psikolojik destek amaçlı antideprasan veriyorlar onu da ben kullanmıyorum antideprasan neymiş pehhh ben doğuştan neşeliyim ruh halim kolay kolay çökmez:)
Bizde bursada yasiyoruzzz:)vayy yarı hemşehri çıktık :))
yok gülüm eskişehir de yaşıyorum
sağ ol gülüm kendi çapım da daha sağlıklı olmaya çalışıyorum ve şükrediyorum çok ağır hastalıklarla yaşayanlar var rabbim daha ağırıyla sınamasınEn guzeli ooo neseli olmadan gecmez bu omur sikinti stres umutsuzluk zaten insani yiyip bitirennn hastalik zor is Allah yardimcin olsun
:))Bizde bursada yasiyoruzzz:)
Valla ben daha hic gitmedim evlendigimden beriii kotu gelin :)) kayinvalidemler istanbula gelmsler oraya gidiyoruz ama onlar senede bi iki defa gidiyolarr sanirim bu yaz bende gidicem:):))
tatiller de gidiyor musunuz malatya ya biz gidiyoruz eşimin ailesi de malatya da çünkü:)
Aminnnn Allah im dermani olmayan dert vermesinsağ ol gülüm kendi çapım da daha sağlıklı olmaya çalışıyorum ve şükrediyorum çok ağır hastalıklarla yaşayanlar var rabbim daha ağırıyla sınamasın
ilk gidiyorsan gezdirsinler seni iyice darende de ki şelaleyi de fırsatın olursa gör herkes övüyor ben daha görmedim yaaa:)Valla ben daha hic gitmedim evlendigimden beriii kotu gelin :)) kayinvalidemler istanbula gelmsler oraya gidiyoruz ama onlar senede bi iki defa gidiyolarr sanirim bu yaz bende gidicem:)
Gorurum insallah cok istiyorum o taraflari gezmek ama nasip olmadi bir turluilk gidiyorsan gezdirsinler seni iyice darende de ki şelaleyi de fırsatın olursa gör herkes övüyor ben daha görmedim yaaa:)
Afiyet olsunnn gorusuruzzeşim geldi öğle yemeğine ben kaçtım
vayyy süpersin cnm aman bu hafta dikkat et belki cuma günü bireysele bile girersinGünaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Sonrada okula kaçıyım :)
Kilo bildirimi:
Cuma:66,6
Bugün:65,5
Fark:1,1
Kızlar söylemişler zaten cnm 20 sarma çok çok fazla20 adet sarma. Akşam da salata yedim sonrasinda da acikip ceviz yedim o da bu sabah tartiya yansıdı sonuçta
bence yinede iyi gitmişBen dün başladığım için buraya bugünkü kilomu baz alcaz sanırım. Geçen salidan bu yana 700 gr gitmiş. Haftasonu kaçamaklari hemen tartiya yansıdı. Bu tarti günlerinin cuma pazartesi olması mükemmel düşünülmüş. Diilse ben hep haftaiçi tartiliyordum ki haftasonu kacirmalarim yansimasin diye. Şimdi haftasonu da dikkat ederim ya da pazartesi kendime gelip cumaya kadar sikarim inşallah diye düşünüyorum.
Tartı:88.3
kaçamak yoksa için rahat olsun tatlımKizlar malesef +800 um
Bugun regl gunum onun da etkisi olabilir yoksa haftasonu cokta abartmadim sporu da aksatmadim
dünde yazdığın gibi porsiyon kontrolünede dikkat et cnmGunaydin kizlar +300deyim sporun etkisidir diye dusunuyorum
Evdeyim bugun kizimla.kahvalti yaptik disari filan vikariz biraz
En azından sebebini biliyosun cnmGunaydin kizlar ben sabitim bugun
Cuma 81.2
Pazartesi 81.2
Cunartesi kacamaklari ve dun yapmadigim sporr etkisini hemen gosterdiiii
cuma O 97 gelicek fıstıken son tartı
çarşamba 98.1
bu gün 98.0
ben o 97 yi istiyorum yaaa neden gelmiyor azcık wc sorunu var biliyorum ben 97 lerdeyim aslın da
Bence incir daha çok işe yarıyorkayısı ben de işe yaramıyor kronik ben de ki stres aşırı yorgunluk kötü etkiliyor fibromiyalji hastalarının genel sıkıntısıymış zaten benim sıpa nisan sonu 16 yaşına girecek o doğduğundan beri ben de bu sorun var form çayları da işe yaramıyor sadece aşlık otu işe yarıyor onu kullanıyorum ara ara
normal tartı saatinden önce tartılınca olabilir cnmKızlar merhabalar. Sabah erken tartildim wc ye de çıkamadım o yuzden sanirim sabah +900 deyim hastanedeyim simdi isler bitmedi daha
Neyse kactim ben gorusuruz
Cevizin içini olduğu gibi herşeyiyle akşamdan suya koyup sabah bekletip içince o gün mutlaka çıkarıyor haftasonlari şiddetli kabizlik cektigimden bu haftasonu üç ceviz bekletip içtim cok işe yaradi hem zayiflamaya da yardımcı faydalikayısı ben de işe yaramıyor kronik ben de ki stres aşırı yorgunluk kötü etkiliyor fibromiyalji hastalarının genel sıkıntısıymış zaten benim sıpa nisan sonu 16 yaşına girecek o doğduğundan beri ben de bu sorun var form çayları da işe yaramıyor sadece aşlık otu işe yarıyor onu kullanıyorum ara ara
Plates acayip işe yariyor ilac yerine plates öneririmfibromiyaljinin tedavisi yok sadece ağrıları hafifletmek içinve psikolojik destek amaçlı antideprasan veriyorlar onu da ben kullanmıyorum antideprasan neymiş pehhh ben doğuştan neşeliyim ruh halim kolay kolay çökmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?