Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adetin ilk günü 1 2 kg kadar fazlalik olarak tartiyi etkiliyormus. 3.4 günü ise 300 400 gr kadar etkileyebiliyormus adet günlerindeki tartiyi diyetisyenler pek onemsemiyor.

Grupta kaç kişi var. Bol paylaşım yapmak diyince paylassam bile okumaya fırsatım olacak dedim ama herkes haftaiçi yoğun sanırım ben de akşamları teli elime alamiyorum gündüzleri telafi ederim

disarda olmana ragmen gayet iyi atlatmissin canim
nolcak canım, bi gün olur belki :))
inşallah canım, zaten o zamanlar sadece diyetle kilo vermiştim, şimdi spor da yapıyorum, inşallah iyi olacak :)) ağzından bal damladı. senin ne kadar fazlalığın vardı?
insallah canim yeterki iste
çooook fazlalığım var boy 166 kilo en son 98.1 di
ayy şimdi senin klion da olsam gece falan dinlemem avazım çıktığı kadar dolunay görmüş kurt gibi ulurum :))
cok tatlisin ya :)

insallah citir olcaz citir :)
annemin komsusu var 120_130belkide daha fazla brn hic zayif halimi bilmem ki eskiden is yapacsk kilolu iri lazımdı bayila bayila aldilar beni diyor
Şimdi devir değişti tatlım
Eskiden 1 gr et 1000 ayıp örter derlerdi
Hatta köylerde şişman kadın makbuldu
Şimdi kilolulara uzaylı gibi bakıyorlar
dimi
Günaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Sonrada okula kaçıyım :)

Kilo bildirimi:
Cuma:66,6
Bugün:65,5
Fark:1,1

supersin kelebegim masallah
bunu giris kilon aliyorum ama bu sekilde surekli yersen olmaz canim sarmadan sinra aciktin cunku karbongidrat yukledin vucut sonra aclik hissetti
Kizlar malesef +800 um
Bugun regl gunum onun da etkisi olabilir yoksa haftasonu cokta abartmadim sporu da aksatmadim

Gunaydin kizlar +300deyim sporun etkisidir diye dusunuyorum

Evdeyim bugun kizimla.kahvalti yaptik disari filan vikariz biraz
halledilecek bir rakam burcucum
Gunaydin kizlar ben sabitim bugun
Cuma 81.2
Pazartesi 81.2
Cunartesi kacamaklari ve dun yapmadigim sporr etkisini hemen gosterdiiii
tatlim yine iyi sabit cikmissin
hosgelmiscemre topraga ve suyada bekliyoruz insallah
en son tartı
çarşamba 98.1
bu gün 98.0
ben o 97 yi istiyorum yaaa neden gelmiyor azcık wc sorunu var biliyorum ben 97 lerdeyim aslın da
eksinin her turlusu candir canim

malatyalıyım ama kuru kayısı dan da pek haz etmem kuru meyveleri sevemedim bir türlü
bize gönder :)
ruhuna saglik masallah diyelim
Kızlar merhabalar. Sabah erken tartildim wc ye de çıkamadım o yuzden sanirim sabah +900 deyim hastanedeyim simdi isler bitmedi daha
Neyse kactim ben gorusuruz
iyi haberlerle gek cumaya kadar eksiye gecersin listeye girceksiniz ona gore

Grupta kaç kişi var. Bol paylaşım yapmak diyince paylassam bile okumaya fırsatım olacak dedim ama herkes haftaiçi yoğun sanırım ben de akşamları teli elime alamiyorum gündüzleri telafi ederim
aslinda cidden firsatin olmaz ama hafta sonu ve ptesi ogleye kadar isguc temizlik fasli malum canim gelirler az sonra

Adetin ilk günü 1 2 kg kadar fazlalik olarak tartiyi etkiliyormus. 3.4 günü ise 300 400 gr kadar etkileyebiliyormus adet günlerindeki tartiyi diyetisyenler pek onemsemiyor.
bakalim yarin benimki onemseyecek mi
ama illaki onemser cunku reglde odem tutuyoruz yagdan gitmemisse sikinti biyuk demektir

önemli olan takımla kaynaşmak kopmamak için geçmişi okumak
Veee nasıl kendimizin desteğe ihtiyacı varsa bizimde takım arkadaşlarımıza destek olmak
Ayrıca birbirimizi daha iyi tanımak için bol bol herkonuda sohbet edebiliriz

Bende bildirim yapayım
Cuma 76.2
Pazartesi 76.500
Fark +300

cuma:70.7
bugun:71.1
+400
cogumuz hafta sonunun cezasini gorduk bugun tartida

Cuma 77,3
Pazartesi 78,3
+1000

Cumaya bu eksiye düşmek zorunda
Listedeki hanımlar
Hiç birinizinkini beğenmedim
Hele merve S.O.S vermiş

abla sana söz bu hafta 75 i ucundan da gorucem inşallah elimden geleni yapicam

Evde koşu bandi var deli gibi üstünde yürümek istiyorum ama firsatim olmuyor eşim aksamlari yorgunum diyor çocuğa bakmiyor cocuk yarim saat uyuyor sonra agliyor gece de böyle zaten doğru düzgün uyutmuyor. Ninnide dururdu artik onda da durmuyor yürütecte de durmuyor surekli sıkılıp oyun istiyor ve ben spor yapmaya vakit bulamiyorum etkisini görmek yag yakmak icin 1 saat araliksiz yapmak istiyorum 23 dk yürüdüm 15 dk ilgilendim 12 daha yurudum zar zor 35 dk etti ne ise yarayacak o

yarar yarar sonucta forsatlaro degerlendiriyoruz bende yarida birakiyorum
bide kac aylikti bebegin yurutecte duruyor mu ben hic kullanmadim zararli yurutec hoppala yok dedi drumuz ilk basta dunysda bircok ulkedede satisi yasakli

sabah bana bağırsak çalıştıran şeyler yiyip içmek yasak gülüm aç karnına içtiğim ilacın etkisini kaybettiriyor
ben de onun geliştirilmiş tarifi var kuru erik ceviz çubuk tarçın aynen geceden suya konulup sabah meyveler yenip suyu içiliyor çok işe yarıyormuş ama ben yapamam:)

yarar yarar sonucta forsatlaro degerlendiriyoruz bende yarida birakiyorum
bide kac aylikti bebegin yurutecte duruyor mu ben hic kullanmadim zararli yurutec hoppala yok dedi drumuz ilk basta dunysda bircok ulkedede satisi yasakli
9. Ayina giriyor. Arada 15 dk dan bişey olmaz diyerekten aldım ama 5 dk durmuyor. Nasil olsa spor yapicam diye 1 pogaca yedim spordan önce onu da yapamadim. Sinir oldum

cuma da olur yarın da olur yeter ki gelsin kapım açık valla:))
mübarek incirin ne tazesi ne kurusu barışık değiliz

9. Ayina giriyor. Arada 15 dk dan bişey olmaz diyerekten aldım ama 5 dk durmuyor. Nasil olsa spor yapicam diye 1 pogaca yedim spordan önce onu da yapamadim. Sinir oldum
Öncelikle kilo vermek istiyosan hamurişlerini bi kenara bırak tatlım
Kilo vermekde mutfak %80 spor %20 etkilidir

Öğlen uykusu yokmu çocuğunun, o zaman yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…