- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.881
disarda olmana ragmen gayet iyi atlatmissin canimherkese selam bu arada, eve anca geldik, ondan giremedim.
bugünkü menümü yazıcam ama hep dışarda yediğim için biraz zorlandım, yine de elimden geldiğince diyete uymaya çalıştım.
sabah: bir dilim ekmek, lor peyniri
öğle: sulu köfte, bir kaşık bulgur pilavı
akşam: dışarıda yedik, salata, yoğurt, ızgara köfte (peçete ile yağlarını sildim, o kadar çok çıktı ki)
ara öğün olarak haşlanmış yumurta
spor: leslie 1 mil
su: 1,5 litre
insallah canim yeterki istenolcak canım, bi gün olur belki :))
inşallah canım, zaten o zamanlar sadece diyetle kilo vermiştim, şimdi spor da yapıyorum, inşallah iyi olacak :)) ağzından bal damladı. senin ne kadar fazlalığın vardı?
cok tatlisin ya :)çooook fazlalığım var boy 166 kilo en son 98.1 di
ayy şimdi senin klion da olsam gece falan dinlemem avazım çıktığı kadar dolunay görmüş kurt gibi ulurum :))
hem de nasıl benim sıpa kazık kadar oldu hala kahvaltı yapmamak için 40 takla atıyor ev yapımı meyve suyunu dışardan içecek alıp içmesin diye yapıyorum kahvaltı yapmasına da bahane oluyor iki lokmada olsa yiyor
zeytinle zeytin yağı konusun da bizde senin gibiyiz manisadan bildik yerden sipariş veriyoruz ne yapalım hile hurda her yerde
insallah citir olcaz citir :)yok yaa gülüm kaplumbağa hızıyla gidiyor benim neredeyse 3 sene de ancak 11 den 98 e düştüm son 1 senedir 102-99 sa takılıp kaldım arada al verler baya oldu en son kendime uyan beslenme şeklini tam öğrendim de tekrar ufak ufak gidiyor şükür
tez zaman da inşallah sen 60 ları ben de 70 leri görürüz beraber çıldırırız :))
annemin komsusu var 120_130belkide daha fazla brn hic zayif halimi bilmem ki eskiden is yapacsk kilolu iri lazımdı bayila bayila aldilar beni diyorgece gece aklıma ne geldi osmanlı da kastamonu sancak beyinin bir şiiri var :)
kara karı, kuru karı, keçi eti, yorgun at;
mazarratül, mazarratül, mazarratül mazarrat.(zararlı demek :)
ak karı, tombul karı, kuzu eti, yörük atı;
faidattün, faidattün, faidattün faidat."(faydalı demek:)
zararlı olasım vaaarrrrr:)
dimiŞimdi devir değişti tatlım
Eskiden 1 gr et 1000 ayıp örter derlerdi
Hatta köylerde şişman kadın makbuldu
Şimdi kilolulara uzaylı gibi bakıyorlar
supersin kelebegim masallahGünaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Sonrada okula kaçıyım :)
Kilo bildirimi:
Cuma:66,6
Bugün:65,5
Fark:1,1
bunu giris kilon aliyorum ama bu sekilde surekli yersen olmaz canim sarmadan sinra aciktin cunku karbongidrat yukledin vucut sonra aclik hissettiBen dün başladığım için buraya bugünkü kilomu baz alcaz sanırım. Geçen salidan bu yana 700 gr gitmiş. Haftasonu kaçamaklari hemen tartiya yansıdı. Bu tarti günlerinin cuma pazartesi olması mükemmel düşünülmüş. Diilse ben hep haftaiçi tartiliyordum ki haftasonu kacirmalarim yansimasin diye. Şimdi haftasonu da dikkat ederim ya da pazartesi kendime gelip cumaya kadar sikarim inşallah diye düşünüyorum.
Tartı:88.3
Kizlar malesef +800 um
Bugun regl gunum onun da etkisi olabilir yoksa haftasonu cokta abartmadim sporu da aksatmadim
halledilecek bir rakam burcucumGunaydin kizlar +300deyim sporun etkisidir diye dusunuyorum
Evdeyim bugun kizimla.kahvalti yaptik disari filan vikariz biraz
tatlim yine iyi sabit cikmissinGunaydin kizlar ben sabitim bugun
Cuma 81.2
Pazartesi 81.2
Cunartesi kacamaklari ve dun yapmadigim sporr etkisini hemen gosterdiiii
hosgelmiscemre topraga ve suyada bekliyoruz insallah
eksinin her turlusu candir canimen son tartı
çarşamba 98.1
bu gün 98.0
ben o 97 yi istiyorum yaaa neden gelmiyor azcık wc sorunu var biliyorum ben 97 lerdeyim aslın da
kayısı ben de işe yaramıyor kronik ben de ki stres aşırı yorgunluk kötü etkiliyor fibromiyalji hastalarının genel sıkıntısıymış zaten benim sıpa nisan sonu 16 yaşına girecek o doğduğundan beri ben de bu sorun var form çayları da işe yaramıyor sadece aşlık otu işe yarıyor onu kullanıyorum ara ara
bize gönder :)malatyalıyım ama kuru kayısı dan da pek haz etmem kuru meyveleri sevemedim bir türlü
ruhuna saglik masallah diyelimfibromiyaljinin tedavisi yok sadece ağrıları hafifletmek içinve psikolojik destek amaçlı antideprasan veriyorlar onu da ben kullanmıyorum antideprasan neymiş pehhh ben doğuştan neşeliyim ruh halim kolay kolay çökmez:)
iyi haberlerle gek cumaya kadar eksiye gecersin listeye girceksiniz ona goreKızlar merhabalar. Sabah erken tartildim wc ye de çıkamadım o yuzden sanirim sabah +900 deyim hastanedeyim simdi isler bitmedi daha
Neyse kactim ben gorusuruz
aslinda cidden firsatin olmaz ama hafta sonu ve ptesi ogleye kadar isguc temizlik fasli malum canim gelirler az sonraGrupta kaç kişi var. Bol paylaşım yapmak diyince paylassam bile okumaya fırsatım olacak dedim ama herkes haftaiçi yoğun sanırım ben de akşamları teli elime alamiyorum gündüzleri telafi ederim
bakalim yarin benimki onemseyecek miAdetin ilk günü 1 2 kg kadar fazlalik olarak tartiyi etkiliyormus. 3.4 günü ise 300 400 gr kadar etkileyebiliyormus adet günlerindeki tartiyi diyetisyenler pek onemsemiyor.
Çok iyi canım tebriklerGünaydınn kızlarr ne çokk konuşulmuşş yine :) kahvaltı yaparken hepsini okuyumm
Sonrada okula kaçıyım :)
Kilo bildirimi:
Cuma:66,6
Bugün:65,5
Fark:1,1
Regl olduğundan dır canım cumaya güzel sonuç alırsınKizlar malesef +800 um
Bugun regl gunum onun da etkisi olabilir yoksa haftasonu cokta abartmadim sporu da aksatmadim
Cumaya bekleriz canım gelir inşallahen son tartı
çarşamba 98.1
bu gün 98.0
ben o 97 yi istiyorum yaaa neden gelmiyor azcık wc sorunu var biliyorum ben 97 lerdeyim aslın da
önemli olan takımla kaynaşmak kopmamak için geçmişi okumakGrupta kaç kişi var. Bol paylaşım yapmak diyince paylassam bile okumaya fırsatım olacak dedim ama herkes haftaiçi yoğun sanırım ben de akşamları teli elime alamiyorum gündüzleri telafi ederim
Bende bildirim yapayım
Cuma 76.2
Pazartesi 76.500
Fark +300
cuma:70.7
bugun:71.1
+400
cogumuz hafta sonunun cezasini gorduk bugun tartida
Listedeki hanımlarCuma 77,3
Pazartesi 78,3
+1000
Cumaya bu eksiye düşmek zorunda
abla sana söz bu hafta 75 i ucundan da gorucem inşallah elimden geleni yapicamönemli olan takımla kaynaşmak kopmamak için geçmişi okumak
Veee nasıl kendimizin desteğe ihtiyacı varsa bizimde takım arkadaşlarımıza destek olmak
Ayrıca birbirimizi daha iyi tanımak için bol bol herkonuda sohbet edebiliriz
Listedeki hanımlar
Hiç birinizinkini beğenmedim
Hele merve S.O.S vermiş
yarar yarar sonucta forsatlaro degerlendiriyoruz bende yarida birakiyorumEvde koşu bandi var deli gibi üstünde yürümek istiyorum ama firsatim olmuyor eşim aksamlari yorgunum diyor çocuğa bakmiyor cocuk yarim saat uyuyor sonra agliyor gece de böyle zaten doğru düzgün uyutmuyor. Ninnide dururdu artik onda da durmuyor yürütecte de durmuyor surekli sıkılıp oyun istiyor ve ben spor yapmaya vakit bulamiyorum etkisini görmek yag yakmak icin 1 saat araliksiz yapmak istiyorum 23 dk yürüdüm 15 dk ilgilendim 12 daha yurudum zar zor 35 dk etti ne ise yarayacak o
sabah bana bağırsak çalıştıran şeyler yiyip içmek yasak gülüm aç karnına içtiğim ilacın etkisini kaybettiriyorCevizin içini olduğu gibi herşeyiyle akşamdan suya koyup sabah bekletip içince o gün mutlaka çıkarıyor haftasonlari şiddetli kabizlik cektigimden bu haftasonu üç ceviz bekletip içtim cok işe yaradi hem zayiflamaya da yardımcı faydali
9. Ayina giriyor. Arada 15 dk dan bişey olmaz diyerekten aldım ama 5 dk durmuyor. Nasil olsa spor yapicam diye 1 pogaca yedim spordan önce onu da yapamadim. Sinir oldumyarar yarar sonucta forsatlaro degerlendiriyoruz bende yarida birakiyorum
bide kac aylikti bebegin yurutecte duruyor mu ben hic kullanmadim zararli yurutec hoppala yok dedi drumuz ilk basta dunysda bircok ulkedede satisi yasakli
cuma da olur yarın da olur yeter ki gelsin kapım açık valla:))Günaydın mutlu haftalar
vayyy süpersin cnm aman bu hafta dikkat et belki cuma günü bireysele bile girersin
Kızlar söylemişler zaten cnm 20 sarma çok çok fazla
bence yinede iyi gitmiş
Bundan sonra daha düzenli menülerin olsun
Atıştırmalarıda bırak
kaçamak yoksa için rahat olsun tatlım
dünde yazdığın gibi porsiyon kontrolünede dikkat et cnm
1 porsiyon ana yemek yanına salata yoğurt yeterli
En azından sebebini biliyosun cnm
Bu kilo verme işi nankör verirken gıdım gıdım gidiyor En ufak kaçamakta hooop koşarak geri geliyolar
cuma O 97 gelicek fıstık
Bence incir daha çok işe yarıyor
Düzenli olarak akşamdan sıcak suya ıslatarak devam etsen belki faydası olur tatlım
Hep aynısını yemekde doğru değil, değiştirerek
Bazende sabah aç karna taze meyve
Ananas armut en iyi gelenler
normal tartı saatinden önce tartılınca olabilir cnm
Dr haberlerinide merak ediyorum
Öncelikle kilo vermek istiyosan hamurişlerini bi kenara bırak tatlım9. Ayina giriyor. Arada 15 dk dan bişey olmaz diyerekten aldım ama 5 dk durmuyor. Nasil olsa spor yapicam diye 1 pogaca yedim spordan önce onu da yapamadim. Sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?