Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öğlen günlük güneşlikti bir gaza geldim dışarıda yürüyeyim sakin sakin dedim hava kapadı rüzgar bir esiyor 25 dk sonra eve geri döndüm üşüdümm:)

Hangi ilac bu merak ettim ayrica cok geçmiş olsun

öğlen günlük güneşlikti bir gaza geldim dışarıda yürüyeyim sakin sakin dedim hava kapadı rüzgar bir esiyor 25 dk sonra eve geri döndüm üşüdümm:)
Yinede bol oksijen iyi gelmiştir :))hem soğukta meto daha çok çalışıyomuş
Ayy yaz gelsede kendimizi bi dışarlara atsak
Enerji dolup maratonlara katılsak

Ben tatlı olan herşeyi severim :))

Geçen tv de gördüm
Belirtilere göre ben tatlı bağımlısıymışım
cidden miii o zaman seni yine tebrik etmek şart oldu tatlı bağımlılığına rağmen çok güzel zayıfladın maşallah sana
benim artık yiyeceklere bağımlılığım yok gibi aman aman canım bir şey çekmiyor 30 yaşın altındayken ne severdim çikolatayı dondurmayı hafta da bir 10 gün de bir de olsa yerdim hem de büyük zevkle şimdi dolapta çekmecede günlerce dursun aklıma bile gelmiyor ben biraz bulgurcu biraz da hamurcuyum açken zevkle yiyebiliyorum onları

@nanekekik gıda mühendisim bişey sorucam
Burda arkadaşlar pancarı haşlayıp yiyolarya
Pancarda havuç kereviz gibi pişince gi si yükselmiyomu

Hangi ilac bu merak ettim ayrica cok geçmiş olsun
levitron troid bezim yok onun için ömür boyu kullanacağım ilaç
sağol gülüm :)önemli değil benim için kendimi asla hasta görmüyorum sabah ilacı iç oldu bitti her şeyi yiyip içebiliyorum şükür

Öncelikle kilo vermek istiyosan hamurişlerini bi kenara bırak tatlım
Kilo vermekde mutfak %80 spor %20 etkilidir

Öğlen uykusu yokmu çocuğunun, o zaman yapsan
Işte uyutmadan önce biberiye yagimi sürüp streç filmi sardim en az 1 saat uyur diye hazirlandim iyice 23 dk uyudu hepi topu günü gününü tutmuyor. Bari ben onunla uyuyup gece gec yatip gece 23ten sonra spor yapayim diyorum tam bir saati olmadığı için gündüz uykusu da kilo aldırdığı için ondan da vazgeciyorum. Spor beni çok motive ediyor yarin bir gün tam gün caliscam hic firsat bulamam o yuzdem bari simdilerde yapsaydim buarada bireysele geçmek nasil oluyor

Yinede bol oksijen iyi gelmiştir :))hem soğukta meto daha çok çalışıyomuş
Ayy yaz gelsede kendimizi bi dışarlara atsak
Enerji dolup maratonlara katılsak
oturduğum yer yürüyüş için mükemmel sitenin etrafı içten neredeyse 1 km (950 metre)gece yarısı bile yürüsem sorun olmaz dışarı parka bile gitmeden 3-4 tur atsam bana çok iyi olur ahh hava ısınsa :))

Ayy bu sefer hiç geçenseneki azmim sabrım yok tatlım. O yüzden hiç tebrik etme aksine istediğin kadar kınayabilirsin
Geçen sene ilk 6 ay sıfır kaçamakla güzel vermiştim
Ben bi başlayınca kendini durduramayanlardanım
O yüzdende bu sene verdiğimin yarısını geri aldım
Ahhh Ahhh bu gözler 68 gördüydü

Spor benim istahimi azaltıyor. Yürüme bandindan indiğimde canim sadece saglikli şeyler istiyor ustune ciktigimda da krizlerim kayboluyor rahatlatiyor. Vücudum cok sıkı kilo verdikce sarkacagimi hic düşünmüyorum ama bu spor konusunu 80 kg altına mi ertelesem diyorum nasil olsa 82 kg alti itibariyle cok zorlanacagim. Yemekleri mi daha cok kissam bana fikir veren olursa cok sevinirim

kınamam hakkım yok ki (eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış)
demek ki 2-3 kilo da olsa 20-30 kilo da olsa zayıflayınca yelkenleri suya indiriyoruz biz kadınlar, bize ders olsun kilo korumasını sabitlemesini öğrenmemiz lazım

Bende yurusuyus ya da kardiyo agirlikli sporlar yapabilirsin sadece sarkma icin degil kilo vermene de yardimci olur ama pilates gibi sporlar belli bi kilonun altindayken daha uygun sanirim bende tam bilmiyorm ama en azindan 75 e dusmeden pilates dusunmuyorm simdilik yuruyus ve leslie ile idare ediyorum

birisi 1. lik için yarışıyoruz demişti sanki benim geldiğim gün
cidden böyle 1.lik ayağımmıza gelmez gidip kopara kopara almak lazım dur ben bir okuyayım topiğe nazar varsa çıksın herkese bir gayret gelsin inşallah

Kesinlikle katiliyorum korumayi bilmezsek onca emegimiz cop oluyo ve fazlasiyla geri aliniyoo Mefkurem . Ablacim sen yaparsin yinee sende o guc irade varr

E
Evet 2. Iydik ki o kdr regl donemi olanlar vardiii . ben bizim takima guveniyorum kacamaksiz cumaya kdrr hallederiz biz bu isi 1. Lik bizim :)

saat 4 olmuş ben yemeği yapmadım daha akşamın yemeği biraz ağır olacak kendime de yemek yapasım hiç yok akşam yoğurt yulaf ezmesi meyveyi tarçınla karıştırıp yiyeyim her ne kadar canan teyze yulaf ezmesine insanlar için değil dese de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…