Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burda 11 takım var cnm
Listede olanlar, bütün takımlar arasında yüzdesi en fazla 3 kişi bireysel dereceye giriyor
Cuma yarışması sonuç listeleri topiği var ordan yarışma sonuçlarını görebilirsin
Mesela biz geçen hafta takım olarak 2.olduk

Şanslıymışın be güzelim
Şurda bahara bişey kalmadı zaten
Sporun bi özelliğide mutluluk hormonu salgılayıp, iştah kesmesidir
Sporu çok abartlı yapmana gerek yok
Haftada 3-4kez 45 dk yapman yeterli başlangıç olarak
önemli olan hatalardan ders çıkarmak bebeğim
Bişeyi yiyip içerken bu benim kilo vermeme ne kadar yardımcı diye düşünmeliyiz

Ben senelerdir öğrenemedim inş.bi gün öğrenirim

bencede cnm
Kilo vermek için kardiyo yapılması lazım
Leslide hem kardiyo hemde sıkılaştırıyor
Yürüyüşte bile 150 küsür kasımız çalışıyormuş

Cumanın gelişi menülerden belli oluyor genelde

Kesinlikle katiliyorum korumayi bilmezsek onca emegimiz cop oluyo ve fazlasiyla geri aliniyoo Mefkurem . Ablacim sen yaparsin yinee sende o guc irade varr
inş.diyelimde cnm
Ben hocanın dediğini yap, yaptığını yapma kapsamına giriyorum

Bazen canan teyzeyide duymayalım cnm
Yulaf kepeği wc yede iyi geliyor hem b 12 kaynağı

ben de destek olayım o zaman motivasyonu arttırayım :))
Hepsi çok güzel cnm ve okadar da doğru

Bende tokken kendime güveniyomda, açken işler değişiyor :))

yulaf kepeği benim kurtarıcım, dediğin gibi hem vitamin yönünden hem de wc ye etkili
çok acıkınca gözü dönenlerden misin kan şekerin hızlı düşüyor demektir en iyi dengeleyici hurma 1-2 hurma atıver ağzına açken işler yolunda gitsin (hocanın dediğini yap ,yaptığını yapma oldu ama neysee)

kızlar aklıma gelmişken yazayım hemen
EK BİLGİ
tam yağlı süt içmek vücuda giren fazla yağların bağırsaktan emilmeden atılmasını sağlıyor izlediğim araştırma belgeselin de labaratuvar ortamında testler v.s. yaptılar kesin sonuç süt bağırsağı sabun gibi kaplayıp fazla yağı emmeden bağırsaktan atıyor o yüzden süt ve ürünlerini özellikle gündüz ve yağı alınmadan tüketmek sağlık açısından da kilo kaybı açısından da çok önemli

Cok faydali bir bilgi tesekkur ederizzz

Cok faydali bir bilgi tesekkur ederizzz
ne demek gülüm aklıma geldikçe yazarım
bilimsel araştırmaları takip etmeye çalışıyorum bedenin çalışması, beyin, zihin altı özel ilgi alanım ne bulursam okuyorum dünya kadar bilgi var ben daha bin de birini okuyamadım

Cok guzel bir sey bunlari surekli arastirip okumak bizde faydalaniyoruz ne mutlu bize :)

Leslie bana hafif geliyor yormuyor terletmiyor tabiki belli kiloya kadar plates olmaz. Evde trambolin var o olur mu ki yaaa hem önce esofmanlari ayakkabilari giy sonra illa dusa gir de olmuyor her yerde ziplanabilir de henuz zayiflatip zayiflatmadigina dair bir tecrube gormedim

Ooooo o zaman size kocaman alkış

9. Ayina giriyor. Arada 15 dk dan bişey olmaz diyerekten aldım ama 5 dk durmuyor. Nasil olsa spor yapicam diye 1 pogaca yedim spordan önce onu da yapamadim. Sinir oldum
sevmiyorlar yurumeyede yardimi yok aksine destek sagladigi icin geciktirip ozguveni durduruyorpogacs konusuna gelince artik takimdasin lutfen saglikli beslen bir ev pogacasi 180_200cal 1saat sporda asagi yukari o kadar neden emegini yiyorsun ki gercekten kilo vermek istiyor musun dun sarma bugun pogaca
Ben tatlı olan herşeyi severim :))

Geçen tv de gördüm
Belirtilere göre ben tatlı bağımlısıymışım
neymis abla belirtiler
öğlen günlük güneşlikti bir gaza geldim dışarıda yürüyeyim sakin sakin dedim hava kapadı rüzgar bir esiyor 25 dk sonra eve geri döndüm üşüdümm:)
aman dikkat bizi bu havalar mahvetti oglan hasta ben hasta
Yinede bol oksijen iyi gelmiştir :))hem soğukta meto daha çok çalışıyomuş
Ayy yaz gelsede kendimizi bi dışarlara atsak
Enerji dolup maratonlara katılsak
maratona katilcaz madem bi on kg verelim nisana kadar
North River gıda mühendisim bişey sorucam
Burda arkadaşlar pancarı haşlayıp yiyolarya
Pancarda havuç kereviz gibi pişince gi si yükselmiyomu
sen nasil bir hatunsun masallah bak hic lacirmamis
cig iken 30abla dusuk gi pisce 85 yuksek gi
0_50 dusuk 55_70 orta 75_100 yuksek gi
cig rendeleyip yogurtlanmali bu durumda tursu halide yuksek gi kazaniyor
sporu erteleme normal yuruyus leslie gibi evde egzersizler benim ablam 104kg ile yapti iki gunde bir 45dk ile baslafi
kesinlikle artuk kacamagin ksini gormeyelim
oku canim bol bol oku
evet at misiniz siz diyor

ben de destek olayım o zaman motivasyonu arttırayım :))

bunlsrin grubun girisine asalim
acaba ayni belgeselimi izledik diskilarindaki yag orani bile farkliydi zaten diyorum light oyun
birileri sizden doganin verdigi yagi alip kaymak olarak satiyor sozede yagsiz sutu daha pahaliya tekrar satiyor

Trambolin hakkinda hic bi fikrim yok maleseff leslie 5 mil e kadar var hangisini denedin 5 mil yorabilir belki seni ben spora ilk defa basladm 3 u zor bitiriyom valla

Geç oldu kusura bakmayın
Günün konusu
Diyet yaparken kaçamak yapınca pişmanlıklarınızı nasıl telafi ediyorsunuz
Kaçamak ölçünüz nedir
Vucuduma yayari olmayan ve cok fazla kalori iceren seyleri kacamak sayiyorum bunlardan kurtulmak icin de daha fazla spor yapmayi dusunuyorum ( henuz yapamadm ama yapicam )

hasta mısınız çok geçmiş olsun ben 1 ay oldu hastalanıp iyileşeli popomun etleri bile ağrıyordu 3 gün yataktan çıkamadım 2 hafta süründürdü öksürükte vardı.. bal zencefil zerdeçal karabiber polen katıp bir tatlı kaşığı yuttum o baya fayda etti istersen sen de dene şifa olur belki
evet aynı belgesel geçen sene izlemiştim belgeselin adı neydi ben unuttum sen hatırlarsan link atar mısın belki arkadaşlardan izlemek isteyen olur faydalanırlar
light ürünler kesinlikle ticaret amaçlı ortaya çıkmış sütün yağını alıp tereyağı kaymak yapıp satmak için yapıyorlar
tereyağı, etin kendi yağı ve doğal yağlar damarların tıkanmasını engelliyor esnekliğini sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…