- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.941
ismini hatirlamiyorum benimde bir seneden fazla oldu hatta pesinden birde metabolizma ile ilgili belgesel izlemistim kadin yillarca diyet halinde ve metabolizmasinin cok yavas oldugunu kabullenmis buna inandirmis kendini kan vs gibi degil uyku esnasinda bazal metabolizma hizini olcuyorlar ki aksine normal seviyede bir diyet programi veriliyorhasta mısınız çok geçmiş olsun ben 1 ay oldu hastalanıp iyileşeli popomun etleri bile ağrıyordu 3 gün yataktan çıkamadım 2 hafta süründürdü öksürükte vardı.. bal zencefil zerdeçal karabiber polen katıp bir tatlı kaşığı yuttum o baya fayda etti istersen sen de dene şifa olur belki
evet aynı belgesel geçen sene izlemiştim belgeselin adı neydi ben unuttum sen hatırlarsan link atar mısın belki arkadaşlardan izlemek isteyen olur faydalanırlar
light ürünler kesinlikle ticaret amaçlı ortaya çıkmış sütün yağını alıp tereyağı kaymak yapıp satmak için yapıyorlar
tereyağı, etin kendi yağı ve doğal yağlar damarların tıkanmasını engelliyor esnekliğini sağlıyor
Olabilir canim spor olarak ne yapiyordun senn
diyetisyen ertesi gun porsiyonu azalt sporu iki kati yap ki dengelesin dedi banaVucuduma yayari olmayan ve cok fazla kalori iceren seyleri kacamak sayiyorum bunlardan kurtulmak icin de daha fazla spor yapmayi dusunuyorum ( henuz yapamadm ama yapicam )
afiyet olsun guzel canimSabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Sekersiz cay
Aksam 16.00
5 derisiz kanat
1 derisiz pirzola
Salata
1 dilim ekmek
Ara 20.00
1 kase yogurt
2 litre su
30 dk yuruyus
ambalajlı, doğal olmayan, katkı maddeli, bedenin tanımadığı her gıdayı büyük zararlı kaçamak olarak görüyorumGeç oldu kusura bakmayın
Günün konusu
Diyet yaparken kaçamak yapınca pişmanlıklarınızı nasıl telafi ediyorsunuz
Kaçamak ölçünüz nedir
Evet canim onn icin sordum sisirebiliyomus kaslariBen elipik bisiklet yapiom cnm da su bolgesel hareketleri ypinca kaslarim.sisio
Gayet guzel bir menu benceee afiyet olsunSabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Sekersiz cay
Aksam 16.00
5 derisiz kanat
1 derisiz pirzola
Salata
1 dilim ekmek
Ara 20.00
1 kase yogurt
2 litre su
30 dk yuruyus
Boll proteinn en guzeliii:) ben yumurta hastasiyim ama bu aralar degerlerimden dolayi cok tuketemiyorumm cok ozendimmmmenu
sabah(9:00)
3yumurta
oglen(14:00)
2yumurta
1kase yogurt
aksam(18:25)
2yumurta 1kase yoğurt
ara(21:00)
1kase yogurt
yogurtlar ve yumurtalar pulbiberli naneli
su:2.5olur spor:45dk leslie
Masallahhh diyeyimmmm spora bayildim:)(09:15) kalkış
(09:45-10:15)
30 dk koşu bandı
(10:30-11:00))
1 haşlanmış yumurta pul biberli
1 kupa sekersiz karanfilli bergamutlu siyah cay
1 dilim krempeynirli naneli pul biberli çavdar ekmeği
(16:30-17:00)
1 kase zencefil, zerdeçal ve tarçınlı yogurt
(19:00-20:00)
60 dk koşu bandı
SU:3 lt su , 1 kupa fantastik dörtlü cayi
spor 90 dk
Valla bende bir şekilde fırsat bulup biniyorum tepesineEvde koşu bandi var deli gibi üstünde yürümek istiyorum ama firsatim olmuyor eşim aksamlari yorgunum diyor çocuğa bakmiyor cocuk yarim saat uyuyor sonra agliyor gece de böyle zaten doğru düzgün uyutmuyor. Ninnide dururdu artik onda da durmuyor yürütecte de durmuyor surekli sıkılıp oyun istiyor ve ben spor yapmaya vakit bulamiyorum etkisini görmek yag yakmak icin 1 saat araliksiz yapmak istiyorum 23 dk yürüdüm 15 dk ilgilendim 12 daha yurudum zar zor 35 dk etti ne ise yarayacak o
Yulaf oldukça yardımcı zayıflamayasaat 4 olmuş ben yemeği yapmadım daha akşamın yemeği biraz ağır olacak kendime de yemek yapasım hiç yok akşam yoğurt yulaf ezmesi meyveyi tarçınla karıştırıp yiyeyim her ne kadar canan teyze yulaf ezmesine insanlar için değil dese de:))
Afiyet olsun canım güzel görünüyorSabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Sekersiz cay
Aksam 16.00
5 derisiz kanat
1 derisiz pirzola
Salata
1 dilim ekmek
Ara 20.00
1 kase yogurt
2 litre su
30 dk yuruyus
yarına artı gider ve eksiye dönersin kesin kaptanımmenu
sabah(9:00)
3yumurta
oglen(14:00)
2yumurta
1kase yogurt
aksam(18:25)
2yumurta 1kase yoğurt
ara(21:00)
1kase yogurt
yogurtlar ve yumurtalar pulbiberli naneli
su:2.5olur spor:45dk leslie
Cumaya kadar siki bir sekilde gidersen halledersin bence canimmm :)Kızlar nolur kusura bakmayın yazamadim yeni girdim eve cumartesidn bugüne yedimde yedim tatil bana yaramadı ya ınş çok kilo almamisimdir
bugün ki artidan sonra şart canım eşim gelsinde onu bekliyorum cikicam koşu bandınaMasallahhh diyeyimmmm spora bayildim:)
Gerçekten mi çok kilo almamismiyimdirCumaya kadar siki bir sekilde gidersen halledersin bence canimmm :)
Yerlesmeyeb kilolar daha kolay gidiyor canım ama bu haftayı sıkı tut mutlakaKızlar nolur kusura bakmayın yazamadim yeni girdim eve cumartesidn bugüne yedimde yedim tatil bana yaramadı ya ınş çok kilo almamisimdir
Almamissindir tatlm almissanda saglam tutunca gider onlarrGerçekten mi çok kilo almamismiyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?