Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menüm
sabah
yok aç değildim

öğle
tava da tüm yumurta
peynir
2 çeri domates
2 d. ekşi mayalı t.b. ekmeği
1 t.k. süt kaymağı +bal

ara
karışık bitki çayı

akşam 18:40
3 kaşık yoğurt 1 kaşık chia tohumu 1 kaşık yulaf ezmesi muz elma tarçın karışımı

su 2 litre yatana kadar 3 olur
spor yok
rutinden farklı hareket :25 dk dışarıda yürüyüş

Menum
Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
Salatalik
beyaz peynir
1 dl ekmek
Sekersiz cay
Oglen 15.00
1 kutu ton baligi
Aksam 18.30
4 adet izgara kofte
Salata
1 dl ekmek
Gun icinde 2 sade turk kahvesi ve 1 sade soda
Spor leslie 3 45 dk 15 dk kol ve sirt
Su 2 olur
Habinar . askrhpozitif .

Menu guzel ama tok tutuyomuuu ben mi cok acikiyorum yaaaa:)

Kizceler ben de menumu yazayim.

Sabah:08.00 yedi yesil zeytin,1 kk peynir,bir dilim ekmek,bir tk bal ve yesil cay.

Ogle:12.15 bir tabak zeytin yagli yesil fasulye ve yarim kase yogurt.

Ara ogun bir greyfurt.

Aksam:18.00 dunden kalan et haslama bir tabak,yarim kase yogurt.

2 litre su spor yok malesef.

Kizlar merhabalar bugunku dr randevumdan bahsetmek istiyorum sizlere

Oncelikle inat mi inat bir sekerim var ben dusurmeye cabalarken o tam tersi yukselmeye devam ediyor
Dr kullanfigim insulin dozunun cok yuksek oldugunu ve bu yuzden seker duzeyimin hizli bir seviye ile dusup beni aciktirdigini ama genel 24 saatlik anlamda yeterli seviyeye dusuremedigini soyledi
Gece 46 yaptigim dozu birden 24 e indirmemi gunduz ise 16 ya dusurdugumu 10×3 seklinde dusurmemi soyledi
Bu sekilde dusurdugumde sekerim tavan yapar diye korktum acikcasi dr ise daha iyi bir seviyeye gelecegini soyledi
Kullandigim ve raporu biten ilacimin 15 gindur kullanmadigimi duyunca senin icin cok onemli dedi daha iyisi oldugunu soyledigi bir ilacla değiştirdi
Insulin direncim 23tu en son suan 36 ya cikmis ama hic panik yapma duzelir dedi 15 gun sonra tekrar goruselim dedi
Diyetisyen gorusmem ise
Karbon miktarini dudurdum dedigimde asla yapamazsin dedi
Sil bastan diyet listesi yazdi
Karaciger yaglanmasi ortaya cikti tahlil sonuclarinda o yuzden yag kullanimini olabildiğince azaltmami tavsiye etti
Yag azaltmama yatdimci olmasi için de hayvansal proteini de azaltalim yerine kuru bakliyat koyalim dedi
!!! Kuru bakliyatlarin muhtesem insulin direnci kırdığını soyledi
Sebze ve bakliyati ayni ogune koydu ben her ogun tek grup tukettigimi soyledigimde su ornegi verdi
Sebze yemegi yanina yaptigin salataya nohut ekle dedi
Bakliyatlara cok cok onem verdi

!!!ekmek ise degisim yaparak gunluk 8 dilim dedi ve azaltmam yasaklandi

!!! Cogu kisinin aksine diyabetik recel ekledi kahvaltıya
Diyabetik tatlilar diyabetik koska helva bile yiyebilirsin ama helvayi simdi onermiyorum yahi cok dedi
Tatlandirici ile yapilan tatlilar yiyebilirsin dedi
Diyet kola icebilirsin problem yok dedi

!!! Yulafi sordugumda kullanabilirsin 2yk bir ekmek istedigin degisimi yapabilirsin dedi

!!!chia konusunda yasaklamadi ama cok kullanma besin degeri cok fazla yuksek ve ilac etkilesimi kolay bir urun dedi

!!!yumurtayi hergun tuketme haftada mak. 3 tane ile sınırladı

!!! Ekmek konusunda her dilimi esit kesilmis ekmek tavsiye etti gr ma cok dikkat et dedi dilimi 25 gr olan ekmek uno tavsiye ediyorum dedi
Kepekli ekmegin kansizlik yaptigini soyledigimde sekerini dusurmeden kansizlikla ilgilenmeyecegiz dedi

!!!Kansizlik problemi olanlara her hafta ekmeklerini degistirmelerini cavdar tam bugday kepekli .... Gibi degisim yapmak iyi geliyor

Gunluk miktarlari sizinle de paylasmak istiyorum

Sut yogurt. 3 su bardagi
Et. 5 kofte kadar
Ekmek. 8 ince dilim
Sebze. 2 porsiyon
Meyve. 4 porsiyon
Yag. 3 tatli kasigi

!!!!! G.i. yuksek urunleri yaninda sutsuz tuketmememi soyledi
G.i si yuksek urunleri tuketirken tarvin kullanmami tavsiye etti

Ilk aklima gelenleri yazdim kizlar sorunuz olursa cevaplarim ya da akliniza takilan

Acikcasi tahlil sonuclarini gorunce sok oldum cunku ben sekerimin dusmus oldugunu dusunuyordum dikkat edip spor yapmaya calisirken tam tersini gorunce cok uzuldum cok moralim bozuldu ama dr ile konustugumda dr un sakinligi ve umut dolu sozleri beni tekrar motive etti 5 dk once nerdeyse baslarim bu hayata sekerine kilosuna modundayken 5 dk sonra seker ben senden buyugum seni alt edicem moduna girdim

Diyetisyen ile konusmamizda mak 1 saat spor tavsiye ettigini onu da 3-4 gun yapmamin yeterli oldugunu soyledi
Ama benim spor gecmisimi duyunca sok oldu drlarin daha daha demesine kizdi bi ton laf etti ki hakli ayak bilegim hala hassas sonuc ortada

Haftada 1 kilo hedefimin cok iyi oldugunu ne az ne cok cok iyi dedi

Sekerinin cikmasina uzuldum canim
Ama doktorun umutlu konusmus,yeni bir beslenme programi olusturmussunuz, sanirim bundan sonra sebze ve baklagil agirlikli besleneceksin umarim ise yarar canim.

Canim benim cok cok gecmis olsunnn yaaa en kisa zamanda yeniceksin sen bunu inaniyorum sana light kola insulin direncini yukseltmiyomuymus sikinti yok demis?

Kizlar simdi haberlerde gordum soda odem yaptigi icin diyette pek onerilmiyormus,ben de hemen hemen her gun iciyordum sanirim azaltmam lazim.

geçmiş olsun kuzum. önce sağlık. hem bu şekilde de kilo vereceksin zaten. sen halledeceksin bunu ve kurtulacaksın bu illetten, ben eminim!

Sabah acta olmasan ağzına birşey at çanim meto çalışmaya başlaması için bende o konuda zorlanıyorum
gayet güzel canım süpersin

Afiyet olsun kuzu

Kizlar kafam kazan gibi deli hibi basim agriyor bir de dohim hunu muhabbeti var biraz musade istiyorum sizden ilk girsatta gecmisi de okuyup gelicem opuyorum hepinizi
canım sen doktorların ne diyorsa onlara harfiyen uy Allah'ın izniyle kilolar gider sağlığına da kavuşursun inşallah ben inanıyorum.

menu
sabah(9:00)
3yumurta

oglen(14:00)
2yumurta
1kase yogurt

aksam(18:25)
2yumurta 1kase yoğurt

ara(21:00)
1kase yogurt

yogurtlar ve yumurtalar pulbiberli naneli
su:2.5olur spor:45dk leslie

Canim pro mu yapiosun

Afiyet olsun cnm spor bi harija

Guzel.cnm afiyet olsun

Bence iyi cnm

Spor olsa iyiynis cnm

Menüm

Sabah 10
dilpeyniri dereotu maydonoz keten tohumu
Öğlen 14
Közlenmiş patlıcan biber salatası
Ton başlığı yağsız
Akşam 19
1 kase mercimek çorba
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor jillian level 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…