Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah bu 15 gün de insulin dengelenir . diyetisyen konusun da şanslısın seni çok güzel motive etmiş
karaciğer yağlanması için enginar suyu satılıyor aktarlarda bundan 6-7 sene önce ben de de çıkmıştı hastane çıkışı hemen aktardan enginar suyu aldım yarım kahve fincanı üstünü suyla tamamlayıp içtim bir daha ki kontrolde tamamen tertemizdi doktoruna danışıp istersen sen de kullan

Afiyet olsun canimm :)

Geç oldu kusura bakmayın
Günün konusu
Diyet yaparken kaçamak yapınca pişmanlıklarınızı nasıl telafi ediyorsunuz
Kaçamak ölçünüz nedir
eskiden bir kere kaçamak yaptım mı devamı gelirdi. şimdi daha ayarlıyım. daha hafif yemeklerle telafi ediyorum. ama bazen kaçamağı devam ettirdiğim de oluyor. ertesi gün toparlıyorum. valla kaçamak derken hamur işi olabiliyor. eskiden çikolataydı. şimdi hamurişi oluyor. simit ya da börek. ya da bir tabak makarna

tatlım canan karatayın şeker hastaları için hazırladığı bir kitabı var. onu alıp okumanı tavsiye ederim.

Kızlar bu gün akşamım biraz keyifsiz geçiyor kuzenimin üzerine kapının cami düşmüş çok şükür kolunda biraz kesikler var yüzü biraz çizilmiş verilmiş sadakamiz varmış ,teyzemde bugün doktora Sonic gösterecekti kendi sonuçlarını tansiyon düşmüyordu doktor böbrek yetmezliği başlangıcı demiş. Allak bullak oldum resmen daha 40 yaşında

Cok gecmis olsun canim Rabbim sifasini versin tez zamanda..

Geç oldu kusura bakmayın
Günün konusu
Kaçamak ölçünüz nedir
Kaçamak olarak 5 tane antep fıstığı birde bazen 1/2 muz oluyoo
hiç almamak en iyisi... çikolatadan olabildiğince kaçıyorum bu sıralarrrr yemeğe başlarsam kendimi durduramamaktan korkuyorum... İnşallahh bigün hiç canım istemezz...
Telafi etme şeklim tam olarak yok şuan ama bol su ve mümkünse yürüyüşle telafi etmeye çalışıyorum.
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Sekersiz cay

Aksam 16.00
5 derisiz kanat
1 derisiz pirzola
Salata
1 dilim ekmek

Ara 20.00
1 kase yogurt

2 litre su
30 dk yuruyus
Canımm çok güzel afiyet olsun

menu
sabah(9:00)
3yumurta

oglen(14:00)
2yumurta
1kase yogurt

aksam(18:25)
2yumurta 1kase yoğurt

ara(21:00)
1kase yogurt

yogurtlar ve yumurtalar pulbiberli naneli
su:2.5olur spor:45dk leslie
Vaoww yumurta ve yoğurt yalnızca bende çok severim yumurtayı... Yemekten sıkılırsan eğer içine bir miktar soğan maydonoz baharat ilave edip salata şeklindede yiyebilirsin canım öylede güzel oluyor..

Ablacım ne güzel yazmışsın gerçekten suçluluk duyuyorum artık bedenime ihanet ediyormuşum gibi gelmeye başladı..
Manşallah canım çok beğendim :)

Manşallah çook güzel ben hiçbbir yerde chia bulamadım büyük marketlere gitmem lazımm
Manşallah canımm

Canımm maşallah ne kadar az yiyosunuz yaa bende azaltıcam sizin menülerinizi görünce kendimi sorguluyorum...menülerimiz bu açıdanda iyi oluyor

Canımm çook geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinn...Bol bol dua et canımm

Geç oldu kusura bakmayın
Günün konusu
Kaçamak ölçünüz nedir
Oooo konu çok güzel. Kaçamak sonrası aşırı pişman olup üzülüp yemeğe sariliyorum tekrar. Üzüntümü stresimi sikintimi yemekle bastirmaya çalışıyorum

Cok gecmis olsun. Benim diyet listem de böyle hemen hemen. 22 yaşında gittiğim diyetisyen de bu tars vermişti bana. Tani ne zaman kondu size

7.45
Limonlu sicak su
8.00
3dilim ekmek
1 yumurta
1kk peynir
3 4 zeytin
12.00
1 kase corba
1 porsiyon pirasa
1/2 kase yoğurt
13.00
1 pogaca
14.00
35 dk yürüyüş
18.00
30 dk yürüyüş
19.00
Salata
4 yk patates kiyma yemegi
21.00
1 fincan sütlü kahve
2 ceviz

Geçmiş olsun Allah acil sifalar versin ikisinr de

Pogaca cisss:) ama yurusyus cok guzel ollmus canim

Kiminiz öğle yemeği atlamış kiminiz ara ogunu ve çok az yiyorsunuz. Ben cok az yedim siye havalara uçarken sizinkileri gorunce dumura uğradım. Belirli bir listeye göre hareket etmiyor musunuz. Daha da detayli inceleyecegim de cok kısıtlı merak ettim. Haftasonunu telafi icin mi yoksa

Çünkü onlar yasak yaa makarnaya hasret kalıyoruzz çikolata artık lüx kaçıyor bizim için

Canım diyabet hastası mısın sende ben orayı kaçırdım sanırım? sabahki 3 dilim ekmek daha az birde poğaça olmasa onun yerine yoğurt süt vs olsaydı tadından yenmezdi birde evde her daim poğaça olma sebebi ne canımm? Özel bir durum yoksa yapmamaya çalış öyle kaçamak da olmaz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…