Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bence sabah öğle akşam yemeğin çok güzel bi sıkıntı yok oranlı yemişsin sadece dediğim gibi ekmek ve poğaça olmasaydı iyiydi...

Birde canım yediğin çorbanın ismini de yaz olur mu... Çorbaya göre değişiyormuş çünkü bende burda öğredim sıvı falan diye düşünüyoruz ama...Yayla çorbasıydı sanırım çok önerilmiyo karbonhidratı yüksek olduğundan mercimekte bana daha proteinli gibi geliyo...bilmem yanlış mı düşünüyorum :) Mefkurem

bildirim için çok geciktim
ama evde değildim sabah bir yere gittim.
Cuma: 72,9
Bugün: 72,8
Fark: 100 g.
ptesi sikinti degil cuma gecikme yeter tatlim cumaya bol eksilerle gelecek belli kii
sporun cok guzel ama gun icin cok az olmus
Boll proteinn en guzeliii:) ben yumurta hastasiyim ama bu aralar degerlerimden dolayi cok tuketemiyorumm cok ozendimmm
arti cikimca pro gunu yaptimcanim hergun mumkun degil
hafif bir gun olmus
afiyet olsun hepsi cok guzel
Menu guzel ama tok tutuyomuuu ben mi cok acikiyorum yaaaa:)
senin menun gayet yerinde
afiyet olsun guzel zeynepcim
tatlim sen drlarinin dediklerine harfiyen uy gider kilolarda ama kola kismina katilmiyorim ayran varken kolada neymis
Kizlar simdi haberlerde gordum soda odem yaptigi icin diyette pek onerilmiyormus,ben de hemen hemen her gun iciyordum sanirim azaltmam lazim.
spor sonrasi gunde bir verdi bana dr
kızlar, bir diyet kanabahar yemeği yaptım parmaklarınızı yersiniz ben karnabahar çok severim, özellikle de kıymalı olursa. insan diyetteyken bile sevdiği şeyleri yiyince mutlu oluyor :)
tarif alalim

masallah
Canim pro mu yapiosun

Afiyet olsun cnm spor bi harija

Guzel.cnm afiyet olsun

Bence iyi cnm

Spor olsa iyiynis cnm
svt cnm bygun pro yaptim
guzel menu
afiyet olsun guzellik
cok gecmis olsun teyzeme sifa versin rabbim
sadece bugun icin canim
pogaca olmamis sende farkindasin

Cok gecmis olsun canim Rabbim sifasini versin tez zamanda..

Canımm çook geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinn...Bol bol dua et canımm
Sağolun kızlar
Poğaça dışında güzel
Geçmiş olsun Allah acil sifalar versin ikisinr de
Teşekkürler canım
ben bugün kendimce hafta sonunu telafi yaptım canım

sağol kaptanim +1 kiloyu dengelemek için yaptım inşallah işe yarar

Benimki kacaamaklari telafi olldu biraz acikcasi bi de dersane dolayisiyla her ne kadar saglikli olmasada disarda yememk icin ogun atlayabiliyorum bence senin menu gayet iyi yediklerin cok degilll pogaca vs. Olmazsa daha ii olur tabi ozel bir durumun yoksa ozel bir durum varsa bisey diyemeyiz

herkes diyetisyene gitmiyor bikacimiz gidiyor onlarda listesind uyuyor ben gidiyorum ctesi kursbiye yedigim icin bugun + ciktim telafi icin pro gunu yaptim
cuma yarismasi bizim icin onemli cumaya kadar eksiye dusmeliyiz
senin listeni paylaşır misin cunku ben 83kg ve emzirirken pogaca patates 3dlm ekmek hivbir zaman olmadı diyetisyen menun mu bu

ptesi sikinti degil cuma gecikme yeter tatlim cumaya bol eksilerle gelecek belli kii
inşallah canım :))

Bugünkü menüm:

sabah (15:00): 1 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim hellim ızgara, 5 cherry domates, 3 zeytin, çay
ara öğün: kuru meyveli yulaf kurabiyesi (tarifini yazayım bir ara)
öğle (19:00): etli sebzeli güveç, marul-karnabahar salatası
ara öğün: yarım bardak soya sütü
akşam (23:00): 1 tabak karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt

spor: leslie 1 mil yapıcam ama belki 2 mile çıkarırım bugün

su: 2 litre olacak gün sonunda

Habinar askrhpozitif

Kurabiyenin tarifini 4 gozle bekliyorum canimm :)

Geç oldu kusura bakmayın
Günün konusu
Diyet yaparken kaçamak yapınca pişmanlıklarınızı nasıl telafi ediyorsunuz
Kaçamak ölçünüz nedir
hiç kaçamak yapmamış gibi diyete devam ediyorum. bunu eskiden başaramazdım. bir kere bozdum mu diyeti biterdi hemen. artık alıştım :)

Kurabiyenin tarifini 4 gozle bekliyorum canimm :)

vereyim o zaman :))

Yulaf kurabiyesi:

Malzemeler:
-3 kuru kayısı
-1 avuç kuru üzüm
-1 muz
-1 bardak yulaf ezmesi (taneli olandan)
-1 yumurta
-2-3 çay kaşığı kabartma tozu
-2 çay kaşığı bal

bunu bir sitede okumuştum. denedim ve çok sevdim.
önce yumurtanın akını çırpıp köpürtün. daha sonra diğer malzemeleri ufak ufak doğrayıp ekleyin ve karıştırın. ama mikser ile karıştırın, yani taneli kalsın. daha sonra bir dondurma kaşığıyla (bu karışımdan 10-15 tane çıkıyor) alarak fırın tepsisine yuvarlaklar halinde dizin. 160-180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.

Çok lezzetli oldu. Yağ yok. Direk şeker yok. Tam bir ara öğün atıştırmalığı. Umarım siz de beğenirsiniz :)

hosgeldin cAnım efkuremde demis ilk sayfada kurallar var kabul edersen kendini tanitmakla baslayabilirsin

Canım ben ilk sayfada tanıtmıştım kendimi, 9. Takıma gelebilirsiniz demişti bir arkadaş, kastettiğin o mu bilemedim. 30 yaşındayım, 1.67 boyunda, 78 kiloyum. Zatıflamaya çalışıyorum, bir taraftanda düzenli spora başladım.

Mutlaka deniyecem canım ssini aldım bile

Cok tesekkur ederim canim en kisa zamanda deniyorum bunuuuu

Hosgeldin o zaman bende seren 27 yasinda 84 kiloyum 10 gun oldu baslayali 2.8 kilo verdim aramiza hosgeldinn burada hep beraber yoldas oluyoruz birbirimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…