- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.001
Canım bence sabah öğle akşam yemeğin çok güzel bi sıkıntı yok oranlı yemişsin sadece dediğim gibi ekmek ve poğaça olmasaydı iyiydi...Kiminiz öğle yemeği atlamış kiminiz ara ogunu ve çok az yiyorsunuz. Ben cok az yedim siye havalara uçarken sizinkileri gorunce dumura uğradım. Belirli bir listeye göre hareket etmiyor musunuz. Daha da detayli inceleyecegim de cok kısıtlı merak ettim. Haftasonunu telafi icin mi yoksa
ptesi sikinti degil cuma gecikme yeter tatlim cumaya bol eksilerle gelecek belli kiibildirim için çok geciktim
ama evde değildim sabah bir yere gittim.
Cuma: 72,9
Bugün: 72,8
Fark: 100 g.
sporun cok guzel ama gun icin cok az olmus(09:15) kalkış
(09:45-10:15)
30 dk koşu bandı
(10:30-11:00))
1 haşlanmış yumurta pul biberli
1 kupa sekersiz karanfilli bergamutlu siyah cay
1 dilim krempeynirli naneli pul biberli çavdar ekmeği
(16:30-17:00)
1 kase zencefil, zerdeçal ve tarçınlı yogurt
(19:00-20:00)
60 dk koşu bandı
SU:3 lt su , 1 kupa fantastik dörtlü cayi
spor 90 dk
arti cikimca pro gunu yaptimcanim hergun mumkun degilBoll proteinn en guzeliii:) ben yumurta hastasiyim ama bu aralar degerlerimden dolayi cok tuketemiyorumm cok ozendimmm
hafif bir gun olmusmenüm
sabah
yok aç değildim
öğle
tava da tüm yumurta
peynir
2 çeri domates
2 d. ekşi mayalı t.b. ekmeği
1 t.k. süt kaymağı +bal
ara
karışık bitki çayı
akşam 18:40
3 kaşık yoğurt 1 kaşık chia tohumu 1 kaşık yulaf ezmesi muz elma tarçın karışımı
su 2 litre yatana kadar 3 olur
spor yok
rutinden farklı hareket :25 dk dışarıda yürüyüş
afiyet olsun hepsi cok guzelMenum
Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
Salatalik
beyaz peynir
1 dl ekmek
Sekersiz cay
Oglen 15.00
1 kutu ton baligi
Aksam 18.30
4 adet izgara kofte
Salata
1 dl ekmek
Gun icinde 2 sade turk kahvesi ve 1 sade soda
Spor leslie 3 45 dk 15 dk kol ve sirt
Su 2 olur
Habinar . askrhpozitif .
senin menun gayet yerindeMenu guzel ama tok tutuyomuuu ben mi cok acikiyorum yaaaa:)
afiyet olsun guzel zeynepcimKizceler ben de menumu yazayim.
Sabah:08.00 yedi yesil zeytin,1 kk peynir,bir dilim ekmek,bir tk bal ve yesil cay.
Ogle:12.15 bir tabak zeytin yagli yesil fasulye ve yarim kase yogurt.
Ara ogun bir greyfurt.
Aksam:18.00 dunden kalan et haslama bir tabak,yarim kase yogurt.
2 litre su spor yok malesef.
tatlim sen drlarinin dediklerine harfiyen uy gider kilolarda ama kola kismina katilmiyorim ayran varken kolada neymisKizlar merhabalar bugunku dr randevumdan bahsetmek istiyorum sizlere
Oncelikle inat mi inat bir sekerim var ben dusurmeye cabalarken o tam tersi yukselmeye devam ediyor
Dr kullanfigim insulin dozunun cok yuksek oldugunu ve bu yuzden seker duzeyimin hizli bir seviye ile dusup beni aciktirdigini ama genel 24 saatlik anlamda yeterli seviyeye dusuremedigini soyledi
Gece 46 yaptigim dozu birden 24 e indirmemi gunduz ise 16 ya dusurdugumu 10×3 seklinde dusurmemi soyledi
Bu sekilde dusurdugumde sekerim tavan yapar diye korktum acikcasi dr ise daha iyi bir seviyeye gelecegini soyledi
Kullandigim ve raporu biten ilacimin 15 gindur kullanmadigimi duyunca senin icin cok onemli dedi daha iyisi oldugunu soyledigi bir ilacla değiştirdi
Insulin direncim 23tu en son suan 36 ya cikmis ama hic panik yapma duzelir dedi 15 gun sonra tekrar goruselim dedi
Diyetisyen gorusmem ise
Karbon miktarini dudurdum dedigimde asla yapamazsin dedi
Sil bastan diyet listesi yazdi
Karaciger yaglanmasi ortaya cikti tahlil sonuclarinda o yuzden yag kullanimini olabildiğince azaltmami tavsiye etti
Yag azaltmama yatdimci olmasi için de hayvansal proteini de azaltalim yerine kuru bakliyat koyalim dedi
!!! Kuru bakliyatlarin muhtesem insulin direnci kırdığını soyledi
Sebze ve bakliyati ayni ogune koydu ben her ogun tek grup tukettigimi soyledigimde su ornegi verdi
Sebze yemegi yanina yaptigin salataya nohut ekle dedi
Bakliyatlara cok cok onem verdi
!!!ekmek ise degisim yaparak gunluk 8 dilim dedi ve azaltmam yasaklandi
!!! Cogu kisinin aksine diyabetik recel ekledi kahvaltıya
Diyabetik tatlilar diyabetik koska helva bile yiyebilirsin ama helvayi simdi onermiyorum yahi cok dedi
Tatlandirici ile yapilan tatlilar yiyebilirsin dedi
Diyet kola icebilirsin problem yok dedi
!!! Yulafi sordugumda kullanabilirsin 2yk bir ekmek istedigin degisimi yapabilirsin dedi
!!!chia konusunda yasaklamadi ama cok kullanma besin degeri cok fazla yuksek ve ilac etkilesimi kolay bir urun dedi
!!!yumurtayi hergun tuketme haftada mak. 3 tane ile sınırladı
!!! Ekmek konusunda her dilimi esit kesilmis ekmek tavsiye etti gr ma cok dikkat et dedi dilimi 25 gr olan ekmek uno tavsiye ediyorum dedi
Kepekli ekmegin kansizlik yaptigini soyledigimde sekerini dusurmeden kansizlikla ilgilenmeyecegiz dedi
!!!Kansizlik problemi olanlara her hafta ekmeklerini degistirmelerini cavdar tam bugday kepekli .... Gibi degisim yapmak iyi geliyor
Gunluk miktarlari sizinle de paylasmak istiyorum
Sut yogurt. 3 su bardagi
Et. 5 kofte kadar
Ekmek. 8 ince dilim
Sebze. 2 porsiyon
Meyve. 4 porsiyon
Yag. 3 tatli kasigi
!!!!! G.i. yuksek urunleri yaninda sutsuz tuketmememi soyledi
G.i si yuksek urunleri tuketirken tarvin kullanmami tavsiye etti
Ilk aklima gelenleri yazdim kizlar sorunuz olursa cevaplarim ya da akliniza takilan
Acikcasi tahlil sonuclarini gorunce sok oldum cunku ben sekerimin dusmus oldugunu dusunuyordum dikkat edip spor yapmaya calisirken tam tersini gorunce cok uzuldum cok moralim bozuldu ama dr ile konustugumda dr un sakinligi ve umut dolu sozleri beni tekrar motive etti 5 dk once nerdeyse baslarim bu hayata sekerine kilosuna modundayken 5 dk sonra seker ben senden buyugum seni alt edicem moduna girdim
Diyetisyen ile konusmamizda mak 1 saat spor tavsiye ettigini onu da 3-4 gun yapmamin yeterli oldugunu soyledi
Ama benim spor gecmisimi duyunca sok oldu drlarin daha daha demesine kizdi bi ton laf etti ki hakli ayak bilegim hala hassas sonuc ortada
Haftada 1 kilo hedefimin cok iyi oldugunu ne az ne cok cok iyi dedi
spor sonrasi gunde bir verdi bana drKizlar simdi haberlerde gordum soda odem yaptigi icin diyette pek onerilmiyormus,ben de hemen hemen her gun iciyordum sanirim azaltmam lazim.
tarif alalimkızlar, bir diyet kanabahar yemeği yaptım parmaklarınızı yersinizben karnabahar çok severim, özellikle de kıymalı olursa. insan diyetteyken bile sevdiği şeyleri yiyince mutlu oluyor :)
masallahEki Görüntüle 1956858 bugünün sporları kızlar
svt cnm bygun pro yaptimCanim pro mu yapiosun
Afiyet olsun cnm spor bi harija
Guzel.cnm afiyet olsun
Bence iyi cnm
Spor olsa iyiynis cnm
guzel menuMenüm
Sabah 10
dilpeyniri dereotu maydonoz keten tohumu
Öğlen 14
Közlenmiş patlıcan biber salatası
Ton başlığı yağsız
Akşam 19
1 kase mercimek çorba
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor jillian level 1
afiyet olsun guzellikMenüm
08.30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
12.00
5 yk müsli
200 ml süt
17.30
1 dilim tb ekmeği
4 yk ıspanak
1 tavuk göğsü haşlama
18.30
1/2 muz
Akşamüstü:
1/2 greyfurt
Bitki çayı
45 dk leslieaskrhpozitif
cok gecmis olsun teyzeme sifa versin rabbimKızlar bu gün akşamım biraz keyifsiz geçiyor kuzenimin üzerine kapının cami düşmüş çok şükür kolunda biraz kesikler var yüzü biraz çizilmiş verilmiş sadakamiz varmış ,teyzemde bugün doktora Sonic gösterecekti kendi sonuçlarını tansiyon düşmüyordu doktor böbrek yetmezliği başlangıcı demiş. Allak bullak oldum resmen daha 40 yaşında
sadece bugun icin canimKaçamak olarak 5 tane antep fıstığı birde bazen 1/2 muz oluyoo
hiç almamak en iyisi... çikolatadan olabildiğince kaçıyorum bu sıralarrrr yemeğe başlarsam kendimi durduramamaktan korkuyorum... İnşallahh bigün hiç canım istemezz...
Telafi etme şeklim tam olarak yok şuan ama bol su ve mümkünse yürüyüşle telafi etmeye çalışıyorum.
Canımm çok güzel afiyet olsun
Vaoww yumurta ve yoğurt yalnızca bende çok severim yumurtayı... Yemekten sıkılırsan eğer içine bir miktar soğan maydonoz baharat ilave edip salata şeklindede yiyebilirsin canım öylede güzel oluyor..
Ablacım ne güzel yazmışsın gerçekten suçluluk duyuyorum artık bedenime ihanet ediyormuşum gibi gelmeye başladı..
Manşallah canım çok beğendim :)
Manşallah çook güzel ben hiçbbir yerde chia bulamadım büyük marketlere gitmem lazımm
Manşallah canımm
Canımm maşallah ne kadar az yiyosunuz yaa bende azaltıcam sizin menülerinizi görünce kendimi sorguluyorum...menülerimiz bu açıdanda iyi oluyor
pogaca olmamis sende farkindasin7.45
Limonlu sicak su
8.00
3dilim ekmek
1 yumurta
1kk peynir
3 4 zeytin
12.00
1 kase corba
1 porsiyon pirasa
1/2 kase yoğurt
13.00
1 pogaca
14.00
35 dk yürüyüş
18.00
30 dk yürüyüş
19.00
Salata
4 yk patates kiyma yemegi
21.00
1 fincan sütlü kahve
2 ceviz
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifasini versin tez zamanda..
Sağolun kızlarCanımm çook geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinn...Bol bol dua et canımm
Poğaça dışında güzel7.45
Limonlu sicak su
8.00
3dilim ekmek
1 yumurta
1kk peynir
3 4 zeytin
12.00
1 kase corba
1 porsiyon pirasa
1/2 kase yoğurt
13.00
1 pogaca
14.00
35 dk yürüyüş
18.00
30 dk yürüyüş
19.00
Salata
4 yk patates kiyma yemegi
21.00
1 fincan sütlü kahve
2 ceviz
Teşekkürler canımGeçmiş olsun Allah acil sifalar versin ikisinr de
ben bugün kendimce hafta sonunu telafi yaptım canımKiminiz öğle yemeği atlamış kiminiz ara ogunu ve çok az yiyorsunuz. Ben cok az yedim siye havalara uçarken sizinkileri gorunce dumura uğradım. Belirli bir listeye göre hareket etmiyor musunuz. Daha da detayli inceleyecegim de cok kısıtlı merak ettim. Haftasonunu telafi icin mi yoksa
sağol kaptanim +1 kiloyu dengelemek için yaptım inşallah işe yararptesi sikinti degil cuma gecikme yeter tatlim cumaya bol eksilerle gelecek belli kii
sporun cok guzel ama gun icin cok az olmus
arti cikimca pro gunu yaptimcanim hergun mumkun degil
hafif bir gun olmus
afiyet olsun hepsi cok guzel
senin menun gayet yerinde
afiyet olsun guzel zeynepcim
tatlim sen drlarinin dediklerine harfiyen uy gider kilolarda ama kola kismina katilmiyorim ayran varken kolada neymis
spor sonrasi gunde bir verdi bana dr
tarif alalim
masallah
svt cnm bygun pro yaptim
guzel menu
afiyet olsun guzellik
cok gecmis olsun teyzeme sifa versin rabbim
sadece bugun icin canim
pogaca olmamis sende farkindasin
Benimki kacaamaklari telafi olldu biraz acikcasi bi de dersane dolayisiyla her ne kadar saglikli olmasada disarda yememk icin ogun atlayabiliyorum bence senin menu gayet iyi yediklerin cok degilll pogaca vs. Olmazsa daha ii olur tabi ozel bir durumun yoksa ozel bir durum varsa bisey diyemeyizKiminiz öğle yemeği atlamış kiminiz ara ogunu ve çok az yiyorsunuz. Ben cok az yedim siye havalara uçarken sizinkileri gorunce dumura uğradım. Belirli bir listeye göre hareket etmiyor musunuz. Daha da detayli inceleyecegim de cok kısıtlı merak ettim. Haftasonunu telafi icin mi yoksa
herkes diyetisyene gitmiyor bikacimiz gidiyor onlarda listesind uyuyor ben gidiyorum ctesi kursbiye yedigim icin bugun + ciktim telafi icin pro gunu yaptimKiminiz öğle yemeği atlamış kiminiz ara ogunu ve çok az yiyorsunuz. Ben cok az yedim siye havalara uçarken sizinkileri gorunce dumura uğradım. Belirli bir listeye göre hareket etmiyor musunuz. Daha da detayli inceleyecegim de cok kısıtlı merak ettim. Haftasonunu telafi icin mi yoksa
İyi geceler canımmKızlar ben yatar yarın güzel bir gün olmasını diliyorum hepimiz için iyi geceler
iyi geceler canimKızlar ben yatar yarın güzel bir gün olmasını diliyorum hepimiz için iyi geceler
inşallah canım :))ptesi sikinti degil cuma gecikme yeter tatlim cumaya bol eksilerle gelecek belli kii
Kurabiyenin tarifini 4 gozle bekliyorum canimm :)inşallah canım :))
Bugünkü menüm:
sabah (15:00): 1 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim hellim ızgara, 5 cherry domates, 3 zeytin, çay
ara öğün: kuru meyveli yulaf kurabiyesi (tarifini yazayım bir ara)
öğle (19:00): etli sebzeli güveç, marul-karnabahar salatası
ara öğün: yarım bardak soya sütü
akşam (23:00): 1 tabak karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
spor: leslie 1 mil yapıcam ama belki 2 mile çıkarırım bugün
su: 2 litre olacak gün sonunda
Habinar askrhpozitif
hiç kaçamak yapmamış gibi diyete devam ediyorum. bunu eskiden başaramazdım. bir kere bozdum mu diyeti biterdi hemen. artık alıştım :)Geç oldu kusura bakmayın
Günün konusu
Diyet yaparken kaçamak yapınca pişmanlıklarınızı nasıl telafi ediyorsunuz
Kaçamak ölçünüz nedir
Kurabiyenin tarifini 4 gozle bekliyorum canimm :)
hosgeldin cAnım efkuremde demis ilk sayfada kurallar var kabul edersen kendini tanitmakla baslayabilirsin
Mutlaka deniyecem canım ssini aldım bilevereyim o zaman :))
Yulaf kurabiyesi:
Malzemeler:
-3 kuru kayısı
-1 avuç kuru üzüm
-1 muz
-1 bardak yulaf ezmesi (taneli olandan)
-1 yumurta
-2-3 çay kaşığı kabartma tozu
-2 çay kaşığı bal
bunu bir sitede okumuştum. denedim ve çok sevdim.
önce yumurtanın akını çırpıp köpürtün. daha sonra diğer malzemeleri ufak ufak doğrayıp ekleyin ve karıştırın. ama mikser ile karıştırın, yani taneli kalsın. daha sonra bir dondurma kaşığıyla (bu karışımdan 10-15 tane çıkıyor) alarak fırın tepsisine yuvarlaklar halinde dizin. 160-180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
Çok lezzetli oldu. Yağ yok. Direk şeker yok. Tam bir ara öğün atıştırmalığı. Umarım siz de beğenirsiniz :)
Cok tesekkur ederim canim en kisa zamanda deniyorum bunuuuuvereyim o zaman :))
Yulaf kurabiyesi:
Malzemeler:
-3 kuru kayısı
-1 avuç kuru üzüm
-1 muz
-1 bardak yulaf ezmesi (taneli olandan)
-1 yumurta
-2-3 çay kaşığı kabartma tozu
-2 çay kaşığı bal
bunu bir sitede okumuştum. denedim ve çok sevdim.
önce yumurtanın akını çırpıp köpürtün. daha sonra diğer malzemeleri ufak ufak doğrayıp ekleyin ve karıştırın. ama mikser ile karıştırın, yani taneli kalsın. daha sonra bir dondurma kaşığıyla (bu karışımdan 10-15 tane çıkıyor) alarak fırın tepsisine yuvarlaklar halinde dizin. 160-180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
Çok lezzetli oldu. Yağ yok. Direk şeker yok. Tam bir ara öğün atıştırmalığı. Umarım siz de beğenirsiniz :)
Hosgeldin o zaman bende seren 27 yasinda 84 kiloyum 10 gun oldu baslayali 2.8 kilo verdim aramiza hosgeldinn burada hep beraber yoldas oluyoruz birbirimizeeCanım ben ilk sayfada tanıtmıştım kendimi, 9. Takıma gelebilirsiniz demişti bir arkadaş, kastettiğin o mu bilemedim. 30 yaşındayım, 1.67 boyunda, 78 kiloyum. Zatıflamaya çalışıyorum, bir taraftanda düzenli spora başladım.
Açlıktan karnım ağrıdı ama bunu ben istiyorumMenu guzel ama tok tutuyomuuu ben mi cok acikiyorum yaaaa:)
Tebrik ederimmm kaldigin yerden devam edip dengelemek cok onemli en guzel seyi basarmissin bencehiç kaçamak yapmamış gibi diyete devam ediyorum. bunu eskiden başaramazdım. bir kere bozdum mu diyeti biterdi hemen. artık alıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?