- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.021
Dogru soyluyorsunnn tatlmmAçlıktan karnım ağrıdı ama bunu ben istiyorum
Beni bu hale getiren benim
Emek vermeden olmuyor çünkü canım
açlıktan karnını ağrıtma kız yazık sana 2 kaşık yoğurt ye üstüne bol su iç 2 dk sonra açlık kalmazAçlıktan karnım ağrıdı ama bunu ben istiyorum
Beni bu hale getiren benim
Emek vermeden olmuyor çünkü canım
Valla kafam çorba olduKizlar merhabalar bugunku dr randevumdan bahsetmek istiyorum sizlere
Oncelikle inat mi inat bir sekerim var ben dusurmeye cabalarken o tam tersi yukselmeye devam ediyor
Dr kullanfigim insulin dozunun cok yuksek oldugunu ve bu yuzden seker duzeyimin hizli bir seviye ile dusup beni aciktirdigini ama genel 24 saatlik anlamda yeterli seviyeye dusuremedigini soyledi
Gece 46 yaptigim dozu birden 24 e indirmemi gunduz ise 16 ya dusurdugumu 10×3 seklinde dusurmemi soyledi
Bu sekilde dusurdugumde sekerim tavan yapar diye korktum acikcasi dr ise daha iyi bir seviyeye gelecegini soyledi
Kullandigim ve raporu biten ilacimin 15 gindur kullanmadigimi duyunca senin icin cok onemli dedi daha iyisi oldugunu soyledigi bir ilacla değiştirdi
Insulin direncim 23tu en son suan 36 ya cikmis ama hic panik yapma duzelir dedi 15 gun sonra tekrar goruselim dedi
Diyetisyen gorusmem ise
Karbon miktarini dudurdum dedigimde asla yapamazsin dedi
Sil bastan diyet listesi yazdi
Karaciger yaglanmasi ortaya cikti tahlil sonuclarinda o yuzden yag kullanimini olabildiğince azaltmami tavsiye etti
Yag azaltmama yatdimci olmasi için de hayvansal proteini de azaltalim yerine kuru bakliyat koyalim dedi
!!! Kuru bakliyatlarin muhtesem insulin direnci kırdığını soyledi
Sebze ve bakliyati ayni ogune koydu ben her ogun tek grup tukettigimi soyledigimde su ornegi verdi
Sebze yemegi yanina yaptigin salataya nohut ekle dedi
Bakliyatlara cok cok onem verdi
!!!ekmek ise degisim yaparak gunluk 8 dilim dedi ve azaltmam yasaklandi
!!! Cogu kisinin aksine diyabetik recel ekledi kahvaltıya
Diyabetik tatlilar diyabetik koska helva bile yiyebilirsin ama helvayi simdi onermiyorum yahi cok dedi
Tatlandirici ile yapilan tatlilar yiyebilirsin dedi
Diyet kola icebilirsin problem yok dedi
!!! Yulafi sordugumda kullanabilirsin 2yk bir ekmek istedigin degisimi yapabilirsin dedi
!!!chia konusunda yasaklamadi ama cok kullanma besin degeri cok fazla yuksek ve ilac etkilesimi kolay bir urun dedi
!!!yumurtayi hergun tuketme haftada mak. 3 tane ile sınırladı
!!! Ekmek konusunda her dilimi esit kesilmis ekmek tavsiye etti gr ma cok dikkat et dedi dilimi 25 gr olan ekmek uno tavsiye ediyorum dedi
Kepekli ekmegin kansizlik yaptigini soyledigimde sekerini dusurmeden kansizlikla ilgilenmeyecegiz dedi
!!!Kansizlik problemi olanlara her hafta ekmeklerini degistirmelerini cavdar tam bugday kepekli .... Gibi degisim yapmak iyi geliyor
Gunluk miktarlari sizinle de paylasmak istiyorum
Sut yogurt. 3 su bardagi
Et. 5 kofte kadar
Ekmek. 8 ince dilim
Sebze. 2 porsiyon
Meyve. 4 porsiyon
Yag. 3 tatli kasigi
!!!!! G.i. yuksek urunleri yaninda sutsuz tuketmememi soyledi
G.i si yuksek urunleri tuketirken tarvin kullanmami tavsiye etti
Ilk aklima gelenleri yazdim kizlar sorunuz olursa cevaplarim ya da akliniza takilan
Acikcasi tahlil sonuclarini gorunce sok oldum cunku ben sekerimin dusmus oldugunu dusunuyordum dikkat edip spor yapmaya calisirken tam tersini gorunce cok uzuldum cok moralim bozuldu ama dr ile konustugumda dr un sakinligi ve umut dolu sozleri beni tekrar motive etti 5 dk once nerdeyse baslarim bu hayata sekerine kilosuna modundayken 5 dk sonra seker ben senden buyugum seni alt edicem moduna girdim
Diyetisyen ile konusmamizda mak 1 saat spor tavsiye ettigini onu da 3-4 gun yapmamin yeterli oldugunu soyledi
Ama benim spor gecmisimi duyunca sok oldu drlarin daha daha demesine kizdi bi ton laf etti ki hakli ayak bilegim hala hassas sonuc ortada
Haftada 1 kilo hedefimin cok iyi oldugunu ne az ne cok cok iyi dedi
Kolay gelsinnnbenim için bu hatun uğramıyor demeyin elim meşgul yine hamurlarla uğraşıp duruyorum bu gece
daha işim çok sonra uğrayıp detaylı okurum geçmişi
Arkadaşlar söylemiş canım7.45
Limonlu sicak su
8.00
3dilim ekmek
1 yumurta
1kk peynir
3 4 zeytin
12.00
1 kase corba
1 porsiyon pirasa
1/2 kase yoğurt
13.00
1 pogaca
14.00
35 dk yürüyüş
18.00
30 dk yürüyüş
19.00
Salata
4 yk patates kiyma yemegi
21.00
1 fincan sütlü kahve
2 ceviz
Kendi adıma söyleyimKiminiz öğle yemeği atlamış kiminiz ara ogunu ve çok az yiyorsunuz. Ben cok az yedim siye havalara uçarken sizinkileri gorunce dumura uğradım. Belirli bir listeye göre hareket etmiyor musunuz. Daha da detayli inceleyecegim de cok kısıtlı merak ettim. Haftasonunu telafi icin mi yoksa
Hemen hemen her gece bi yemek telaşın oluyorbenim için bu hatun uğramıyor demeyin elim meşgul yine hamurlarla uğraşıp duruyorum bu gece
teşekkür ederimm :) siz de öyle yapın. kaçamak yapınca unutun hemen. düşünün ki eskiden her öğünümüz kaçamak sayılırdıTebrik ederimmm kaldigin yerden devam edip dengelemek cok onemli en guzel seyi basarmissin bence
ne yapıyon hamurla kızz :))benim için bu hatun uğramıyor demeyin elim meşgul yine hamurlarla uğraşıp duruyorum bu gece
gececi bence benim gibiHemen hemen her gece bi yemek telaşın oluyor
:)
Canım Uyumuyorsun da neden acaba merak ettim :)
Iiymisss buuu ama ben sinirlintutuyom hu aralar proteini her ne kdr cok fazla basaramasam daçok çok acıktığınızda hemen bir yumurta haşlayıp ekmeksiz yiyin, 3-4 saat tok tutuyor. Kalorisi de ara öğün sınırında :)
Ayrıca araştırmalarıma göre yumurta metabolizmayı hızlandırıyormuş. İki grup obezite hastası üzerinde deney yapmışlar. Aynı şeyleri yemişler falan. Her gün 2 yumurta yiyen grup daha fazla kilo vermiş.
neden ki canım, protein iyi değil mi? kastan kilo vermemek için proteinle beslenin diyolar da. benim de çok bildiğim söylenemez.Iiymisss buuu ama ben sinirlintutuyom hu aralar proteini her ne kdr cok fazla basaramasam da
Evet oyle de benim son kan testimde degerlerim yuksek cikmis mumkun oldugunca az tuketmem gerekiyormus bir suree ama cok da uydugum soylenemezzneden ki canım, protein iyi değil mi? kastan kilo vermemek için proteinle beslenin diyolar da. benim de çok bildiğim söylenemez.
kuzeninin verilmiş sadakası varmış allah esirgemiş çok geçmiş olsunKızlar bu gün akşamım biraz keyifsiz geçiyor kuzenimin üzerine kapının cami düşmüş çok şükür kolunda biraz kesikler var yüzü biraz çizilmiş verilmiş sadakamiz varmış ,teyzemde bugün doktora Sonic gösterecekti kendi sonuçlarını tansiyon düşmüyordu doktor böbrek yetmezliği başlangıcı demiş. Allak bullak oldum resmen daha 40 yaşında
gecenin 3 ün de sesli sesli güldürdün beni allah seni de güldürsün sabote etmeni destekliyorumArtık uyumak istiyorum
Eşimde diyete başladı
Şu anda müshil içmeye çalışıyor
2 gün detoks var onun başlangıcında
Öyle bi iğrenç bişey Nası içiyor helal olsun
1 ayda 8 kilo verecekmiş
Güldüm tabikide
Mümkünatı Yok
Zinhar ve asla dedim
Veremez veremeyecek
Sabote ederim gene verdirmem
uykuya dalma sorunum var 6-7 senedir böyleyim uykumun gelme saati akşam 7 -9 arası o saatte uyumazsam yine aynı sonra uyku kaçıyor cin gibi dolanıyorum uyursam da 2-3 saat sonra 10-11 gibi kalkıp tam sabahlıyorum :))Hemen hemen her gece bi yemek telaşın oluyor
:)
Canım Uyumuyorsun da neden acaba merak ettim :)
eşim çörek otlu bişeyler yap talimatını verdi çörek istedi ben de poğaça hamurunu ikiye böldüm yarısını cevizli tahinli çörek yarısını normal peynirli poğaça yaptım(oğluma)ne yapıyon hamurla kızz :))
gececi bence benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?