Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim için bu hatun uğramıyor demeyin elim meşgul yine hamurlarla uğraşıp duruyorum bu gece
daha işim çok sonra uğrayıp detaylı okurum geçmişi

Valla kafam çorba oldu
Menülerine bakarak anlıyacam ne yapmak istediklerini ama insilünü düşürdüğüne sevindim buda bi gelişme

Arkadaşlar söylemiş canım
Ekmek poaça patates dikkatimi çekti
Sende diyabetlisin sanırım Allah şifa versin

Kendi adıma söyleyim
Ben balans yapmaya çalışıyorum
Ara öğün Yok bende
3 öğün 5 saat arayla
Takımda öğün atlamak Yok canım rutin işlerden dolayı yetişmemiştir öğün belki
Telafi değil genelde bu şekilde menüler
Zamanla alışırsın canım
İlk başta bana da çok az geliyordu
Meğersem ben fazla yiyormuşum

Artık uyumak istiyorum
Eşimde diyete başladı
Şu anda müshil içmeye çalışıyor
2 gün detoks var onun başlangıcında
Öyle bi iğrenç bişey Nası içiyor helal olsun
1 ayda 8 kilo verecekmiş
Güldüm tabikide
Mümkünatı Yok
Zinhar ve asla dedim
Veremez veremeyecek
Sabote ederim gene verdirmem

benim için bu hatun uğramıyor demeyin elim meşgul yine hamurlarla uğraşıp duruyorum bu gece
daha işim çok sonra uğrayıp detaylı okurum geçmişi
Hemen hemen her gece bi yemek telaşın oluyor
:)
Canım Uyumuyorsun da neden acaba merak ettim :)

çok çok acıktığınızda hemen bir yumurta haşlayıp ekmeksiz yiyin, 3-4 saat tok tutuyor. Kalorisi de ara öğün sınırında :)

Ayrıca araştırmalarıma göre yumurta metabolizmayı hızlandırıyormuş. İki grup obezite hastası üzerinde deney yapmışlar. Aynı şeyleri yemişler falan. Her gün 2 yumurta yiyen grup daha fazla kilo vermiş.

Iiymisss buuu ama ben sinirlintutuyom hu aralar proteini her ne kdr cok fazla basaramasam da

neden ki canım, protein iyi değil mi? kastan kilo vermemek için proteinle beslenin diyolar da. benim de çok bildiğim söylenemez.
Evet oyle de benim son kan testimde degerlerim yuksek cikmis mumkun oldugunca az tuketmem gerekiyormus bir suree ama cok da uydugum soylenemezz

kuzeninin verilmiş sadakası varmış allah esirgemiş çok geçmiş olsun
teyzene üzüldüm daha çok genç ailede başka var mı ki böbrek hastalığı kalıtsal mı acaba

gecenin 3 ün de sesli sesli güldürdün beni allah seni de güldürsün sabote etmeni destekliyorum

Hemen hemen her gece bi yemek telaşın oluyor
:)
Canım Uyumuyorsun da neden acaba merak ettim :)
uykuya dalma sorunum var 6-7 senedir böyleyim uykumun gelme saati akşam 7 -9 arası o saatte uyumazsam yine aynı sonra uyku kaçıyor cin gibi dolanıyorum uyursam da 2-3 saat sonra 10-11 gibi kalkıp tam sabahlıyorum :))

ne yapıyon hamurla kızz :))

gececi bence benim gibi
eşim çörek otlu bişeyler yap talimatını verdi çörek istedi ben de poğaça hamurunu ikiye böldüm yarısını cevizli tahinli çörek yarısını normal peynirli poğaça yaptım(oğluma)
sonrada yine hamur yoğurdum iç hazırladım mantı yaptım buzluğa attım az önce şükür bitti:)
aynen senin gibi gececiyim 2. vampirella :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…