- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.041
ben geldim gene açtım ışığı, ama madem kimse kalmadı ben de kapatayım
yemeden nasıl duruyon vampieşim çörek otlu bişeyler yap talimatını verdi çörek istedi ben de poğaça hamurunu ikiye böldüm yarısını cevizli tahinli çörek yarısını normal peynirli poğaça yaptım(oğluma)
sonrada yine hamur yoğurdum iç hazırladım mantı yaptım buzluğa attım az önce şükür bitti:)
aynen senin gibi gececiyim 2. vampirella :))))))
yok canım başka çok şükürkuzeninin verilmiş sadakası varmış allah esirgemiş çok geçmiş olsun
teyzene üzüldüm daha çok genç ailede başka var mı ki böbrek hastalığı kalıtsal mı acaba
Yok canim insulin direnci var diyetisyen 3 dilim verdi sabah kahvaltisina. Saglam olsun ki bütün gün tok tutsun diye ben de 2 dilime dusurcem zaten yavaştan mide biraz küçülmeye başladı o pogaca ne kadar rahatsiz etti anlatamam normalde 6 tane yiyebiliyorum tok bile olsamÇünkü onlar yasak yaa makarnaya hasret kalıyoruzz çikolata artık lüx kaçıyor bizim için
Canım diyabet hastası mısın sende ben orayı kaçırdım sanırım? sabahki 3 dilim ekmek daha az birde poğaça olmasa onun yerine yoğurt süt vs olsaydı tadından yenmezdibirde evde her daim poğaça olma sebebi ne canımm? Özel bir durum yoksa yapmamaya çalış öyle kaçamak da olmaz hiç
Ben gruba katılır katılmaz suyu yudum yudum içmeye başladım. Su orda duruyor gidip gelip iciyorum comelerek içiyorum sunnet olduğunu da düşünüyorum eskiden susuzluk hissim hiç bitmezdi tuvalete kosarak yetisirdim şimdi gayet iyi bunu kazanmak bile büyük bişey benim için. Bir de yürüyüşü ne olursa olsin yürüyüş yapmaya çalışmak kazanimimKizlar gunun sorusu
"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
spora devam ederim muhtemelen ve bir gün abartılı yediysem bir gün dengeleme yaparımKizlar gunun sorusu
"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
çok sık yapılan şeyleri insanın canı istemiyor galiba her hafta mutlaka istiyor eşim çörek otlu bişey diye yıllardır her hafta poğaça börek v.s. yapıyorum sabahları ev de yemezse yanına alıyor işte yiyor da:)yemeden nasıl duruyon vampizor olur
Bu şok diyet mi acaba bir de pro uyguluyorum derken neyi kastediyorsunuzmenu
sabah(9:00)
3yumurta
oglen(14:00)
2yumurta
1kase yogurt
aksam(18:25)
2yumurta 1kase yoğurt
ara(21:00)
1kase yogurt
yogurtlar ve yumurtalar pulbiberli naneli
su:2.5olur spor:45dk leslie
ben doğuştan topalağım hiç ideal kilo da olmadım olursam şirin aklımdan olurum herhalde :))Kizlar gunun sorusu
fizik tedavi ne içi, çocuğun için yanlış anlamadıysam rahatsız mı kuzuGünaydın canlar.
Nasılsıniz? İyi olun emi :)))
Ben yorgun um 3 görümcem haftasonu dayı eşi de dün gitti bugün den itibaren fizik tedavi başlıyor 20 gün sürecek uzun bi süreç yine beni bekliyor. Dün gece yarım saat bile olsa kesintisiz uyuyamadım çevir yastık ver üstümü aç üstümüze ört diye geçiyor gecelerimız. Bir an önce bitsin iyi olsun istiyorum çok nazli bide inanamazsınız yatalak olsa kafayı yerdik heralde. Böyle işte kızlar çok yoğun geçiyor günlerim öptüm hepinizi. Sizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?