Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yemeden nasıl duruyon vampi zor olur

Günaydın canlar.

Nasılsıniz? İyi olun emi :)))

Ben yorgun um 3 görümcem haftasonu dayı eşi de dün gitti bugün den itibaren fizik tedavi başlıyor 20 gün sürecek uzun bi süreç yine beni bekliyor. Dün gece yarım saat bile olsa kesintisiz uyuyamadım çevir yastık ver üstümü aç üstümüze ört diye geçiyor gecelerimız. Bir an önce bitsin iyi olsun istiyorum çok nazli bide inanamazsınız yatalak olsa kafayı yerdik heralde. Böyle işte kızlar çok yoğun geçiyor günlerim öptüm hepinizi. Sizi seviyorum.

Yok canim insulin direnci var diyetisyen 3 dilim verdi sabah kahvaltisina. Saglam olsun ki bütün gün tok tutsun diye ben de 2 dilime dusurcem zaten yavaştan mide biraz küçülmeye başladı o pogaca ne kadar rahatsiz etti anlatamam normalde 6 tane yiyebiliyorum tok bile olsam

Gunaydin kizlar ankarada hava berbat bugun kapali tam kafaya yorgan cekip yatmalik ama tabiki ise geldim...

Sabah dune gore -500 deyim sanirim dun sisligim varmis cumaya kadar bakalim nolcak

Kizlar gunun sorusu

"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
Ben gruba katılır katılmaz suyu yudum yudum içmeye başladım. Su orda duruyor gidip gelip iciyorum comelerek içiyorum sunnet olduğunu da düşünüyorum eskiden susuzluk hissim hiç bitmezdi tuvalete kosarak yetisirdim şimdi gayet iyi bunu kazanmak bile büyük bişey benim için. Bir de yürüyüşü ne olursa olsin yürüyüş yapmaya çalışmak kazanimim

Kizlar gunun sorusu

"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
spora devam ederim muhtemelen ve bir gün abartılı yediysem bir gün dengeleme yaparım

Kizlar gunun sorusu

ben doğuştan topalağım hiç ideal kilo da olmadım olursam şirin aklımdan olurum herhalde :))
kazanım olarak bir sürü şey öğrendim
kahvaltıda doğal olmayan şekerli birşey yemem (çarpıntı yapıyor çoğu kişi de )
acıkınca yemeye devam ederim, aç mıyım yoksa susuzlukla mı karıştırıyorum onu kontrol için su içerim
suyu bardak bardak değil yudum yudum gidip gelip içmeye devam ederim
çok çeşitli yemek yemem sindirim sistemimi bozmam
en büyük kazanım benim için yemeklerden korkmamak sağlıklı ve açken yediğim yemek bana zarar vermez zayıflamak veya kilo olmak tamamen beyin de bitiyor bunu öğrendim :)

fizik tedavi ne içi, çocuğun için yanlış anlamadıysam rahatsız mı kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…