Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar ankarada hava berbat bugun kapali tam kafaya yorgan cekip yatmalik ama tabiki ise geldim...

Sabah dune gore -500 deyim sanirim dun sisligim varmis cumaya kadar bakalim nolcak
çok güzel -500 :))
eskişehir de aynı hava kapkara 11 e doğru zorla kalktım ev de olup yatsan da uykusuz kalkardın büyük ihtimal havanın basıncı çok ağırlık yapıyor kafalara:)

hah çok güzel başta 4-5 litre su içiyorum dediğin de ondan sormuştum nasıl içiyorsun suyu gidip gelip mi yoksa ayakta bardak bardak mı diye :)
suyu artık cidden içiyorsun bedenin faydalanıyor

Listem bu arkadaslar en azindan herkes gördüğü için de diyete uydugum günler diyete uydum derim kisa yoldan haftada maksimum 1 kg hedef bu listeye göre
tipik diyetisyen listesi aynı yerden bakıp bakıp mı yazıyor bunlar
listene 1 hafta uymaya çalış kilo eğer 1 kilo verirsen çok iyi eğer 500gr yada altı olursa tekrar git diyetisyene değişsin listeni

evet gülüm eskişehirdeyim :)
teyzen işi sebebiyle mi burada yoksa güzel memleket diyip mi yerleşti
İş sebebiyle canım birde Kütahyaliyiz zaten memlekete de yakinligi
benden 3 sıfır öndesin sen pazarları dolan yorul gel ben yataktan zor kalkıp uyuşukluğun geçmesini bekleyeyim :)
kalk kız kal valla 7 buçuktan beri ayaktayiz biz

Günaydınnn güzeller

Kizlar gunun sorusu

"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
Ben şimdiye kadar başaramasamda kiloyu korumak için yapılması gereken en önemli şey geç vakit yememek özellikle karbon
Bir gün fazla ve sağlıksız yendiyse ertesi gün hafif pro ağırlıklı beslenmek gerekir
Tabiki azda olsa sporu hayatımızdan çıkarmamamız lazım

sende seviliyor ve özleniyorsun cnm Allah kolaylık versin

Sabah ekmek yediğin halde sonrasında poğaça olunca fazla olmuştu cnm

Gunaydin kizlar ankarada hava berbat bugun kapali tam kafaya yorgan cekip yatmalik ama tabiki ise geldim...

Sabah dune gore -500 deyim sanirim dun sisligim varmis cumaya kadar bakalim nolcak
inş.cumaya güzel bi eksi gelecek

Bizim burasıda kapalı ve yağmurlu bütün hafta böyle olacakmış

Arkadaşlar benim yediklerim size çok fazla gelebilir ama bir oturusta 1 ekmek yiyordum yaaa
hepimiz öyledikki bu kilolara geldik şekercim
Kilo vermek içinde bu alışkanlıklarımızı değiştirmek zorundayız

Listem bu arkadaslar en azindan herkes gördüğü için de diyete uydugum günler diyete uydum derim kisa yoldan haftada maksimum 1 kg hedef bu listeye göre
Hangi aralıklarda kontrole gidiyosun cnm
Bence ekmekleri 2-1-1 yapabilirsen daha iyi olur
kız sen adamı çok şımartmışın
Ömrün mutfakta geçiyor :))eşinin kilo durumu nasıl

Bu şok diyet mi acaba bir de pro uyguluyorum derken neyi kastediyorsunuz
pro, protein demek cnm

fizik tedavi ne içi, çocuğun için yanlış anlamadıysam rahatsız mı kuzu
Elifin kv si dizlerinden ameliyat oldu, onlarda kalıyor cnm

İş sebebiyle canım birde Kütahyaliyiz zaten memlekete de yakinligi
kalk kız kal valla 7 buçuktan beri ayaktayiz biz
o saatte ben de ayaktaydım, sabah 6 :50 de kalktım oğlumu okula yolladım eşime çay isteyip istemediğini sordum istemedi çörek yanına alacakmış ben de geri yattım :))

haaa ben çocuğu sandım üstünü örttürüp açtırmış uyutmamış ya hay allah
işi zor allah yardımcısı olsun
ben adamı şımartmadım o beni kendine uydurdu :)
cidden ömrüm mutfakta geçiyor leptabım mutfak masasının üstünde akşamları bile salona geçmem eşim tv de tartışma spor izler çayını götürür veririm ben yine mutfakta otururum :)

Kızımla pazara gittik geldik nasıl yoruldum anlatamam daha sporumu yapamadım
Geçmiş olsun mervecim durumları nasıl şimdi

Benimde küçükken ayağıma cam düşmüştü tam kemiğin olduğu yere hatta sonrasında bayılmıştım. Hala dikiş izi duruyor

bugün bi değişiklik yap içeriye otur adam şaşırsın :))

oturmaammm.. arada oturuyorum beni sinir ediyor geri kalkıyorum yada hemen başlıyor ayağımın altına masaj yap bacaklarımı ov demeye benim zaten ellerim de güçsüzlük kasılma var hamuru yoğurup dinlenen biriyim ama anlamaz benim de hiç elimin dermanı yok der :) ne kadar uzak o kadar iyi hehehe

Maranki tv de çay demlemesini gösterdi
Ben çayı az sıcak suyla yıkayıp acısı tozu gitsin diye, üstüne kaynamış suyu dökerdim
Aslında kaynamış suyun üstüne çayı koyup karıştırmadan demlemek gerekiyormuş

Ayy böylede pek kopukluk olur cnm yaa
Sana diyomda bizdede farklı değil
tv konusunda pek anlaşımıyoz
Benimkide ya haber ya spor yada uzay dizilerine bakar

Valla masaj falan yapamam o kadar istiyosa o bana yapsın :))

Ayy böylede pek kopukluk olur cnm yaa
Sana diyomda bizdede farklı değil
tv konusunda pek anlaşımıyoz
Benimkide ya haber ya spor yada uzay dizilerine bakar

Valla masaj falan yapamam o kadar istiyosa o bana yapsın :))
kopukluk olmuyor her çay götürdüğüm de bir omzuna dokunurum ya da kanepenin arkasına geçer omzuna başımı kor tablette ne okuyormuş diye güya bakarken sarılırım iki de bir seslenir zaten bir şeyler ister ya da kendi gelir mutfağa

Kizlar gunun sorusu

"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
Sanirim en olumlu kazanimim kolayi birakmak oldu her gun en az 1 lt iciyordm su an icmiyorum ve alistim bu durumaaa:) kilo korumak iicinde bundan sonra saglikli beslenerek yasamak istiyorumm kendimi dengelemeyi ogrenip ona gore hayatimi surdurmek istiyormm

Kizlar merhabalar ozledim sizi mujdeyle geldim yaniniza
Sabah regly oldum sonunda o kadar bel agrisi bunun icinmis yani
Bugun seker takibine basladim ve iyi gidiyor gibi
Aks 139 sabah ac
Tks 133 sabah tok
Bunlar mukemmel sonuclar benim icin
Dyt listesiyle devam ediyorum ve indulin dozlarini dr un dedigi yapiyorum
Simdi birazcik musade alicam sizden yemek hazirlayacagim sonra pcyi acip butuuuuun mesajlariniza cevap yazicam soz opuyorum guzel hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…