Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy böylede pek kopukluk olur cnm yaa
Sana diyomda bizdede farklı değil
tv konusunda pek anlaşımıyoz
Benimkide ya haber ya spor yada uzay dizilerine bakar

Valla masaj falan yapamam o kadar istiyosa o bana yapsın :))
Bütün mesajlara tek tek cevap veriyorsunuz tebrik ederim

Benim esimde oyle yapio abla gercekten cay haslanmio ve guzel oluo

her ikisi içinde gözün aydın cnm

Rica ederim :))elden geldiğince hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz cnm

afiyet olsun canim guzel menu

yok canim kabul edildindetanisip kaynaşalım babinda
benim için bu hatun uğramıyor demeyin elim meşgul yine hamurlarla uğraşıp duruyorum bu gece
daha işim çok sonra uğrayıp detaylı okurum geçmişi
tatlim sen hep mutfaktasin:)
haha ic savas cikacak sizde
yumurta candir
Iiymisss buuu ama ben sinirlintutuyom hu aralar proteini her ne kdr cok fazla basaramasam da
nasil oldun canim azalma var mi durumda
:)
Kizlar gunun sorusu

"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
kacamagi telafi ederek zayifladim deyip yersen devran tersine donuyor
allah kolaylik versin elifim özledik seni
buda bi gelisme
Gunaydin kizlar ankarada hava berbat bugun kapali tam kafaya yorgan cekip yatmalik ama tabiki ise geldim...

Sabah dune gore -500 deyim sanirim dun sisligim varmis cumaya kadar bakalim nolcak
superrr
canim listene uydugun surece sikinti yok giderse ne ala ama benim ilk listem boyleydi bebegim uc aylikti ek gida almiyor diye dolu doluydu seninki ek gidaya gecti en son ne zaman gittin kontrole belki azaltir
Bu şok diyet mi acaba bir de pro uyguluyorum derken neyi kastediyorsunuz
sasirmak icin canim protein diyetiydi bi gunluk
Herkese merhabalar kizlarrrr:) ben bugn biraz yogun olcammm buralarda pek olamycam ama gece okuyp donus yapicamm hepinizi opuyorm
tamam tatlım
cok guzel canim maşallah
gecmis okuyup cvp vermek takim kurali canim senin icinde gecerli :)

Günaydin ablam
o saatte ben de ayaktaydım, sabah 6 :50 de kalktım oğlumu okula yolladım eşime çay isteyip istemediğini sordum istemedi çörek yanına alacakmış ben de geri yattım :))
Ohh ohh ne guzel
İyi çok şükür ablam inşallah daha da iyi olurlar teyzemin eşi yönünden zaten yüzü gülmedi şimdi birde bu çıktı rabbim beterinden saklasin
Hadi ya bende çayı soğuk suyla yıkayıp sıcak su döküp demliyordum
hoşgeldin canım benim

huh telliogullari seferogullari hatirlatmak gibi olmasim da tartiya son üç lacamak gormek istemiyorummm

Cilekli Turtam ne yaptin tartildin mi
Yok tartilmadim ama zayıfladığımi zannetmiyorum araba yolculuğu yaptigm zaman vucudm şişiyor o inmeden tartilmaym dedim yaniltir çünkü

Evde acil durumlar için kedi dili bulunduruyordum sabah1 tatli kaşığı reçel ve kaymak yemiştim onun yüzünden yaşadığım şeker dalgalanmasini meyve yiyerek bastiramadim o kedi dilleri kurabiye yer gibi gitti mideye. Akşam yemeği salata ve yoğurt yiyerek ve spor yaparak yakmaya çalışcam sabahtan beri o yediğim canimi sikiyordu bu daha beter oldu benim icin bir kase reçel de 1 tatli kaşığı reçel de aynı şey demekmis insulin dalgalanmasi yaratıyor işte. Kaçamak da tada bakmak da olmamali iyice anladim. Her gün illa ki bir yerden fire veriyorum yaaa

fizik tedavi ne içi, çocuğun için yanlış anlamadıysam rahatsız mı kuzu
Yok tatlım kvalide diz protez ameliyati oldu onun için.

canım mefkusum.

Bende çok cokkkk özledim sizi

bunları bugün bu yedin acaba yoksa diyetten öncemi

Çok kalabalık olmuş burası tanışmak içim sabirsizlaniyorum kızlar hoşgeldiniz hepiciniz :)
nasılsın elifim özlettin kendini

Sorma kaptan aha şimdi namaz kılmaya geldi eve açlıktan tansiyonum düştü diyor
Fındık istedi bi tabak verdim 3 tane yedi gitti :)

Allah acil şifa versin canım
Büyük geçmiş olsun Yen'i gördüm mesajını kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…