- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.081
Cok teşekkür ederim canim bu kazanim tamamen senin sayendehah çok güzel başta 4-5 litre su içiyorum dediğin de ondan sormuştum nasıl içiyorsun suyu gidip gelip mi yoksa ayakta bardak bardak mı diye :)
suyu artık cidden içiyorsun bedenin faydalanıyor
Bütün mesajlara tek tek cevap veriyorsunuz tebrik ederimAyy böylede pek kopukluk olur cnm yaa
Sana diyomda bizdede farklı değil
tv konusunda pek anlaşımıyoz
Benimkide ya haber ya spor yada uzay dizilerine bakar
Valla masaj falan yapamam o kadar istiyosa o bana yapsın :))
Maranki tv de çay demlemesini gösterdi
Ben çayı az sıcak suyla yıkayıp acısı tozu gitsin diye, üstüne kaynamış suyu dökerdim
Aslında kaynamış suyun üstüne çayı koyup karıştırmadan demlemek gerekiyormuş
her ikisi içinde gözün aydın cnmKizlar merhabalar ozledim sizi mujdeyle geldim yaniniza
Sabah regly oldum sonunda o kadar bel agrisi bunun icinmis yani
Bugun seker takibine basladim ve iyi gidiyor gibi
Aks 139 sabah ac
Tks 133 sabah tok
Bunlar mukemmel sonuclar benim icin
Dyt listesiyle devam ediyorum ve indulin dozlarini dr un dedigi yapiyorum
Simdi birazcik musade alicam sizden yemek hazirlayacagim sonra pcyi acip butuuuuun mesajlariniza cevap yazicam soz opuyorum guzel hatunlar
Rica ederim :))elden geldiğince hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz cnmBütün mesajlara tek tek cevap veriyorsunuz tebrik ederim
Böyle daha lezzetli olur dedi adamBenim esimde oyle yapio abla gercekten cay haslanmio ve guzel oluo
inşallah canım :))
Bugünkü menüm:
sabah (15:00): 1 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim hellim ızgara, 5 cherry domates, 3 zeytin, çay
ara öğün: kuru meyveli yulaf kurabiyesi (tarifini yazayım bir ara)
öğle (19:00): etli sebzeli güveç, marul-karnabahar salatası
ara öğün: yarım bardak soya sütü
akşam (23:00): 1 tabak karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
spor: leslie 1 mil yapıcam ama belki 2 mile çıkarırım bugün
su: 2 litre olacak gün sonunda
Habinar askrhpozitif
afiyet olsun canim guzel menuvereyim o zaman :))
Yulaf kurabiyesi:
Malzemeler:
-3 kuru kayısı
-1 avuç kuru üzüm
-1 muz
-1 bardak yulaf ezmesi (taneli olandan)
-1 yumurta
-2-3 çay kaşığı kabartma tozu
-2 çay kaşığı bal
bunu bir sitede okumuştum. denedim ve çok sevdim.
önce yumurtanın akını çırpıp köpürtün. daha sonra diğer malzemeleri ufak ufak doğrayıp ekleyin ve karıştırın. ama mikser ile karıştırın, yani taneli kalsın. daha sonra bir dondurma kaşığıyla (bu karışımdan 10-15 tane çıkıyor) alarak fırın tepsisine yuvarlaklar halinde dizin. 160-180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
Çok lezzetli oldu. Yağ yok. Direk şeker yok. Tam bir ara öğün atıştırmalığı. Umarım siz de beğenirsiniz :)
yok canim kabul edildindetanisip kaynaşalım babindaCanım ben ilk sayfada tanıtmıştım kendimi, 9. Takıma gelebilirsiniz demişti bir arkadaş, kastettiğin o mu bilemedim. 30 yaşındayım, 1.67 boyunda, 78 kiloyum. Zatıflamaya çalışıyorum, bir taraftanda düzenli spora başladım.
tatlim sen hep mutfaktasin:)benim için bu hatun uğramıyor demeyin elim meşgul yine hamurlarla uğraşıp duruyorum bu gece
daha işim çok sonra uğrayıp detaylı okurum geçmişi
haha ic savas cikacak sizdeArtık uyumak istiyorum
Eşimde diyete başladı
Şu anda müshil içmeye çalışıyor
2 gün detoks var onun başlangıcında
Öyle bi iğrenç bişey Nası içiyor helal olsun
1 ayda 8 kilo verecekmiş
Güldüm tabikide
Mümkünatı Yok
Zinhar ve asla dedim
Veremez veremeyecek
Sabote ederim gene verdirmem
yumurta candirçok çok acıktığınızda hemen bir yumurta haşlayıp ekmeksiz yiyin, 3-4 saat tok tutuyor. Kalorisi de ara öğün sınırında :)
Ayrıca araştırmalarıma göre yumurta metabolizmayı hızlandırıyormuş. İki grup obezite hastası üzerinde deney yapmışlar. Aynı şeyleri yemişler falan. Her gün 2 yumurta yiyen grup daha fazla kilo vermiş.
nasil oldun canim azalma var mi durumdaIiymisss buuu ama ben sinirlintutuyom hu aralar proteini her ne kdr cok fazla basaramasam da
:)eşim çörek otlu bişeyler yap talimatını verdi çörek istedi ben de poğaça hamurunu ikiye böldüm yarısını cevizli tahinli çörek yarısını normal peynirli poğaça yaptım(oğluma)
sonrada yine hamur yoğurdum iç hazırladım mantı yaptım buzluğa attım az önce şükür bitti:)
aynen senin gibi gececiyim 2. vampirella :))))))
kacamagi telafi ederek zayifladim deyip yersen devran tersine donuyorKizlar gunun sorusu
"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
allah kolaylik versin elifim özledik seniGünaydın canlar.
Nasılsıniz? İyi olun emi :)))
Ben yorgun um 3 görümcem haftasonu dayı eşi de dün gitti bugün den itibaren fizik tedavi başlıyor 20 gün sürecek uzun bi süreç yine beni bekliyor. Dün gece yarım saat bile olsa kesintisiz uyuyamadım çevir yastık ver üstümü aç üstümüze ört diye geçiyor gecelerimız. Bir an önce bitsin iyi olsun istiyorum çok nazli bide inanamazsınız yatalak olsa kafayı yerdik heralde. Böyle işte kızlar çok yoğun geçiyor günlerim öptüm hepinizi. Sizi seviyorum.
buda bi gelismeYok canim insulin direnci var diyetisyen 3 dilim verdi sabah kahvaltisina. Saglam olsun ki bütün gün tok tutsun diye ben de 2 dilime dusurcem zaten yavaştan mide biraz küçülmeye başladı o pogaca ne kadar rahatsiz etti anlatamam normalde 6 tane yiyebiliyorum tok bile olsam
superrrGunaydin kizlar ankarada hava berbat bugun kapali tam kafaya yorgan cekip yatmalik ama tabiki ise geldim...
Sabah dune gore -500 deyim sanirim dun sisligim varmis cumaya kadar bakalim nolcak
canim listene uydugun surece sikinti yok giderse ne ala ama benim ilk listem boyleydi bebegim uc aylikti ek gida almiyor diye dolu doluydu seninki ek gidaya gecti en son ne zaman gittin kontrole belki azaltir
sasirmak icin canim protein diyetiydi bi gunlukBu şok diyet mi acaba bir de pro uyguluyorum derken neyi kastediyorsunuz
tamam tatlımHerkese merhabalar kizlarrrr:) ben bugn biraz yogun olcammm buralarda pek olamycam ama gece okuyp donus yapicamm hepinizi opuyorm
cok guzel canim maşallahKizlar merhabalar ozledim sizi mujdeyle geldim yaniniza
Aks 139 sabah ac
Tks 133 sabah tok
Simdi birazcik musade alicam sizden yemek hazirlayacagim sonra pcyi acip butuuuuun mesajlariniza cevap yazicam soz opuyorum guzel hatunlar
gecmis okuyup cvp vermek takim kurali canim senin icinde gecerli :)Bütün mesajlara tek tek cevap veriyorsunuz tebrik ederim
Günaydin ablamGünaydınnn güzeller
Ben şimdiye kadar başaramasamda kiloyu korumak için yapılması gereken en önemli şey geç vakit yememek özellikle karbon
Bir gün fazla ve sağlıksız yendiyse ertesi gün hafif pro ağırlıklı beslenmek gerekir
Tabiki azda olsa sporu hayatımızdan çıkarmamamız lazım
sende seviliyor ve özleniyorsun cnm Allah kolaylık versin
Sabah ekmek yediğin halde sonrasında poğaça olunca fazla olmuştu cnm
inş.cumaya güzel bi eksi gelecek
Bizim burasıda kapalı ve yağmurlu bütün hafta böyle olacakmış
hepimiz öyledikki bu kilolara geldik şekercim
Kilo vermek içinde bu alışkanlıklarımızı değiştirmek zorundayız
Hangi aralıklarda kontrole gidiyosun cnm
Bence ekmekleri 2-1-1 yapabilirsen daha iyi olur
kız sen adamı çok şımartmışın
Ömrün mutfakta geçiyor :))eşinin kilo durumu nasıl
pro, protein demek cnm
Elifin kv si dizlerinden ameliyat oldu, onlarda kalıyor cnm
Ohh ohh ne guzelo saatte ben de ayaktaydım, sabah 6 :50 de kalktım oğlumu okula yolladım eşime çay isteyip istemediğini sordum istemedi çörek yanına alacakmış ben de geri yattım :))
İyi çok şükür ablam inşallah daha da iyi olurlar teyzemin eşi yönünden zaten yüzü gülmedi şimdi birde bu çıktı rabbim beterinden saklasinGeçmiş olsun mervecim durumları nasıl şimdi
Benimde küçükken ayağıma cam düşmüştü tam kemiğin olduğu yere hatta sonrasında bayılmıştım. Hala dikiş izi duruyor
bugün bi değişiklik yap içeriye otur adam şaşırsın :))
Hadi ya bende çayı soğuk suyla yıkayıp sıcak su döküp demliyordumMaranki tv de çay demlemesini gösterdi
Ben çayı az sıcak suyla yıkayıp acısı tozu gitsin diye, üstüne kaynamış suyu dökerdim
Aslında kaynamış suyun üstüne çayı koyup karıştırmadan demlemek gerekiyormuş
hoşgeldin canım benimKizlar merhabalar ozledim sizi mujdeyle geldim yaniniza
Aks 139 sabah ac
Tks 133 sabah tok
Yok tartilmadim ama zayıfladığımi zannetmiyorum araba yolculuğu yaptigm zaman vucudm şişiyor o inmeden tartilmaym dedim yaniltir çünkühuh telliogullari seferogullari hatirlatmak gibi olmasim da tartiya son üç lacamak gormek istemiyorummm
Cilekli Turtam ne yaptin tartildin mi
cuma eksideysen gecen haftaya gore listeye girersin ama arti uyeyi listeye alamiyoruz canim haftaya sarkabilirYok tartilmadim ama zayıfladığımi zannetmiyorum araba yolculuğu yaptigm zaman vucudm şişiyor o inmeden tartilmaym dedim yaniltir çünkü
Tamam canım önemli değil o cumaya kadar sıkı tutabildigim kadar tutucam artı cikarsada yapcak bişey yok artık :)cuma eksideysen gecen haftaya gore listeye girersin ama arti uyeyi listeye alamiyoruz canim haftaya sarkabilir
cok degilse halledilir canim verirsin cumaya kadarTamam canım önemli değil o cumaya kadar sıkı tutabildigim kadar tutucam artı cikarsada yapcak bişey yok artık :)
Değildir en azından kalıcı değildir 3gunluk yemeğe 1kilo alinmycagina görecok degilse halledilir canim verirsin cumaya kadar
Yok tatlım kvalide diz protez ameliyati oldu onun için.fizik tedavi ne içi, çocuğun için yanlış anlamadıysam rahatsız mı kuzu
canım mefkusum.Günaydınnn güzeller
Ben şimdiye kadar başaramasamda kiloyu korumak için yapılması gereken en önemli şey geç vakit yememek özellikle karbon
Bir gün fazla ve sağlıksız yendiyse ertesi gün hafif pro ağırlıklı beslenmek gerekir
Tabiki azda olsa sporu hayatımızdan çıkarmamamız lazım
sende seviliyor ve özleniyorsun cnm Allah kolaylık versin
Sabah ekmek yediğin halde sonrasında poğaça olunca fazla olmuştu cnm
inş.cumaya güzel bi eksi gelecek
Bizim burasıda kapalı ve yağmurlu bütün hafta böyle olacakmış
hepimiz öyledikki bu kilolara geldik şekercim
Kilo vermek içinde bu alışkanlıklarımızı değiştirmek zorundayız
Hangi aralıklarda kontrole gidiyosun cnm
Bence ekmekleri 2-1-1 yapabilirsen daha iyi olur
kız sen adamı çok şımartmışın
Ömrün mutfakta geçiyor :))eşinin kilo durumu nasıl
pro, protein demek cnm
Elifin kv si dizlerinden ameliyat oldu, onlarda kalıyor cnm
Bende çok cokkkk özledim siziafiyet olsun canim guzel menu
yok canim kabul edildindetanisip kaynaşalım babinda
tatlim sen hep mutfaktasin:)
haha ic savas cikacak sizde
yumurta candir
nasil oldun canim azalma var mi durumda
:)
kacamagi telafi ederek zayifladim deyip yersen devran tersine donuyor
allah kolaylik versin elifim özledik seni
buda bi gelisme
superrr
canim listene uydugun surece sikinti yok giderse ne ala ama benim ilk listem boyleydi bebegim uc aylikti ek gida almiyor diye dolu doluydu seninki ek gidaya gecti en son ne zaman gittin kontrole belki azaltir
sasirmak icin canim protein diyetiydi bi gunluk
tamam tatlım
cok guzel canim maşallah
gecmis okuyup cvp vermek takim kurali canim senin icinde gecerli :)
bunları bugün bu yedin acaba yoksa diyetten öncemiEvde acil durumlar için kedi dili bulunduruyordum sabah1 tatli kaşığı reçel ve kaymak yemiştim onun yüzünden yaşadığım şeker dalgalanmasini meyve yiyerek bastiramadim o kedi dilleri kurabiye yer gibi gitti mideye. Akşam yemeği salata ve yoğurt yiyerek ve spor yaparak yakmaya çalışcam sabahtan beri o yediğim canimi sikiyordu bu daha beter oldu benim icin bir kase reçel de 1 tatli kaşığı reçel de aynı şey demekmis insulin dalgalanmasi yaratıyor işte. Kaçamak da tada bakmak da olmamali iyice anladim. Her gün illa ki bir yerden fire veriyorum yaaa
nasılsın elifim özlettin kendiniÇok kalabalık olmuş burası tanışmak içim sabirsizlaniyorum kızlar hoşgeldiniz hepiciniz :)
Sorma kaptan aha şimdi namaz kılmaya geldi eve açlıktan tansiyonum düştü diyorafiyet olsun canim guzel menu
yok canim kabul edildindetanisip kaynaşalım babinda
tatlim sen hep mutfaktasin:)
haha ic savas cikacak sizde
yumurta candir
nasil oldun canim azalma var mi durumda
:)
kacamagi telafi ederek zayifladim deyip yersen devran tersine donuyor
allah kolaylik versin elifim özledik seni
buda bi gelisme
superrr
sasirmak icin canim protein diyetiydi bi gunluk
tamam tatlım
cok guzel canim maşallah
gecmis okuyup cvp vermek takim kurali canim senin icinde gecerli :)
Allah acil şifa versin canımKızlar bu gün akşamım biraz keyifsiz geçiyor kuzenimin üzerine kapının cami düşmüş çok şükür kolunda biraz kesikler var yüzü biraz çizilmiş verilmiş sadakamiz varmış ,teyzemde bugün doktora Sonic gösterecekti kendi sonuçlarını tansiyon düşmüyordu doktor böbrek yetmezliği başlangıcı demiş. Allak bullak oldum resmen daha 40 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?