Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Acil durum derken canım
Bence sen evde acil. Durum için olan herşeyi bas çöpe
Yoksa insülün direnci için kedi dili reçel yiyeni ağada ilk defa gördüm

bunları bugün bu yedin acaba yoksa diyetten öncemi

nasılsın elifim özlettin kendini
iyi miyim nasılım bilmiyorum kv de çok nazli dizindeki yaranın kabuğunu bile elletmiyor acıyormus artık düşün nasıl ım canom Gelicem ara ara misafirlerim azaldı şu ara.

Bu arada hastalarına çok geçmiş olsun Rabbim dermansiz Dert vermesin.

Allah acil şifa versin canım
Büyük geçmiş olsun Yen'i gördüm mesajını kusura bakma
Amin canım benim bütün hastalara rabbim sifa versin insallah
yaşlanınca da çocuk gibi oluyorlar elifim napcan rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin amin kuzum inşallah valla dünden beri asalak gibiyim şok oldum vardır bundada bir hayır

gülüm benim şekerle ilgili sorun yok şükür ama ben bile sabahları arada bal hariç reçel şekerli şeyler yemiyorum hem kahvaltı sonrası yorgunmuş uykuluymuş gibi oluyorum hem de sonrası gün için de canım çekerli şeyler çekebiliyor, olumlu yanına bakalım bundan ders çıkarmışsın bir daha kendine böyle bir kötülük yapmazsın
sporu kaçamak yaptığın da cezası olarak düşünme onun için yapma beynin bunu eziyet, hatanın diyeti olarak algılar onun yerine sağlıklı olucam kaslarım artsın güzelleşeyim diye düşünerek sporunu yap

sıkı diyet uyguluyor muydu arada 2-3 kilo için olsa da ..
cidden ya sıkı diyet yada çok fazla bitki çayından olabilir mi ki ben de merak ettim şimdi

Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 ince dilim ekmek
1 kk oeynir
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 13.00
1 sis ciger
1 dilim.lavas
Salata
Yogurt

Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
1 kase yogurt

2 litre su
2 kupa yesilcay
30 dk eliptik

Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 ince dilim ekmek
1 kk oeynir
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 13.00
1 sis ciger
1 dilim.lavas
Salata
Yogurt

Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
1 kase yogurt

2 litre su
2 kupa yesilcay
30 dk eliptik
Bence güzel afiyet olsun canım

İyi akşamlar 9. Takımın manken adayları
Menüm
Sabah9:45
Maydonoz dereotu keten tohumu eşliğinde dil peyniri
5 zeytin
2 hurma
Öğlen 13:45
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Akşam 18:30
1 kase cacık
4 tane tavuk kanat küçük but
1 muz
Maydonoz yeşil elma kabuk tarçın la çay yaptım
1 bardak ondan
Filtre kahve
Yatmadan yeşil çay
Spor 1 saat plates
askrhpozitif

Kizlar gunun sorusu

"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
Canım 15 sene önce çalışma arkadaşımla ikimizde aynı boyda aynı kilodaydık 62 kilo
Öğlenleri kaçırdığımızda arkadaşım asla akşam yemeği yemez ya da hafif geçirirdi hala da öyle ve hala 62 kiloda 2 Doğum yaptı
Yakınındaki bir çok kişi keza korumak için aynı şeyi yapıyor ertesi gün telafisi mutlaka yapıyor
Bende aynı şeyi düşünüyorum Ramazan'da hedef kiloma ulaşınca sonrasında
Bekle beni dengeli beslenme bende geliyorum inşallah

(07:30) kalkış

(09:00)
1 haşlanmış yumurta pul biberli
1 kupa fantastik dörtlü çay
1 dilim krempeynirli naneli pul biberli tb
ekmeği
1 kk peynir

(12:20)
1 minik kivi

(13:00)
100 Gr ev yapımı yogurt
zeytin yağlı kereviz(1 tk sızma zeytinyağı, 250 Gr kereviz)
5 tane jalapeno
1 çeri domates

(18:00)
1 kk peynir
2 yk çorba
2 çatal salata

su:2lt
spor : 60 dk

Güzel menü çok etkilendim
Bide jalepeno nedir deyiversen

sıkı diyet uyguluyor muydu arada 2-3 kilo için olsa da ..
cidden ya sıkı diyet yada çok fazla bitki çayından olabilir mi ki ben de merak ettim şimdi
Yok canım sıkı diyet yapmıyordu bildiğim kadarıyla
Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 ince dilim ekmek
1 kk oeynir
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 13.00
1 sis ciger
1 dilim.lavas
Salata
Yogurt

Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
1 kase yogurt

2 litre su
2 kupa yesilcay
30 dk eliptik
Gayet güzel canım
Güzel menü çok etkilendim
Bide jalepeno nedir deyiversen
cin biberi de deniyor sanırım Meksika da yetişen acı biberin adı canım

Kizlar gunun sorusu

"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
Sabah kahvaltısı yapmanın önemi ve gerçekten patatessiz ekmeksizde doyunabileceğini öğrendim. İnşallah ömür boyu devam edebilirim...bazı tatları hiç aramaz oldum mesela canım istemiyor..

Yemeklerden aç kalkıp bunun çok doymuş olmakla bi farkı olmadığını anladım. Çünkü max 1,5 saat sonra hissettiğin aynı şey oluyor...'ya doymaz ve de acıkırsam' diye bi algım vardı...olsun acıkırsam yoğurt süt yeşilçay bişeyle geçiştiririm ama midemi şişirmemin bi anlamı yok...Bunu da devam ettirmek isterim...
Birde su içmek diyette sağlıklı yaşamda çok çok önemli.. Kurumuş vücutta ne yağlar eriyebilir nede doğru düzgün sindirim yapılabilir...

Listem bu arkadaslar en azindan herkes gördüğü için de diyete uydugum günler diyete uydum derim kisa yoldan haftada maksimum 1 kg hedef bu listeye göre
Tamam canımm paylaştığında iyi oldu senin menülerine buna göre yorum yaparız...bu arada İnşallah hedefine ulaşırsın canımm sen azmedersen herşey olur unutma :)
Böyle daha lezzetli olur dedi adam
Bide bütün bitki çaylarıda bu şekilde demlemek gerekirmiş
Bitkinin üstüne su dökülmez, suyun içine bitki konurmuş
Yaaa bilmiyordum ablam iyi oldu çok sağol
Canım zamanla alışıcaz hepimiz inşallah bugün olmadı yarın olur her gün olcak diye kim söylemiş şöyle tertemiz bi gün geçir bak nasıl mutlu olucaksın günden bol neyimiz var önemli olan hergün biraz daha ve biraz daha dikkatli olarak vücudumuza en az zararı vermemiz....

Yaaa canım Maşallah size yaa ben julianı zor yapıyorum ama birazdan bi yarımsaat zorlıcam kendimi bakalım

Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 ince dilim ekmek
1 kk oeynir
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 13.00
1 sis ciger
1 dilim.lavas
Salata
Yogurt

Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
1 kase yogurt

2 litre su
2 kupa yesilcay
30 dk eliptik

Maşallah çook güzel menüleriniz kızlarr ben bi sıkıntı göremedim sporlarınızda gayet iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…