Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tatlım ilk gun sarma ikinci gun pogaca bugun recel kaymak biskuvi
gun gectikce duzeltirsim diye bekliyorum ama gercekten iste lutfen bu saydiklarin bizleride etkiliyor zaten diyet zor bu sekilde zorlastirma lutfen
Sorma kaptan aha şimdi namaz kılmaya geldi eve açlıktan tansiyonum düştü diyor
Fındık istedi bi tabak verdim 3 tane yedi gitti :)
kararli demek ki ucte kalmis bravo

masallahhhh
dort gozle bekliyoriz
acaba bilincsiz mi yapti bibrekleri yoracak sekilde

Kizlar gunun sorusu

"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
ideal kiloya ulaştıktan sonra da mümkün olabildiğince spora devam edilmeli. bunun dışında yine karbonhidrat en düşük seviyede alınmalı bence. yaşam şeklimiz olmalı bunlar.
valla ömür boyu sürdürmeyi düşündüğüm kazanımım karbonhidratı en az düzeyde tüketmek.

geçmiş olsun mervecim.

karbonhidratı azaltmıştım ya vücudum iyice alışmış. son birkaç gündür mecbur kaldım karbon biraz kaçtı. vücudum hemen sinyal verdi. rahatsız oldum. bu iyi birşey sanırım.

Kızlar bugün aylaaaarrr önce giymeyi bıraktığım formamı giydim okula giderken gerçekten kesimi falan çok güzel ama bana dar geldiğinden giymeyi bırakıp daha bollarını almak zorunda kalmıştım...ama bugün çevremdekilerde azmimi fark etsinler diye onu giydim özellikle içine girebilince o kadar mutlu oldum ki çok şükür...insan daha çok daha çok inanıyor zamanla...inşallah bu grupta bi gün hepimiz hayal ettiğimiz kilolaya kavuşup mezun olarak yer alabilicezz :)

Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 ince dilim ekmek
1 kk oeynir
5 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 13.00
1 sis ciger
1 dilim.lavas
Salata
Yogurt

Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
1 kase yogurt

2 litre su
2 kupa yesilcay
30 dk eliptik
afiyet olsun lavas yerine corba olabilirdi ama
bahar bwgendi bunu :)
afiyet olsun canim
beni yazmamışın. unuttun mu beni izne ayrılınca
yok canim etiketleme yarim kaldi kuzey bey sebili haliya bosaltti kasla goz arasi 60kiloyum @MuallimeA eliya @ayulduzz Melekkk90 burdan devam etmis oldum
karbonhidratı azaltmıştım ya vücudum iyice alışmış. son birkaç gündür mecbur kaldım karbon biraz kaçtı. vücudum hemen sinyal verdi. rahatsız oldum. bu iyi birşey sanırım.
menuleri paylasmazsan tabi
afiyet olsun super

boyle seyler motiveyi dahada artiriyor doyete yeni basladin bi foto cek sonra gedefe ulssinca bi foto daha farka inanamiyor insan bende bugun diyetisyen cikisi hastanede dindum aynaya baktim oluyo bu is dedim olacak olacakkk:)

sağ ol gülüm kendi çapım da daha sağlıklı olmaya çalışıyorum ve şükrediyorum çok ağır hastalıklarla yaşayanlar var rabbim daha ağırıyla sınamasın
bu duaya sadece amiiiinnn diyebilirim
ayyyy abla o kadar sayfa okuyunca ne yazacagımı unuttum ya aklıma gelince tekrar dönücem söz
ceviz ve suyunu ben de kullanıyorum kolesterolü düşürdüğünü biliyorum
Ben tatlı olan herşeyi severim :))

Geçen tv de gördüm
Belirtilere göre ben tatlı bağımlısıymışım
tatlı bağımlılığı nasıl bişey ki ilk defa duydum acaba ben de mi bu kategorideyim
ne kınaması abla ya sen bir idolsun motive kaynagısın ve sen bu defa verdiğin kiloları bir daha asla geri almayacaksın ben eminim
aynen korumak bunu bilinçli sekilde öğrenmek ve uygulayabilmek cok öenmli
spora yavas yavas baslama taraftarıyım ben sonradan pişman olmamak için
yavas baslayıp kemikleri güçlendirmeli kas oranını arttırmalıyız diye düşünüyorum
emek vermeden yemek yok
bana kuru meyveler de yasaklandı malesef yakınından gecemiyorum
benim bu konuda kafam karısık doğrusu ama suan yagla ilgili problemim var zaten üzerine yaglı süt kullanmak nasıl olur bilemedim doğrusu
Geç oldu kusura bakmayın
Günün konusu
Diyet yaparken kaçamak yapınca pişmanlıklarınızı nasıl telafi ediyorsunuz
Kaçamak ölçünüz nedir
kaçamak yaptım diye diyeti bozmuyorum yemeye devam etmiyorum ama ben insanım nefsim var arada olabilir ama bunun karşılıgı olarak bugun en gec yarın spor yaparak o kacamagın kalorısını harcamaya cabalıyorum
kaçamak değil de ödül olsun istiyorum verdiğim her 5 kilo sonrası istediğim bir seyi yemek ve daha motive sekilde devam etmek istiyorum
kaçamakları spor ile yakmak mantıklı geliyor tabıkı
Sekerinin cikmasina uzuldum canim
Ama doktorun umutlu konusmus,yeni bir beslenme programi olusturmussunuz, sanirim bundan sonra sebze ve baklagil agirlikli besleneceksin umarim ise yarar canim.
Allah razı olsun canım inşallah daha iyi olur bu 15 gün cok öenmli daha da cıkmasından biraz korkmuyorum desem yalan olur
Canim benim cok cok gecmis olsunnn yaaa en kisa zamanda yeniceksin sen bunu inaniyorum sana light kola insulin direncini yukseltmiyomuymus sikinti yok demis?
Allah razı olsun canım
bi konuyu yanlış yazmıs olabilirim light kola insülin direncini düsürüyor diye bişey söylemedim
light veya normal ben 5-6 yıldır agzıma koymuyorum
diyetisyen benim bu konuda cok fazla kastıgımı kendimi zorladığımı görünce diyabetik recel veya diyet kola içebilirsin bazen cok kasma kendini dedi hızlı yazmaya calışınca tam anlatamadım sanırım
kızlar, bir diyet kanabahar yemeği yaptım parmaklarınızı yersiniz ben karnabahar çok severim, özellikle de kıymalı olursa. insan diyetteyken bile sevdiği şeyleri yiyince mutlu oluyor :)
ellerine sağlık canım senin tarıflerini cok begeniyorum
geçmiş olsun kuzum. önce sağlık. hem bu şekilde de kilo vereceksin zaten. sen halledeceksin bunu ve kurtulacaksın bu illetten, ben eminim!
inşallah canım inşallah herseyden cok istiyorum su insulinleri bırakmayı sağlıklı kilo vermeyi
masallah canım hayran oldum
inşallah canım Allah razı olsun
enginar suyunu ilk defa duydum 15 gün sonra dr a sorar yaparım canım sagol
okuyacagım canım sağol Allah razı olsun
Canımmm cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ikisine de durumları nasıl şimdi gelişme var mi
Cok gecmis olsun. Benim diyet listem de böyle hemen hemen. 22 yaşında gittiğim diyetisyen de bu tars vermişti bana. Tani ne zaman kondu size
6 yıl önce canım 1.5 yıl tanı koymak için uğrastılar
evet bu 15 gün özellikle cok dikkat edip birebir uymam gerekiyor inşallah güzel sonuclar alabilirim
hoşgeldin ben de Gül 32 yasında diyabetliyim
Valla kafam çorba oldu
Menülerine bakarak anlıyacam ne yapmak istediklerini ama insilünü düşürdüğüne sevindim buda bi gelişme
evet insülin dozlarını düsürdüm inşallah güzel sonuclar alırım menüye ben de çok sasırdım özellikle bu kadar karbonhidrat alma konusunda zorlanıyorum ya
hayırlı olsun esşin de diyete baslamıs ama ben saglıklı kilo verme taraftarıyım
yumurta tok tutuyor evet ama bana kısıtlama getirildi haftada 3-4 mak ben de cok seviyordum bu ara hergün yiyordum 1-2 tane hatta bazen 3 cok üzülüyom yeni de 1 koli almıstım eve
Kizlar gunun sorusu

"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
düzenli kilo kontrolü yapıp her hafta tartılmaya devam edip 100 g bile alsam hemen müdahale edip bir daha kilo almak istemiyorumdengeli beslenme ve sporu hayatımızdan cıkarmadıgımız surece daha kolay ilerleriz diye düşünüyorum
canım benim hoşgeldin kv ne cok gecmiş olsun
ne güzel cennet için birikim yaoıyorsunuz kumbaranıza bu devirde herkes yapmaz sizin yaptıgınızı
Allah razı olsun iyi insanları etrafımızdan eksik etmesin
canım gittin mi sen doktora tahlil yaptırdın mı var mıymıs insülin direnci
Arkadaşlar benim yediklerim size çok fazla gelebilir ama bir oturusta 1 ekmek yiyordum yaaa
eşimin teyzesi yıllardır bir oturusta 1 ekmek yer doymaz sofrayı siler süpürür ama hiç kilo aldıgını görmedim cok sinir bozucu bir durum
çok güzel -500 :))
eskişehir de aynı hava kapkara 11 e doğru zorla kalktım ev de olup yatsan da uykusuz kalkardın büyük ihtimal havanın basıncı çok ağırlık yapıyor kafalara:)
aaaa eskişehir mi gördüm
ben anadolu mezunuyum 4 yıl kaldım orda
sans_sans gülüm görünmemişin nasıl oldun
Sen dr un diyetisyenin dediklerine uy inş.hem şeker kontrol altına alınır hemde kilo gider
ablacım regly beni mahvetti cok uzun zaman sonra gelince yatırdı beni
sekerim iyi gibi sanki sabah ölçümler güzel geldi yarın sabah akşam ölçecegim birde inşallah bu sekilde devam eder özledim sizi
her ikisi içinde gözün aydın cnm

Rica ederim :))elden geldiğince hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz cnm
Allah razı olsun canım
slm geciktim diyetisyen kahvalti derken ancak geldim 1.6 yagdan vermisim 1kg odem var sanirim reglden yeni listemde et yok meyve yogurt yulaf sebze var 69u gormek isyiyorim dedim gorelim o zaman dedi :)
maşallah canım ya 1.6 kg yag ne demek tebrik ederim darısı basımıza inşallah
ayyy ne güzel maşallah senin bu enerjine hayranım nasıl dursun o kilolar sende
inşallah canım düser kreatin seviyesi
inşallah diyetle ilgisi de yoktur

kızlar geldim geldim de ne cok konuşmussunuz ya oku oku zor bitiridim valla

canım geldim burdayım şükür ama menü paylasımı yapmaya korkuyorum malum 8 d. ekmek var ben en iyisi menümü yazmayayım ama bilin ki diyetisyen ne dediyse onu yapıyorum

menüm

öğle 12 de
1 dal kavrulmuş pırasaya 2 yumurta yarım kaşık t.b. unu azcık sütle pırasalı omlet
peynir

ara bitki çayı

akşam 22 de
salata üstüne biraz kaşar peyniri

su şimdilik 2 .5 lt
spor 15 dk bacak hareketleri
25 dk kol hareketleri (yarımşar kiloluk ağırlıkla)
10 dk kadar da leslie tarzı hızlandırılmış hareketler

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…