- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.121
hiç farketmez canım nasıl kolayına geliyorsaaskrhpozitif canımm menümü paylaşsam sonra başka bi mesajda seni etiketleyip sporu paylaşsam olur mu öyle? Yoksa direk hepsi beraber olması mı daha iyi senin için?
tatlım ilk gun sarma ikinci gun pogaca bugun recel kaymak biskuviEvde acil durumlar için kedi dili bulunduruyordum sabah1 tatli kaşığı reçel ve kaymak yemiştim onun yüzünden yaşadığım şeker dalgalanmasini meyve yiyerek bastiramadim o kedi dilleri kurabiye yer gibi gitti mideye. Akşam yemeği salata ve yoğurt yiyerek ve spor yaparak yakmaya çalışcam sabahtan beri o yediğim canimi sikiyordu bu daha beter oldu benim icin bir kase reçel de 1 tatli kaşığı reçel de aynı şey demekmis insulin dalgalanmasi yaratıyor işte. Kaçamak da tada bakmak da olmamali iyice anladim. Her gün illa ki bir yerden fire veriyorum yaaa
kararli demek ki ucte kalmis bravoSorma kaptan aha şimdi namaz kılmaya geldi eve açlıktan tansiyonum düştü diyor
Fındık istedi bi tabak verdim 3 tane yedi gitti :)
masallahhhhplates yapmaya gittim
Anam ne plates garanti 1000 kalori yaktıracam dedi hoca delirmiş gibiydi
Genelde terlemem
Jillian bile terletemez beni
Kafamdan sular akıyordu resmen çok iyiydi
Nasıl mutlu oldum
Dilekimle terli terli sarıldık birbirimize @ayulduzz
dort gozle bekliyoriziyi miyim nasılım bilmiyorum kv de çok nazli dizindeki yaranın kabuğunu bile elletmiyor acıyormus artık düşün nasıl ım canomGelicem ara ara misafirlerim azaldı şu ara.
Bu arada hastalarına çok geçmiş olsun Rabbim dermansiz Dert vermesin.
acaba bilincsiz mi yapti bibrekleri yoracak sekildeBu arada kızlar doktor teyzeme çok mu fazla diyet yaptın demiş kafam karisti teyzem kilo vermekle uğraştı ama öyle çok büyük rakamlar değil 2-3 kilo alır verir öyleydi 65 kilo bişey zaten. Dua edinde su sonda ise yarasın kreatin degeri düşsün
ideal kiloya ulaştıktan sonra da mümkün olabildiğince spora devam edilmeli. bunun dışında yine karbonhidrat en düşük seviyede alınmalı bence. yaşam şeklimiz olmalı bunlar.Kizlar gunun sorusu
"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
geçmiş olsun mervecim.Bu arada kızlar doktor teyzeme çok mu fazla diyet yaptın demiş kafam karisti teyzem kilo vermekle uğraştı ama öyle çok büyük rakamlar değil 2-3 kilo alır verir öyleydi 65 kilo bişey zaten. Dua edinde su sonda ise yarasın kreatin degeri düşsün
beni yazmamışın. unuttun mu beni izne ayrılıncahuhuu yeni geldim eve makyajimi yemizleyip kahvemi alip geliyorum biraz onceki gecmisi 16,da alintiladim yeni paylasabildim ama herkes nerde cpk sessiz buralarCilekli Turtam @Melekkkk90 sans_sans _Joey_ B burcugncy kkelebeketkisi Habinar askrhpozitif Mefkurem I isilkzlll masal3487 @
afiyet olsun lavas yerine corba olabilirdi amaSabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 ince dilim ekmek
1 kk oeynir
5 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 13.00
1 sis ciger
1 dilim.lavas
Salata
Yogurt
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
1 kase yogurt
2 litre su
2 kupa yesilcay
30 dk eliptik
bahar bwgendi bunu :)İyi akşamlar 9. Takımın manken adayları
Menüm
Sabah9:45
Maydonoz dereotu keten tohumu eşliğinde dil peyniri
5 zeytin
2 hurma
Öğlen 13:45
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Akşam 18:30
1 kase cacık
4 tane tavuk kanat küçük but
1 muz
Maydonoz yeşil elma kabuk tarçın la çay yaptım
1 bardak ondan
Filtre kahve
Yatmadan yeşil çay
Spor 1 saat plates
askrhpozitif
afiyet olsun canim(07:30) kalkış
(09:00)
1 haşlanmış yumurta pul biberli
1 kupa fantastik dörtlü çay
1 dilim krempeynirli naneli pul biberli tb
ekmeği
1 kk peynir
(12:20)
1 minik kivi
(13:00)
100 Gr ev yapımı yogurt
zeytin yağlı kereviz(1 tk sızma zeytinyağı, 250 Gr kereviz)
5 tane jalapeno
1 çeri domates
(18:00)
1 kk peynir
2 yk çorba
2 çatal salata
su:2lt
spor : 60 dk
yok canim etiketleme yarim kaldi kuzey bey sebili haliya bosaltti kasla goz arasibeni yazmamışın. unuttun mu beni izne ayrılınca
menuleri paylasmazsan tabikarbonhidratı azaltmıştım ya vücudum iyice alışmış. son birkaç gündür mecbur kaldım karbon biraz kaçtı. vücudum hemen sinyal verdi. rahatsız oldum. bu iyi birşey sanırım.
afiyet olsun superMenüm
08.00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kivi
11.45
5 yk müsli
200 ml süt
17.45
1 tavuk butu ızgara
1 dilim tb ekmeği
Cacık
Biraz salata
19.00
1 hurma
5 antep fıstığı
2 lt su
30 dk leslie,10 dk karın egzersiziaskrhpozitif
boyle seyler motiveyi dahada artiriyor doyete yeni basladin bi foto cek sonra gedefe ulssinca bi foto daha farka inanamiyor insan bende bugun diyetisyen cikisi hastanede dindum aynaya baktim oluyo bu is dedim olacak olacakkk:)Kızlar bugün aylaaaarrr önce giymeyi bıraktığım formamı giydim okula giderken gerçekten kesimi falan çok güzel ama bana dar geldiğinden giymeyi bırakıp daha bollarını almak zorunda kalmıştım...ama bugün çevremdekilerde azmimi fark etsinler diye onu giydim özellikle içine girebilince o kadar mutlu oldum ki çok şükür...insan daha çok daha çok inanıyor zamanla...inşallah bu grupta bi gün hepimiz hayal ettiğimiz kilolaya kavuşup mezun olarak yer alabilicezz :)
bu duaya sadece amiiiinnn diyebilirimsağ ol gülüm kendi çapım da daha sağlıklı olmaya çalışıyorum ve şükrediyorum çok ağır hastalıklarla yaşayanlar var rabbim daha ağırıyla sınamasın
ayyyy abla o kadar sayfa okuyunca ne yazacagımı unuttum ya aklıma gelince tekrar dönücem sözGünaydın mutlu haftalar
vayyy süpersin cnm aman bu hafta dikkat et belki cuma günü bireysele bile girersin
Kızlar söylemişler zaten cnm 20 sarma çok çok fazla
bence yinede iyi gitmiş
Bundan sonra daha düzenli menülerin olsun
Atıştırmalarıda bırak
kaçamak yoksa için rahat olsun tatlım
dünde yazdığın gibi porsiyon kontrolünede dikkat et cnm
1 porsiyon ana yemek yanına salata yoğurt yeterli
En azından sebebini biliyosun cnm
Bu kilo verme işi nankör verirken gıdım gıdım gidiyor En ufak kaçamakta hooop koşarak geri geliyolar
cuma O 97 gelicek fıstık
Bence incir daha çok işe yarıyor
Düzenli olarak akşamdan sıcak suya ıslatarak devam etsen belki faydası olur tatlım
Hep aynısını yemekde doğru değil, değiştirerek
Bazende sabah aç karna taze meyve
Ananas armut en iyi gelenler
normal tartı saatinden önce tartılınca olabilir cnm
Dr haberlerinide merak ediyorum
ceviz ve suyunu ben de kullanıyorum kolesterolü düşürdüğünü biliyorumsabah bana bağırsak çalıştıran şeyler yiyip içmek yasak gülüm aç karnına içtiğim ilacın etkisini kaybettiriyor
ben de onun geliştirilmiş tarifi var kuru erik ceviz çubuk tarçın aynen geceden suya konulup sabah meyveler yenip suyu içiliyor çok işe yarıyormuş ama ben yapamam:)
tatlı bağımlılığı nasıl bişey ki ilk defa duydum acaba ben de mi bu kategorideyimBen tatlı olan herşeyi severim :))
Geçen tv de gördüm
Belirtilere göre ben tatlı bağımlısıymışım
ne kınaması abla ya sen bir idolsun motive kaynagısın ve sen bu defa verdiğin kiloları bir daha asla geri almayacaksın ben eminimAyy bu sefer hiç geçenseneki azmim sabrım yok tatlım. O yüzden hiç tebrik etme aksine istediğin kadar kınayabilirsin
Geçen sene ilk 6 ay sıfır kaçamakla güzel vermiştim
Ben bi başlayınca kendini durduramayanlardanım
O yüzdende bu sene verdiğimin yarısını geri aldım
Ahhh Ahhh bu gözler 68 gördüydü
aynen korumak bunu bilinçli sekilde öğrenmek ve uygulayabilmek cok öenmlikınamam hakkım yok ki (eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış)
demek ki 2-3 kilo da olsa 20-30 kilo da olsa zayıflayınca yelkenleri suya indiriyoruz biz kadınlar, bize ders olsun kilo korumasını sabitlemesini öğrenmemiz lazım
spora yavas yavas baslama taraftarıyım ben sonradan pişman olmamak içinBende yurusuyus ya da kardiyo agirlikli sporlar yapabilirsin sadece sarkma icin degil kilo vermene de yardimci olur ama pilates gibi sporlar belli bi kilonun altindayken daha uygun sanirim bende tam bilmiyorm ama en azindan 75 e dusmeden pilates dusunmuyorm simdilik yuruyus ve leslie ile idare ediyorum
emek vermeden yemek yokbirisi 1. lik için yarışıyoruz demişti sanki benim geldiğim gün
cidden böyle 1.lik ayağımmıza gelmez gidip kopara kopara almak lazım dur ben bir okuyayım topiğe nazar varsa çıksın herkese bir gayret gelsin inşallah
bana kuru meyveler de yasaklandı malesef yakınından gecemiyorumyulaf kepeği benim kurtarıcım, dediğin gibi hem vitamin yönünden hem de wc ye etkili
çok acıkınca gözü dönenlerden misin kan şekerin hızlı düşüyor demektir en iyi dengeleyici hurma 1-2 hurma atıver ağzına açken işler yolunda gitsin (hocanın dediğini yap ,yaptığını yapma oldu ama neysee)
benim bu konuda kafam karısık doğrusu ama suan yagla ilgili problemim var zaten üzerine yaglı süt kullanmak nasıl olur bilemedim doğrusukızlar aklıma gelmişken yazayım hemen
EK BİLGİ
tam yağlı süt içmek vücuda giren fazla yağların bağırsaktan emilmeden atılmasını sağlıyor izlediğim araştırma belgeselin de labaratuvar ortamında testler v.s. yaptılar kesin sonuç süt bağırsağı sabun gibi kaplayıp fazla yağı emmeden bağırsaktan atıyor o yüzden süt ve ürünlerini özellikle gündüz ve yağı alınmadan tüketmek sağlık açısından da kilo kaybı açısından da çok önemli
kaçamak yaptım diye diyeti bozmuyorum yemeye devam etmiyorum ama ben insanım nefsim var arada olabilir ama bunun karşılıgı olarak bugun en gec yarın spor yaparak o kacamagın kalorısını harcamaya cabalıyorumGeç oldu kusura bakmayın
Günün konusu
Diyet yaparken kaçamak yapınca pişmanlıklarınızı nasıl telafi ediyorsunuz
Kaçamak ölçünüz nedir
kaçamak değil de ödül olsun istiyorum verdiğim her 5 kilo sonrası istediğim bir seyi yemek ve daha motive sekilde devam etmek istiyorum»»»»»Günün konusu««««««
Diyet yaparken kaçamak yapınca pişmanlıklarınızı nasıl telafi ediyorsunuz
Kaçamak ölçünüz nedir
Eskiden bi kurabiye yesem diyet kacti diye tum gun hunharca yerdim .
Sonra insanlik bu olabilir tum gunu batirmak sacma dedim bi kurabiye yersem ertesi gun sabut kalırım hatta aksam dikkat edersem eksi bile olabilir ama tum gunu batirinca +1_1.5kacinilmaz
sabah yedigim 1tk recel bal kavamak degil gun icinde telafisi mumkun ama aksam yedigin 1kurabiye 1pogaca kacamak cunku zaten aksam olmus gun bitmis en buyuk hata cay saatlerinde cildirmak bence
Allah razı olsun canım inşallah daha iyi olur bu 15 gün cok öenmli daha da cıkmasından biraz korkmuyorum desem yalan olurSekerinin cikmasina uzuldum canim
Ama doktorun umutlu konusmus,yeni bir beslenme programi olusturmussunuz, sanirim bundan sonra sebze ve baklagil agirlikli besleneceksin umarim ise yarar canim.
Allah razı olsun canımCanim benim cok cok gecmis olsunnn yaaa en kisa zamanda yeniceksin sen bunu inaniyorum sana light kola insulin direncini yukseltmiyomuymus sikinti yok demis?
ellerine sağlık canım senin tarıflerini cok begeniyorumkızlar, bir diyet kanabahar yemeği yaptım parmaklarınızı yersinizben karnabahar çok severim, özellikle de kıymalı olursa. insan diyetteyken bile sevdiği şeyleri yiyince mutlu oluyor :)
inşallah canım inşallah herseyden cok istiyorum su insulinleri bırakmayı sağlıklı kilo vermeyigeçmiş olsun kuzum. önce sağlık. hem bu şekilde de kilo vereceksin zaten. sen halledeceksin bunu ve kurtulacaksın bu illetten, ben eminim!
masallah canım hayran oldumEki Görüntüle 1956858 bugünün sporları kızlar
inşallah canım Allah razı olsunSabah acta olmasan ağzına birşey at çanim meto çalışmaya başlaması için bende o konuda zorlanıyorum
gayet güzel canım süpersin
Afiyet olsun kuzu
canım sen doktorların ne diyorsa onlara harfiyen uy Allah'ın izniyle kilolar gider sağlığına da kavuşursun inşallah ben inanıyorum.
enginar suyunu ilk defa duydum 15 gün sonra dr a sorar yaparım canım sagolinşallah bu 15 gün de insulin dengelenir . diyetisyen konusun da şanslısın seni çok güzel motive etmiş
karaciğer yağlanması için enginar suyu satılıyor aktarlarda bundan 6-7 sene önce ben de de çıkmıştı hastane çıkışı hemen aktardan enginar suyu aldım yarım kahve fincanı üstünü suyla tamamlayıp içtim bir daha ki kontrolde tamamen tertemizdi doktoruna danışıp istersen sen de kullan
okuyacagım canım sağol Allah razı olsuneskiden bir kere kaçamak yaptım mı devamı gelirdi. şimdi daha ayarlıyım. daha hafif yemeklerle telafi ediyorum. ama bazen kaçamağı devam ettirdiğim de oluyor. ertesi gün toparlıyorum. valla kaçamak derken hamur işi olabiliyor. eskiden çikolataydı. şimdi hamurişi oluyor. simit ya da börek. ya da bir tabak makarna
tatlım canan karatayın şeker hastaları için hazırladığı bir kitabı var. onu alıp okumanı tavsiye ederim.
Canımmm cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ikisine de durumları nasıl şimdi gelişme var miKızlar bu gün akşamım biraz keyifsiz geçiyor kuzenimin üzerine kapının cami düşmüş çok şükür kolunda biraz kesikler var yüzü biraz çizilmiş verilmiş sadakamiz varmış ,teyzemde bugün doktora Sonic gösterecekti kendi sonuçlarını tansiyon düşmüyordu doktor böbrek yetmezliği başlangıcı demiş. Allak bullak oldum resmen daha 40 yaşında
6 yıl önce canım 1.5 yıl tanı koymak için uğrastılarCok gecmis olsun. Benim diyet listem de böyle hemen hemen. 22 yaşında gittiğim diyetisyen de bu tars vermişti bana. Tani ne zaman kondu size
evet bu 15 gün özellikle cok dikkat edip birebir uymam gerekiyor inşallah güzel sonuclar alabilirimptesi sikinti degil cuma gecikme yeter tatlim cumaya bol eksilerle gelecek belli kii
sporun cok guzel ama gun icin cok az olmus
arti cikimca pro gunu yaptimcanim hergun mumkun degil
hafif bir gun olmus
afiyet olsun hepsi cok guzel
senin menun gayet yerinde
afiyet olsun guzel zeynepcim
tatlim sen drlarinin dediklerine harfiyen uy gider kilolarda ama kola kismina katilmiyorim ayran varken kolada neymis
spor sonrasi gunde bir verdi bana dr
tarif alalim
masallah
svt cnm bygun pro yaptim
guzel menu
afiyet olsun guzellik
cok gecmis olsun teyzeme sifa versin rabbim
sadece bugun icin canim
pogaca olmamis sende farkindasin
hoşgeldin ben de Gül 32 yasında diyabetliyimCanım ben ilk sayfada tanıtmıştım kendimi, 9. Takıma gelebilirsiniz demişti bir arkadaş, kastettiğin o mu bilemedim. 30 yaşındayım, 1.67 boyunda, 78 kiloyum. Zatıflamaya çalışıyorum, bir taraftanda düzenli spora başladım.
evet insülin dozlarını düsürdüm inşallah güzel sonuclar alırım menüye ben de çok sasırdım özellikle bu kadar karbonhidrat alma konusunda zorlanıyorum yaValla kafam çorba oldu
Menülerine bakarak anlıyacam ne yapmak istediklerini ama insilünü düşürdüğüne sevindim buda bi gelişme
hayırlı olsun esşin de diyete baslamıs ama ben saglıklı kilo verme taraftarıyımArtık uyumak istiyorum
Eşimde diyete başladı
Şu anda müshil içmeye çalışıyor
2 gün detoks var onun başlangıcında
Öyle bi iğrenç bişey Nası içiyor helal olsun
1 ayda 8 kilo verecekmiş
Güldüm tabikide
Mümkünatı Yok
Zinhar ve asla dedim
Veremez veremeyecek
Sabote ederim gene verdirmem
yumurta tok tutuyor evet ama bana kısıtlama getirildi haftada 3-4 mak ben de cok seviyordum bu ara hergün yiyordum 1-2 tane hatta bazen 3 cok üzülüyom yeni de 1 koli almıstım eveçok çok acıktığınızda hemen bir yumurta haşlayıp ekmeksiz yiyin, 3-4 saat tok tutuyor. Kalorisi de ara öğün sınırında :)
Ayrıca araştırmalarıma göre yumurta metabolizmayı hızlandırıyormuş. İki grup obezite hastası üzerinde deney yapmışlar. Aynı şeyleri yemişler falan. Her gün 2 yumurta yiyen grup daha fazla kilo vermiş.
düzenli kilo kontrolü yapıp her hafta tartılmaya devam edip 100 g bile alsam hemen müdahale edip bir daha kilo almak istemiyorumdengeli beslenme ve sporu hayatımızdan cıkarmadıgımız surece daha kolay ilerleriz diye düşünüyorumKizlar gunun sorusu
"Ideal kiloya ulastiktan sonra,bu kiloyu korumak icin ne tur stratejiler planliyorsunuz,kilo verme surecinde kazandiginiz ve omur boyu surdurmeyi dusundugunuz olumlu kazaniminiz ne oldu?
canım benim hoşgeldin kv ne cok gecmiş olsunGünaydın canlar.
Nasılsıniz? İyi olun emi :)))
Ben yorgun um 3 görümcem haftasonu dayı eşi de dün gitti bugün den itibaren fizik tedavi başlıyor 20 gün sürecek uzun bi süreç yine beni bekliyor. Dün gece yarım saat bile olsa kesintisiz uyuyamadım çevir yastık ver üstümü aç üstümüze ört diye geçiyor gecelerimız. Bir an önce bitsin iyi olsun istiyorum çok nazli bide inanamazsınız yatalak olsa kafayı yerdik heralde. Böyle işte kızlar çok yoğun geçiyor günlerim öptüm hepinizi. Sizi seviyorum.
canım gittin mi sen doktora tahlil yaptırdın mı var mıymıs insülin direnciYok canim insulin direnci var diyetisyen 3 dilim verdi sabah kahvaltisina. Saglam olsun ki bütün gün tok tutsun diye ben de 2 dilime dusurcem zaten yavaştan mide biraz küçülmeye başladı o pogaca ne kadar rahatsiz etti anlatamam normalde 6 tane yiyebiliyorum tok bile olsam
eşimin teyzesi yıllardır bir oturusta 1 ekmek yer doymaz sofrayı siler süpürür ama hiç kilo aldıgını görmedim cok sinir bozucu bir durumArkadaşlar benim yediklerim size çok fazla gelebilir ama bir oturusta 1 ekmek yiyordum yaaa
aaaa eskişehir mi gördümçok güzel -500 :))
eskişehir de aynı hava kapkara 11 e doğru zorla kalktım ev de olup yatsan da uykusuz kalkardın büyük ihtimal havanın basıncı çok ağırlık yapıyor kafalara:)
ablacım regly beni mahvetti cok uzun zaman sonra gelince yatırdı benisans_sans gülüm görünmemişin nasıl oldun
Sen dr un diyetisyenin dediklerine uy inş.hem şeker kontrol altına alınır hemde kilo gider
Allah razı olsun canımher ikisi içinde gözün aydın cnm
Rica ederim :))elden geldiğince hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz cnm
maşallah canım ya 1.6 kg yag ne demek tebrik ederim darısı basımıza inşallahslm geciktim diyetisyen kahvalti derken ancak geldim 1.6 yagdan vermisim 1kg odem var sanirim reglden yeni listemde et yok meyve yogurt yulaf sebze var 69u gormek isyiyorim dedim gorelim o zaman dedi :)
ayyy ne güzel maşallah senin bu enerjine hayranım nasıl dursun o kilolar sendeplates yapmaya gittim
Anam ne plates garanti 1000 kalori yaktıracam dedi hoca delirmiş gibiydi
Genelde terlemem
Jillian bile terletemez beni
Kafamdan sular akıyordu resmen çok iyiydi
Nasıl mutlu oldum
Dilekimle terli terli sarıldık birbirimize @ayulduzz
inşallah canım düser kreatin seviyesiBu arada kızlar doktor teyzeme çok mu fazla diyet yaptın demiş kafam karisti teyzem kilo vermekle uğraştı ama öyle çok büyük rakamlar değil 2-3 kilo alır verir öyleydi 65 kilo bişey zaten. Dua edinde su sonda ise yarasın kreatin degeri düşsün
canım geldim burdayım şükür ama menü paylasımı yapmaya korkuyorum malum 8 d. ekmek var ben en iyisi menümü yazmayayım ama bilin ki diyetisyen ne dediyse onu yapıyorumhuhuu yeni geldim eve makyajimi yemizleyip kahvemi alip geliyorum biraz onceki gecmisi 16,da alintiladim yeni paylasabildim ama herkes nerde cpk sessiz buralarCilekli Turtam @Melekkkk90 sans_sans _Joey_ B burcugncy kkelebeketkisi Habinar askrhpozitif Mefkurem I isilkzlll masal3487 @
cok sevindim canım hayırlı olsun hangi sıklıkla gidiyorsun diyetisyeneyarin yeni listeme basliyorum
Afiyet olsunMenüm
08.00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kivi
11.45
5 yk müsli
200 ml süt
17.45
1 tavuk butu ızgara
1 dilim tb ekmeği
Cacık
Biraz salata
19.00
1 hurma
5 antep fıstığı
2 lt su
30 dk leslie,10 dk karın egzersiziaskrhpozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?