- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.141
Afiyet olsun gayet iyimenüm
öğle 12 de
1 dal kavrulmuş pırasaya 2 yumurta yarım kaşık t.b. unu azcık sütle pırasalı omlet
peynir
ara bitki çayı
akşam 22 de
salata üstüne biraz kaşar peyniri
su şimdilik 2 .5 lt
spor 15 dk bacak hareketleri
25 dk kol hareketleri (yarımşar kiloluk ağırlıkla)
10 dk kadar da leslie tarzı hızlandırılmış hareketler
Tebrik ederim seni çok güzel bir mutluluk olsa gerekKızlar bugün aylaaaarrr önce giymeyi bıraktığım formamı giydim okula giderken gerçekten kesimi falan çok güzel ama bana dar geldiğinden giymeyi bırakıp daha bollarını almak zorunda kalmıştım...ama bugün çevremdekilerde azmimi fark etsinler diye onu giydim özellikle içine girebilince o kadar mutlu oldum ki çok şükür...insan daha çok daha çok inanıyor zamanla...inşallah bu grupta bi gün hepimiz hayal ettiğimiz kilolaya kavuşup mezun olarak yer alabilicezz :)
olur mu canim diyabetik menum diye belirt biz biliyoruz seni kendini dislama lutfen yaz menunucanım geldim burdayım şükür ama menü paylasımı yapmaya korkuyorum malum 8 d. ekmek var ben en iyisi menümü yazmayayım ama bilin ki diyetisyen ne dediyse onu yapıyorum
iki haftada bir gidiyorumda bu iki hafta cok sıkı insallah sonucu guzel olurcok sevindim canım hayırlı olsun hangi sıklıkla gidiyorsun diyetisyene
cpk guzel valla pirsali omlete bayilirimmenüm
öğle 12 de
1 dal kavrulmuş pırasaya 2 yumurta yarım kaşık t.b. unu azcık sütle pırasalı omlet
peynir
ara bitki çayı
akşam 22 de
salata üstüne biraz kaşar peyniri
su şimdilik 2 .5 lt
spor 15 dk bacak hareketleri
25 dk kol hareketleri (yarımşar kiloluk ağırlıkla)
10 dk kadar da leslie tarzı hızlandırılmış hareketler
afiyet olsun cok guzel menuBugünkü menü
2 sahanda yumurta
1dilim salam
Akşam: 1 tabak pieasa 1 kase yoğurt
Spor : 1bucuk saat spor
2litre şu
tebriklerKızlar bugün aylaaaarrr önce giymeyi bıraktığım formamı giydim okula giderken gerçekten kesimi falan çok güzel ama bana dar geldiğinden giymeyi bırakıp daha bollarını almak zorunda kalmıştım...ama bugün çevremdekilerde azmimi fark etsinler diye onu giydim özellikle içine girebilince o kadar mutlu oldum ki çok şükür...insan daha çok daha çok inanıyor zamanla...inşallah bu grupta bi gün hepimiz hayal ettiğimiz kilolaya kavuşup mezun olarak yer alabilicezz :)
ara öğünleri bol tutmuş diyetisyen hadi bakalım inşallah güzel kilolar verirsin21 subat diyabetik menum
Diyetisyen listesi
Kahvalti 8.45
1kk b. Peynir
1 domates
5 zeytin
2 d. Ekmek
Adacayi
Ara 12.15
1 elma
1 sb sut
Ogle 14.00
9 yk bulgur pilavi
B.lahana salatasi
1cb yogurt
Ara 16.30
1 elma
1sb sut
Aksam 19.45
Firinlanmis sardalya
6yk bulgur pilavi
Lahana salatasi
21.30
1 elma
Tarcinli sut
Su 2lt
Spor yok
Ogle ve aksam ekmek yerine bulgur tercih ettim 3 dilim ekmek var listede 3yk bugur 1 ekmek dedi ama aksam zorla yedim hatta birini yemedim yiyemedim regly oldugum icin agrim coktu bugun halacda var yarin daha cok hareket edicem insallah
aybu duadan bende istiyorummmmtebriklerbu mutluluk sana cumaya kadar süper motivasyon olur inşallah bu gün içine girebildiğin pantalonun da kısa zaman da çok geniş olur totoşundan düşer de giyemezsin
halac ne olaki21 subat diyabetik menum
Diyetisyen listesi
Kahvalti 8.45
1kk b. Peynir
1 domates
5 zeytin
2 d. Ekmek
Adacayi
Ara 12.15
1 elma
1 sb sut
Ogle 14.00
9 yk bulgur pilavi
B.lahana salatasi
1cb yogurt
Ara 16.30
1 elma
1sb sut
Aksam 19.45
Firinlanmis sardalya
6yk bulgur pilavi
Lahana salatasi
21.30
1 elma
Tarcinli sut
Su 2lt
Spor yok
Ogle ve aksam ekmek yerine bulgur tercih ettim 3 dilim ekmek var listede 3yk bugur 1 ekmek dedi ama aksam zorla yedim hatta birini yemedim yiyemedim regly oldugum icin agrim coktu bugun halacda var yarin daha cok hareket edicem insallah
Sen yaparsin canim cok yakinda ideal kilona ulasacaksin ben eminimolur mu canim diyabetik menum diye belirt biz biliyoruz seni kendini dislama lutfen yaz menunu
iki haftada bir gidiyorumda bu iki hafta cok sıkı insallah sonucu guzel olur
cpk guzel valla pirsali omlete bayilirim
afiyet olsun cok guzel menu
Insallah canim su sekerim biraz duser insallah uzun sure yuksek seyretmesi iyi degil cunku bakalim bir de boyle deneyelimara öğünleri bol tutmuş diyetisyen hadi bakalım inşallah güzel kilolar verirsin
Amin canim.kv içinmiş fizik tedavi mefkurem söyledi allah yardımcın olsun kv ye de şifa versin inşallah
tatlım ilk gun sarma ikinci gun pogaca bugun recel kaymak biskuvi
gun gectikce duzeltirsim diye bekliyorum ama gercekten iste lutfen bu saydiklarin bizleride etkiliyor zaten diyet zor bu sekilde zorlastirma lutfen
kararli demek ki ucte kalmis bravo
masallahhhh
dort gozle bekliyoriz
acaba bilincsiz mi yapti bibrekleri yoracak sekilde
Amin. Ne ekersek onu bicerizbu duaya sadece amiiiinnn diyebilirim
ayyyy abla o kadar sayfa okuyunca ne yazacagımı unuttum ya aklıma gelince tekrar dönücem söz
ceviz ve suyunu ben de kullanıyorum kolesterolü düşürdüğünü biliyorum
tatlı bağımlılığı nasıl bişey ki ilk defa duydum acaba ben de mi bu kategorideyim
ne kınaması abla ya sen bir idolsun motive kaynagısın ve sen bu defa verdiğin kiloları bir daha asla geri almayacaksın ben eminim
aynen korumak bunu bilinçli sekilde öğrenmek ve uygulayabilmek cok öenmli
spora yavas yavas baslama taraftarıyım ben sonradan pişman olmamak için
yavas baslayıp kemikleri güçlendirmeli kas oranını arttırmalıyız diye düşünüyorum
emek vermeden yemek yok
bana kuru meyveler de yasaklandı malesef yakınından gecemiyorum
benim bu konuda kafam karısık doğrusu ama suan yagla ilgili problemim var zaten üzerine yaglı süt kullanmak nasıl olur bilemedim doğrusu
kaçamak yaptım diye diyeti bozmuyorum yemeye devam etmiyorum ama ben insanım nefsim var arada olabilir ama bunun karşılıgı olarak bugun en gec yarın spor yaparak o kacamagın kalorısını harcamaya cabalıyorum
kaçamak değil de ödül olsun istiyorum verdiğim her 5 kilo sonrası istediğim bir seyi yemek ve daha motive sekilde devam etmek istiyorum
kaçamakları spor ile yakmak mantıklı geliyor tabıkı
Allah razı olsun canım inşallah daha iyi olur bu 15 gün cok öenmli daha da cıkmasından biraz korkmuyorum desem yalan olur
Allah razı olsun canım
bi konuyu yanlış yazmıs olabilirim light kola insülin direncini düsürüyor diye bişey söylemedim
light veya normal ben 5-6 yıldır agzıma koymuyorum
diyetisyen benim bu konuda cok fazla kastıgımı kendimi zorladığımı görünce diyabetik recel veya diyet kola içebilirsin bazen cok kasma kendini dedi hızlı yazmaya calışınca tam anlatamadım sanırım
ellerine sağlık canım senin tarıflerini cok begeniyorum
inşallah canım inşallah herseyden cok istiyorum su insulinleri bırakmayı sağlıklı kilo vermeyi
masallah canım hayran oldum
inşallah canım Allah razı olsun
enginar suyunu ilk defa duydum 15 gün sonra dr a sorar yaparım canım sagol
okuyacagım canım sağol Allah razı olsun
Canımmm cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ikisine de durumları nasıl şimdi gelişme var mi
6 yıl önce canım 1.5 yıl tanı koymak için uğrastılar
evet bu 15 gün özellikle cok dikkat edip birebir uymam gerekiyor inşallah güzel sonuclar alabilirim
hoşgeldin ben de Gül 32 yasında diyabetliyim
evet insülin dozlarını düsürdüm inşallah güzel sonuclar alırım menüye ben de çok sasırdım özellikle bu kadar karbonhidrat alma konusunda zorlanıyorum ya
hayırlı olsun esşin de diyete baslamıs ama ben saglıklı kilo verme taraftarıyım
yumurta tok tutuyor evet ama bana kısıtlama getirildi haftada 3-4 mak ben de cok seviyordum bu ara hergün yiyordum 1-2 tane hatta bazen 3 cok üzülüyom yeni de 1 koli almıstım eve
düzenli kilo kontrolü yapıp her hafta tartılmaya devam edip 100 g bile alsam hemen müdahale edip bir daha kilo almak istemiyorumdengeli beslenme ve sporu hayatımızdan cıkarmadıgımız surece daha kolay ilerleriz diye düşünüyorum
canım benim hoşgeldin kv ne cok gecmiş olsun
ne güzel cennet için birikim yaoıyorsunuz kumbaranıza bu devirde herkes yapmaz sizin yaptıgınızı
Allah razı olsun iyi insanları etrafımızdan eksik etmesin
canım gittin mi sen doktora tahlil yaptırdın mı var mıymıs insülin direnci
eşimin teyzesi yıllardır bir oturusta 1 ekmek yer doymaz sofrayı siler süpürür ama hiç kilo aldıgını görmedim cok sinir bozucu bir durum
aaaa eskişehir mi gördüm
ben anadolu mezunuyum 4 yıl kaldım orda
ablacım regly beni mahvetti cok uzun zaman sonra gelince yatırdı beni
sekerim iyi gibi sanki sabah ölçümler güzel geldi yarın sabah akşam ölçecegim birde inşallah bu sekilde devam eder özledim sizi
Allah razı olsun canım
maşallah canım ya 1.6 kg yag ne demek tebrik ederim darısı basımıza inşallah
ayyy ne güzel maşallah senin bu enerjine hayranım nasıl dursun o kilolar sende
inşallah canım düser kreatin seviyesi
inşallah diyetle ilgisi de yoktur
kızlar geldim geldim de ne cok konuşmussunuz ya oku oku zor bitiridim valla
Hala da varaybu duadan bende istiyorummmm
halac ne olaki
birde reglsin ya bulgurunda etkisi malum canli bomva gibi gazdan patlama
Insallah ben de gorebilir miyim acaba o günleritebriklerbu mutluluk sana cumaya kadar süper motivasyon olur inşallah bu gün içine girebildiğin pantalonun da kısa zaman da çok geniş olur totoşundan düşer de giyemezsin
insallah canimSen yaparsin canim cok yakinda ideal kilona ulasacaksin ben eminim
Ben de sejerimi dengeledikten sonra sanirim kiloya yogunlasacak diyetisyen
Insallah canim su sekerim biraz duser insallah uzun sure yuksek seyretmesi iyi degil cunku bakalim bir de boyle deneyelim
goreceksin niye gormeyesinInsallah ben de gorebilir miyim acaba o günleri
temizlik bitti demek benimde gezme bitti inşallahİyi geceler kızlar bu hafta pek Aktif olamadım yarın umarım daha güzel bir gün olur
insallah canim
goreceksin niye gormeyesin
İnşallah canımm hepimiz için böyle olur inşallah tez vakitte sağlıklı bi şekildetebriklerbu mutluluk sana cumaya kadar süper motivasyon olur inşallah bu gün içine girebildiğin pantalonun da kısa zaman da çok geniş olur totoşundan düşer de giyemezsin
Canımm benimm inşallah görüceksin en sağlıklı şekilde... bugün 8 dilim verir doktorun yarın 5 dilim öbürsü gün 2 dilim verir hep 8 dilimde kalcak diye bişey yok ki... Umudunu kaybetme! Doktoruna güven canımm senin durumun hepimizden çok azim ve inanç istiyo ama manken gibi olduğunda da emin ol sen bizden daha çok konuşulacaksın....şuan ilk aşamada önemli olan sağlığın unutma olur muuuuInsallah ben de gorebilir miyim acaba o günleri
aa nedir bu karamsarlik niye uzaklassin ki herkesin saglik durumu en onemlisi sen listene uy yeter listende ciss olursa o zaman zopam elimde bekliyor olacagim
Insallah canim ama sanki biraz uzaklasti gibi geliyor bana
İnşallah canımm hepimiz için böyle olur inşallah tez vakitte sağlıklı bi şekilde
Canımm benimm inşallah görüceksin en sağlıklı şekilde... bugün 8 dilim verir doktorun yarın 5 dilim öbürsü gün 2 dilim verir hep 8 dilimde kalcak diye bişey yok ki... Umudunu kaybetme! Doktoruna güven canımm senin durumun hepimizden çok azim ve inanç istiyo ama manken gibi olduğunda da emin ol sen bizden daha çok konuşulacaksın....şuan ilk aşamada önemli olan sağlığın unutma olur muuuu
aa nedir bu karamsarlik niye uzaklassin ki herkesin saglik durumu en onemlisi sen listene uy yeter listende ciss olursa o zaman zopam elimde bekliyor olacagim
Kaptanim yaparsin sennn en kisa zamanda gorceksin 60 li rakamlarii:)slm geciktim diyetisyen kahvalti derken ancak geldim 1.6 yagdan vermisim 1kg odem var sanirim reglden yeni listemde et yok meyve yogurt yulaf sebze var 69u gormek isyiyorim dedim gorelim o zaman dedi :)
Hosbuldukkk ben tanisayim hemen seren benn :)Çok kalabalık olmuş burası tanışmak içim sabirsizlaniyorum kızlar hoşgeldiniz hepiciniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?