Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun gayet iyi

Tebrik ederim seni çok güzel bir mutluluk olsa gerek

canım geldim burdayım şükür ama menü paylasımı yapmaya korkuyorum malum 8 d. ekmek var ben en iyisi menümü yazmayayım ama bilin ki diyetisyen ne dediyse onu yapıyorum
olur mu canim diyabetik menum diye belirt biz biliyoruz seni kendini dislama lutfen yaz menunu

cok sevindim canım hayırlı olsun hangi sıklıkla gidiyorsun diyetisyene
iki haftada bir gidiyorumda bu iki hafta cok sıkı insallah sonucu guzel olur
cpk guzel valla pirsali omlete bayilirim
Bugünkü menü
2 sahanda yumurta
1dilim salam

Akşam: 1 tabak pieasa 1 kase yoğurt

Spor : 1bucuk saat spor
2litre şu
afiyet olsun cok guzel menu

tebriklerbu mutluluk sana cumaya kadar süper motivasyon olur inşallah bu gün içine girebildiğin pantalonun da kısa zaman da çok geniş olur totoşundan düşer de giyemezsin

21 subat diyabetik menum
Diyetisyen listesi

Kahvalti 8.45
1kk b. Peynir
1 domates
5 zeytin
2 d. Ekmek
Adacayi

Ara 12.15
1 elma
1 sb sut

Ogle 14.00
9 yk bulgur pilavi
B.lahana salatasi
1cb yogurt

Ara 16.30
1 elma
1sb sut

Aksam 19.45
Firinlanmis sardalya
6yk bulgur pilavi
Lahana salatasi

21.30
1 elma
Tarcinli sut

Su 2lt
Spor yok

Ogle ve aksam ekmek yerine bulgur tercih ettim 3 dilim ekmek var listede 3yk bugur 1 ekmek dedi ama aksam zorla yedim hatta birini yemedim yiyemedim regly oldugum icin agrim coktu bugun halacda var yarin daha cok hareket edicem insallah

ara öğünleri bol tutmuş diyetisyen hadi bakalım inşallah güzel kilolar verirsin

tebriklerbu mutluluk sana cumaya kadar süper motivasyon olur inşallah bu gün içine girebildiğin pantalonun da kısa zaman da çok geniş olur totoşundan düşer de giyemezsin
aybu duadan bende istiyorummmm
halac ne olaki
birde reglsin ya bulgurunda etkisi malum canli bomva gibi gazdan patlama

olur mu canim diyabetik menum diye belirt biz biliyoruz seni kendini dislama lutfen yaz menunu

iki haftada bir gidiyorumda bu iki hafta cok sıkı insallah sonucu guzel olur

cpk guzel valla pirsali omlete bayilirim
afiyet olsun cok guzel menu
Sen yaparsin canim cok yakinda ideal kilona ulasacaksin ben eminim
Ben de sejerimi dengeledikten sonra sanirim kiloya yogunlasacak diyetisyen
ara öğünleri bol tutmuş diyetisyen hadi bakalım inşallah güzel kilolar verirsin
Insallah canim su sekerim biraz duser insallah uzun sure yuksek seyretmesi iyi degil cunku bakalim bir de boyle deneyelim

kv içinmiş fizik tedavi mefkurem söyledi allah yardımcın olsun kv ye de şifa versin inşallah
Amin canim.

Amin. Ne ekersek onu biceriz

aybu duadan bende istiyorummmm
halac ne olaki
birde reglsin ya bulgurunda etkisi malum canli bomva gibi gazdan patlama
Hala da var kiz ben de bir ara dusundum ne halaci diye hizli yazinca yanlis yazmisim araya c girmis cok pardon
Bulgur gaz yapmiyor bende kuru fasulye ve nohutta cok fena oluyorum

insallah canim
Insallah ben de gorebilir miyim acaba o günleri
goreceksin niye gormeyesin
İyi geceler kızlar bu hafta pek Aktif olamadım yarın umarım daha güzel bir gün olur
temizlik bitti demek benimde gezme bitti inşallah

İnşallah canımm hepimiz için böyle olur inşallah tez vakitte sağlıklı bi şekilde

Insallah ben de gorebilir miyim acaba o günleri
Canımm benimm inşallah görüceksin en sağlıklı şekilde... bugün 8 dilim verir doktorun yarın 5 dilim öbürsü gün 2 dilim verir hep 8 dilimde kalcak diye bişey yok ki... Umudunu kaybetme! Doktoruna güven canımm senin durumun hepimizden çok azim ve inanç istiyo ama manken gibi olduğunda da emin ol sen bizden daha çok konuşulacaksın....şuan ilk aşamada önemli olan sağlığın unutma olur muuuu

aa nedir bu karamsarlik niye uzaklassin ki herkesin saglik durumu en onemlisi sen listene uy yeter listende ciss olursa o zaman zopam elimde bekliyor olacagim

Sagolun kizlar Allah razi olsun insallah dediginiz gibi olur ya
Kaptanim zopani hic dusurme elinden yersem vur totoma totoma affetme sakin ceza ver raziyim ve her turlu cezani simdiden kabul ediyorum ne dersen yaparim emrin basim ustune

slm geciktim diyetisyen kahvalti derken ancak geldim 1.6 yagdan vermisim 1kg odem var sanirim reglden yeni listemde et yok meyve yogurt yulaf sebze var 69u gormek isyiyorim dedim gorelim o zaman dedi :)
Kaptanim yaparsin sennn en kisa zamanda gorceksin 60 li rakamlarii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…