Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah canim benimmm :)

Evet canim spor konusundaa cok haaklisinn hmmm smdi anladm kola mevzusunuu yanlis anlamisim:)

Bugunku menumm ( biraz gec oldu ama kusura bkmayin kizlar bugnluk )
Sabah 11.00
1 dl ekmek
Sahanda 2 yumurta
Beyaz peynir
Salatalik
Sekersiz cay
Ogle 14.00
Kuru fasulye (disardaydim mecbur kaldimm )
Aksam 19.30
3 parca kofte
Salata
Gun icinde 1 sade turk kahvesi 1 sade soda var
Malesef spor yok
2.5 lt su
Habinar . askrhpozitif .

Canım bizde sağlıklı kilo veriyoruz
Eşimin içtiği müshil tamamen bitkisel
Uzman doktor eşliğinde veriyor kiloyu
Kan tahlillerini Almanya ya gönderdi
Sonuçlarına göre dönemlerine ayırdı kilo verme sürecini
Balans yazarsan nette az çok bilgi veriyor
Türkiye'de çok az doktor yapıyor bu işi
Diyetisyenle olacak iş değildi zaten buradaki diyetisyenler eline liste veriyor neyin ne olduğunu bilmeden programa göre yazıyor sağlık problemi olduğundan diyetisyenle kilo vermesi için çok çaba göstermemiz gerekiyordu
Arkadaşım troid hastası oda bu doktorla 20 kiloya yakın verdi
Eşimin yiğenide Turner sendromu var karaciğer yağlanması bi sürü sağlık problemi mevcut oda bu doktorla verdi
Çünkü eşim de insülin direnci var
Karaciğer yağlanması kalbinde ritim bozukluğu mevcuttu
Hem tedavi hem diyet zayıflama
Allah razı olsun doktorumuzdan

kızlar selam, bugün öyle bir gün ki yemeğimi yiyecek vakit bulamadım. işler aşırı yoğun. o yüzden şimdi bir mola verdim ve geldim. umarım herkes iyidir. yazılanları birazdan okucam :)

menüm:

kahvaltı (15:00): 1 dilim kızatmış ekmek, 1 yağsız omlet, 3-4 cherry domates, hellim peyniri
öğle (19:00): 1 tabak karnabahar, 1 kase yoğurt
akşam (23:00): kuru börülce yemeği, actifry'da yoğurtlu patlıcan (bu arada börülce yememem gerekiyor aslında ama mecbur kaldım. ayrıca börülce bakliyatların içinde en iyilerden biriymiş, ama yine de yememek lazım)

spor: leslie 2 mil

su: 2 litreye yakın.

kaçamak: 1-2 lokma cheesekek napayım, portakallıydı, tadına bakayım dedim.

onun dışında motivasyonum gayet yerinde ama nedense bu hafta az kilo veriyorum herhalde durma dönemine girdi gerçekten bu sefer.

önerebileceğiniz şeyler var mı? mesela detoks gibi şeyler?

ben de börülce yedim canım, arada oluyor öyle

O tarz bildigim bir tek maydanozlu bir kur var detoks netten arastirirsan cikar onun baya odem attigini ve kilo vermeyi hizlandirdigini duymusum tabi tecrubeli arkadaslar daha ii bilir canimm

Kacamaklar harici menun gayet iyi tatlimmm cumaya azzz kaldi bende regl oluyorum umarim o zamana kdr etkisi gecerrr snede detoks yaparsan etkisini gorursun cumaya kdr insallahh

Evet burdayım, inşallah başarılı olurum, yoksa gidiş gidiş değil çok mutsuzum
Nasıl yapabilirim birisi yardımsever bir kişi bana destek olabilir mi?? Özetlese yapacağım görevleri?

yaseminim sorma neydi bugün öyle donuma kadar terledim:) ordan da pazara gittim iflahım kesildi bugün, bu hafta 1kilo vermemiz lazım bu spora

Nasıl yapabilirim birisi yardımsever bir kişi bana destek olabilir mi?? Özetlese yapacağım görevleri?
Hosgeldinn ilk sayfada kurallar var onlari okiyip kabul edersen aramiza bekleriz :)

Hoşgeldin cnm
Ilk kural bol paylaşım
Hergün akşam menünü saatleriyle, suyunu lt hesabı ve sporunu liste şeklinde yazıyosun
Herkes birbirine yorum yapıyor ayrıca her konuda yazabilirsin
2 haftalık deneme süren var eğer yeterli paylaşım yapıp takımla kaynaşıp kilo da verdiysen listeye girebiliyosun
Bütün kurallar ilk sayfada yazıyor zaten

Işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin

Kacamaklar harici menun gayet iyi tatlimmm cumaya azzz kaldi bende regl oluyorum umarim o zamana kdr etkisi gecerrr snede detoks yaparsan etkisini gorursun cumaya kdr insallahh
inşallah canım :)

O tarz bildigim bir tek maydanozlu bir kur var detoks netten arastirirsan cikar onun baya odem attigini ve kilo vermeyi hizlandirdigini duymusum tabi tecrubeli arkadaslar daha ii bilir canimm

tamam, bakıyım internetten çok sağ ol :)

menu
sabah(12:00)
1dlm ekmek
3,çeri domates
1dlm peynir

ogle(16:00)
1kase mercimek corbasi

aksam(18:40)
1kaee sevzeli tavuk
1kuzupirzola
1kucuk kaee yogurt

su:2lt

Bugünkü menü
2 sahanda yumurta
1dilim salam

Akşam: 1 tabak pieasa 1 kase yoğurt

Spor : 1bucuk saat spor
2litre şu

mwnülwe gayet iyi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…