Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menu
sabah(12:00)
1dlm ekmek
3,çeri domates
1dlm peynir

ogle(16:00)
1kase mercimek corbasi

aksam(18:40)
1kaee sevzeli tavuk
1kuzupirzola
1kucuk kaee yogurt

su:2lt
afiyet olsun kaptanım sporda olsaymis süper olurmus

yarin yeni listeme basliyorum
hadi bakalım gelsin. 69 inşallah

Akşam da çok geç olmuş yemek canım spor gayet güzel
Bugünkü menü
2 sahanda yumurta
1dilim salam

Akşam: 1 tabak pieasa 1 kase yoğurt

Spor : 1bucuk saat spor
2litre şu
Afiyet olsun canım salami bilemedim
geçmiş olsun kuzucum menü gayet güzel

Güzel cnm kuru inşallah sisirmez
Kaçamak olmasaymis iyimis,durma da gram oynamaz , saf protein yapabilirsin
Günaydınn kızlarrr
günaydın canım

Kizlar yedim yedim bomba oldum başlamam lazım diyete nerden nasıl basliycam bilemiyorum. Dört bir yanim gelenlerin getirdiği tatlı börek kuru pasta nevrim döndü biri beni kurtarsın
Diyet psikolojisine sabah girip akşam çıkıyorum.

GÜNÜN KONUSU

* EVDE YAPTIĞINIZ GÜZELLİK MASKELERİ ÇİLLER , SİVİLCE ,SİYAH NOKTA İÇİN NELERDİR? FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

*SPOR YAPARKEN SIKILMAMAK İÇİN NE YAPIYORSUNUZ?

*ETRAFINIZDAKİLER DİYET KONUSUNDA DESTEK Mİ OLUYORLAR YOKSA KÖSTEK Mİ? BUNU NASIL DİLE GETİRİYORLAR?

AYNAYA BAK VE DEKİ HAYATA BÖLE ŞİŞMAN MI DEVAM EDİCEM YOKSA BNDE 36 BEDENE GİRİCEM Mİ DE

Dünden beri giricem mesaj kismina çok uzun bir yazi kopyalamisim ne siliniyor ne çıkıyor sinir etti en son sifre değişikliği vb baya ugrasarak yazabiliyorum suan tamamen buradan kaynakli diilse yazacaktim. Yeni gelenlere hosgeldiniz aramiza diyorum.

Yürüme bandında karşımda ilgi çekici birşeyler izliyor olmazsam cok sıkılıyorum hem de yorucu oluyor öbür türlü zaman hemen geçiyor. Esimin ailesi köstek oluyor yemezsem kusuyorlar vs.

Nerde çalışıyorsun ki etrafin böyle canim

Kacamaklarimdan kötü etkilenenler olduğu için motivasyon bozduğu icin kacamak yapinca yazmasam daha iyi olacak bence. Bende tikinircasina yeme sendromu var arkadaşlar dün de sizinle oni paylasmak istedim de beceremedim daha da paylasim yapamadim. Ne zamandir gozlemliyorum yoktur diye avunuyorum burasi engel olacak dedim ama yine olmadi. Ve ben bu sendromu da bu grupta asacam bu sendroma rağmen kilo vericem insallah

Kuru fasulyede neden sıkıntı olsun ki pro yerine veriyor doktorlar

dün gece uykusuz geçti oğlumun diş ağrısıyla uyandı dayanamıyorum dedi ilaç verdim bekledik yine geçmedi babasını uyandırdık acile gittiler uyuşturan bir iğne yapmışlar yolladılar gece 3 te yattım uyuyamadım bir de karnım ağrıdı stresten büyük ihtimal sabahın 4 buçuğun da ben hala uyanık bir yatıp bir kalkıp dolanıyordum :)) gidip gelip su içtim bol sulu bir geceydi :) gece muhabbetinden geri kaldım bu gece telaffi ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…