- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.201
Burcu canım bu hafta a çok azimlisin güzel sonuçlar bekliyorum sendengünaydın kızlar kaldı 2 gün tartıyaaa umarım hedefime ulaşırım 100 gramla bile ulaşamazsam ödül yapmıcam
Bakla türlerini hafta sonunda tüketiyoruz canımKuru fasulyede neden sıkıntı olsun ki pro yerine veriyor doktorlar
Geçmiş olsun canım iltihap vardır uykudan uyandırıyorsa antibiyotik başladınızmıdün gece uykusuz geçti oğlumun diş ağrısıyla uyandı dayanamıyorum dedi ilaç verdim bekledik yine geçmedi babasını uyandırdık acile gittiler uyuşturan bir iğne yapmışlar yolladılar gece 3 te yattım uyuyamadım bir de karnım ağrıdı stresten büyük ihtimal sabahın 4 buçuğun da ben hala uyanık bir yatıp bir kalkıp dolanıyordum :)) gidip gelip su içtim bol sulu bir geceydi :) gece muhabbetinden geri kaldım bu gece telaffi ederim
çok teşekkürler. çürük var galiba akşam 5 buçuğa doktor randevusu aldı babası, akşam belli olur neden olduğuGeçmiş olsun canım iltihap vardır uykudan uyandırıyorsa antibiyotik başladınızmı
Canim ya uzuldum inan cok gecmis olsun ama esin cok sansli birisi neden bikiyor musun senin gibi bilincli ve herdaim onun yaninda olan bir ese sahipCanım bizde sağlıklı kilo veriyoruz
Eşimin içtiği müshil tamamen bitkisel
Uzman doktor eşliğinde veriyor kiloyu
Kan tahlillerini Almanya ya gönderdi
Sonuçlarına göre dönemlerine ayırdı kilo verme sürecini
Balans yazarsan nette az çok bilgi veriyor
Türkiye'de çok az doktor yapıyor bu işi
Diyetisyenle olacak iş değildi zaten buradaki diyetisyenler eline liste veriyor neyin ne olduğunu bilmeden programa göre yazıyor sağlık problemi olduğundan diyetisyenle kilo vermesi için çok çaba göstermemiz gerekiyordu
Arkadaşım troid hastası oda bu doktorla 20 kiloya yakın verdi
Eşimin yiğenide Turner sendromu var karaciğer yağlanması bi sürü sağlık problemi mevcut oda bu doktorla verdi
Çünkü eşim de insülin direnci var
Karaciğer yağlanması kalbinde ritim bozukluğu mevcuttu
Hem tedavi hem diyet zayıflama
Allah razı olsun doktorumuzdan
Günaydınn kızlarrr
Günaydın kızlar
Gunaydinnnnn kizlarGunaydin hanimlar
Allah razi olsun canim ne bileyim kafam karıştı iyice yapiyorum biseyler insallah daha iyi olur en azindan kanbsekerimi duzenlemeden daha iyi kilo veremeyecegim sanirim Rabbim yardimcimiz olsunafiyet olsun kaptanım sporda olsaymis süper olurmus
hadi bakalım gelsin. 69 inşallah
Akşam da çok geç olmuş yemek canım spor gayet güzel
Afiyet olsun canım salami bilemedim
geçmiş olsun kuzucum menü gayet güzel
Güzel cnm kuru inşallah sisirmez
Kaçamak olmasaymis iyimis,durma da gram oynamaz , saf protein yapabilirsin
günaydın canım
Gunaydin canimGünaydın canlar.
Cocukken yuzumde bir suru cil vardi hatta o zamanlar cok takiyordum onlara eczaneden bir krem alip onu kullanarak bir sureligine olsun onlardan kurtulurdum ama zamanla tamamen kendiliginden kayboldular gittilerGÜNÜN KONUSU
* EVDE YAPTIĞINIZ GÜZELLİK MASKELERİ ÇİLLER , SİVİLCE ,SİYAH NOKTA İÇİN NELERDİR? FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ?
*SPOR YAPARKEN SIKILMAMAK İÇİN NE YAPIYORSUNUZ?
*ETRAFINIZDAKİLER DİYET KONUSUNDA DESTEK Mİ OLUYORLAR YOKSA KÖSTEK Mİ? BUNU NASIL DİLE GETİRİYORLAR?
Canim kafana koyduysan olur kendine inan ve birakma yapacaksinKacamaklarimdan kötü etkilenenler olduğu için motivasyon bozduğu icin kacamak yapinca yazmasam daha iyi olacak bence. Bende tikinircasina yeme sendromu var arkadaşlar dün de sizinle oni paylasmak istedim de beceremedim daha da paylasim yapamadim. Ne zamandir gozlemliyorum yoktur diye avunuyorum burasi engel olacak dedim ama yine olmadi. Ve ben bu sendromu da bu grupta asacam bu sendroma rağmen kilo vericem insallah
Amin ablackm gunaydin
Yok canım ayulduz yani dilek mezun oldu 3. Takıma kaptan yardımcısı olarak geçti takımı güçlendirmek adına sahgülde kaptan oldu 3. Takım kardeş takımımız gibi bişey oldu anlıycanBireyseller takim mi degistiriyor neden 3
Takim merak ettim
Amin canım Allah razı olsun 2 sene önce 20 kiloya yakın verdi eşim sonra 5-6 kilo geri aldı yaza kadar vermek istiyor bende 17 kilo vermiştim bilinçli olmadığım için devam etmedim yarıda bıraktım geri aldım bi kısmını şimdi hepberaber hedefimize ulaşmamız dileğiyleGunaydin guzel hatunlar
Canim ya uzuldum inan cok gecmis olsun ama esin cok sansli birisi neden bikiyor musun senin gibi bilincli ve herdaim onun yaninda olan bir ese sahip
Ben inaniyorum siz beraber cok iyi kilo vereceksiniz birbirinize destek vererek
Rabbim butun hastalara yardim etsin dert cektirip derman aratmasin
Gunaydinnnnn kizlar
Allah razi olsun canim ne bileyim kafam karıştı iyice yapiyorum biseyler insallah daha iyi olur en azindan kanbsekerimi duzenlemeden daha iyi kilo veremeyecegim sanirim Rabbim yardimcimiz olsun
Gunaydin canim
Cocukken yuzumde bir suru cil vardi hatta o zamanlar cok takiyordum onlara eczaneden bir krem alip onu kullanarak bir sureligine olsun onlardan kurtulurdum ama zamanla tamamen kendiliginden kayboldular gittiler
Hava durumu sunan dudaklarim ve cildim var hava sogudugu zaman aninda kuruyup catlar ve pul pul dokulmeler olur nemlendirici kullanmaya calisirim
Birde uzun zamandir kullandigim yanardag killerinden yapilmis bir peeling yapiyorum olu deriden tamamen kurtulmama yardimci oluyor kaynaginin yanardag olmasindan dolayi da cok besleyici
Her yaptiktan sonra cildimin gerildigini tazelendigini hissediyorum
Spor yaparken sıkılmamak icin farkli sporlar yapmaya calisiyorum o gun kendimi ne yaparsam daha iyi hissedeceksem onu yapiyorum bazen yuruyus bazen leslie bazen kosu bandi
En buyuk destekcim esim sagolsun destekliyor ysnindayim diyor ama devamli bozfugumu gordugu icin basta inanmiyordu yine benim birakmadigimi gorunce daha cok destek olmaya basladi bazen yuruyuslerime eslik eder evde ben ne yersem onu yer ona ayri yemek yapmam sagolsun
Esim disinda herkes diyetimi sabote etmek icin herseyi yapmaya calisiyorlar bugun ara ver yarin devam edersin
Nasilsa birakacaksin bosver yiyiver ne olacaksacma sapan sozleri cok sık duymaktayim ama onlari tınlamadigimi gordukce artik bu tarz cumlelerin sayisi azalmaya basladi zamanla
Canim kafana koyduysan olur kendine inan ve birakma yapacaksin
Amin ablackm gunaydin
Masallah ikiniz de cok guzel kilolar vermissiniz ben inaniyorum yine basaracaksiniz birbirinize destek olarakAmin canım Allah razı olsun 2 sene önce 20 kiloya yakın verdi eşim sonra 5-6 kilo geri aldı yaza kadar vermek istiyor bende 17 kilo vermiştim bilinçli olmadığım için devam etmedim yarıda bıraktım geri aldım bi kısmını şimdi hepberaber hedefimize ulaşmamız dileğiyle
güzel konu :))GÜNÜN KONUSU
* EVDE YAPTIĞINIZ GÜZELLİK MASKELERİ ÇİLLER , SİVİLCE ,SİYAH NOKTA İÇİN NELERDİR? FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ?
*ETRAFINIZDAKİLER DİYET KONUSUNDA DESTEK Mİ OLUYORLAR YOKSA KÖSTEK Mİ? BUNU NASIL DİLE GETİRİYORLAR?
amin canım cümlemizinMasallah ikiniz de cok guzel kilolar vermissiniz ben inaniyorum yine basaracaksiniz birbirinize destek olarak
Yaptiklariniz yapacaklarinizin teminatidir Rabbim mutlulugunuzu daim etsin yar ve yardimciniz olsun
sağ ol gülüm çocuğun rahatsızlanıp insanın elinden bir şey gelmeyip sadece izleyince ruhsal açıdan çok ağır oluyorekim2009 cok gecmis olsun simdi gordum en zoru dis agridi derler Rabbim yardimciniz olsun
guzel canim afiyey olsun mecburen yedigin seyde zararli degil sonucta o kadar uzulmeBugunku menumm ( biraz gec oldu ama kusura bkmayin kizlar bugnluk)
Sabah 11.00
1 dl ekmek
Sahanda 2 yumurta
Beyaz peynir
Salatalik
Sekersiz cay
Ogle 14.00
Kuru fasulye(disardaydim mecbur kaldimm )
Aksam 19.30
3 parca kofte
Salata
Gun icinde 1 sade turk kahvesi 1 sade soda var
Malesef spor yok
2.5 lt su
Habinar . @askrhpozitif.
iki kere okudum altta fordum chesecake i bugun telafi edersin insallahkızlar selam, bugün öyle bir gün ki yemeğimi yiyecek vakit bulamadım. işler aşırı yoğun. o yüzden şimdi bir mola verdim ve geldim. umarım herkes iyidir. yazılanları birazdan okucam :)
menüm:
kahvaltı (15:00): 1 dilim kızatmış ekmek, 1 yağsız omlet, 3-4 cherry domates, hellim peyniri
öğle (19:00): 1 tabak karnabahar, 1 kase yoğurt
akşam (23:00): kuru börülce yemeği, actifry'da yoğurtlu patlıcan (bu arada börülce yememem gerekiyor aslında ama mecbur kaldım. ayrıca börülce bakliyatların içinde en iyilerden biriymiş, ama yine de yememek lazım)
spor: leslie 2 mil
su: 2 litreye yakın.
kaçamak: 1-2 lokma cheesekeknapayım, portakallıydı, tadına bakayım dedim.
onun dışında motivasyonum gayet yerinde ama nedense bu hafta az kilo veriyorumherhalde durma dönemine girdi gerçekten bu sefer.
önerebileceğiniz şeyler var mı? mesela detoks gibi şeyler?
nerelerdesin diye :)Kaptan niye etiketledin beni hayırdır
hosgeldin kendinden bahsedermisin kac kgsun hedef ne kilolar nasil girdi hayatinaEvet burdayım, inşallah başarılı olurum, yoksa gidiş gidiş değil çok mutsuzum
Nasıl yapabilirim birisi yardımsever bir kişi bana destek olabilir mi?? Özetlese yapacağım görevleri?
ödül bizim neyimizegünaydın kızlar kaldı 2 gün tartıyaaa umarım hedefime ulaşırım 100 gramla bile ulaşamazsam ödül yapmıcam
sorma mervecim nefes alamiyorum burnum tikali basim kazan gibi oglani uyutup buraya kostum belki azcikta ben uyurum niyetim leslie ama o guc yok cok fena vurdu gripafiyet olsun kaptanım sporda olsaymis süper olurmus
hadi bakalım gelsin. 69 inşallah
Akşam da çok geç olmuş yemek canım spor gayet güzel
Afiyet olsun canım salami bilemedim
geçmiş olsun kuzucum menü gayet güzel
Güzel cnm kuru inşallah sisirmez
Kaçamak olmasaymis iyimis,durma da gram oynamaz , saf protein yapabilirsin
günaydın canım
menu paylasmakla baslayalim miKizlar yedim yedim bomba oldum başlamam lazım diyete nerden nasıl basliycam bilemiyorum. Dört bir yanim gelenlerin getirdiği tatlı börek kuru pasta nevrim döndü biri beni kurtarsın
Diyet psikolojisine sabah girip akşam çıkıyorum.
ergenligimde cok sivilceliydim sebamed kurtardi simdi kirk yiolda bir regl donemi cikarsaGÜNÜN KONUSU
tatlim bence kacamak yapma hergun kacamak yaparak kilo veremezsin bi yerde tikanir oncete oranla az yedigin icin ilk basta gider ama bu saglikli bir gidis degilKacamaklarimdan kötü etkilenenler olduğu için motivasyon bozduğu icin kacamak yapinca yazmasam daha iyi olacak bence. Bende tikinircasina yeme sendromu var arkadaşlar dün de sizinle oni paylasmak istedim de beceremedim daha da paylasim yapamadim. Ne zamandir gozlemliyorum yoktur diye avunuyorum burasi engel olacak dedim ama yine olmadi. Ve ben bu sendromu da bu grupta asacam bu sendroma rağmen kilo vericem insallah
cok gecmis olsun canim kuzucugadün gece uykusuz geçti oğlumun diş ağrısıyla uyandı dayanamıyorum dedi ilaç verdim bekledik yine geçmedi babasını uyandırdık acile gittiler uyuşturan bir iğne yapmışlar yolladılar gece 3 te yattım uyuyamadım bir de karnım ağrıdı stresten büyük ihtimal sabahın 4 buçuğun da ben hala uyanık bir yatıp bir kalkıp dolanıyordum :)) gidip gelip su içtim bol sulu bir geceydi :) gece muhabbetinden geri kaldım bu gece telaffi ederim
baya gec oldun ya ondandir canimKizlar bende yorucu bir gece gecirdim reglyden dolayi felaket agrim var ve sabah kalktigimda her yer mahvolmus bir sekildeydi ustum basim carsafa kadar gecmis bacaklarim yok gibi sanki hic halim yok kendimi zorlayip disari cokmak biraz oksijen almak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum kahvaltiyi bile esim hazirladi sagolsun
çok yoğun oluyorsun herhalde çift ped kullanıp sıkı bir taytla yatman lazım senin de..Kizlar bende yorucu bir gece gecirdim reglyden dolayi felaket agrim var ve sabah kalktigimda her yer mahvolmus bir sekildeydi ustum basim carsafa kadar gecmis bacaklarim yok gibi sanki hic halim yok kendimi zorlayip disari cokmak biraz oksijen almak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum kahvaltiyi bile esim hazirladi sagolsun
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir insallahsağ ol gülüm çocuğun rahatsızlanıp insanın elinden bir şey gelmeyip sadece izleyince ruhsal açıdan çok ağır oluyor
Çok uyuyor maalesef. Eskiden yalnizim mutsuzum sıkılıyorum diye sanirdim. Sonra stres altındayken sanırım demeye başladım. Suan sebep olsa da olmasa da oluyor resmen bu sendrom varbelirtiler sana biraz uyuyor mu ne dersin gülüm
Sinavlarin en zoru olsa gerek elinden bisey gelmeyip caresiz beklemek Rabbim kolaylik versinsağ ol gülüm çocuğun rahatsızlanıp insanın elinden bir şey gelmeyip sadece izleyince ruhsal açıdan çok ağır oluyor
Evet abla normalde de yogun oluyorum ama iki donemdir cok gec geliyor dr stresten dedi herhangi bir problem olmadigini soyledi 39 gun gecmis takvimime baktim o yuzden cok agrili ve zorçok yoğun oluyorsun herhalde çift ped kullanıp sıkı bir taytla yatman lazım senin de..
ayy bir de bu halsizlikle yatak çarşaf temizliği var allah kolaylık versin
iliyorum canim benimde duzensizken ve ria varken oyleydi sukur bu ay duzenli oldu bitmek bilmeyen bi regli vardi ilk oldugumdan beri cok yogun olurum ben beta hastasiydim tasiyiciyim 3.sinifta ortaya cikti 24yasina kadar igne oldum valla boyum simdiyle ayniydiNorth River evet canim gec olduğum için boyleyim rahatlarim birkac gune insallah
Bu arada sana da cok gecmis olsun canim grip mi oldun dikkat et bebise de gecmesin insallah cabuk atlatabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?