- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.221
piskolojik destek aldin mi canim benim bi arkadasim aliyor o yeyip kusup tekrar yiyor beyin obezligi bunu yenenler var kendinden umutsuz olma ilk sorun burds cozuluyorÇok uyuyor maalesef. Eskiden yalnizim mutsuzum sıkılıyorum diye sanirdim. Sonra stres altındayken sanırım demeye başladım. Suan sebep olsa da olmasa da oluyor resmen bu sendrom var
Canim benim ya Rabbim sana ve ailene ozellikle ogluna sahlik sihhat versin insallah neler yasamissiniliyorum canim benimde duzensizken ve ria varken oyleydi sukur bu ay duzenli oldu bitmek bilmeyen bi regli vardi ilk oldugumdan beri cok yogun olurum ben beta hastasiydim tasiyiciyim 3.sinifta ortaya cikti 24yasina kadar igne oldum valla boyum simdiyle ayniydidr dedi igneler gelisime etki eder ama kalp kapakcigimdaydi son evrede ve 4.sinif itti 5.sinif asinda egl ldum blam bile olmamisti daha koltuga ikinca inandilar bu hastalik durumunu annem babam degil ogretmenim fark etti her gityigimiz rd grip bogazi ismis idyordu ysa benim bacaklarim ollarim agriyordu hala gorusuruz hayatımın donum noktasi tembel sorumsuz odev yapmayan benden okul birincisi cikardi Allah razi olsun bin kere her konuda
grip oglumdan bana gecti canim pda cok koruydu sukur bugun iyi kontrolu var aksama ben pert ama ilavsiz grcmeyecek belli
senin diyetle beraber profesyonel psikolojik destek alman lazım , senin anlattıklarından yola çıkarak şunu diycem senin yeme krizlerin pis boğazlıktan değil psikolojik , ruhsal boşluğu yemeyle doldurmaya çalışıyorsunÇok uyuyor maalesef. Eskiden yalnizim mutsuzum sıkılıyorum diye sanirdim. Sonra stres altındayken sanırım demeye başladım. Suan sebep olsa da olmasa da oluyor resmen bu sendrom var
Bende de oluyor okendi yazdigimi okudum da hiçbirşey anlamadim :) bu tel
ah kuzum yaa bari ağrını azaltmaya çalış akapunktur noktasını kullan dene bakalım işe yarayacak mıSinavlarin en zoru olsa gerek elinden bisey gelmeyip caresiz beklemek Rabbim kolaylik versin
Evet abla normalde de yogun oluyorum ama iki donemdir cok gec geliyor dr stresten dedi herhangi bir problem olmadigini soyledi 39 gun gecmis takvimime baktim o yuzden cok agrili ve zor
ah kuzum yaa bari ağrını azaltmaya çalış akapunktur noktasını kullan dene bakalım işe yarayacak mı
Adet sancısı için "Taichong" nokatsı
"Taichong" noktası, ayağın üzerinde, baş ve ikinci parmağın ortasından 1,5 santim yukarıda yer alır. Adet sancısı olduğunda sağ elinizin baş parmağıyla sol ayağınızdaki "Taichong" noktasına bir dakika bastırın ve daha sonra ters elle diğer ayağınıza geçin. Bakalım, sonuç ne olacak...
Kesinlikle katiliyorum destege ihtiyacin var bunun sende farkindasin biraz destekle muhtesem sonuclar alabilirsin ihmal etme bence kendin icinsenin diyetle beraber profesyonel psikolojik destek alman lazım , senin anlattıklarından yola çıkarak şunu diycem senin yeme krizlerin pis boğazlıktan değil psikolojik , ruhsal boşluğu yemeyle doldurmaya çalışıyorsun
araştır iyi bir doktor bulup en kısa süre de git bence yazık sana yaa daha gençsin bedenini de ruhunu da iyice harap olmadan kurtarman lazım .. iyi tarafından da bakalım : şükür sorun olduğunun farkındasın tedbir alabilirsin , bazı insan fark etmez yada sorunu olduğunu inkar eder o şekil kendini yıpratarak yaşar , ama sen farkındasın :)
ben yazdıklarının çoğunu çözdüm gülüm :))iliyorum canim benimde duzensizken ve ria varken oyleydi sukur bu ay duzenli oldu bitmek bilmeyen bi regli vardi ilk oldugumdan beri cok yogun olurum ben beta hastasiydim tasiyiciyim 3.sinifta ortaya cikti 24yasina kadar igne oldum valla boyum simdiyle ayniydidr dedi igneler gelisime etki eder ama kalp kapakcigimdaydi son evrede ve 4.sinif itti 5.sinif asinda egl ldum blam bile olmamisti daha koltuga ikinca inandilar bu hastalik durumunu annem babam degil ogretmenim fark etti her gityigimiz rd grip bogazi ismis idyordu ysa benim bacaklarim ollarim agriyordu hala gorusuruz hayatımın donum noktasi tembel sorumsuz odev yapmayan benden okul birincisi cikardi Allah razi olsun bin kere her konuda
grip oglumdan bana gecti canim pda cok koruydu sukur bugun iyi kontrolu var aksama ben pert ama ilavsiz grcmeyecek belli
ben azıcık akapunktur daha doğrusu eft (duygusal özgürleştirme tekniği) beden deki akapunktur enerji geçiş noktalarıyla olumlamaların beraber kullanıldığı bir yönteme de ilgi duyuyorum da onu öğrenmeye çalışırken ağrı noktalarını da okumuştum :)Sagol ablam hemen denerim bilmiyordum sagol bilgilendirdigin icin
inşallah sen de idealist her yönden donanımlı sevgi dolu bir öğretmen olursun, böylesine çok ihtiyacımız varCanim benim ya Rabbim sana ve ailene ozellikle ogluna sahlik sihhat versin insallah neler yasamissinne kadar kucuk yasta regly olmussun benim orta 2nin yazinda olmustu o kucuk yasinda zorlanmissindir
Allah razi olsun ogretmeninden dikkat etmis sana ve sendeki o cevheri fark etmis disariya cikarmana yardimci olmus
Iste tam olarak benim de olmak istedigim bir ogretmen tipi
Rabbim kolaylik versin kontrolunuzden guzel sonuclar cikar insallah sende kendine biraz daha dikkat et canim ki daha kisa surede atlatabilesin
Gecmis olsunnnMemnun oldum Seren cim bende Elif 36 yaş 2 delikanlı annesi ekim ayından beri hastalardan ugrayamiyorum pek. Yakında burdayım son gaz :)
Evde birsey yapmadigim icin es gectin o soruyu spor yaparken sikilmamak icin muzik aciyorum leslie yaparken ablanin sesini kisip muzik acarak yapiyorm daha cok hosuma gitti oyle :)GÜNÜN KONUSU
* EVDE YAPTIĞINIZ GÜZELLİK MASKELERİ ÇİLLER , SİVİLCE ,SİYAH NOKTA İÇİN NELERDİR? FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ?
*SPOR YAPARKEN SIKILMAMAK İÇİN NE YAPIYORSUNUZ?
*ETRAFINIZDAKİLER DİYET KONUSUNDA DESTEK Mİ OLUYORLAR YOKSA KÖSTEK Mİ? BUNU NASIL DİLE GETİRİYORLAR?
Gercekten istedigin zaman yapilmiycak bisey yok bence yapabilirsin zamanla sna zarari dokunan seylerden vazgeciceksin inaniyormKacamaklarimdan kötü etkilenenler olduğu için motivasyon bozduğu icin kacamak yapinca yazmasam daha iyi olacak bence. Bende tikinircasina yeme sendromu var arkadaşlar dün de sizinle oni paylasmak istedim de beceremedim daha da paylasim yapamadim. Ne zamandir gozlemliyorum yoktur diye avunuyorum burasi engel olacak dedim ama yine olmadi. Ve ben bu sendromu da bu grupta asacam bu sendroma rağmen kilo vericem insallah
Cok gecmis olsunçok teşekkürler. çürük var galiba akşam 5 buçuğa doktor randevusu aldı babası, akşam belli olur neden olduğu
Cok geçmiş olsun canim. Mesajlara toplu bir şekilde alt alta nasil cevap veriyorsunuz ben tek tek altina yaziyorum uzun zaman aliyor coklu alıntı seçeneği var ordan miKizlarrr birazcik gec geldim kactinizmi hepinizzz bende regl oluyorm ve agridannn kivraniyorm sabahtann berii anca yazabiliyorummm dunde kayboldum ama bugn buralardayimm:)
Inu daha bende yapamiyorum bende okudukca tek tek cevap veriyorummmCok geçmiş olsun canim. Mesajlara toplu bir şekilde alt alta nasil cevap veriyorsunuz ben tek tek altina yaziyorum uzun zaman aliyor coklu alıntı seçeneği var ordan mi
Zamanla duzeliyor canim uyari aldikca ve buraya yazdikca daha temkinli olmaya basliyosunnn ve o uyarilar sayesinde kilo veriliyoo zamanla hem vicdan yapiyosun hem de neyin zararli olabilecegni daha iyi idrak ediyosunn eminim sennde duzene girecektirr:)Olumlu olumsuz her türlü elestiriniz icin teşekkürler. Hem buraya yazmamak hem eleştiri almamak adına ağzıma atistirmalik tadına bakmalik birşey atmiyorum :))) normalde onlari saymazdim bile ama siz kalem kalem yazıyorsunuzve ne kadar fazla olduğunu fark ettim. Bu farkindaliklar haftaya kadar son bulur ve iyice düzene girmis olur hemen aforoz etmeyiniz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?