Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin canim insallah atanirsin

internet kurdu gibisin masallah canim
heryerde parmagin var ben okudum ama o nojtalar yok galiba bende:)
Kizlarrr birazcik gec geldim kactinizmi hepinizzz bende regl oluyorm ve agridannn kivraniyorm sabahtann berii anca yazabiliyorummm dunde kayboldum ama bugn buralardayimm:)
gozun aydin canim reglin gelmis :)

Cok geçmiş olsun canim. Mesajlara toplu bir şekilde alt alta nasil cevap veriyorsunuz ben tek tek altina yaziyorum uzun zaman aliyor coklu alıntı seçeneği var ordan mi
evet canim cpklu alintiya tikla cvplayacallarinda sonra msj yazma bilumunde alintilari ekle de
soyle birsey yapsbilirsin bu atistirmalardan kurtulmak icin yediklerini ami anina not al miktarlarıyla

North River . Tesekkur ederin araliktan beri beklemedeydim geldi cok sukur cumaya kdr da etkisi gecer insallahhh sen napiyosun kaptanim bugn sessiz buralarr:)

North River . Tesekkur ederin araliktan beri beklemedeydim geldi cok sukur cumaya kdr da etkisi gecer insallahhh sen napiyosun kaptanim bugn sessiz buralarr:)
aralik mi canim niye oyle gec oldu bayada odemin gider simdi bak olamamakta sisiriyor insani
ben hasta ve nazli oğlumla ugrasiyorum enerjimde yok ama annelik boyle birsey basket oynadik misir patlattik resim yaptik simdi misir keyfi yapiyor cizgi filmle :)

AYNAYA BAK VE DEKİ HAYATA BÖLE ŞİŞMAN MI DEVAM EDİCEM YOKSA BNDE 36 BEDENE GİRİCEM Mİ DE
diyorum da işte irademi harekete geçirmem lazım.

canım 3.takımın desteğe ihtiyacı vardı, üye sayısı azalmıştı toparlanması için oraya geçtik
vayy kim kim gittiniz canom.

tabisi mümkün. Ama geri dönüşleri nasıl yapıcam bilmiyor zaman lazım okuyup yorumlama ya şu ara hiç yok elimde gün 24 saat yetmiyor resmen.

menumu yaziyorumdeğişmiyecek cunku
sabah(10:00)
2dlmananas
1kivi
1parmak kadar peynir

ara(12:00)
1cb kefir
1elma

ogle(15:00)
1kase yogurt
3yk yulaf
1kivi

ara(17:00)
1kivi

aksam(19:00)
1tabak kara lahana
1kepce tavuklu sehriye çorbası
1kase yogurt

ara(21:00)
1cb kefir yada yogurt
1meyve

su:2.5olur suan 1.5 spor:

sen basla devami gelir canim

Gecmis olsun canimm bende polikistik overr var o yuzden oyle haslatalaniyorm 2 3 ayda bir o yuzden kilo vermem lazm duzene girmesi icin inanilmaz sislik yapiyor ya sormaa

Kizlar 3 gunluk gecikme sonunda adet oldum oysaki umutlanmistim
Neyse sonraki maclara bakalim
Umarim cumaya kadar regl etkisiyle guzel bir eksi gorurum

Gecmis olsun canimm bende polikistik overr var o yuzden oyle haslatalaniyorm 2 3 ayda bir o yuzden kilo vermem lazm duzene girmesi icin inanilmaz sislik yapiyor ya sormaa
takimin yarosi gecen cuma regl oldu yarisi bu cuma bi dahaki cuma regl olani vururum

takimin yarosi gecen cuma regl oldu yarisi bu cuma bi dahaki cuma regl olani vururum
eyvah eyvahhh benim ki diğer cumaya denk gelebilir allahtan listede değilim
regl başta su tutturabiliyor ama en hızlı kilo da bu dönemde veriliyor yeter ki normal yemenin çok üstüne çıkılmasın düzen bozulmasın

aynen cok gaydali bir donem benim ilk defa kisa surdu gripten galiba
spor ve diyetle metabolizma pik yapiyor

Herkese iyi akşamlar hanımlar öğlen 12 ye geliyordu evden çıktığımızda yenice girdik sayılır eve ,eşimin iş yerine git gel tam 9 km yürüdüm bizim evden eşimin iş yeri 58 dk sürdü şuan ayaklarimin ağrıması lazım lakin kendimi çok dinc hissediyorum hafif bir baş ağrım var ve deli gibi susuyorum

(08:30) kalkış

(09-30-10:00)
1 kase müsli( 3 yk yulaf ezmesi,1 kivi,¼ nar,1 kuru kayısı,1 kuru incir ,1acve hurması,5 fındık ,5 badem,1 sb sut)

(14:00-14:30)
3 köfte
az nar ekşili salata

(17:30)
1 kase ev yapımı yoğurt

Su: 2lt
Spor: 58+ 20 dk toplamda 78 dakika tempolu dışarda yürüyüş

Dönüşün hepsini saymiyorum çünkü dönerken çarşı içinden döndüm tabi oda sürekli bir tempo olamadı önümde pat diye duranlar ağır ağır yuruyenler derken spor sayılamaz yani

cumaya hazırlık menüsü belli :)))
gülüm bir hatırlatma yapayım belki bilmeyen arkadaşlar vardır faydalanırlar
kalsiyumu fazla almak demir eksikliğine sebep oluyor gün de 2 porsiyon yeterli
1 bardak süt veya kefir 1 kase yoğurt yada değişerek hangisi olursa yetişkinler için yeterli. tabi bu dediğim her gün her gün fazla kalsiyum alanlar için geçerli, arada sırada fazla tüketilmesinden bahsetmiyorum ..

akşam sade yoğurtla durabilecek misin erkenden uyuman gerekecek yoksa acıkabilirsin gibi
yürüyüşün şahane

Canım ben her gün nelerin hayalleriyle uyuyorum birbilse iş sabretmekten geciyor
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun kaptanım bizimde babamız sürekli hasta yatak odasına soğanı ortadan ikiye kestim koydum şimdilik kızımla ben hastalanmadik bakalım
Gelsin eksiler inşallah
Kizlar 3 gunluk gecikme sonunda adet oldum oysaki umutlanmistim
Neyse sonraki maclara bakalim
Umarim cumaya kadar regl etkisiyle guzel bir eksi gorurum
Bir dahaki sefere bebis haberi alırız inşallah canım sendende
Kaptanım yapma etme ben varım haftaya
akşam sade yoğurtla durabilecek misin erkenden uyuman gerekecek yoksa acıkabilirsin gibi
yürüyüşün şahane
acikmam muhtemelen canım acikirsamda ya greyfurt yerim yada tekrar yoğurt yerim

Bugünkü menum:
Öğlen:1yumurta sahanda. yeşil çay

Akşam: 1tabak pirasa 3kasik yoğurt 100grpatates salatası belkide daha az avuç içi kadar karışık kuruyemiş 2litre şu

Spor: 30 dakika yuruyus+ aletlerle yaptım birazda + 8dakika karın egzersizi

Gayet iyi

Kek olmamış ama olsun

patates türlerini hafta sonu tüketmeye gayret et tatlim onun dışında gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…