- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.241
amin canim insallah atanirsinCanim benim ya Rabbim sana ve ailene ozellikle ogluna sahlik sihhat versin insallah neler yasamissinne kadar kucuk yasta regly olmussun benim orta 2nin yazinda olmustu o kucuk yasinda zorlanmissindir
Allah razi olsun ogretmeninden dikkat etmis sana ve sendeki o cevheri fark etmis disariya cikarmana yardimci olmus
Iste tam olarak benim de olmak istedigim bir ogretmen tipi
Rabbim kolaylik versin kontrolunuzden guzel sonuclar cikar insallah sende kendine biraz daha dikkat et canim ki daha kisa surede atlatabilesin
internet kurdu gibisin masallah canimben yazdıklarının çoğunu çözdüm gülüm :))
allah öğretmenin den razı olsun ne bilinçli ne dikkatli öğretmenmiş öyle beta hastalığını (virüsünü) çoğu kimse bilmez ben de çok geç duymuştum doktorların daha dikkatli olması hastanın hastalık geçmişini incelemesi lazım yoksa bademcik, üşütme diye ilacı verip postalıyorlar
şimdi nasılsın peki
heryerde parmagin var ben okudum ama o nojtalar yok galiba bende:)ben azıcık akapunktur daha doğrusu eft (duygusal özgürleştirme tekniği) beden deki akapunktur enerji geçiş noktalarıyla olumlamaların beraber kullanıldığı bir yönteme de ilgi duyuyorum da onu öğrenmeye çalışırken ağrı noktalarını da okumuştum :)
gozun aydin canim reglin gelmis :)Kizlarrr birazcik gec geldim kactinizmi hepinizzz bende regl oluyorm ve agridannn kivraniyorm sabahtann berii anca yazabiliyorummm dunde kayboldum ama bugn buralardayimm:)
evet canim cpklu alintiya tikla cvplayacallarinda sonra msj yazma bilumunde alintilari ekle deCok geçmiş olsun canim. Mesajlara toplu bir şekilde alt alta nasil cevap veriyorsunuz ben tek tek altina yaziyorum uzun zaman aliyor coklu alıntı seçeneği var ordan mi
soyle birsey yapsbilirsin bu atistirmalardan kurtulmak icin yediklerini ami anina not al miktarlarıylaOlumlu olumsuz her türlü elestiriniz icin teşekkürler. Hem buraya yazmamak hem eleştiri almamak adına ağzıma atistirmalik tadına bakmalik birşey atmiyorum :))) normalde onlari saymazdim bile ama siz kalem kalem yazıyorsunuzve ne kadar fazla olduğunu fark ettim. Bu farkindaliklar haftaya kadar son bulur ve iyice düzene girmis olur hemen aforoz etmeyiniz )
aralik mi canim niye oyle gec oldu bayada odemin gider simdi bak olamamakta sisiriyor insaniNorth River . Tesekkur ederin araliktan beri beklemedeydim geldi cok sukur cumaya kdr da etkisi gecer insallahhh sen napiyosun kaptanim bugn sessiz buralarr:)
diyorum da işte irademi harekete geçirmem lazım.AYNAYA BAK VE DEKİ HAYATA BÖLE ŞİŞMAN MI DEVAM EDİCEM YOKSA BNDE 36 BEDENE GİRİCEM Mİ DE
vayy kim kim gittiniz canom.canım 3.takımın desteğe ihtiyacı vardı, üye sayısı azalmıştı toparlanması için oraya geçtik
tabisi mümkün. Ama geri dönüşleri nasıl yapıcam bilmiyor zaman lazım okuyup yorumlama ya şu ara hiç yok elimde gün 24 saat yetmiyor resmen.guzel canim afiyey olsun mecburen yedigin seyde zararli degil sonucta o kadar uzulme
iki kere okudum altta fordum chesecake i bugun telafi edersin insallah
nerelerdesin diye :)
hosgeldin kendinden bahsedermisin kac kgsun hedef ne kilolar nasil girdi hayatina
ödül bizim neyimize
sorma mervecim nefes alamiyorum burnum tikali basim kazan gibi oglani uyutup buraya kostum belki azcikta ben uyurum niyetim leslie ama o guc yok cok fena vurdu grip
menu paylasmakla baslayalim mi
ergenligimde cok sivilceliydim sebamed kurtardi simdi kirk yiolda bir regl donemi cikarsa
haftada bir maske yapiyorum hergunde temisleme kopyfu ile yikiyorum tonikliyorum cildim yagli extra nemlendirici kullanmiyorum
esim destek ama bilincsiz destek cevremde hem i ayliyorlar hemde bi kere ye birsey olmaz kafasindalar
kosu bandini salonun ortasina aldim film izliyorum :)
tatlim bence kacamak yapma hergun kacamak yaparak kilo veremezsin bi yerde tikanir oncete oranla az yedigin icin ilk basta gider ama bu saglikli bir gidis degil
yeme bozuklugu diyorsun hepimizde var kilolularin cogu buna sahip copluk gibi yiyebilirim biraksan tatli tuzlu acili ustune tatli yine tuzlu aklin hayalin almaz miktarlarinida
inusilun baktirmadan direncim var diyorsun
piskolojik destek aldin mi bilmem ama yeme boxukluguna siginiyorsun
bu sekilde olmaz menune yazmasan ne olacak biz guzel diyecegiz ama guzel olmayacak menun cunku kacirdiklarini bilmeyecrgiz bu sejilde olmaz buranin kurallari var
gercekten iradene sahip olmalisin
cok gecmis olsun canim kuzucuga
baya gec oldun ya ondandir canim
sen basla devami gelir canimdiyorum da işte irademi harekete geçirmem lazım.
vayy kim kim gittiniz canom.
tabisi mümkün. Ama geri dönüşleri nasıl yapıcam bilmiyor zaman lazım okuyup yorumlama ya şu ara hiç yok elimde gün 24 saat yetmiyor resmen.
Gecmis olsun canimm bende polikistik overr var o yuzden oyle haslatalaniyorm 2 3 ayda bir o yuzden kilo vermem lazm duzene girmesi icin inanilmaz sislik yapiyor ya sormaaaralik mi canim niye oyle gec oldu bayada odemin gider simdi bak olamamakta sisiriyor insani
ben hasta ve nazli oğlumla ugrasiyorum enerjimde yok ama annelik boyle birsey basket oynadik misir patlattik resim yaptik simdi misir keyfi yapiyor cizgi filmle :)
Kizlar 3 gunluk gecikme sonunda adet oldum oysaki umutlanmistim
Neyse sonraki maclara bakalim
Umarim cumaya kadar regl etkisiyle guzel bir eksi gorurum
takimin yarosi gecen cuma regl oldu yarisi bu cuma bi dahaki cuma regl olani vururumGecmis olsun canimm bende polikistik overr var o yuzden oyle haslatalaniyorm 2 3 ayda bir o yuzden kilo vermem lazm duzene girmesi icin inanilmaz sislik yapiyor ya sormaa
eyvah eyvahhh benim ki diğer cumaya denk gelebilirtakimin yarosi gecen cuma regl oldu yarisi bu cuma bi dahaki cuma regl olani vururum
aynen cok gaydali bir donem benim ilk defa kisa surdu gripten galibaeyvah eyvahhh benim ki diğer cumaya denk gelebilirallahtan listede değilim
regl başta su tutturabiliyor ama en hızlı kilo da bu dönemde veriliyor yeter ki normal yemenin çok üstüne çıkılmasın düzen bozulmasın
cumaya hazırlık menüsü belli :)))menumu yaziyorumdeğişmiyecek cunku
sabah(10:00)
2dlmananas
1kivi
1parmak kadar peynir
ara(12:00)
1cb kefir
1elma
ogle(15:00)
1kase yogurt
3yk yulaf
1kivi
ara(17:00)
1kivi
aksam(19:00)
1tabak kara lahana
1kepce tavuklu sehriye çorbası
1kase yogurt
ara(21:00)
1cb kefir yada yogurt
1meyve
su:2.5olur suan 1.5 spor:
akşam sade yoğurtla durabilecek misin erkenden uyuman gerekecek yoksa acıkabilirsin gibiHerkese iyi akşamlar hanımlar öğlen 12 ye geliyordu evden çıktığımızda yenice girdik sayılır eve ,eşimin iş yerine git gel tam 9 km yürüdüm bizim evden eşimin iş yeri 58 dk sürdü şuan ayaklarimin ağrıması lazım lakin kendimi çok dinc hissediyorum hafif bir baş ağrım var ve deli gibi susuyorum
(08:30) kalkış
(09-30-10:00)
1 kase müsli( 3 yk yulaf ezmesi,1 kivi,¼ nar,1 kuru kayısı,1 kuru incir ,1acve hurması,5 fındık ,5 badem,1 sb sut)
(14:00-14:30)
3 köfte
az nar ekşili salata
(17:30)
1 kase ev yapımı yoğurt
Su: 2lt
Spor: 58+ 20 dk toplamda 78 dakika tempolu dışarda yürüyüş
Dönüşün hepsini saymiyorum çünkü dönerken çarşı içinden döndüm tabi oda sürekli bir tempo olamadı önümde pat diye duranlar ağır ağır yuruyenler derken spor sayılamaz yani
Eki Görüntüle 1957700 Eki Görüntüle 1957700
Canım ben her gün nelerin hayalleriyle uyuyorum birbilse iş sabretmekten geciyorKacamaklarimdan kötü etkilenenler olduğu için motivasyon bozduğu icin kacamak yapinca yazmasam daha iyi olacak bence. Bende tikinircasina yeme sendromu var arkadaşlar dün de sizinle oni paylasmak istedim de beceremedim daha da paylasim yapamadim. Ne zamandir gozlemliyorum yoktur diye avunuyorum burasi engel olacak dedim ama yine olmadi. Ve ben bu sendromu da bu grupta asacam bu sendroma rağmen kilo vericem insallah
Çok geçmiş olsun canımdün gece uykusuz geçti oğlumun diş ağrısıyla uyandı dayanamıyorum dedi ilaç verdim bekledik yine geçmedi babasını uyandırdık acile gittiler uyuşturan bir iğne yapmışlar yolladılar gece 3 te yattım uyuyamadım bir de karnım ağrıdı stresten büyük ihtimal sabahın 4 buçuğun da ben hala uyanık bir yatıp bir kalkıp dolanıyordum :)) gidip gelip su içtim bol sulu bir geceydi :) gece muhabbetinden geri kaldım bu gece telaffi ederim
Çok geçmiş olsun kaptanım bizimde babamız sürekli hasta yatak odasına soğanı ortadan ikiye kestim koydum şimdilik kızımla ben hastalanmadik bakalımguzel canim afiyey olsun mecburen yedigin seyde zararli degil sonucta o kadar uzulme
iki kere okudum altta fordum chesecake i bugun telafi edersin insallah
nerelerdesin diye :)
hosgeldin kendinden bahsedermisin kac kgsun hedef ne kilolar nasil girdi hayatina
ödül bizim neyimize
sorma mervecim nefes alamiyorum burnum tikali basim kazan gibi oglani uyutup buraya kostum belki azcikta ben uyurum niyetim leslie ama o guc yok cok fena vurdu grip
menu paylasmakla baslayalim mi
ergenligimde cok sivilceliydim sebamed kurtardi simdi kirk yiolda bir regl donemi cikarsa
haftada bir maske yapiyorum hergunde temisleme kopyfu ile yikiyorum tonikliyorum cildim yagli extra nemlendirici kullanmiyorum
esim destek ama bilincsiz destek cevremde hem i ayliyorlar hemde bi kere ye birsey olmaz kafasindalar
kosu bandini salonun ortasina aldim film izliyorum :)
tatlim bence kacamak yapma hergun kacamak yaparak kilo veremezsin bi yerde tikanir oncete oranla az yedigin icin ilk basta gider ama bu saglikli bir gidis degil
yeme bozuklugu diyorsun hepimizde var kilolularin cogu buna sahip copluk gibi yiyebilirim biraksan tatli tuzlu acili ustune tatli yine tuzlu aklin hayalin almaz miktarlarinida
inusilun baktirmadan direncim var diyorsun
piskolojik destek aldin mi bilmem ama yeme boxukluguna siginiyorsun
bu sekilde olmaz menune yazmasan ne olacak biz guzel diyecegiz ama guzel olmayacak menun cunku kacirdiklarini bilmeyecrgiz bu sejilde olmaz buranin kurallari var
gercekten iradene sahip olmalisin
cok gecmis olsun canim kuzucuga
baya gec oldun ya ondandir canim
Gelsin eksiler inşallahmenumu yaziyorumdeğişmiyecek cunku
sabah(10:00)
2dlmananas
1kivi
1parmak kadar peynir
ara(12:00)
1cb kefir
1elma
ogle(15:00)
1kase yogurt
3yk yulaf
1kivi
ara(17:00)
1kivi
aksam(19:00)
1tabak kara lahana
1kepce tavuklu sehriye çorbası
1kase yogurt
ara(21:00)
1cb kefir yada yogurt
1meyve
su:2.5olur suan 1.5 spor:
Bir dahaki sefere bebis haberi alırız inşallah canım sendendeKizlar 3 gunluk gecikme sonunda adet oldum oysaki umutlanmistim
Kaptanım yapma etme ben varım haftayatakimin yarosi gecen cuma regl oldu yarisi bu cuma bi dahaki cuma regl olani vururum
acikmam muhtemelen canım acikirsamda ya greyfurt yerim yada tekrar yoğurt yerimakşam sade yoğurtla durabilecek misin erkenden uyuman gerekecek yoksa acıkabilirsin gibi
yürüyüşün şahane
Gayet iyi(07:30) kalkış
(09:00)
1 haşlanmış yumurta pul biberli
1 kupa fantastik dörtlü çay
1 dilim krempeynirli naneli pul biberli tb
ekmeği
1 kk peynir
(12:20)
1 minik kivi
(13:00)
100 Gr ev yapımı yogurt
zeytin yağlı kereviz(1 tk sızma zeytinyağı, 250 Gr kereviz)
5 tane jalapeno
1 çeri domates
(18:00)
1 kk peynir
2 yk çorba
2 çatal salata
su:2lt
spor : 60 dk
Kek olmamış ama olsunkızlar selam, bugün öyle bir gün ki yemeğimi yiyecek vakit bulamadım. işler aşırı yoğun. o yüzden şimdi bir mola verdim ve geldim. umarım herkes iyidir. yazılanları birazdan okucam :)
menüm:
kahvaltı (15:00): 1 dilim kızatmış ekmek, 1 yağsız omlet, 3-4 cherry domates, hellim peyniri
öğle (19:00): 1 tabak karnabahar, 1 kase yoğurt
akşam (23:00): kuru börülce yemeği, actifry'da yoğurtlu patlıcan (bu arada börülce yememem gerekiyor aslında ama mecbur kaldım. ayrıca börülce bakliyatların içinde en iyilerden biriymiş, ama yine de yememek lazım)
spor: leslie 2 mil
su: 2 litreye yakın.
kaçamak: 1-2 lokma cheesekeknapayım, portakallıydı, tadına bakayım dedim.
onun dışında motivasyonum gayet yerinde ama nedense bu hafta az kilo veriyorumherhalde durma dönemine girdi gerçekten bu sefer.
önerebileceğiniz şeyler var mı? mesela detoks gibi şeyler?
Insallahhh bol eksilerimiz olurrr bebekmi dusunuyosun umutlabmistim demissinKizlar 3 gunluk gecikme sonunda adet oldum oysaki umutlanmistim
patates türlerini hafta sonu tüketmeye gayret et tatlim onun dışında gayet güzelBugünkü menum:
Öğlen:1yumurta sahanda. yeşil çay
Akşam: 1tabak pirasa 3kasik yoğurt 100grpatates salatası belkide daha az avuç içi kadar karışık kuruyemiş 2litre şu
Spor: 30 dakika yuruyus+ aletlerle yaptım birazda + 8dakika karın egzersizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?