- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.261
Hahaha kaptanimmm bu haftadan sonra kalmaz artik heraldee:)takimin yarosi gecen cuma regl oldu yarisi bu cuma bi dahaki cuma regl olani vururum
sen spor sevdalılarından olacaksın belli oldu şimdiden :)Kizlarrr herkese iyi aksamlarrr yaaaa kilo vermek spor yapmak ne guzel seymis inanin buna bugn kalpten inandimmm daha baslayali cok olmamasina ragmen kendimi o kadar dinc hissediyorum ki bugn arkadasima gittim ve yurumeyi tercih ettim guzel bir bayir ciktiktan sonra da 4 kat merdiven ciktim ve arkadasin bana o bayirdan sonra bu merdivenleri nasil cikabiliyosun boyleee dedi inanilmaz mutlu oldumm demekki sporr bu kadar etkiliymiss:) mutlulugumu da sizle paylasmak istedimm :))
Evet canim bu ay itibariyle bir yil oldu isteyeli bu surecte sadece bir kez kimyasal gebelik yasadim sonrada olmadi malesefInsallahhh bol eksilerimiz olurrr bebekmi dusunuyosun umutlabmistim demissin
olur gülüm sen stres yapma yeter kiEvet canim bu ay itibariyle bir yil oldu isteyeli bu surecte sadece bir kez kimyasal gebelik yasadim sonrada olmadi malesef
Dediii dedi masalllah diyeee degmez ins. Nazar valla sevdim ben bu isi yaaa :)sen spor sevdalılarından olacaksın belli oldu şimdiden :)
inşallah o arkadaşın maşallah demiştir kendine dikkat et benim diğer topikteki kızların hepsinin nazar eşiği düşük biri bişey dese hemen hastalanıyorlar da ondan dedim gülüm
Benimde 19 ay oluyo isteyeli ama olmadi pko var bende o yuzden yumurtlayamiyormm vardir bi zamani diye dusunuyorum hayirli zamanda gelsinlerr sporr ve kilo cok onemli bizim icin tatlim senin bir problemn varmi tedavi fln gordunmu gerci 13 14 aya kdr cok mudahale etmiyolar diye biliyorumEvet canim bu ay itibariyle bir yil oldu isteyeli bu surecte sadece bir kez kimyasal gebelik yasadim sonrada olmadi malesef
Bu ay deniycem insallah canim sagol:)olur gülüm sen stres yapma yeter ki
soğan kürü denedin mi kk de başlıkta var bir göz at istersen
Gecmisss olsunmenüm
kahvaltı 11: 00
1 yağda yumurta (tüm sarısı rafadan)
peynir
2 dilim ekmek
1 portakal
akşam 18:30
1 kase tavuklu çorba
1 büyük kase pırasa salatası
6 yaprak sarma
pırasa midemi yaktı az süt içtim çok şiştim
yediklerim midem de durmadı çoğunu levaboya yolladım:)
Canim esimde sorun yok ama benim yumurta sayim az fsh degerim biraz yuksek.Tedavi gormedim ama artik dusunmem lazim durumum ciddi ne yazikkiBenimde 19 ay oluyo isteyeli ama olmadi pko var bende o yuzden yumurtlayamiyormm vardir bi zamani diye dusunuyorum hayirli zamanda gelsinlerr sporr ve kilo cok onemli bizim icin tatlim senin bir problemn varmi tedavi fln gordunmu gerci 13 14 aya kdr cok mudahale etmiyolar diye biliyorum
Zeynep görümcem de 5-6 ay denedi son ay her akşam sarımsak yutmuş bütün. Şekilde ondan sonra hamile kalmışBu ay deniycem insallah canim sagol:)
Ya tabi once inanmak lazim ama iste nasip Allah'tan.Ben de neler neler denedim ama vakti zamani var demekki.Sarimsakta aklimda bulunsunZeynep görümcem de 5-6 ay denedi son ay her akşam sarımsak yutmuş bütün. Şekilde ondan sonra hamile kalmış
Aminnn canim Allah isteyen herkese nasip etsin rahim filminden sonra 3 ay icinde daha kolay hamile kaliniyomus hayirlisi olsun ins.Canim esimde sorun yok ama benim yumurta sayim az fsh degerim biraz yuksek.Tedavi gormedim ama artik dusunmem lazim durumum ciddi ne yazikki
Bu ay rahim filmi cekilecek ama cok korkuyorumm ya Allah kolaylik versin bana
Canim pko olanlar zayifladiklari zaman hemen hamile kaliyorlar icini ferah tut sen kolay kalirsin bence.Allah bize de isteyen herkesede nasip etsin.
Ilk defa duydum canim denemeye deger sogan sarimsak yumurtaliklara baya faydaliymissZeynep görümcem de 5-6 ay denedi son ay her akşam sarımsak yutmuş bütün. Şekilde ondan sonra hamile kalmış
Sen rahim filmi cekindin mi nasil zor muAminnn canim Allah isteyen herkese nasip etsin rahim filminden sonra 3 ay icinde daha kolay hamile kaliniyomus hayirlisi olsun ins.
Agiyet olsun canim cok guzel olmus menuSelam kizlar
Sabah 08.30
2 dilim kepek ekmege peynirli tost
5 yesil 5 siyah zeytin
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 13.00
1 kase domates corba
4 kofte
Ara 15.30
200 ml yogurt
Aksam 19.00
5 yk et kavurma
Salata
2 yk yogurt
Ara 21.00
5 badem
2.5 litre su
30 dk bisiklet
Kizlat misafirim var gece gelirim
Cektirmedim ben canim 2 ay sonra cektircem buyuk ihtimalleSen rahim filmi cekindin mi nasil zor mu
canım Gülşahla ben bekliyorum bi gün yeşil çay içmeye gel:)diyorum da işte irademi harekete geçirmem lazım.
vayy kim kim gittiniz canom.
tabisi mümkün. Ama geri dönüşleri nasıl yapıcam bilmiyor zaman lazım okuyup yorumlama ya şu ara hiç yok elimde gün 24 saat yetmiyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?