- 30 Kasım 2014
- 30.028
- 132.421
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.281
Hosgeldinn dinlen guzel guzelll uykusuz kalmaa:)iyi akşamlar kızlar ancak gelebildim. çok yorgunum çok yorucu bir gündü. gelir gelmez yemeğimi yedim duş aldım. yeni oturdum daha. gözümden uyku akıyor.
erken yatarım herhalde canım. az daha oturayım da.Hosgeldinn dinlen guzel guzelll uykusuz kalmaa:)
Neler yaptin bugunn kim yorduuu senii :)erken yatarım herhalde canım. az daha oturayım da.
Kendi cezani kendin cermissin ne guzelll :) almazsin insalah tatlim spor telafi ederMenüm
08.30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kivi
Yeşil çay
12.30
5 yk müsli
200 ml süt
17.30
5 yk bulgur pilavı
1 fırında tavuk göğsü
Yoğurt
20.00
2 hurma 15 antep fıstığı yarım çikolata :'( (cezayı hakettim gerçekten 60 dakika leslie yapıcam çook üzgünümm 10 dakikada karın egzersizi Allahım nolur kilo almıyım yaa)
Greyfurt (met hızlansın diye)
Yeşilçay
2 litre su
60 dk leslie
10 dk karın egzersiziaskrhpozitif bunları spor olarak yazma olur mu ancak bu şekilde kendimi affedebilirimmm
yok tatlim iki hafta bu sekilde diyetisyen listem vucudu sasirtmak icincumaya hazırlık menüsü belli :)))
gülüm bir hatırlatma yapayım belki bilmeyen arkadaşlar vardır faydalanırlar
kalsiyumu fazla almak demir eksikliğine sebep oluyor gün de 2 porsiyon yeterli
1 bardak süt veya kefir 1 kase yoğurt yada değişerek hangisi olursa yetişkinler için yeterli. tabi bu dediğim her gün her gün fazla kalsiyum alanlar için geçerli, arada sırada fazla tüketilmesinden bahsetmiyorum ..
o zaman ctesi ol cumaya kalmasinCanım ben her gün nelerin hayalleriyle uyuyorum birbilse iş sabretmekten geciyor
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun kaptanım bizimde babamız sürekli hasta yatak odasına soğanı ortadan ikiye kestim koydum şimdilik kızımla ben hastalanmadik bakalım
Gelsin eksiler inşallah
Bir dahaki sefere bebis haberi alırız inşallah canım sendende
Kaptanım yapma etme ben varım haftaya
acikmam muhtemelen canım acikirsamda ya greyfurt yerim yada tekrar yoğurt yerim
azmis patates birsey demeyelim afiyet olsunBugünkü menum:
Öğlen:1yumurta sahanda. yeşil çay
Akşam: 1tabak pirasa 3kasik yoğurt 100grpatates salatası belkide daha az avuç içi kadar karışık kuruyemiş 2litre şu
Spor: 30 dakika yuruyus+ aletlerle yaptım birazda + 8dakika karın egzersizi
var var tek tuk kalmis :)Ha
Hahaha kaptanimmm bu haftadan sonra kalmaz artik heraldee:)
masallah tatlim gitsin kilolar gelsin bebişlerKizlarrr herkese iyi aksamlarrr yaaaa kilo vermek spor yapmak ne guzel seymis inanin buna bugn kalpten inandimmm daha baslayali cok olmamasina ragmen kendimi o kadar dinc hissediyorum ki bugn arkadasima gittim ve yurumeyi tercih ettim guzel bir bayir ciktiktan sonra da 4 kat merdiven ciktim ve arkadasin bana o bayirdan sonra bu merdivenleri nasil cikabiliyosun boyleee dedi inanilmaz mutlu oldumm demekki sporr bu kadar etkiliymiss:) mutlulugumu da sizle paylasmak istedimm :))
cikarman kotu olmus ablamenüm
kahvaltı 11: 00
1 yağda yumurta (tüm sarısı rafadan)
peynir
2 dilim ekmek
1 portakal
akşam 18:30
1 kase tavuklu çorba
1 büyük kase pırasa salatası
6 yaprak sarma
pırasa midemi yaktı az süt içtim çok şiştim
yediklerim midem de durmadı çoğunu levaboya yolladım:)
pkolu tum arkadaslarim kilo verince hamile kaldi canimBenimde 19 ay oluyo isteyeli ama olmadi pko var bende o yuzden yumurtlayamiyormm vardir bi zamani diye dusunuyorum hayirli zamanda gelsinlerr sporr ve kilo cok onemli bizim icin tatlim senin bir problemn varmi tedavi fln gordunmu gerci 13 14 aya kdr cok mudahale etmiyolar diye biliyorum
cok korkutucu degil canim stres yapmaCanim esimde sorun yok ama benim yumurta sayim az fsh degerim biraz yuksek.Tedavi gormedim ama artik dusunmem lazim durumum ciddi ne yazikki
Bu ay rahim filmi cekilecek ama cok korkuyorumm ya Allah kolaylik versin bana
Canim pko olanlar zayifladiklari zaman hemen hamile kaliyorlar icini ferah tut sen kolay kalirsin bence.Allah bize de isteyen herkesede nasip etsin.
Zeynep görümcem de 5-6 ay denedi son ay her akşam sarımsak yutmuş bütün. Şekilde ondan sonra hamile kalmış
bende bi gece uyandim meryem sureeini okudum dua ettim bide arkadaş "Allahim beni ve benden olacaklari sen bilirsin" de demisti iliski obcesi o ay oldu kismet en beklentisiz ayimdi hemde streste cok etkiliYa tabi once inanmak lazim ama iste nasip Allah'tan.Ben de neler neler denedim ama vakti zamani var demekki.Sarimsakta aklimda bulunsun
afiyet olsun menu guzel canim gece yine beklerixSelam kizlar
Sabah 08.30
2 dilim kepek ekmege peynirli tost
5 yesil 5 siyah zeytin
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 13.00
1 kase domates corba
4 kofte
Ara 15.30
200 ml yogurt
Aksam 19.00
5 yk et kavurma
Salata
2 yk yogurt
Ara 21.00
5 badem
2.5 litre su
30 dk bisiklet
Kizlat misafirim var gece gelirim
iyi akşamlar kızlar ancak gelebildim. çok yorgunum çok yorucu bir gündü. gelir gelmez yemeğimi yedim duş aldım. yeni oturdum daha. gözümden uyku akıyor.
saoww supersinbugün 50 dk tempolu yürüyüş yaptımaskrhpozitif
hinsilerdeb vazgec tatlim onun dişinda guzelBugunku menum
Sabah 11.30
1 dl ekmek
Beyaz peynir
2 dl Hindi fume
1 haslanmis yumurta
Ogle15.00
1 tabak Kapuska
Aksam20.00
Tavuk sote
1 dl tb ekmegi
Su 1.5 lt 2 olur
Spor 60 dk tempolu yuruyus
Gun icinde 1 sade turk kahvesi 1 sade soda 2 bardak ihlamur
Habinar . askrhpozitif
cezani vermissin ilumlsma yap sporu yaptim eridi gitti kiko almazsin boyle dusunMenüm
08.30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kivi
Yeşil çay
12.30
5 yk müsli
200 ml süt
17.30
5 yk bulgur pilavı
1 fırında tavuk göğsü
Yoğurt
20.00
2 hurma 15 antep fıstığı yarım çikolata :'( (cezayı hakettim gerçekten 60 dakika leslie yapıcam çook üzgünümm 10 dakikada karın egzersizi Allahım nolur kilo almıyım yaa)
Greyfurt (met hızlansın diye)
Yeşilçay
2 litre su
60 dk leslie
10 dk karın egzersiziaskrhpozitif bunları spor olarak yazma olur mu ancak bu şekilde kendimi affedebilirimmm
işlerim çok yoğun bu ara canım.Neler yaptin bugunn kim yorduuu senii :)
Bir an once gecer insallahh gecmis olsunoğlumu kontrole goturduk hiriltisi gecmemis mecbur igneye döndük anne ufff diye geziyirdu uyumuyorda bugun yemekte yemiyor telin sarji biraz dolsun gelecegim
Kolayy gelsin canimm :)işlerim çok yoğun bu ara canım.
sehnsuht tatlim bi ceee dedin yoksun bol paylasim sart
bol paylasimAy canım çok özür dilerimBen acemiyim ya, paylaşım yapmamız gerektiğini bilmiyordum, haftalık kilo paylaşımı olacak sanmıştım, diyete tam gaz devam ediyorum ama, şimdi de bir saat yürücem yürüme bandında.
Protein aşkına çok güzel kesin karşılığını alırsınBugunku menum
Sabah 11.30
1 dl ekmek
Beyaz peynir
2 dl Hindi fume
1 haslanmis yumurta
Ogle15.00
1 tabak Kapuska
Aksam20.00
Tavuk sote
1 dl tb ekmegi
Su 1.5 lt 2 olur
Spor 60 dk tempolu yuruyus
Gun icinde 1 sade turk kahvesi 1 sade soda 2 bardak ihlamur
Habinar . askrhpozitif
Ne iğnesi oluyor kaptanoğlumu kontrole goturduk hiriltisi gecmemis mecbur igneye döndük anne ufff diye geziyirdu uyumuyorda bugun yemekte yemiyor telin sarji biraz dolsun gelecegim
Gayet şık olmuş benceSelam kizlar
Sabah 08.30
2 dilim kepek ekmege peynirli tost
5 yesil 5 siyah zeytin
Sekersiz cay
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 13.00
1 kase domates corba
4 kofte
Ara 15.30
200 ml yogurt
Aksam 19.00
5 yk et kavurma
Salata
2 yk yogurt
Ara 21.00
5 badem
2.5 litre su
30 dk bisiklet
Kizlat misafirim var gece gelirim
Yok kız Merve çılgınakşam sade yoğurtla durabilecek misin erkenden uyuman gerekecek yoksa acıkabilirsin gibi
yürüyüşün şahane
Umarimmmm cuma gunu gorcez bakalm :)Protein aşkına çok güzel kesin karşılığını alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?