Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi akşamlar kızlar ancak gelebildim. çok yorgunum çok yorucu bir gündü. gelir gelmez yemeğimi yedim duş aldım. yeni oturdum daha. gözümden uyku akıyor.

Menüm
08.30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kivi
Yeşil çay

12.30
5 yk müsli
200 ml süt

17.30
5 yk bulgur pilavı
1 fırında tavuk göğsü
Yoğurt

20.00
2 hurma 15 antep fıstığı yarım çikolata :'( (cezayı hakettim gerçekten 60 dakika leslie yapıcam çook üzgünümm 10 dakikada karın egzersizi Allahım nolur kilo almıyım yaa)

Greyfurt (met hızlansın diye)
Yeşilçay

2 litre su
60 dk leslie
10 dk karın egzersizi askrhpozitif bunları spor olarak yazma olur mu ancak bu şekilde kendimi affedebilirimmm

Kendi cezani kendin cermissin ne guzelll :) almazsin insalah tatlim spor telafi eder

yok tatlim iki hafta bu sekilde diyetisyen listem vucudu sasirtmak icin
o zaman ctesi ol cumaya kalmasin

azmis patates birsey demeyelim afiyet olsun
Ha

Hahaha kaptanimmm bu haftadan sonra kalmaz artik heraldee:)
var var tek tuk kalmis :)
masallah tatlim gitsin kilolar gelsin bebişler
cikarman kotu olmus abla
pkolu tum arkadaslarim kilo verince hamile kaldi canim
cok korkutucu degil canim stres yapma
Zeynep görümcem de 5-6 ay denedi son ay her akşam sarımsak yutmuş bütün. Şekilde ondan sonra hamile kalmış

Ya tabi once inanmak lazim ama iste nasip Allah'tan.Ben de neler neler denedim ama vakti zamani var demekki.Sarimsakta aklimda bulunsun
bende bi gece uyandim meryem sureeini okudum dua ettim bide arkadaş "Allahim beni ve benden olacaklari sen bilirsin" de demisti iliski obcesi o ay oldu kismet en beklentisiz ayimdi hemde streste cok etkili
afiyet olsun menu guzel canim gece yine beklerix
iyi akşamlar kızlar ancak gelebildim. çok yorgunum çok yorucu bir gündü. gelir gelmez yemeğimi yedim duş aldım. yeni oturdum daha. gözümden uyku akıyor.

bugün 50 dk tempolu yürüyüş yaptım askrhpozitif
saoww supersin
hinsilerdeb vazgec tatlim onun dişinda guzel
cezani vermissin ilumlsma yap sporu yaptim eridi gitti kiko almazsin boyle dusun

oğlumu kontrole goturduk hiriltisi gecmemis mecbur igneye döndük anne ufff diye geziyirdu uyumuyorda bugun yemekte yemiyor telin sarji biraz dolsun gelecegim
Bir an once gecer insallahh gecmis olsun agzindan bal damlamis gorurum umarim o gunleri de evet islenmis urunleri birakmam lazm

bol paylasim
gunluk en az5msj
menu yazmak
menulere yorum yapmak
cuma ve ptesu kilo bildirimi canim ilk sayfada kurallar yaziyot

Protein aşkına çok güzel kesin karşılığını alırsın

Gayet şık olmuş bence

akşam sade yoğurtla durabilecek misin erkenden uyuman gerekecek yoksa acıkabilirsin gibi
yürüyüşün şahane
Yok kız Merve çılgın
Karnının üstüne yatarak uyuyor açlığını bastırıyor
Çok hırslı maşallahı var
Tu tu tu
Bizede sürtün Merve bulaşsın
İdolümsün askrhpozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…