- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.301
demekki vücudun değişimi kabullenmişKizlarrr herkese iyi aksamlarrr yaaaa kilo vermek spor yapmak ne guzel seymis inanin buna bugn kalpten inandimmm daha baslayali cok olmamasina ragmen kendimi o kadar dinc hissediyorum ki bugn arkadasima gittim ve yurumeyi tercih ettim guzel bir bayir ciktiktan sonra da 4 kat merdiven ciktim ve arkadasin bana o bayirdan sonra bu merdivenleri nasil cikabiliyosun boyleee dedi inanilmaz mutlu oldumm demekki sporr bu kadar etkiliymiss:) mutlulugumu da sizle paylasmak istedimm :))
Canım kuruyemişleri ayırarak yemelisinBugünkü menum:
Öğlen:1yumurta sahanda. yeşil çay
Akşam: 1tabak pirasa 3kasik yoğurt 100grpatates salatası belkide daha az avuç içi kadar karışık kuruyemiş 2litre şu
Spor: 30 dakika yuruyus+ aletlerle yaptım birazda + 8dakika karın egzersizi
pırasayı ince ince kıyıp tuzla ovup soğuk suyla yıkayıp süzüyorsun (bildik kuru soğan salatasının aynısı )Gecmisss olsunpirasa salatasi nasil oluyor? Hic yemedim ben sadece yemegini yapiyorm
Çok iyi ya bunu deniyecemah kuzum yaa bari ağrını azaltmaya çalış akapunktur noktasını kullan dene bakalım işe yarayacak mı
Adet sancısı için "Taichong" nokatsı
"Taichong" noktası, ayağın üzerinde, baş ve ikinci parmağın ortasından 1,5 santim yukarıda yer alır. Adet sancısı olduğunda sağ elinizin baş parmağıyla sol ayağınızdaki "Taichong" noktasına bir dakika bastırın ve daha sonra ters elle diğer ayağınıza geçin. Bakalım, sonuç ne olacak...
yaseminimYok kız Merve çılgın
Karnının üstüne yatarak uyuyor açlığını bastırıyor
Çok hırslı maşallahı var
Tu tu tu
Bizede sürtün Merve bulaşsın
İdolümsünaskrhpozitif
Ne diyeceğimi bilemedim bu başarının önünde saygıyla eğiliyorumHerkese iyi akşamlar hanımlar öğlen 12 ye geliyordu evden çıktığımızda yenice girdik sayılır eve ,eşimin iş yerine git gel tam 9 km yürüdüm bizim evden eşimin iş yeri 58 dk sürdü şuan ayaklarimin ağrıması lazım lakin kendimi çok dinc hissediyorum hafif bir baş ağrım var ve deli gibi susuyorum
(08:30) kalkış
(09-30-10:00)
1 kase müsli( 3 yk yulaf ezmesi,1 kivi,¼ nar,1 kuru kayısı,1 kuru incir ,1acve hurması,5 fındık ,5 badem,1 sb sut)
(14:00-14:30)
3 köfte
az nar ekşili salata
(17:30)
1 kase ev yapımı yoğurt
Su: 2lt
Spor: 58+ 20 dk toplamda 78 dakika tempolu dışarda yürüyüş
Dönüşün hepsini saymiyorum çünkü dönerken çarşı içinden döndüm tabi oda sürekli bir tempo olamadı önümde pat diye duranlar ağır ağır yuruyenler derken spor sayılamaz yani
Eki Görüntüle 1957700 Eki Görüntüle 1957700
Simartma kuzusu haftaya kilo alıp gelicem yoksaNe diyeceğimi bilemedim bu başarının önünde saygıyla eğiliyorum
allah kolaylık versin ama rahim filmi sonrası gebe kalma ihtimali artıyormuş . kız kardeşimin çikolata kisti vardı ameliyat oldu çok ameliyatta yumurtalığının birini aldılar o zaman nişanlıydı, doktor 6 ay için de gece kaldın kaldın yoksa zor gebelik tedaviyle olur diyince damat hemen evlenmek istedi velhasıl evlendiler kısa sürede gece kaldı bir oğlu oldu oğlu 4 yaşına gelince bir tane daha istediler olmadı, tedaviye başladı o ara sağlık sorunları oldu yarım kaldı bu sene tekrar tedaviye başlayacaktı rahim filmi çektirdi tedaviye başlamadan gebe kaldı şimdi 4 aylık hamile hem rahim filmi içini temizliyormuş hem de oğlu şimdi 6 yaşında o kadar çok kardeş istiyordu ki rabbim onun isteğine duasına nasip etti diyorum :)Canim esimde sorun yok ama benim yumurta sayim az fsh degerim biraz yuksek.Tedavi gormedim ama artik dusunmem lazim durumum ciddi ne yazikki
Bu ay rahim filmi cekilecek ama cok korkuyorumm ya Allah kolaylik versin bana
Canim pko olanlar zayifladiklari zaman hemen hamile kaliyorlar icini ferah tut sen kolay kalirsin bence.Allah bize de isteyen herkesede nasip etsin.
O kadar sporun üstüne dinlen canımyaseminimcansın ben bu gazla dahada giderim artik rabbim hepimize tez zamanda hedeflere ulaşmamıza yardımcı olsun inşallah yanlız 2 saattir uyuyorum ben ya bugün ne açlık dinledi uykum ne bişey valla kız uyandırmasa sabaha kadar uyurdum
Şımar kız hak ettin benceSimartma kuzusu haftaya kilo alıp gelicem yoksa
Cansın can seviyorum sizi leynnnnŞımar kız hak ettin bence
O kadar sporun üstüne dinlen canım
Vücudun dile geldi ve sana şöyle dedi
Kız Merve yetti artık
Tamam valla sözünü dinleyecem sen kazandın
Ama nolur bırakda şurda iki saat uyuyum dinleniyim yarın bana neler edecen düşünemiyom bile
Merve'nin surat ifadesi ha şöyle yola gel
Cok guzel yazmissinnn canim evettt biz artik kilolulardan olmiycazzz en azindan farkindayiz biseyler yapmaya calisiyoruzzz bunu degistirmek icinndemekki vücudun değişimi kabullenmiş
Daha şaşıracak çok şeyin var
Geçen gün arabada oğlumu bekliyorum karşimda bi kadıncağız Allah yardım etsin öyle kiloluki kollarını yana uzatacak yer kalmamış göbek göbekten arkası arkadan o derece
Kendi kendime diyorum ki cık cık cık bi insan bunu kendine niye yapar acaba hiçmi aynaya bakmıyor acaba
Sonra kendime geldim
Kadın kadın kendine gel sanki manken gibisin de millete yorum yapıyorsun sen daha 1 ay önce aha böyleydin aynanın karşısına geçip ağlıyordun giydiklerin kamuflaj sadece örtünmek için giyiyorsun
Daha çoook uzun yolun var bi dur hemen nasılda havalara girdim
Çünkü biz değişimdeyiz
Sınıf atlıyoruz bunu biliyoruz
Biz yokumz artık kilolular sınıfında
inşallah faydası olurÇok iyi ya bunu deniyecem
Kızım çok sancılı geçiriyor
İlk gün kusma ağrı hasta yatalak gibi oluyor
Çok üzülüyorum haline
Ben sancı nedir bilmem migrenim hortlar sadece
İnşallah Fayda verir sana dua ederim canım
Bizde de aynısı maç izler gibi bağırıyo adamsorma canım valla eşim birde dizi izliyor bugün ertugrulu vardı sesi oldukça yüksek onu bile duymamisim kizim saçımı cektide ona uyandım uykusu gelmiş garibimin valla havalar ısınsin hafta bir gün. Yapacağım böyle güzel yürüyüş oluyor dönüş biraz zorluyor ama olsun
34 yaşındayım canım ikizlerim 14 yaşında erken kalkıp yol alanlardanım gelişimimi onlarla tamamladıminşallah faydası olur
yaşını sorsam mı diye geçti aklımdan regl olan kızın olunca, sorayım mı:)))
Ya sen çok marifetlisinpırasayı ince ince kıyıp tuzla ovup soğuk suyla yıkayıp süzüyorsun (bildik kuru soğan salatasının aynısı )
limon z.yağı biraz tuz istesen azıcık havuç rendesi ekleyebilirsin bu kadarcık:)
maşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarınla sana34 yaşındayım canım ikizlerim 14 yaşında erken kalkıp yol alanlardanım gelişimimi onlarla tamamladım
Kızım da erken oldu 6. Sınıfta 11 yaşında oldu
Gerçi artık 11 yaş normal regl 9 yaşa kadar indi malesef
19 da evlendim ilk günden ikiz gebemaşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarınla sana
kaç yaşın da evlendin
ben 19 yaşın da evlendim 20 de gebeydim 21 de oğlum doğdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?