Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

demekki vücudun değişimi kabullenmiş
Daha şaşıracak çok şeyin var
Geçen gün arabada oğlumu bekliyorum karşimda bi kadıncağız Allah yardım etsin öyle kiloluki kollarını yana uzatacak yer kalmamış göbek göbekten arkası arkadan o derece
Kendi kendime diyorum ki cık cık cık bi insan bunu kendine niye yapar acaba hiçmi aynaya bakmıyor acaba
Sonra kendime geldim
Kadın kadın kendine gel sanki manken gibisin de millete yorum yapıyorsun sen daha 1 ay önce aha böyleydin aynanın karşısına geçip ağlıyordun giydiklerin kamuflaj sadece örtünmek için giyiyorsun
Daha çoook uzun yolun var bi dur hemen nasılda havalara girdim
Çünkü biz değişimdeyiz
Sınıf atlıyoruz bunu biliyoruz
Biz yokumz artık kilolular sınıfında

Canım kuruyemişleri ayırarak yemelisin
Birleşince inanılmaz kalorisi oluyor çiğden kavrulmamış tercih et birde
Menü güzel

Gecmisss olsun pirasa salatasi nasil oluyor? Hic yemedim ben sadece yemegini yapiyorm
pırasayı ince ince kıyıp tuzla ovup soğuk suyla yıkayıp süzüyorsun (bildik kuru soğan salatasının aynısı )
limon z.yağı biraz tuz istesen azıcık havuç rendesi ekleyebilirsin bu kadarcık:)

Çok iyi ya bunu deniyecem
Kızım çok sancılı geçiriyor
İlk gün kusma ağrı hasta yatalak gibi oluyor
Çok üzülüyorum haline
Ben sancı nedir bilmem migrenim hortlar sadece
İnşallah Fayda verir sana dua ederim canım

yaseminim cansın ben bu gazla dahada giderim artik rabbim hepimize tez zamanda hedeflere ulaşmamıza yardımcı olsun inşallah yanlız 2 saattir uyuyorum ben ya bugün ne açlık dinledi uykum ne bişey valla kız uyandırmasa sabaha kadar uyurdum

Ne diyeceğimi bilemedim bu başarının önünde saygıyla eğiliyorum

allah kolaylık versin ama rahim filmi sonrası gebe kalma ihtimali artıyormuş . kız kardeşimin çikolata kisti vardı ameliyat oldu çok ameliyatta yumurtalığının birini aldılar o zaman nişanlıydı, doktor 6 ay için de gece kaldın kaldın yoksa zor gebelik tedaviyle olur diyince damat hemen evlenmek istedi velhasıl evlendiler kısa sürede gece kaldı bir oğlu oldu oğlu 4 yaşına gelince bir tane daha istediler olmadı, tedaviye başladı o ara sağlık sorunları oldu yarım kaldı bu sene tekrar tedaviye başlayacaktı rahim filmi çektirdi tedaviye başlamadan gebe kaldı şimdi 4 aylık hamile hem rahim filmi içini temizliyormuş hem de oğlu şimdi 6 yaşında o kadar çok kardeş istiyordu ki rabbim onun isteğine duasına nasip etti diyorum :)
çok yazdım yine :) hiiç korkma gülüm belki tedaviye bile başlamadan rahim filmi sonrası gebe kalırsın, rabbim nasip eder

O kadar sporun üstüne dinlen canım
Vücudun dile geldi ve sana şöyle dedi
Kız Merve yetti artık
Tamam valla sözünü dinleyecem sen kazandın
Ama nolur bırakda şurda iki saat uyuyum dinleniyim yarın bana neler edecen düşünemiyom bile
Merve'nin surat ifadesi ha şöyle yola gel

sorma canım valla eşim birde dizi izliyor bugün ertugrulu vardı sesi oldukça yüksek onu bile duymamisim kizim saçımı cektide ona uyandım uykusu gelmiş garibimin valla havalar ısınsin hafta bir gün. Yapacağım böyle güzel yürüyüş oluyor dönüş biraz zorluyor ama olsun

Cok guzel yazmissinnn canim evettt biz artik kilolulardan olmiycazzz en azindan farkindayiz biseyler yapmaya calisiyoruzzz bunu degistirmek icinn

inşallah faydası olur
yaşını sorsam mı diye geçti aklımdan regl olan kızın olunca, sorayım mı:)))

Bizde de aynısı maç izler gibi bağırıyo adam
Hadi vur hadi vur Ertuğrul
Neye vuruyorsa artık
Gidiyim bi bakıyım kim kazandı

inşallah faydası olur
yaşını sorsam mı diye geçti aklımdan regl olan kızın olunca, sorayım mı:)))
34 yaşındayım canım ikizlerim 14 yaşında erken kalkıp yol alanlardanım gelişimimi onlarla tamamladım
Kızım da erken oldu 6. Sınıfta 11 yaşında oldu
Gerçi artık 11 yaş normal regl 9 yaşa kadar indi malesef

pırasayı ince ince kıyıp tuzla ovup soğuk suyla yıkayıp süzüyorsun (bildik kuru soğan salatasının aynısı )
limon z.yağı biraz tuz istesen azıcık havuç rendesi ekleyebilirsin bu kadarcık:)
Ya sen çok marifetlisin
Gece hamurlar
Yaprak sarmalar
Değişik salatalar
Bravo sana benim canım 40 yılda bi ister bişeyler yapmayı
Yoksa yaşamımızı idame ettirmek için yemek yapıyorum
Özeniyorum böyle hamarat hanımlara

maşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarınla sana
kaç yaşın da evlendin
ben 19 yaşın da evlendim 20 de gebeydim 21 de oğlum doğdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…