- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.321
çokta hamarat sayılmam aslın da canım sıkılıyor geceleri o yüzden yemekleri yapıyorum gündüz çok tembelim :))Ya sen çok marifetlisin
Gece hamurlar
Yaprak sarmalar
Değişik salatalar
Bravo sana benim canım 40 yılda bi ister bişeyler yapmayı
Yoksa yaşamımızı idame ettirmek için yemek yapıyorum
Özeniyorum böyle hamarat hanımlara
ah canım yaaa bak şimdi ne güzel boyunca çocuklarınla dolanıyorsun19 da evlendim ilk günden ikiz gebe
20de aldım kucağıma
Aynı sayılır
şu ergenliği atlatıp tadına varsaydım bi çok sevinecemah canım yaaa bak şimdi ne güzel boyunca çocuklarınla dolanıyorsun
şimdi senin benim yaşım da daha yeni evlenmeye karar verenler var biz o yönden şanslıyız çocuklarımızla kol kola geziyoruz şimdiden :)
antibiyotik canim benim sipa ila. icmiyor malesef şırıngayla veriyoruz yinede ogure ogure kusuyorNe iğnesi oluyor kaptan
Allah şifa versin
biran once cotirlar sinifina gecelimdemekki vücudun değişimi kabullenmiş
Daha şaşıracak çok şeyin var
Geçen gün arabada oğlumu bekliyorum karşimda bi kadıncağız Allah yardım etsin öyle kiloluki kollarını yana uzatacak yer kalmamış göbek göbekten arkası arkadan o derece
Kendi kendime diyorum ki cık cık cık bi insan bunu kendine niye yapar acaba hiçmi aynaya bakmıyor acaba
Sonra kendime geldim
Kadın kadın kendine gel sanki manken gibisin de millete yorum yapıyorsun sen daha 1 ay önce aha böyleydin aynanın karşısına geçip ağlıyordun giydiklerin kamuflaj sadece örtünmek için giyiyorsun
Daha çoook uzun yolun var bi dur hemen nasılda havalara girdim
Çünkü biz değişimdeyiz
Sınıf atlıyoruz bunu biliyoruz
Biz yokumz artık kilolular sınıfında
hahatyy süperO kadar sporun üstüne dinlen canım
Vücudun dile geldi ve sana şöyle dedi
Kız Merve yetti artık
Tamam valla sözünü dinleyecem sen kazandın
Ama nolur bırakda şurda iki saat uyuyum dinleniyim yarın bana neler edecen düşünemiyom bile
Merve'nin surat ifadesi ha şöyle yola gel
maşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarınla sana
kaç yaşın da evlendin
ben 19 yaşın da evlendim 20 de gebeydim 21 de oğlum doğdu :)
abo ben o yaslarda kisacik sacla yirtik kotla mac yapiyodum19 da evlendim ilk günden ikiz gebe
20de aldım kucağıma
Aynı sayılır
Güzel bişey ama pratiklik tembellik desende senin mütevaziliğin diyecem canımçokta hamarat sayılmam aslın da canım sıkılıyor geceleri o yüzden yemekleri yapıyorum gündüz çok tembelim :))
ben yavaş yavaşta olsa her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum dışardan yedirmeyeyim aileme diye zamanla zaten insanın eli alışıyor pratikleşiyor .. benim gibi tembeller her şeyin kolay yolunu bulup yapar pratiğini arar hep o zaman hiç bir şey zor gelmiyor
Maç mı koca kız ne maçı yapıyon sen 19 yaşındaantibiyotik canim benim sipa ila. icmiyor malesef şırıngayla veriyoruz yinede ogure ogure kusuyor
biran once cotirlar sinifina gecelim
hahatyy süper
abo ben o yaslarda kisacik sacla yirtik kotla mac yapiyodumerkekmi evlenmek mi bol bol tshirtlerim vardi kiz bile demezdiniz gorseniz
Yavruşuna Geçmiş olsun bu arada canımantibiyotik canim benim sipa ila. icmiyor malesef şırıngayla veriyoruz yinede ogure ogure kusuyor
hahatyy süper
abo ben o yaslarda kisacik sacla yirtik kotla mac yapiyodumerkekmi evlenmek mi bol bol tshirtlerim vardi kiz bile demezdiniz gorseniz
İnşallah gelicem canlar :)canım Gülşahla ben bekliyorum bi gün yeşil çay içmeye gel:)
hahaha çok hoşsun yaaaa benim sıpa da 15 yaşın da, 1. 80 ni geçti beni taşı diye oğlanın üstüne atlasam pestili çıkar,şu ergenliği atlatıp tadına varsaydım bi çok sevinecem
Genç anne olmak güzel
Hiçbirşeyini saklamıyorlar herşeyin farkına
Varıyorum onlarla aynı düşüncede oluyorum
Bi arkadaş gibi eğlenebiliyoruz
Bazen koca sesiyle anne diye bağırınca anaaa bu benim oğlummu bu ne böyle diyorum kendi kendime boyu 1.80 oldu dana gibi hadi beni taşı diye atlıyom kucağına
Anne bişeyide bilme bi tahminin de yanlış olsun dediklerinde kız daha şurda bi kaç sene önce sizin yaptıklarınızı yapıyordum gözünde büyütme beni diyebilmek çok müthiş eğlenceli
tarih tekerrürden ibaretmiş onu öğrendim
hahaha sen tadını çıkarmışsın o yaşların en güzeli beeeantibiyotik canim benim sipa ila. icmiyor malesef şırıngayla veriyoruz yinede ogure ogure kusuyor
hahatyy süper
Evet cnm kendimi nadasa bıraktım :))Mefkurem mefkusum sen izne mi ayrıldı hayırdır inşallah.
valla bak tembelim, çok çabuk yorulurum:))Güzel bişey ama pratiklik tembellik desende senin mütevaziliğin diyecem canım
Herkesin harcı değil gece börekler sarmalar
allah rahatlık versin tatlı rüyalar ..Ben yatıyorum
Geceniz hayırda kalsın
Güzel bir sabaha bismillah diyebilmek
Enerjimizi hedeflerimiz doğrultusunda harcamak
Dileğiyle....
hoş geldinEvet cnm kendimi nadasa bıraktım :))
bizim mahalle cok sen sakrakti halada oyle annemlere gidince iglum camdan ayrilmiyoMaç mı koca kız ne maçı yapıyon sen 19 yaşında
Ayıplarlar bizim mahallede
Çok baskılı bi mahalle çünkü
sagol canimYavruşuna Geçmiş olsun bu arada canım
cok hasta olmaz ama salgin var tum sulalecek boyle bronsit baslangicihahaha sen tadını çıkarmışsın o yaşların en güzeli beee
çok geçmiş olsun antibiyotik kullanıyorsanız baya kötü hastalanmış yavrucak
abla mevsim degisti nadas bitsede hasada gecsek :)Evet cnm kendimi nadasa bıraktım :))
canım ne demek istedin anlamadım :) neyi sordun altta?iki kere okudum altta fordum chesecake i bugun telafi edersin insallah
saf zeytin yağı damla sakızı denedin mibizim mahalle cok sen sakrakti halada oyle annemlere gidince iglum camdan ayrilmiyo
su savasi yapardik siselerle balondan su sallardi analarimiz boyle bi mahalle yola zift atilirdi ayakkabilari çıkartıp ayaklari degeni elerdik sicak zift ah gidi genclik
sagol canim
cok hasta olmaz ama salgin var tum sulalecek boyle bronsit baslangici
abla mevsim degisti nadas bitsede hasada gecsek :)
sporu zaten her gün önermiyorlar bu gün dinlenme olsun menün gayet güzel bana afiyet şifa olsuncanım ne demek istedin anlamadım :) neyi sordun altta?
Kızlar, bugünkü menüm:
sabah (15:00) lor peyniri, 1 dilim ekmek, çay
öğle (19:00) kıymalı bamya, yoğurt
akşam (23:00) sulu köfte, yeşillik salatası
ara öğün: activia kayısılı yoğurt
bugün baya sıkı tutmaya çalıştım :) inşallah yine azalma devam eder.
spor: bugün yok maalesef
su: 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?