Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çokta hamarat sayılmam aslın da canım sıkılıyor geceleri o yüzden yemekleri yapıyorum gündüz çok tembelim :))
ben yavaş yavaşta olsa her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum dışardan yedirmeyeyim aileme diye zamanla zaten insanın eli alışıyor pratikleşiyor .. benim gibi tembeller her şeyin kolay yolunu bulup yapar pratiğini arar hep o zaman hiç bir şey zor gelmiyor

19 da evlendim ilk günden ikiz gebe
20de aldım kucağıma
Aynı sayılır
ah canım yaaa bak şimdi ne güzel boyunca çocuklarınla dolanıyorsun
şimdi senin benim yaşım da daha yeni evlenmeye karar verenler var biz o yönden şanslıyız çocuklarımızla kol kola geziyoruz şimdiden :)

şu ergenliği atlatıp tadına varsaydım bi çok sevinecem
Genç anne olmak güzel
Hiçbirşeyini saklamıyorlar herşeyin farkına
Varıyorum onlarla aynı düşüncede oluyorum
Bi arkadaş gibi eğlenebiliyoruz
Bazen koca sesiyle anne diye bağırınca anaaa bu benim oğlummu bu ne böyle diyorum kendi kendime boyu 1.80 oldu dana gibi hadi beni taşı diye atlıyom kucağına
Anne bişeyide bilme bi tahminin de yanlış olsun dediklerinde kız daha şurda bi kaç sene önce sizin yaptıklarınızı yapıyordum gözünde büyütme beni diyebilmek çok müthiş eğlenceli
tarih tekerrürden ibaretmiş onu öğrendim

Ne iğnesi oluyor kaptan
Allah şifa versin
antibiyotik canim benim sipa ila. icmiyor malesef şırıngayla veriyoruz yinede ogure ogure kusuyor
biran once cotirlar sinifina gecelim

hahatyy süper
maşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarınla sana
kaç yaşın da evlendin
ben 19 yaşın da evlendim 20 de gebeydim 21 de oğlum doğdu :)

19 da evlendim ilk günden ikiz gebe
20de aldım kucağıma
Aynı sayılır
abo ben o yaslarda kisacik sacla yirtik kotla mac yapiyodum erkekmi evlenmek mi bol bol tshirtlerim vardi kiz bile demezdiniz gorseniz

Güzel bişey ama pratiklik tembellik desende senin mütevaziliğin diyecem canım
Herkesin harcı değil gece börekler sarmalar

Maç mı koca kız ne maçı yapıyon sen 19 yaşında
Ayıplarlar bizim mahallede
Çok baskılı bi mahalle çünkü

Yavruşuna Geçmiş olsun bu arada canım

hahaha çok hoşsun yaaaa benim sıpa da 15 yaşın da, 1. 80 ni geçti beni taşı diye oğlanın üstüne atlasam pestili çıkar,
küçükken çok ezildi dayak yedi biz hep aman kavga etme aman kimseye vurma derken baktım olmuyor buna ufaktan saldırılardan kurtulmayı öğrettim, yakın savunma nasıl yapılır gelen saldırıya karşılık verip çok zarar vermeden karşıdakini nasıl etkisiz hale getiriceksin v.s. arada deniyorum gücü nasıl kendini savunacak mı diye sıpaa gaza geliyor benden çok uzun ya itişiyoruz omuz omuza duruşu bozuk olunca ben bunu atıyorum mutfaktan boğuşuyoruz bildiğin :))
seninkiler şanslı kardeşleri var ilerde dertleşirler birbirlerini kollarlar benim ki tek olunca her şeyi ben yapmaya çalışıyorum şimdilik

hahaha sen tadını çıkarmışsın o yaşların en güzeli beee
çok geçmiş olsun antibiyotik kullanıyorsanız baya kötü hastalanmış yavrucak

Güzel bişey ama pratiklik tembellik desende senin mütevaziliğin diyecem canım
Herkesin harcı değil gece börekler sarmalar
valla bak tembelim, çok çabuk yorulurum:))
gülüm ev hanımı olunca yapılıyor işte biz dolma köfte deriz dışı etsiz olan içli köfteye ondan yapacağım zaman içini geceden hazırlıyorum ertesi günü bulguru sadece 30-40 tane çıkacak kadar ayarlıyorum (fazlasını yapamıyorum ellerime kramp giriyor ) ona da bir kere mutlaka mola verip yapıyorum.. hem içini hem kendini bir gün için de yaptığım görülmemiştir zor geliyor herşeyi birden yapmak azıcık rahatsızlıktan azıcık ta tembellikten zora gelmeyi hiç sevmiiyiim:)

Maç mı koca kız ne maçı yapıyon sen 19 yaşında
Ayıplarlar bizim mahallede
Çok baskılı bi mahalle çünkü
bizim mahalle cok sen sakrakti halada oyle annemlere gidince iglum camdan ayrilmiyo
su savasi yapardik siselerle balondan su sallardi analarimiz boyle bi mahalle yola zift atilirdi ayakkabilari çıkartıp ayaklari degeni elerdik sicak zift ah gidi genclik
Yavruşuna Geçmiş olsun bu arada canım
sagol canim
hahaha sen tadını çıkarmışsın o yaşların en güzeli beee
çok geçmiş olsun antibiyotik kullanıyorsanız baya kötü hastalanmış yavrucak
cok hasta olmaz ama salgin var tum sulalecek boyle bronsit baslangici
Evet cnm kendimi nadasa bıraktım :))
abla mevsim degisti nadas bitsede hasada gecsek :)

iki kere okudum altta fordum chesecake i bugun telafi edersin insallah
canım ne demek istedin anlamadım :) neyi sordun altta?

Kızlar, bugünkü menüm:

sabah (15:00) lor peyniri, 1 dilim ekmek, çay
öğle (19:00) kıymalı bamya, yoğurt
akşam (23:00) sulu köfte, yeşillik salatası
ara öğün: activia kayısılı yoğurt

bugün baya sıkı tutmaya çalıştım :) inşallah yine azalma devam eder.

spor: bugün yok maalesef

su: 2 litre

saf zeytin yağı damla sakızı denedin mi
benim oğlum bununla bronşitten kurtuldu
100 gr saf z.yağı
40 gr damla sakızını ezip bir kavanoza koyuyorsun göneş görmeyen yere kaldırıyorsun 9 gün her gün bir kere iyice karıştırıp kaldırıyorsun sonra sabah aç karnına 7 yaş altına 1 tatlı kaşığı yutturuyorsun 7 yaş üstüne 1 yemek kaşığı

sporu zaten her gün önermiyorlar bu gün dinlenme olsun menün gayet güzel bana afiyet şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…