- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.341
çok teşekkürler :) herkes uyudu gene yetişemedimsporu zaten her gün önermiyorlar bu gün dinlenme olsun menün gayet güzel bana afiyet şifa olsun
süpersin kuzum :) insanın biraz da kendi elinde her şey aslında. ilerde zıplayarak çıkcan o merdivenleriKizlarrr herkese iyi aksamlarrr yaaaa kilo vermek spor yapmak ne guzel seymis inanin buna bugn kalpten inandimmm daha baslayali cok olmamasina ragmen kendimi o kadar dinc hissediyorum ki bugn arkadasima gittim ve yurumeyi tercih ettim guzel bir bayir ciktiktan sonra da 4 kat merdiven ciktim ve arkadasin bana o bayirdan sonra bu merdivenleri nasil cikabiliyosun boyleee dedi inanilmaz mutlu oldumm demekki sporr bu kadar etkiliymiss:) mutlulugumu da sizle paylasmak istedimm :))
Bende yatmaya hazirlaniyodm son dkka gordummm napiyosunnn bakalmmm gececiii vamppirellamiydii laakappp:)çok teşekkürler :) herkes uyudu gene yetişemedim
Aynen canimmm insallah gorcem o gunleri de ahhahasüpersin kuzum :) insanın biraz da kendi elinde her şey aslında. ilerde zıplayarak çıkcan o merdivenleri
iyiyim sen napıyosunBende yatmaya hazirlaniyodm son dkka gordummm napiyosunnn bakalmmm gececiii vamppirellamiydii laakappp:)
süper :) nasıl geçti bugün, isim neydi unuttum_Joey_ ben daha uyumadım buradayım :))
isim ekim gülüm :)süper :) nasıl geçti bugün, isim neydi unuttum
pantolonu daralt demeleri ne hoş dimi :)) gündüzleri uyuyorum genelde bi yere gitmiceksem :) hayat benim için 3-4 gibi başlıyosenin nasıl geçti günün çok çalışıyorsun geceleri gündüzleri nasıl ayakta duruyorsun maşallah diyim de baştan ne olur ne olmaz:)
ohh yaa ne güzel yapıyorsun ben de istiyorum :))pantolonu daralt demeleri ne hoş dimi :)) gündüzleri uyuyorum genelde bi yere gitmiceksem :) hayat benim için 3-4 gibi başlıyo
kız yat uyusana ne geziyorsun hala gece gece :)))))))))))))
Sabah 7 de kalkip kahvaltimi edip dersaneye gitcem ama uyku tutmadiiikız yat uyusana ne geziyorsun hala gece gece :)))))))))))))
dur daha mağazaya girip 38-36 beden istediğin günler gelcekohh yaa ne güzel yapıyorsun ben de istiyorum :))
çok mutlu oldum o gün sırıtıp duruyordum eşime bile dedim hatunlar pantalonunu daralt dedi diye şimdi bile sırıtıyorum :))
iyi gecelerrr :) mucuk
Ayyy bende cok istiyorum o gunleri gormekkkk insallah canimmm :)dur daha mağazaya girip 38-36 beden istediğin günler gelcekinşallah sen de dersane bitince benim gibi yaparsın :))
nefes tekniği kullan uykun gelsinSabah 7 de kalkip kahvaltimi edip dersaneye gitcem ama uyku tutmadiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?