Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

süpersin kuzum :) insanın biraz da kendi elinde her şey aslında. ilerde zıplayarak çıkcan o merdivenleri

Valla dersanem var bu sene yoksa bende sna ayak uydururdm sabah isiklarini gormeden yatmiyoduk cunkuu ama benmki isten degil tembellikten:) geceyi cok seviyormm

süper :) nasıl geçti bugün, isim neydi unuttum
isim ekim gülüm :)
amele gibi iş yaptım yatak odası dolaplarına sardım bu gün boşalt giy çıkar sil katla yerleştir güzeldi yanii:))
geçen hafta giydiğim pantalon genişti komşular bunu daralt dediler oysaki evde ilk giydiğim daha geniş diye çıkarıp onu giymiştim bu gün daha dar olanları ayırdım genişleri kaldırdımmmm:)))

senin nasıl geçti günün çok çalışıyorsun geceleri gündüzleri nasıl ayakta duruyorsun maşallah diyim de baştan ne olur ne olmaz:)

pantolonu daralt demeleri ne hoş dimi :)) gündüzleri uyuyorum genelde bi yere gitmiceksem :) hayat benim için 3-4 gibi başlıyo
ohh yaa ne güzel yapıyorsun ben de istiyorum :))
çok mutlu oldum o gün sırıtıp duruyordum eşime bile dedim hatunlar pantalonunu daralt dedi diye şimdi bile sırıtıyorum :))

ohh yaa ne güzel yapıyorsun ben de istiyorum :))
çok mutlu oldum o gün sırıtıp duruyordum eşime bile dedim hatunlar pantalonunu daralt dedi diye şimdi bile sırıtıyorum :))
dur daha mağazaya girip 38-36 beden istediğin günler gelcek inşallah sen de dersane bitince benim gibi yaparsın :))

Sabah 7 de kalkip kahvaltimi edip dersaneye gitcem ama uyku tutmadiii
nefes tekniği kullan uykun gelsin
4 saniyede bol nefesi al
7 saniye tut
8 saniye de ver
1 dk kadar tekrarla uykun gelir gülüm
ben de sabah 7 olmadan kalkıp oğlumu okula yollıycam geceden siparişte vermedi sabaha ne yiyecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…