Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dur daha mağazaya girip 38-36 beden istediğin günler gelcek inşallah sen de dersane bitince benim gibi yaparsın :))
ben 40-42 bedene de razıyım :)
dershaneye giden melek ben evdeyim gülüm oğlumla eşimi yollayıp yatıyorum genelde 10 gibi geri kalkıyorum eşim öğle yemeğine geliyor yoksa 12 ye kadar yatarım hehehe

kızlar bekarlığınızın tadını çıkarın uykunuza karışan yok yaptığınız yemeği kendiniz için yapıyorsunuz sipariş vereniniz yok yemeğe yorum yapanınız yok sonra ararsınız bu günlerinizi :)

ben evliyim ama biz eşimle biraz rahatız, o girer mutfağa yemeğini yapar, kahvaltısını yapar, ben de öyle :) yemekleri ben yapsam bile bazen kendi alıp yer, bazen o da yemek yapar :) çok şükür rahatım o konuda.

ne güzel dengelemişsiniz birbirinize anlayışlısınız rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallah
ben kendimi bazen garson gibi hissediyorum bahşiş isteyisim geliyor benimkiler oturuyor bekliyor yemeklerini veriyorum önlerine bitirince diğer yemek için kalkıp yemeklerini almıyor yine bekliyorlar mutfakta yiyoruz zaten 2 adım ötesi tencere

ay valla çok haklısın, belki baştan sıkı tutsan değişirdi ama yine de ilerde değişebilir. babam da eskiden öyleymiş, şimdi yardım ediyo anneme :) ben de ev işi yapmayı çok sevmem, o yüzden başkasıyla olsa belki yapamazdım :))

yok etmez etmesin de zaten eşim emekli olursa ben çalışmaya başlıycam diyip duruyorum emekli ikramiyesini iç edip küçük bir kafe açıcam diyorum :))) ev de hizmet edene kadar bari adı çalışıyor olur sevdiğim şeyi yapıyor olurum daha mutlu olurum :))
ben alıştırmadım eşim beni böyle alıştırdı onun için yaşça küçükle evlenmiş , aramızda 10 yaş kadar var ben 19 o 29 du evlendiğimiz de adam uyanık, kendine uyduracağı hatun aldı :)))

ay inşallah canım güzel fikir :)) evet, sen küçük evlenmiştin, hatırladım. ya sevdikten sonra her şey kolay geliyor insana :) iyi geceler canım

Allah razi olsun canim,biraz pinpiriklu bir yapim oldugu icin korkuyorum ama kacis yok bakalim.
Boyle guzel hikayeler duymak gercekten beni cok mutlu ediyor kizkardesin sagsaglikli bir sekilde kucagina alir insallah

Cektirmedim ben canim 2 ay sonra cektircem buyuk ihtimalle ya kisiye gore degisiyomis zorlugu acikcasi bi arkadasin regl sancisi gibiydi dedi digeri cok zorlanmiss ama nette yazilanlari okuma tatlim cok korkutucuu onlar bende okumustm bi ara baya
Canim insallah ozamana kadar gerek kalmaz hamile kalirsin.Rahim filmi hem tedavi hem teshis amaciyla cektiriliyor,yapisiklik falan varsa aciyirmus,hem sonrasinda hamile kalma sansi artiyormus.

Menum cok gec olacak ama
08.00
1 haşlanmış yumurta
1dilim peynir
10.30
1 su bardağı süt
12.00
2 3 kaşık çorba
1/2 kase yoğurt
1 tabak nohut sulusu
13.00
1 saat yürüyüş
16.00
4 kaşık tarcinli yoğurt
3 ceviz
19.00
4 kaşık kıymalı pirasa
Salata
2 kaşık yoğurt
1yk pilav
21.00
1 fincan sütlü kahve
22.30
30 dk yürüyüş
Su 3 litreyi bulur
Spor 90 dk
Gun içinde şekersiz açık çay limon elma kuru 2 bardak

Canim insallah ozamana kadar gerek kalmaz hamile kalirsin.Rahim filmi hem tedavi hem teshis amaciyla cektiriliyor,yapisiklik falan varsa aciyirmus,hem sonrasinda hamile kalma sansi artiyormus.
Sen kilo vermeye baslayarak çözümü bulmussun zaten canim kilo verenler hamile kaliyor benim de bildigim inşallah olacak
Kizlar bu sabah tartildim malesef +200 dum patates detoksu yapicam bugun insallah ise yarar
O nasıl yapiliyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…