- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.381
Tamam canım saolCanım kuruyemişleri ayırarak yemelisin
Birleşince inanılmaz kalorisi oluyor çiğden kavrulmamış tercih et birde
Menü güzel
Valla nasil yapildigini ben de detayli bilmiyorum canim,tupler kapalimi acikmi diye bakiliyor ya da rahim de bir problem var mi diye bakiliyor.O nasıl yapiliyor canim
iki kere okuyunca gordum cheesecake i dedim canimcanım ne demek istedin anlamadım :) neyi sordun altta?
Kızlar, bugünkü menüm:
sabah (15:00) lor peyniri, 1 dilim ekmek, çay
öğle (19:00) kıymalı bamya, yoğurt
akşam (23:00) sulu köfte, yeşillik salatası
ara öğün: activia kayısılı yoğurt
bugün baya sıkı tutmaya çalıştım :) inşallah yine azalma devam eder.
spor: bugün yok maalesef
su: 2 litre
ilk defa oldu denerim canim sagol bugun bakayim aktara damla sakizisaf zeytin yağı damla sakızı denedin mi
benim oğlum bununla bronşitten kurtuldu
100 gr saf z.yağı
40 gr damla sakızını ezip bir kavanoza koyuyorsun göneş görmeyen yere kaldırıyorsun 9 gün her gün bir kere iyice karıştırıp kaldırıyorsun sonra sabah aç karnına 7 yaş altına 1 tatlı kaşığı yutturuyorsun 7 yaş üstüne 1 yemek kaşığı
ohh yaa ne güzel yapıyorsun ben de istiyorum :))
çok mutlu oldum o gün sırıtıp duruyordum eşime bile dedim hatunlar pantalonunu daralt dedi diye şimdi bile sırıtıyorum :))
uyusana kiz vucut dinlensin uykuda zayiflama icin cok etkiliSabah 7 de kalkip kahvaltimi edip dersaneye gitcem ama uyku tutmadiii
abooo bildigin mutfak degil cafe siparis filan :)nefes tekniği kullan uykun gelsin
4 saniyede bol nefesi al
7 saniye tut
8 saniye de ver
1 dk kadar tekrarla uykun gelir gülüm
ben de sabah 7 olmadan kalkıp oğlumu okula yollıycam geceden siparişte vermedi sabaha ne yiyecek bilmiyorum
bizde rahatiz ama sifraya herkes ayni anda iturur cocuk olunca anlayacaksin babama cok kizardim oyun oynarken yemek vakti gelince hepimizi toplamasina ama aile butunlugu buymus ek gidaya gecerken drumiz bile ogunlere birlikte oturup kalkin dediben evliyim ama biz eşimle biraz rahatız, o girer mutfağa yemeğini yapar, kahvaltısını yapar, ben de öyle :) yemekleri ben yapsam bile bazen kendi alıp yer, bazen o da yemek yapar :) çok şükür rahatım o konuda.
senin adam akillilik etmis benim kaynimda oyle dusundu 9yas fark var eltim kucuk ama is ters tepti bu kadar cocuk olacagini bilmiyordu gecen tatilde memlekete gitmislerdi arkadaşlarıyla oturmus ksynim eve gec geldi diye kimseye kapiyi sctirmamis kv kp de huzursuzluk cikmasin doye ses etmemis kaynim sabaha kadar kapids beklemis ertesi gun donduler ankaraya bize diyor ki akil verin cocuk gibuyok etmez etmesin de zaten eşim emekli olursa ben çalışmaya başlıycam diyip duruyorum emekli ikramiyesini iç edip küçük bir kafe açıcam diyorum :))) ev de hizmet edene kadar bari adı çalışıyor olur sevdiğim şeyi yapıyor olurum daha mutlu olurum :))
ben alıştırmadım eşim beni böyle alıştırdı onun için yaşça küçükle evlenmiş , aramızda 10 yaş kadar var ben 19 o 29 du evlendiğimiz de adam uyanık, kendine uyduracağı hatun aldı :)))
Gunaydin hanimlarr
gunaydinGünaydın hepinize
sagol zeynebimGecmis olsun canim Allah hayirli sifalar versin kuzuya.
tatlim listede degilsin bence sasirma vycudu bugun hafif beslen yarin eksi gorursunKizlar bu sabah tartildim malesef +200 dum patates detoksu yapicam bugun insallah ise yarar
kacamak varmiydi bize yazmadigin. yoksa gayet güzelMenum cok gec olacak ama
08.00
1 haşlanmış yumurta
1dilim peynir
10.30
1 su bardağı süt
12.00
2 3 kaşık çorba
1/2 kase yoğurt
1 tabak nohut sulusu
13.00
1 saat yürüyüş
16.00
4 kaşık tarcinli yoğurt
3 ceviz
19.00
4 kaşık kıymalı pirasa
Salata
2 kaşık yoğurt
1yk pilav
21.00
1 fincan sütlü kahve
22.30
30 dk yürüyüş
Su 3 litreyi bulur
Spor 90 dk
Gun içinde şekersiz açık çay limon elma kuru 2 bardak
sağol canimCok geçmiş olsun canim
coklu alinti yapinca [/QUTE] yazar her kisinin yazisimin altinds onunbaltina yszCoklu cevap vermeyi keşfetmeye calisiyorum beceremedim
günaydıngünaydın kızlarrrr sabah kahvaltımı yaptım öğlen çorba içicem akşama köfte var menüde sonra sinemaya gidicez filan
amin inşallahAllah razi olsun canim,biraz pinpiriklu bir yapim oldugu icin korkuyorum ama kacis yok bakalim.
Boyle guzel hikayeler duymak gercekten beni cok mutlu ediyor kizkardesin sagsaglikli bir sekilde kucagina alir insallah
vayy kaçamaksız gün süper alışmaya başlamışsın çok güzel spor da var şahane olmuşMenum cok gec olacak ama
08.00
1 haşlanmış yumurta
1dilim peynir
10.30
1 su bardağı süt
12.00
2 3 kaşık çorba
1/2 kase yoğurt
1 tabak nohut sulusu
13.00
1 saat yürüyüş
16.00
4 kaşık tarcinli yoğurt
3 ceviz
19.00
4 kaşık kıymalı pirasa
Salata
2 kaşık yoğurt
1yk pilav
21.00
1 fincan sütlü kahve
22.30
30 dk yürüyüş
Su 3 litreyi bulur
Spor 90 dk
Gun içinde şekersiz açık çay limon elma kuru 2 bardak
bizim ev de sistem böyle ne istiyorlarsa önceden söyleyecekler ben de yapıcam sabah akşamın siparişini verdi oğlum pizza dedi(hazır değil ben yapıyorum)iki kere okuyunca gordum cheesecake i dedim canim
bugun guzelmis
ilk defa oldu denerim canim sagol bugun bakayim aktara damla sakizi
uyusana kiz vucut dinlensin uykuda zayiflama icin cok etkili
abooo bildigin mutfak degil cafe siparis filan :)
bizde rahatiz ama sifraya herkes ayni anda iturur cocuk olunca anlayacaksin babama cok kizardim oyun oynarken yemek vakti gelince hepimizi toplamasina ama aile butunlugu buymus ek gidaya gecerken drumiz bile ogunlere birlikte oturup kalkin dedi
senin adam akillilik etmis benim kaynimda oyle dusundu 9yas fark var eltim kucuk ama is ters tepti bu kadar cocuk olacagini bilmiyordu gecen tatilde memlekete gitmislerdi arkadaşlarıyla oturmus ksynim eve gec geldi diye kimseye kapiyi sctirmamis kv kp de huzursuzluk cikmasin doye ses etmemis kaynim sabaha kadar kapids beklemis ertesi gun donduler ankaraya bize diyor ki akil verin cocuk gibu
biraz oncede aramis cocugun atesi var diyor iki kere ates dusyrucy verdim gecmedi hangi sıklıkta verdin saatte bir ates kac 37.5 dedim sen sasirdin mi 38.5dan once verilmez 4saatte bir dinusumlu verilir cocugun atesi yok rahat birak dedim
gunaydin
sagol zeynebim
tatlim listede degilsin bence sasirma vycudu bugun hafif beslen yarin eksi gorursun
kacamak varmiydi bize yazmadigin. yoksa gayet güzel
sağol canim
coklu alinti yapinca [/QUTE] yazar her kisinin yazisimin altinds onunbaltina ysz
günaydın
Bizde de aynısı maç izler gibi bağırıyo adam
Hadi vur hadi vur Ertuğrul
Neye vuruyorsa artık
Gidiyim bi bakıyım kim kazandı
olmez kız herhalde dıye tahmın edıyorumAliyar ölmüş yaaa üzüldüm şimdi
Merve adamlar boşuna bağırmıyormuş
Gunaydin hanimlarr
Günaydın hepinize
günaydın kızlarrrr sabah kahvaltımı yaptım öğlen çorba içicem akşama köfte var menüde sonra sinemaya gidicez filan
Kizlar gunaydin
Dun kotuydum yazamadim ama guzel bi haberle geldim sizlere
Bugun biraz daha iyiyim veeeeee 200 g eksideyim regly olmama ragmen sanirim yarin daha iyi bir sonucla gelicem yaniniza cok muylu oldum diyetisyenin verdigi liste bi halta yaramaz diyordum ama sanirim vermeye devam ediyorumveeee seker
gumaydın fıstıklar .. burcu sınemaya gıtmeyı o kadar uzun oldukı bıraz zaman gıdemem sanıyor
oh ohh çok güzel zaten en hızlı kilo verme regl de oluyor senin şimdiden başlamış diyetini bozmadan devam edersen bu hafta gralı değil kilo olarak eksi görürsünKizlar gunaydin
Bugun biraz daha iyiyim veeeeee 200 g eksideyim regly olmama ragmen sanirim yarin daha iyi bir sonucla gelicem yaniniza cok muylu oldum diyetisyenin verdigi liste bi halta yaramaz diyordum ama sanirim vermeye devam ediyorumveeee seker
oo cok sevindim iyo olmana simdi ac deaklımdan geciyodun seni etiketleyecektim nerelerde diyeKizlar gunaydin
iyice gidici denek ki tel günaydın canımgunaydın kızlar telefon 3 saattır duzelmedı bılgısayarı anca acabıldım
yok canim nerde oyle seyler de vslla iyi biri ama gelisime kapali ne kitap ne arastirma hayir verme dedim bak huysuzdu ilactsm sonra uyudu diyor hey aklina yandigim ugusturdun cocugubizim ev de sistem böyle ne istiyorlarsa önceden söyleyecekler ben de yapıcam sabah akşamın siparişini verdi oğlum pizza dedi(hazır değil ben yapıyorum)
eltin kaç yaşında ki şimdi birşey diycem ah bu dilim tutamıyorum işte kendimi şimdiden kusura bakma
arkadaş bu devirde bilmemek gibi bir şey yok hamileyken hiç mi bir kitap alıp okumamış gebelik ve bebek bakımıyla ilgili bir sürü kitap var olmadı netten baksaymış
benim oğlum bebekken net im yoktu kitapta olmayan şeyle için annemi ablamı arardım sonrası için bazı sorunlar için de omo kadınlar kulubü vardı ücretsiz arar onlardan yardım isterdim
ay supermisss hepsini yapasim geldi
tatlim demek ki sana carsamba persrmbe et yokkızlar bu kan grubu beslenme işi gerçekten etkiliyo ya bakın dün akşam et yedim bugün yine ödemim var yarında takiplicem inş. ödemim gider yarına
suyu arttırmaya çalış bu gün yarına ödem kalmaz inşallahkızlar bu kan grubu beslenme işi gerçekten etkiliyo ya bakın dün akşam et yedim bugün yine ödemim var yarında takiplicem inş. ödemim gider yarına
oo cok sevindim iyo olmana simdi ac deaklımdan geciyodun seni etiketleyecektim nerelerde diye
iyice gidici denek ki tel günaydın canım
yok canim nerde oyle seyler de vslla iyi biri ama gelisime kapali ne kitap ne arastirma hayir verme dedim bak huysuzdu ilactsm sonra uyudu diyor hey aklina yandigim ugusturdun cocugu
tatlim demek ki sana carsamba persrmbe et yokaksam sebze ye kofte isi iptal
suyu arttırmaya çalış bu gün yarına ödem kalmaz inşallah
bu kan gurubu diyetinin fasa fiso olduğu ortay çıkmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum geçen seneler okumuştum bir yerden
çocuğa yazık, siz de söyleyip söyleyip sinir olduğunuzla kalacaksınız yapacak bir şey yok , inşallah zamanla öğrenir olgunlaşır gelişir..oo cok sevindim iyo olmana simdi ac deaklımdan geciyodun seni etiketleyecektim nerelerde diye
iyice gidici denek ki tel günaydın canım
yok canim nerde oyle seyler de vslla iyi biri ama gelisime kapali ne kitap ne arastirma hayir verme dedim bak huysuzdu ilactsm sonra uyudu diyor hey aklina yandigim ugusturdun cocugu
tatlim demek ki sana carsamba persrmbe et yokaksam sebze ye kofte isi iptal
ben kendimi pek takip etmiyorum ben de takip edeyim şimdi huylandım kendime :)canım valla evde sebze namına hiç bişi yok köfteye el mahkum..
su şimdiye kadar 1.5 oldu cnm ya bende inanmıyordum canım ama geçen mefkuş paylaşınca bi takip ettim gerçekten kırmızı et yediğim günün ertesi ödemim oluo
Teşekkür ederim canimvayy kaçamaksız gün süper alışmaya başlamışsın çok güzel spor da var şahane olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?