Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlarrrr sabah kahvaltımı yaptım öğlen çorba içicem akşama köfte var menüde sonra sinemaya gidicez filan

iki kere okuyunca gordum cheesecake i dedim canim
bugun guzelmis
ilk defa oldu denerim canim sagol bugun bakayim aktara damla sakizi
ohh yaa ne güzel yapıyorsun ben de istiyorum :))
çok mutlu oldum o gün sırıtıp duruyordum eşime bile dedim hatunlar pantalonunu daralt dedi diye şimdi bile sırıtıyorum :))

Sabah 7 de kalkip kahvaltimi edip dersaneye gitcem ama uyku tutmadiii
uyusana kiz vucut dinlensin uykuda zayiflama icin cok etkili
abooo bildigin mutfak degil cafe siparis filan :)
bizde rahatiz ama sifraya herkes ayni anda iturur cocuk olunca anlayacaksin babama cok kizardim oyun oynarken yemek vakti gelince hepimizi toplamasina ama aile butunlugu buymus ek gidaya gecerken drumiz bile ogunlere birlikte oturup kalkin dedi
senin adam akillilik etmis benim kaynimda oyle dusundu 9yas fark var eltim kucuk ama is ters tepti bu kadar cocuk olacagini bilmiyordu gecen tatilde memlekete gitmislerdi arkadaşlarıyla oturmus ksynim eve gec geldi diye kimseye kapiyi sctirmamis kv kp de huzursuzluk cikmasin doye ses etmemis kaynim sabaha kadar kapids beklemis ertesi gun donduler ankaraya bize diyor ki akil verin cocuk gibu
biraz oncede aramis cocugun atesi var diyor iki kere ates dusyrucy verdim gecmedi hangi sıklıkta verdin saatte bir ates kac 37.5 dedim sen sasirdin mi 38.5dan once verilmez 4saatte bir dinusumlu verilir cocugun atesi yok rahat birak dedim
Gunaydin hanimlarr

Günaydın hepinize
gunaydin
Gecmis olsun canim Allah hayirli sifalar versin kuzuya.
sagol zeynebim
Kizlar bu sabah tartildim malesef +200 dum patates detoksu yapicam bugun insallah ise yarar
tatlim listede degilsin bence sasirma vycudu bugun hafif beslen yarin eksi gorursun
kacamak varmiydi bize yazmadigin. yoksa gayet güzel
Cok geçmiş olsun canim
sağol canim
Coklu cevap vermeyi keşfetmeye calisiyorum beceremedim
coklu alinti yapinca [/QUTE] yazar her kisinin yazisimin altinds onunbaltina ysz
günaydın kızlarrrr sabah kahvaltımı yaptım öğlen çorba içicem akşama köfte var menüde sonra sinemaya gidicez filan
günaydın

Kizlar gunaydin
Dun kotuydum yazamadim ama guzel bi haberle geldim sizlere
Bugun biraz daha iyiyim veeeeee 200 g eksideyim regly olmama ragmen sanirim yarin daha iyi bir sonucla gelicem yaniniza cok muylu oldum diyetisyenin verdigi liste bi halta yaramaz diyordum ama sanirim vermeye devam ediyorum veeee seker

Allah razi olsun canim,biraz pinpiriklu bir yapim oldugu icin korkuyorum ama kacis yok bakalim.
Boyle guzel hikayeler duymak gercekten beni cok mutlu ediyor kizkardesin sagsaglikli bir sekilde kucagina alir insallah
amin inşallah
rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah cuma selası okunurken seni de duama ekliycem gülüm sen de özellkle cuma selasın da kendine ve sevdiklerine bol bol dua et

vayy kaçamaksız gün süper alışmaya başlamışsın çok güzel spor da var şahane olmuş

bizim ev de sistem böyle ne istiyorlarsa önceden söyleyecekler ben de yapıcam sabah akşamın siparişini verdi oğlum pizza dedi(hazır değil ben yapıyorum)
eltin kaç yaşında ki şimdi birşey diycem ah bu dilim tutamıyorum işte kendimi şimdiden kusura bakma
arkadaş bu devirde bilmemek gibi bir şey yok hamileyken hiç mi bir kitap alıp okumamış gebelik ve bebek bakımıyla ilgili bir sürü kitap var olmadı netten baksaymış
benim oğlum bebekken net im yoktu kitapta olmayan şeyle için annemi ablamı arardım sonrası için bazı sorunlar için de omo kadınlar kulubü vardı ücretsiz arar onlardan yardım isterdim

Bizde de aynısı maç izler gibi bağırıyo adam
Hadi vur hadi vur Ertuğrul
Neye vuruyorsa artık
Gidiyim bi bakıyım kim kazandı
Aliyar ölmüş yaaa üzüldüm şimdi
Merve adamlar boşuna bağırmıyormuş
olmez kız herhalde dıye tahmın edıyorum valla yakında komsulr tv sesıne sıkayete gelecek ben kıstırıyorum ıkı dk sonra acıyor
Gunaydin hanimlarr

Günaydın hepinize

gumaydın fıstıklar .. burcu sınemaya gıtmeyı o kadar uzun oldukı bıraz zaman gıdemem sanıyor
aysecım cok mutlu oldum eksı cıkmana yarın cuma buyuk gun

oh ohh çok güzel zaten en hızlı kilo verme regl de oluyor senin şimdiden başlamış diyetini bozmadan devam edersen bu hafta gralı değil kilo olarak eksi görürsün

oo cok sevindim iyo olmana simdi ac deaklımdan geciyodun seni etiketleyecektim nerelerde diye

gunaydın kızlar telefon 3 saattır duzelmedı bılgısayarı anca acabıldım
iyice gidici denek ki tel günaydın canım
yok canim nerde oyle seyler de vslla iyi biri ama gelisime kapali ne kitap ne arastirma hayir verme dedim bak huysuzdu ilactsm sonra uyudu diyor hey aklina yandigim ugusturdun cocugu
ay supermisss hepsini yapasim geldi
kızlar bu kan grubu beslenme işi gerçekten etkiliyo ya bakın dün akşam et yedim bugün yine ödemim var yarında takiplicem inş. ödemim gider yarına
tatlim demek ki sana carsamba persrmbe et yok aksam sebze ye kofte isi iptal

kızlar bu kan grubu beslenme işi gerçekten etkiliyo ya bakın dün akşam et yedim bugün yine ödemim var yarında takiplicem inş. ödemim gider yarına
suyu arttırmaya çalış bu gün yarına ödem kalmaz inşallah
bu kan gurubu diyetinin fasa fiso olduğu ortay çıkmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum geçen seneler okumuştum bir yerden

canım valla evde sebze namına hiç bişi yok köfteye el mahkum..

suyu arttırmaya çalış bu gün yarına ödem kalmaz inşallah
bu kan gurubu diyetinin fasa fiso olduğu ortay çıkmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum geçen seneler okumuştum bir yerden

su şimdiye kadar 1.5 oldu cnm ya bende inanmıyordum canım ama geçen mefkuş paylaşınca bi takip ettim gerçekten kırmızı et yediğim günün ertesi ödemim oluo

çocuğa yazık, siz de söyleyip söyleyip sinir olduğunuzla kalacaksınız yapacak bir şey yok , inşallah zamanla öğrenir olgunlaşır gelişir..
benim de onların hepsini yapasım var hatta tanımadığım insanlara selam verip hayat kısa azıcık gülümse diyesim varr:)

ben kendimi pek takip etmiyorum ben de takip edeyim şimdi huylandım kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…