Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin inşallah
rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah cuma selası okunurken seni de duama ekliycem gülüm sen de özellkle cuma selasın da kendine ve sevdiklerine bol bol dua et
Allah razi olsun canim duanin gucune cok inaniyorum,rabbimin mucizeleri cok yeterki istemesini bilelim sadece kendime degil isteyen herkese rabbim tattirsin annelik duygusunu

suyu arttırmaya çalış bu gün yarına ödem kalmaz inşallah
bu kan gurubu diyetinin fasa fiso olduğu ortay çıkmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum geçen seneler okumuştum bir yerden
ben kendimi o kadar di lemiyotum bana et zararli diyoe kan grubu ama etcilim ben yaew
tatlim iki kabak al evdekiler kofte yesin sen kabak mantisi yap kup kup dogra hasla az kitir kalsin uzerine sarimsakli yogurt pul biber _400garanti
aynen oyle oluyor ama sonra cikiyor bu ilaclarin cezasi
benim iglum ciroz az yer kilo almaz onunkinin masallahi var ama yanlis cocik ogun yemegini yiyor 5dk gecmeden yeniden birsey yediriyor tok olsa agzini scmsz diyor yavrum iki yas buyuk gosteriyor artik mide o kadar genislemis ki her gordugu yiyecegi yiyor vermezsen agliyor bizimkilerin pesinde kosmasa hareket olmasa yerinden kalkamayacak hale gelecek anlatamiyoruzzzz
ben kendimi pek takip etmiyorum ben de takip edeyim şimdi huylandım kendime :)
etme etme :)

Allah razi olsun canim duanin gucune cok inaniyorum,rabbimin mucizeleri cok yeterki istemesini bilelim sadece kendime degil isteyen herkese rabbim tattirsin annelik duygusunu
amin
bir mümin diğer mümin kardeşine dua ederken melekler de ona eşlik edip dua eder bu yüzden duayı kendimiz için de sevdiklerimiz için de dilimizden düşürmemeliyiz de aklımıza sürekli gelmiyor boş işlerle sürekli uğraşıp maneviyatı unutuyoruz bazen(bunları kendi adıma diyorum )

kocası da bir şey demiyor yazık yaav daha ilk okul çağına gelmeden morbit obez edecek çocuğu
şiddete karşıyım her türlüsüne de arkadaş bu kadını dövsek mi sevap işlemiş olur muyuz acep , şaka bir yana da cidden çok üzüldüm çocuğa da, sürekli uyarıp duran size de sabretmeniz gerekiyor onun çocuğu söylemekten başka çareniz yok

Cogumuz oyleyiz canim malesef hayat kosturmacasiyla unutuyoruz.Allah da sevdigi kullarina dert verirmis onu hatirlamak icin.Hatta eskiden alim zatlar baslarina bir sey gelmeyince gunah mi isledik derlermis.Yani bazen musibet diye gordugumuz seylerde hayir gizki olabiliyor.

Madem duaya basladik insallah once bu guruptaki arkadaslarim sonra tum kilo vermek isteyenlere Allah kolaylik versin bu surecte,kilolar akip gitsin herkes istedigi bedene kavussun tez zamanda

abla dün denedim bu tekniği işe yaradı tesekkür ederim Allah razı olsun Rabbim gönlünde ne varsa onu versin sana
tez zamanda kilolarından kurtul bir daha asla geri alma hayatın huzur ve mutluluk dolu olsun aminnnn
Allah razı olsun ablacım inşallah iyi insanlara ve iyiliği yayacak insanlara ihtiyacımız var
mera etme canım sen bu işi basaracaksın hergün biraz daha motive olacaksın ben inanıyorum sana
canım kefirden memnun musun tadı nasıl diyetisyen de bana tavsiye etti almayı unuttum simdi menünde görünce sorayım dedim
Kizlar 3 gunluk gecikme sonunda adet oldum oysaki umutlanmistim
Neyse sonraki maclara bakalim
Umarim cumaya kadar regl etkisiyle guzel bir eksi gorurum
canım Rabbim gönlüne göre versin isteyen herkese versin amin
takimin yarosi gecen cuma regl oldu yarisi bu cuma bi dahaki cuma regl olani vururum
cok güldüm ya Rabbim de seni güldürsün
Zeynep görümcem de 5-6 ay denedi son ay her akşam sarımsak yutmuş bütün. Şekilde ondan sonra hamile kalmış
sarımsağı hiç duymamıstım ya
oğlumu kontrole goturduk hiriltisi gecmemis mecbur igneye döndük anne ufff diye geziyirdu uyumuyorda bugun yemekte yemiyor telin sarji biraz dolsun gelecegim
oyyy kuzucum ya nasıl oldu küçüğüm daha iyi mi
canım bizler artık bilinçli gruptayız önce kendimiz kilo verip sonra etrafımızdaki kilolulara yardım edeceğiz biz bu işi basaracagız Allahın izni ile Rabbim utandırmasın
ben de yasamak istiyorum bu tabloyu masallah size
Evet cnm kendimi nadasa bıraktım :))
abla nerelerdesin problem yoktur umarım
Kizlar bu sabah tartildim malesef +200 dum patates detoksu yapicam bugun insallah ise yarar
bol su iç canım gecen persembe bende işe yaradı persembe artıdayken cuma sabahı eksi gördüm kendimi
Coklu cevap vermeyi keşfetmeye calisiyorum beceremedim
coklu alıntıla ya tıkla cevap verceklerinin hepsini alıntıla sonra cevap kısmında alıntıları ekle var bu kadar kolay canım yaparsın sende
ayyy cok begendim ben de yapmak istiyorum hepsini hemde hepsini
canım ben de cok sevindim aslında biraz sok oldum cünkü pazartesi artı 900 gr dım yine artı cıkarım diyordum diyetimde agırlastı malum ama eksi görünce sevindim yeniden motıve oldum sanırım yarın biraz daha eksi cıkabilirim inşallah
oh ohh çok güzel zaten en hızlı kilo verme regl de oluyor senin şimdiden başlamış diyetini bozmadan devam edersen bu hafta gralı değil kilo olarak eksi görürsün
inşallah abla birazdan dışarı cıkıcam biraz yuruyeceğim evden cıkmıyorum iki gündür küfleneceğim yakında yoksa
kalp kalbekarsıdır derler canım buraya girmeyince kendimi rahatsız hissediyorum bir de merak ediyorum sizleri nasılsınız neler yaptınız iyi ki varsınız hepiniz

kızlar cok şükür bugun daha iyiyim birazdan dısarı cıkıcam inşallah biraz

rahim içi filmini ben de cektirdim soranlar olmustu isterseniz düşüncelerimi söylerim ama benim için zorlu bir süreçti cok sükür ki hiçbir problem cıkmadı istedğim zaman değilde kalben istemedğim bir dönemde hamile kaldım ama bebeğimin %99 engelli ortaya cıkınca bende diyabetli oldugum için hayati riskim vardı ve acil kürtaj olmak zorunda kaldım
bence bebek isteme konusunda biraz rhat davranmak kafaya takmamak gerekiyor diye düşünüyorum
biz de istiyoruz yeniden ve ben cok kafama takmıstım o yüzden de 2 dönemdir regly cok gecikmeli oluyor ama kafamda biraz biraz atmaya başladım önceliğim kilo vermek ona kafa yoruyorum bu ara ve sekerimi dengelemeye calışıyorum
Rabbim isteyen herkese gönlündekini versin diyorum

Son düzenleme:
oda yedoriyor yani artik is kontrolden cikmis herseyi yiyor akliniz almaz sadece biz degil goren herkes diyor ya yedirme diye ac birak demiyoruz ogunlerini yesin benim oglum toksa eger hayatta birseye agzini acmaz hos gerci ackende acmiyo ama yani abur cubur bile gorse bi yerde istemez bu kuru soğan girse onuda yiyecem diye tutturuyor
aminnnnn hepimizee

sukur canim beterinden saklasın caresiz hastalik dert vermesin yemegi yaptim attim kendimi koltuga yudum yudum ilik seyler iciyorum oksuruk cok feci

sukur canim beterinden saklasın caresiz hastalik dert vermesin yemegi yaptim attim kendimi koltuga yudum yudum ilik seyler iciyorum oksuruk cok feci
amin canım
öksürük için hatmi çiçegi var tavsiye ederim bir bardak şüt kaynat hafis ilk sıcaklıgı cıkınca bir tutam hatmi çiçeğini içine atıyorsun 2-3 dk demliyorsun cicekler sisiyor sonra içiyorsun boazına sanki toz yapısıyor hissi veriyor insana sonra öksürük krizi tutuyor ve sonra hififleyip ortadan kayboluyor sanırım o krizde hepsini yavastan temizliyor ben memnun kalmıstım
aktarlarda satılıyor cok ucuzdu ben aldıgımda
huhuuuu kizlsr bugun menulerde kacak gorursem karismam hafif atlatiyotuz cumaya eksileri patlatiyoruz
eveeeeettt aynen katılıyorum yarın bu takım 1. olacak inşallah biz de listeye gireceğiz sanırım değil mi yarından sonra

canı gönülden aminnn

yaradanına kurban olsun ablasııı ne güzel dua etmişsin amin amin diyorum, duygulandım bak şimdi :)
hepimiz kurtuluruz inşallah fazla ağırlıklarımızdan

deneyim canım oglumada karisim yapcamtesekkurler
evet tatlim eksideyseniz yarin listedesiniz heyecan verici

çok doğru yoldasın bence kafaya taktıkça stres yapıp hormon salgılanmasını etkiliyordun o yüzden de geçiyordu aylık peryiodun , bundan sonra oluruna bırakmak rabbim ne zaman nasip edecekse o zamanı beklemek çok yerin de bir karar olmuş bence ne zaman hakkınıza hayırlısıysa o zaman nasip eder inşallah rabbim

senin oğlunla akranlar mı
yazık kuzum metabolizmasını bozmuşlar tok olduğunu anlamıyor artık çocuk

yaradanına kurban olsun ablasııı ne güzel dua etmişsin amin amin diyorum, duygulandım bak şimdi :)
hepimiz kurtuluruz inşallah fazla ağırlıklarımızdan
Merak etme abla gr gr da olsa verecegiz eninde sonunda bu kilolardan kurtulacagiz insallah
deneyim canım oglumada karisim yapcamtesekkurler
evet tatlim eksideyseniz yarin listedesiniz heyecan verici
Ayyy heyecanlandim simdi insallah veririm listeye girsem de girmesemde vericem bu kilolari
Aynen abla biraktim Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak zaten bi taraflarimi yirtsam olacak mi sanki onume bakiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…