Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım inşallah

Bende dikkat ediyorum mefkûre abla dan duymuştum baklagiller alerji bile yapıyor onu çözdüm
Sen A grubumusun

Peygamber efendimiz
Birbirinize temiz ağızla dua edin demiş
Yani başkası benim günahımdan sorumlu olmadığı için onun bana karşı duası daha etkili oluyor
Alla razı olsun hepinizden dualarımız karşılıklı masal3487

senin oğlunla akranlar mı
yazık kuzum metabolizmasını bozmuşlar tok olduğunu anlamıyor artık çocuk
benim oglum bi yas buyuk abla ama bizim kiz ohlumun ablasi gibi buyuk eltimin kizi 5yasinda onun gecen yaz giydiklerini giyiyor suan

yazdığının üstüne akşam menümü değişmeye karar verdim
supersin canim

bugun elti elti dedim basinizi agrittim az once esimi aradi abi dra gidelim zeynonun atesi dusmuyor diye kaç dedik 37.5 heyy yarabbim dedim esime gotur dr bi kizsin buna geri donun akli basina gelsin dedim simdi esimi bekliyorum gelsin oglumu igneye goturcez ordanda sut almaya gitcem bu arada oglumla bi uyumuşum tam iki saat

Kız çoçuğun normal ateşi kaçmış acaba
Canı arabayla gezmek istemiş eltin bence

Selaam manken olma yolunda hızla ilerleyen hatunlar bugünkü menüm :
08.30
1 kivi
5 tane form light kepekli bisküvi(okula geç kaldım kahvaltı yapamadım)

12.30
200 ml süt
10 antep fıstığı

18.00
4 yk ıspanak
5 yk tavuk döner
Biraz salata
Yoğurt

Akşamüstü:
Bitki çayı
Greyfurt
2,5 litre su

10 dk karın egzersizi
askrhpozitif

Kizlarr herkese merhabalarr yeni geldim dersaneden anca yaziyorummm sans_sans . Canimmm iyi olmana cok cok sevindimmm daha da iyi gunlerrin olcak Allah in izniyle bu arada rahim filmyle ilgili yazdiklarini da okudum cok haklisin kafaya takinca olmuyo biraz rahat birakmak gerekk herseyin bir zamani var hayirli zamanda gelsinler insallahh North River . Valla gece uyuyamadmm hic ya zor kalkip yetistim sabahhh dersaneyeee tabiki cuma oncesi kacamakkk yokk:) her ne kadar yarisimiz regl olsakta yarin 1. Lik bizim olcak insallah :) bennn haftayami listedeyimm

Spor biraz daha olursa supermis canim

bol paylasim
gunluk en az5msj
menu yazmak
menulere yorum yapmak
cuma ve ptesu kilo bildirimi canim ilk sayfada kurallar yaziyot

Ben kuralları okumamışım canım o zaman, hemen okuyorum. Çalıştığım için akşamları yapabilirim menü yorumlarımı ancak. Yarın tartı gününde kilomu paylaşırım sabahtan.

Çok güzel bi menü tebrik ederim

Aynen canim Rabbim hakkimizda hayirli olani versin bosver biz kilo vermeye odaklanalim sonrasi guzel olur Allahin izni ile insallah

Yaa kızlarr kendimi çook böyle şişman hissetmeye başladım da nedenini bilmiyorum önerebileceğiniz yurt şartlarında yapabileceğim bir detoks var mı?
Birde her gün leslie 45 dk vs gibi sporlar yapmak kilo verme hızını yavaşlatır mı yada olumsuz bir etki yapar mı?

Ben bilmiyorum canim deneyimli arkadaslar yardimci olurlar simdi
Ama acele etmemelisin bence duzenli sekilde devam ettigin surece kilo verememen gibi bisey yasayacagini sanmiyorum
Sislik hissediyorsan bence ictigin du miktarini artir derim gecen persembe artidayken bol su ile cuma gunu eksi gordum cunku

23 subat diyabetik menum (diyetisyen listesine gore yapiyorum)
Kahvalti 9.45
1kk b peynir
5 zeytin
2 d. Ekmek
Domates
Ara 12.30
1 elma
1sb sut
Ogle 15.30
2 kase tarhana corbasi (3 d.ekmek hakkim vardi)
5yk kiymali bamye(susuz)
Domates sogus
Ara 17.30
1 armut
Aksam19.30
1 kase tarhana corba
5yk kiymali bamye
1 d ekmek(ekmegim 3 dilim listemde)
Domates
Ara 21.30
1 armut
1sb kefir

Su 3lt
Spor 45 dk yuruyus
askrhpozitif Habinar

Arkadaşlar en baştan Merhaba,

Önce kuralları okudum, sonra yazdığınız mesajları, maşallah süper bir samimiyet oluşturmuşsunuz, inşallah beni de kabul edersiniz. Ben haftada bir kere kilo bildirimi yapıyorsunuz sanmıştım, sizin sisteminiz çok daha farklıymış.

İlk önce kendimi tanıtayım, 30 yaşındayım, 1.68 boyundayım. Kısa sürede 10 kilo alıp 83 kilo oldum, 15 Ocakta diyete başladım ama istediğim gibi gitmedi, çok dikkat etmeme rağmen istediğim gibi kilo veremedim, doktora gittiğimde insilün direncim olduğunu öğrendim. Doktor diaformin diye bir ilaç verdi, bir haftadır onu kullanıyorum, inşallah zamanla daha iyi kilo veririm diye düşünüyorum.

Şu an güncel kilom 76.8. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum, iki günde pilatese gidiyorum.

Bu günkü menüm

Sabah bir yk lor
2 dilim hindi füme

Öğlen
Yoğurt ve yulaf kepeği

Akşam
Balık ızgara

Şu ana kadar 1 yeşilçay ve 1 lt su içtim, içmeye devam edeceğim.

kizlar isler degisti gittiler dia degilmis atrs yok ama bogazlari kotuymus kanda enfeksiyon cikmis fazla ates dusurucu verdigi içinde soguk havale gecirmis sonra ates kontrol altindan cikmis 40olmus geriye inmis simdi hastanedeler bende babami aradim ugneye onunla gittik gereksiz olac kullanimi nelere maal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…