- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.421
yazdığının üstüne akşam menümü değişmeye karar verdimhuhuuuu kizlsr bugun menulerde kacak gorursem karismamhafif atlatiyotuz cumaya eksileri patlatiyoruz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım inşallahabla dün denedim bu tekniği işe yaradı tesekkür ederim Allah razı olsun Rabbim gönlünde ne varsa onu versin sana
tez zamanda kilolarından kurtul bir daha asla geri alma hayatın huzur ve mutluluk dolu olsun aminnnn
Allah razı olsun ablacım inşallah iyi insanlara ve iyiliği yayacak insanlara ihtiyacımız var
mera etme canım sen bu işi basaracaksın hergün biraz daha motive olacaksın ben inanıyorum sana
canım kefirden memnun musun tadı nasıl diyetisyen de bana tavsiye etti almayı unuttum simdi menünde görünce sorayım dedim
canım Rabbim gönlüne göre versin isteyen herkese versin amin
cok güldüm ya Rabbim de seni güldürsün
sarımsağı hiç duymamıstım ya
oyyy kuzucum ya nasıl oldu küçüğüm daha iyi mi
canım bizler artık bilinçli gruptayız önce kendimiz kilo verip sonra etrafımızdaki kilolulara yardım edeceğiz biz bu işi basaracagız Allahın izni ile Rabbim utandırmasın
ben de yasamak istiyorum bu tabloyu masallah size
abla nerelerdesin problem yoktur umarım
bol su iç canım gecen persembe bende işe yaradı persembe artıdayken cuma sabahı eksi gördüm kendimi
coklu alıntıla ya tıkla cevap verceklerinin hepsini alıntıla sonra cevap kısmında alıntıları ekle var bu kadar kolay canım yaparsın sende
ayyy cok begendim ben de yapmak istiyorum hepsini hemde hepsini
canım ben de cok sevindim aslında biraz sok oldum cünkü pazartesi artı 900 gr dım yine artı cıkarım diyordum diyetimde agırlastı malum ama eksi görünce sevindim yeniden motıve oldum sanırım yarın biraz daha eksi cıkabilirim inşallah
inşallah abla birazdan dışarı cıkıcam biraz yuruyeceğim evden cıkmıyorum iki gündür küfleneceğim yakında yoksa
kalp kalbekarsıdır derler canımburaya girmeyince kendimi rahatsız hissediyorum bir de merak ediyorum sizleri nasılsınız neler yaptınız iyi ki varsınız hepiniz
Bende dikkat ediyorum mefkûre abla dan duymuştum baklagiller alerji bile yapıyor onu çözdümcanım valla evde sebze namına hiç bişi yok köfteye el mahkum..
su şimdiye kadar 1.5 oldu cnm ya bende inanmıyordum canım ama geçen mefkuş paylaşınca bi takip ettim gerçekten kırmızı et yediğim günün ertesi ödemim oluo
Peygamber efendimizamin
bir mümin diğer mümin kardeşine dua ederken melekler de ona eşlik edip dua eder bu yüzden duayı kendimiz için de sevdiklerimiz için de dilimizden düşürmemeliyiz de aklımıza sürekli gelmiyor boş işlerle sürekli uğraşıp maneviyatı unutuyoruz bazen(bunları kendi adıma diyorum )
benim oglum bi yas buyuk abla ama bizim kiz ohlumun ablasi gibi buyuk eltimin kizi 5yasinda onun gecen yaz giydiklerini giyiyor suansenin oğlunla akranlar mı
yazık kuzum metabolizmasını bozmuşlar tok olduğunu anlamıyor artık çocuk
supersin canimyazdığının üstüne akşam menümü değişmeye karar verdim
Kız çoçuğun normal ateşi kaçmış acababugun elti elti dedim basinizi agrittim az once esimi aradi abi dra gidelim zeynonun atesi dusmuyor diye kaç dedik 37.5 heyy yarabbim dedim esime gotur dr bi kizsin buna geri donun akli basina gelsin dedim simdi esimi bekliyorum gelsin oglumu igneye goturcez ordanda sut almaya gitcem bu arada oglumla bi uyumuşum tam iki saat
Spor biraz daha olursa supermis canimSelaam manken olma yolunda hızla ilerleyen hatunlar bugünkü menüm :
08.30
1 kivi
5 tane form light kepekli bisküvi(okula geç kaldım kahvaltı yapamadım)
12.30
200 ml süt
10 antep fıstığı
18.00
4 yk ıspanak
5 yk tavuk döner
Biraz salata
Yoğurt
Akşamüstü:
Bitki çayı
Greyfurt
2,5 litre su
10 dk karın egzersizi
askrhpozitif
bol paylasim
gunluk en az5msj
menu yazmak
menulere yorum yapmak
cuma ve ptesu kilo bildirimi canim ilk sayfada kurallar yaziyot
Çok güzel bi menü tebrik ederimSelaam manken olma yolunda hızla ilerleyen hatunlar bugünkü menüm :
08.30
1 kivi
5 tane form light kepekli bisküvi(okula geç kaldım kahvaltı yapamadım)
12.30
200 ml süt
10 antep fıstığı
18.00
4 yk ıspanak
5 yk tavuk döner
Biraz salata
Yoğurt
Akşamüstü:
Bitki çayı
Greyfurt
2,5 litre su
10 dk karın egzersizi
askrhpozitif
Aynen canim Rabbim hakkimizda hayirli olani versin bosver biz kilo vermeye odaklanalim sonrasi guzel olur Allahin izni ile insallahKizlarr herkese merhabalarr yeni geldim dersaneden anca yaziyorummmsans_sans . Canimmm iyi olmana cok cok sevindimmm daha da iyi gunlerrin olcak Allah in izniyle bu arada rahim filmyle ilgili yazdiklarini da okudum cok haklisin kafaya takinca olmuyo biraz rahat birakmak gerekk herseyin bir zamani var hayirli zamanda gelsinler insallahh North River . Valla gece uyuyamadmm hic ya zor kalkip yetistim sabahhh dersaneyeee tabiki cuma oncesi kacamakkk yokk:) her ne kadar yarisimiz regl olsakta yarin 1. Lik bizim olcak insallah :) bennn haftayami listedeyimm
Insallahhh tatlimmmAynen canim Rabbim hakkimizda hayirli olani versin bosver biz kilo vermeye odaklanalim sonrasi guzel olur Allahin izni ile insallah
Ben bilmiyorum canim deneyimli arkadaslar yardimci olurlar simdiYaa kızlarr kendimi çook böyle şişman hissetmeye başladım da nedenini bilmiyorum önerebileceğiniz yurt şartlarında yapabileceğim bir detoks var mı?
Birde her gün leslie 45 dk vs gibi sporlar yapmak kilo verme hızını yavaşlatır mı yada olumsuz bir etki yapar mı?
canim valla isler iyice sarpa sardıKız çoçuğun normal ateşi kaçmış acaba
Canı arabayla gezmek istemiş eltin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?