Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun canım, eltinin çocuğu demi?

Hosgeldin canim ben Gul Ayse 32 yasinda diyabetliyim buraya geldiysen basarirsin emin ol hepberaber kilo vermeye cabaliyoruz burda basaranlar başarmaya calisanlar birbirimize moral vermeye calisiyoruz

Canim cok gecmis olsun bir solukta okudum yazdiklarini Rabbim acil sifalar versin insallah
Umarim ders olur ve bir daha gereksiz ilac kullanmaz
Saglik bu sakaya gelmez
Kucugume uzuldum ama

Hosgeldin canim ben Gul Ayse 32 yasinda diyabetliyim buraya geldiysen basarirsin emin ol hepberaber kilo vermeye cabaliyoruz burda basaranlar başarmaya calisanlar birbirimize moral vermeye calisiyoruz

Hoşbulduk canım. Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Canım bu sefer çok kararlıyım, ne yapıp edip başarıcam Allah'ın izniyle. Hayatımın hiçbir dönemi bu kadar kilo almamıştım, çok zor geliyor artık kilolu olmak. Hepimize inancım tam, başaracağız inşallah.

Allah razi oldun canim Rabbim butun hastalara sifa versin insallah
Karar vermek en buyuk etken canim gordugum kadariyla sen beynen de karar vermissin emin ol bu defa olacak hayal ettigimiz incecik bedenlerimize kavusacagiz

Allah razi oldun canim Rabbim butun hastalara sifa versin insallah
Karar vermek en buyuk etken canim gordugum kadariyla sen beynen de karar vermissin emin ol bu defa olacak hayal ettigimiz incecik bedenlerimize kavusacagiz

Ay canım inşallah ya, çok kararlıyım cidden, şu an pek bir şey yiyemiyorum kullandığım ilacın yan etkisiymiş, vücut alışana kadar böyle tepki verirmiş. İlacı kullanmama rağmen kilo vermem hızlanmazsa, diyetisyene gidip bir de öyle deneyeceğim.

Canım konu dışı ama bu smile'leri nasıl yapıyorsunuz :)

çok geçmiş olsun. ateş çok önemli.

Canimya cok gecmis olsun doktor anlamadimi acaba neden yanlis ilac kullanildiki kiyamam ya minige cani yanmamistir insallah.

Zannetmiyorum canim olumsuz etki yapacagi plates vs. Yapiyosan onlar yapabiliyor diye biliyorum ne zamandir diyet yapiyorsun durma donemindemisin acaba

Yazdigin kismin ustunde smiley var gulen ona tiklayinca smiley ekrani mesah kisminin altina aciliyor canim ordan kullanabilirsin
Vereceksin merak etme kilolari :)

güzel canim
Ben kuralları okumamışım canım o zaman, hemen okuyorum. Çalıştığım için akşamları yapabilirim menü yorumlarımı ancak. Yarın tartı gününde kilomu paylaşırım sabahtan.
tamam canim o halde tekrar hosgeldin
tatlim donsel olabilir suyuna limon eksi elma tarcin at detox icin henuz erken duraksamafa denersin
menu guzel canim suyu artirmalisin en az 2lt her wcye gittigimizde su sayesinde yag atiyoruz unutma
ben bahar takim kaptaniyim 31yasindayim 2yasinda oglum var 14kg verdim 14daha versem super :)
Çok geçmiş olsun canım, eltinin çocuğu demi?
evet sagol canim

Canim cok gecmis olsun bir solukta okudum yazdiklarini Rabbim acil sifalar versin insallah
Umarim ders olur ve bir daha gereksiz ilac kullanmaz
Saglik bu sakaya gelmez
Kucugume uzuldum ama
aynen canim simdi iyi kontrol altina almislar eve geçtiler

gidecek canim sen karRliysan gitmeyecek kilo yoktur

inusilun ilscinin yan etkisi ama bi haftaya kadar alisir vucudub

Canim istedikten sonra yapilmiycak hic bir sey yokk gidecek bu kilolar bizden

benim de bu hafta alerji iyice coştu. sinir oldum valla. işler desen çok yoğun.
Canim gecmis olsun neden costu acaba alerjin bilmefigin bisey mi dokundu ki kasinti varsa tuzlu du iyi geliyor diye biliyorum
Kizlar tum gun haslanmis patates yedim baharatli,ama aksam yarim kase yogurtta yedim bakalim insallah artilarim gitmistir.
Merak etme canim stres yapma eksi goreceksin insallah yarin tartida

Cok gecmis olsun canim ya kiyamamm yazik cocugaaa tez zamanda iyilesir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…