- 29 Temmuz 2012
- 485
- 509
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.441
kizlar isler degisti gittiler dia degilmis atrs yok ama bogazlari kotuymus kanda enfeksiyon cikmis fazla ates dusurucu verdigi içinde soguk havale gecirmis sonra ates kontrol altindan cikmis 40olmus geriye inmis simdi hastanedeler bende babami aradim ugneye onunla gittik gereksiz olac kullanimi nelere maal oluyor
Hosgeldin canim ben Gul Ayse 32 yasinda diyabetliyim buraya geldiysen basarirsin emin ol hepberaber kilo vermeye cabaliyoruz burda basaranlar başarmaya calisanlar birbirimize moral vermeye calisiyoruzArkadaşlar en baştan Merhaba,
Önce kuralları okudum, sonra yazdığınız mesajları, maşallah süper bir samimiyet oluşturmuşsunuz, inşallah beni de kabul edersiniz. Ben haftada bir kere kilo bildirimi yapıyorsunuz sanmıştım, sizin sisteminiz çok daha farklıymış.
İlk önce kendimi tanıtayım, 30 yaşındayım, 1.68 boyundayım. Kısa sürede 10 kilo alıp 83 kilo oldum, 15 Ocakta diyete başladım ama istediğim gibi gitmedi, çok dikkat etmeme rağmen istediğim gibi kilo veremedim, doktora gittiğimde insilün direncim olduğunu öğrendim. Doktor diaformin diye bir ilaç verdi, bir haftadır onu kullanıyorum, inşallah zamanla daha iyi kilo veririm diye düşünüyorum.
Şu an güncel kilom 76.8. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum, iki günde pilatese gidiyorum.
Bu günkü menüm
Sabah bir yk lor
2 dilim hindi füme
Öğlen
Yoğurt ve yulaf kepeği
Akşam
Balık ızgara
Şu ana kadar 1 yeşilçay ve 1 lt su içtim, içmeye devam edeceğim.
Canim cok gecmis olsun bir solukta okudum yazdiklarini Rabbim acil sifalar versin insallahkizlar isler degisti gittiler dia degilmis atrs yok ama bogazlari kotuymus kanda enfeksiyon cikmis fazla ates dusurucu verdigi içinde soguk havale gecirmis sonra ates kontrol altindan cikmis 40olmus geriye inmis simdi hastanedeler bende babami aradim ugneye onunla gittik gereksiz olac kullanimi nelere maal oluyor
Hosgeldin canim ben Gul Ayse 32 yasinda diyabetliyim buraya geldiysen basarirsin emin ol hepberaber kilo vermeye cabaliyoruz burda basaranlar başarmaya calisanlar birbirimize moral vermeye calisiyoruz
Allah razi oldun canim Rabbim butun hastalara sifa versin insallahHoşbulduk canım. Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Canım bu sefer çok kararlıyım, ne yapıp edip başarıcam Allah'ın izniyle. Hayatımın hiçbir dönemi bu kadar kilo almamıştım, çok zor geliyor artık kilolu olmak. Hepimize inancım tam, başaracağız inşallah.
Allah razi oldun canim Rabbim butun hastalara sifa versin insallah
Karar vermek en buyuk etken canim gordugum kadariyla sen beynen de karar vermissin emin ol bu defa olacak hayal ettigimiz incecik bedenlerimize kavusacagiz
çok geçmiş olsun. ateş çok önemli.kizlar isler degisti gittiler dia degilmis atrs yok ama bogazlari kotuymus kanda enfeksiyon cikmis fazla ates dusurucu verdigi içinde soguk havale gecirmis sonra ates kontrol altindan cikmis 40olmus geriye inmis simdi hastanedeler bende babami aradim ugneye onunla gittik gereksiz olac kullanimi nelere maal oluyor
Canimya cok gecmis olsunkizlar isler degisti gittiler dia degilmis atrs yok ama bogazlari kotuymus kanda enfeksiyon cikmis fazla ates dusurucu verdigi içinde soguk havale gecirmis sonra ates kontrol altindan cikmis 40olmus geriye inmis simdi hastanedeler bende babami aradim ugneye onunla gittik gereksiz olac kullanimi nelere maal oluyor
Zannetmiyorum canim olumsuz etki yapacagi plates vs. Yapiyosan onlar yapabiliyor diye biliyorum ne zamandir diyet yapiyorsun durma donemindemisin acabaYaa kızlarr kendimi çook böyle şişman hissetmeye başladım da nedenini bilmiyorum önerebileceğiniz yurt şartlarında yapabileceğim bir detoks var mı?
Birde her gün leslie 45 dk vs gibi sporlar yapmak kilo verme hızını yavaşlatır mı yada olumsuz bir etki yapar mı?
Yazdigin kismin ustunde smiley var gulen ona tiklayinca smiley ekrani mesah kisminin altina aciliyor canim ordan kullanabilirsinAy canım inşallah ya, çok kararlıyım cidden, şu an pek bir şey yiyemiyorum kullandığım ilacın yan etkisiymiş, vücut alışana kadar böyle tepki verirmiş. İlacı kullanmama rağmen kilo vermem hızlanmazsa, diyetisyene gidip bir de öyle deneyeceğim.
Canım konu dışı ama bu smile'leri nasıl yapıyorsunuz :)
Insallah yarin sabah guzel eksilerle gelceksin canmKizlar tum gun haslanmis patates yedim baharatli,ama aksam yarim kase yogurtta yedim bakalim insallah artilarim gitmistir.
güzel canimSelaam manken olma yolunda hızla ilerleyen hatunlar bugünkü menüm :
08.30
1 kivi
5 tane form light kepekli bisküvi(okula geç kaldım kahvaltı yapamadım)
12.30
200 ml süt
10 antep fıstığı
18.00
4 yk ıspanak
5 yk tavuk döner
Biraz salata
Yoğurt
Akşamüstü:
Bitki çayı
Greyfurt
2,5 litre su
10 dk karın egzersizi
askrhpozitif
tamam canim o halde tekrar hosgeldinBen kuralları okumamışım canım o zaman, hemen okuyorum. Çalıştığım için akşamları yapabilirim menü yorumlarımı ancak. Yarın tartı gününde kilomu paylaşırım sabahtan.
tatlim donsel olabilir suyuna limon eksi elma tarcin at detox icin henuz erken duraksamafa denersinYaa kızlarr kendimi çook böyle şişman hissetmeye başladım da nedenini bilmiyorum önerebileceğiniz yurt şartlarında yapabileceğim bir detoks var mı?
Birde her gün leslie 45 dk vs gibi sporlar yapmak kilo verme hızını yavaşlatır mı yada olumsuz bir etki yapar mı?
menu guzel canim suyu artirmalisin en az 2lt her wcye gittigimizde su sayesinde yag atiyoruz unutmaArkadaşlar en baştan Merhaba,
Önce kuralları okudum, sonra yazdığınız mesajları, maşallah süper bir samimiyet oluşturmuşsunuz, inşallah beni de kabul edersiniz. Ben haftada bir kere kilo bildirimi yapıyorsunuz sanmıştım, sizin sisteminiz çok daha farklıymış.
İlk önce kendimi tanıtayım, 30 yaşındayım, 1.68 boyundayım. Kısa sürede 10 kilo alıp 83 kilo oldum, 15 Ocakta diyete başladım ama istediğim gibi gitmedi, çok dikkat etmeme rağmen istediğim gibi kilo veremedim, doktora gittiğimde insilün direncim olduğunu öğrendim. Doktor diaformin diye bir ilaç verdi, bir haftadır onu kullanıyorum, inşallah zamanla daha iyi kilo veririm diye düşünüyorum.
Şu an güncel kilom 76.8. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum, iki günde pilatese gidiyorum.
Bu günkü menüm
Sabah bir yk lor
2 dilim hindi füme
Öğlen
Yoğurt ve yulaf kepeği
Akşam
Balık ızgara
Şu ana kadar 1 yeşilçay ve 1 lt su içtim, içmeye devam edeceğim.
evet sagol canimÇok geçmiş olsun canım, eltinin çocuğu demi?
aynen canim simdi iyi kontrol altina almislar eve geçtilerCanim cok gecmis olsun bir solukta okudum yazdiklarini Rabbim acil sifalar versin insallah
Umarim ders olur ve bir daha gereksiz ilac kullanmaz
Saglik bu sakaya gelmez
Kucugume uzuldum ama
gidecek canim sen karRliysan gitmeyecek kilo yokturHoşbulduk canım. Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Canım bu sefer çok kararlıyım, ne yapıp edip başarıcam Allah'ın izniyle. Hayatımın hiçbir dönemi bu kadar kilo almamıştım, çok zor geliyor artık kilolu olmak. Hepimize inancım tam, başaracağız inşallah.
inusilun ilscinin yan etkisi ama bi haftaya kadar alisir vucudubAy canım inşallah ya, çok kararlıyım cidden, şu an pek bir şey yiyemiyorum kullandığım ilacın yan etkisiymiş, vücut alışana kadar böyle tepki verirmiş. İlacı kullanmama rağmen kilo vermem hızlanmazsa, diyetisyene gidip bir de öyle deneyeceğim.
Canım konu dışı ama bu smile'leri nasıl yapıyorsunuz :)
Canim istedikten sonra yapilmiycak hic bir sey yokk gidecek bu kilolar bizdenHoşbulduk canım. Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Canım bu sefer çok kararlıyım, ne yapıp edip başarıcam Allah'ın izniyle. Hayatımın hiçbir dönemi bu kadar kilo almamıştım, çok zor geliyor artık kilolu olmak. Hepimize inancım tam, başaracağız inşallah.
Canim gecmis olsun neden costu acaba alerjin bilmefigin bisey mi dokundu ki kasinti varsa tuzlu du iyi geliyor diye biliyorumbenim de bu hafta alerji iyice coştu. sinir oldum valla. işler desen çok yoğun.
Merak etme canim stres yapma eksi goreceksin insallah yarin tartidaKizlar tum gun haslanmis patates yedim baharatli,ama aksam yarim kase yogurtta yedim bakalim insallah artilarim gitmistir.
Cok gecmis olsun canim ya kiyamamm yazik cocugaaakizlar isler degisti gittiler dia degilmis atrs yok ama bogazlari kotuymus kanda enfeksiyon cikmis fazla ates dusurucu verdigi içinde soguk havale gecirmis sonra ates kontrol altindan cikmis 40olmus geriye inmis simdi hastanedeler bende babami aradim ugneye onunla gittik gereksiz olac kullanimi nelere maal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?