- 29 Temmuz 2012
- 485
- 509
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.461
Yazdigin kismin ustunde smiley var gulen ona tiklayinca smiley ekrani mesah kisminin altina aciliyor canim ordan kullanabilirsin
Vereceksin merak etme kilolari :)
Afiyet olsun tatlim cok guzel olmus23 subat diyabetik menum (diyetisyen listesine gore yapiyorum)
Kahvalti 9.45
1kk b peynir
5 zeytin
2 d. Ekmek
Domates
Ara 12.30
1 elma
1sb sut
Ogle 15.30
2 kase tarhana corbasi (3 d.ekmek hakkim vardi)
5yk kiymali bamye(susuz)
Domates sogus
Ara 17.30
1 armut
Aksam19.30
1 kase tarhana corba
5yk kiymali bamye
1 d ekmek(ekmegim 3 dilim listemde)
Domates
Ara 21.30
1 armut
1sb kefir
Su 3lt
Spor 45 dk yuruyus
askrhpozitif Habinar
Hosgeldin aramizaa bende seren memnun oldum 27 yasinda 2 yillik evliyimm bende 84 kilo ile basladimm tam gaz devam ediyormm:)Arkadaşlar en baştan Merhaba,
Önce kuralları okudum, sonra yazdığınız mesajları, maşallah süper bir samimiyet oluşturmuşsunuz, inşallah beni de kabul edersiniz. Ben haftada bir kere kilo bildirimi yapıyorsunuz sanmıştım, sizin sisteminiz çok daha farklıymış.
İlk önce kendimi tanıtayım, 30 yaşındayım, 1.68 boyundayım. Kısa sürede 10 kilo alıp 83 kilo oldum, 15 Ocakta diyete başladım ama istediğim gibi gitmedi, çok dikkat etmeme rağmen istediğim gibi kilo veremedim, doktora gittiğimde insilün direncim olduğunu öğrendim. Doktor diaformin diye bir ilaç verdi, bir haftadır onu kullanıyorum, inşallah zamanla daha iyi kilo veririm diye düşünüyorum.
Şu an güncel kilom 76.8. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum, iki günde pilatese gidiyorum.
Bu günkü menüm
Sabah bir yk lor
2 dilim hindi füme
Öğlen
Yoğurt ve yulaf kepeği
Akşam
Balık ızgara
Şu ana kadar 1 yeşilçay ve 1 lt su içtim, içmeye devam edeceğim.
gidecek canim sen karRliysan gitmeyecek kilo yoktur
Hosgeldin aramizaa bende seren memnun oldum 27 yasinda 2 yillik evliyimm bende 84 kilo ile basladimm tam gaz devam ediyormm:)
Insallahhhh bu yaza 38 bedenle girmek istiyorumMerhaba canım, hoşbulduk, özlem bende. Senle aynı kiloda başlamışız, kilolarımızda yakın, yaza fit gireceğiz inşallah :)
Insallahhhh bu yaza 38 bedenle girmek istiyorum
Insallah canim umarim hepimiz guzel eksiler goruruzCanim gecmis olsun neden costu acaba alerjin bilmefigin bisey mi dokundu ki kasinti varsa tuzlu du iyi geliyor diye biliyorum
Merak etme canim stres yapma eksi goreceksin insallah yarin tartida
Insallah canim sagolInsallah yarin sabah guzel eksilerle gelceksin canm
Hayırdır kaptan noldu sıkıntımı varcanim valla isler iyice sarpa sardı
Tamam canımm teşekkür ederim 3 litreye yakın içmeye çalışıcam artıkBen bilmiyorum canim deneyimli arkadaslar yardimci olurlar simdi
Ama acele etmemelisin bence duzenli sekilde devam ettigin surece kilo verememen gibi bisey yasayacagini sanmiyorum
Sislik hissediyorsan bence ictigin du miktarini artir derim gecen persembe artidayken bol su ile cuma gunu eksi gordum cunku
Bence gayet güzel canımm inşallahh tahminindende daha kısa ve sağlıklı bir şekilde kavuşursun hayal ettiğin bedene23 subat diyabetik menum (diyetisyen listesine gore yapiyorum)
Kahvalti 9.45
1kk b peynir
5 zeytin
2 d. Ekmek
Domates
Ara 12.30
1 elma
1sb sut
Ogle 15.30
2 kase tarhana corbasi (3 d.ekmek hakkim vardi)
5yk kiymali bamye(susuz)
Domates sogus
Ara 17.30
1 armut
Aksam19.30
1 kase tarhana corba
5yk kiymali bamye
1 d ekmek(ekmegim 3 dilim listemde)
Domates
Ara 21.30
1 armut
1sb kefir
Su 3lt
Spor 45 dk yuruyus
askrhpozitif Habinar
Hoşgeldin canımm bende Sema, 22 yaşındayım öğrenciyim... Menün gayet güzel canımm inşallahh en sağlıklı en kısa sürede kavuşursun hedefineArkadaşlar en baştan Merhaba,
Önce kuralları okudum, sonra yazdığınız mesajları, maşallah süper bir samimiyet oluşturmuşsunuz, inşallah beni de kabul edersiniz. Ben haftada bir kere kilo bildirimi yapıyorsunuz sanmıştım, sizin sisteminiz çok daha farklıymış.
İlk önce kendimi tanıtayım, 30 yaşındayım, 1.68 boyundayım. Kısa sürede 10 kilo alıp 83 kilo oldum, 15 Ocakta diyete başladım ama istediğim gibi gitmedi, çok dikkat etmeme rağmen istediğim gibi kilo veremedim, doktora gittiğimde insilün direncim olduğunu öğrendim. Doktor diaformin diye bir ilaç verdi, bir haftadır onu kullanıyorum, inşallah zamanla daha iyi kilo veririm diye düşünüyorum.
Şu an güncel kilom 76.8. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum, iki günde pilatese gidiyorum.
Bu günkü menüm
Sabah bir yk lor
2 dilim hindi füme
Öğlen
Yoğurt ve yulaf kepeği
Akşam
Balık ızgara
Bilemiyorum ki canımm inşallahh öyle değildir 3. Haftam dolmak üzere sanırım kaçamak yaptım ya dün bide vücudum şaşırdı noluyoZannetmiyorum canim olumsuz etki yapacagi plates vs. Yapiyosan onlar yapabiliyor diye biliyorum ne zamandir diyet yapiyorsun durma donemindemisin acaba
Tamam canımm çook teşekkür ederim :)güzel canim
tamam canim o halde tekrar hosgeldin
tatlim donsel olabilir suyuna limon eksi elma tarcin at detox icin henuz erken duraksamafa denersin
menu guzel canim suyu artirmalisin en az 2lt her wcye gittigimizde su sayesinde yag atiyoruz unutma
ben bahar takim kaptaniyim 31yasindayim 2yasinda oglum var 14kg verdim 14daha versem super :)
evet sagol canim
aynen canim simdi iyi kontrol altina almislar eve geçtiler
Rica ederim canim gule gule kullanAy canım çok sağol, bende hep merak ediyordum nasıl yapıyorlar bu smile'ları diye
Hosgeldiniz kardes takim kaptani sukur elhamdülillah iyiyiz siz nasilsiniz takim nasil hersey yolunda miSelamm kızlar
Nasılsınız
Bu hafta sizi takip edemedim takım çok hareketliydi maşallah
İnşallah yarın güzel eksiler görürsünüzz
Bunuda ilk defa duydumkizlar isler degisti gittiler dia degilmis atrs yok ama bogazlari kotuymus kanda enfeksiyon cikmis fazla ates dusurucu verdigi içinde soguk havale gecirmis sonra ates kontrol altindan cikmis 40olmus geriye inmis simdi hastanedeler bende babami aradim ugneye onunla gittik gereksiz olac kullanimi nelere maal oluyor
Bence en guzel spor temizlikkk hem ter de attiriyoo:)Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Salam
Aksam:fırında tavuk pirzola iki adet 3kasil yoğurt 1kasik patates puresi
2litre su bugün spor yok evi twmizledim
O da olur canimm insallah 36 guzel bir bedenn gorucez o gunleri en buyuk hayalim before after yapmakkBen hedefi büyük tutuyorum, 36 beden olucam inşallah, ya olucam ya olucam ama başka çaresi yok, çok sıkıldım kilolu olmaktan, bu kadar kararlıolunca insanın canı yemek bile istemiyor, bir tek su içmeye çabalıyorum çünkü hiç içmezdim normalde.
Hoşgeldin canımArkadaşlar en baştan Merhaba,
Bu günkü menüm
Sabah bir yk lor
2 dilim hindi füme
Öğlen
Yoğurt ve yulaf kepeği
Akşam
Balık ızgara
Teşekkür ederim cnm çok şükür süper herşeyRica ederim canim gule gule kullan
Hosgeldiniz kardes takim kaptani sukur elhamdülillah iyiyiz siz nasilsiniz takim nasil hersey yolunda mi
Umarim hepimiz bol eksili bir gun geciririz yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?