Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun tatlim cok guzel olmus

Hosgeldin aramizaa bende seren memnun oldum 27 yasinda 2 yillik evliyimm bende 84 kilo ile basladimm tam gaz devam ediyormm:)

Insallahhhh bu yaza 38 bedenle girmek istiyorum

Ben hedefi büyük tutuyorum, 36 beden olucam inşallah, ya olucam ya olucam ama başka çaresi yok, çok sıkıldım kilolu olmaktan, bu kadar kararlıolunca insanın canı yemek bile istemiyor, bir tek su içmeye çabalıyorum çünkü hiç içmezdim normalde.

Tamam canımm teşekkür ederim 3 litreye yakın içmeye çalışıcam artık

Bence gayet güzel canımm inşallahh tahminindende daha kısa ve sağlıklı bir şekilde kavuşursun hayal ettiğin bedene

Hoşgeldin canımm bende Sema, 22 yaşındayım öğrenciyim... Menün gayet güzel canımm inşallahh en sağlıklı en kısa sürede kavuşursun hedefine

Zannetmiyorum canim olumsuz etki yapacagi plates vs. Yapiyosan onlar yapabiliyor diye biliyorum ne zamandir diyet yapiyorsun durma donemindemisin acaba
Bilemiyorum ki canımm inşallahh öyle değildir 3. Haftam dolmak üzere sanırım kaçamak yaptım ya dün bide vücudum şaşırdı noluyo
dedi...kendini toparlamaya çalışıyordur inşallah
Tamam canımm çook teşekkür ederim :)

Ay canım çok sağol, bende hep merak ediyordum nasıl yapıyorlar bu smile'ları diye
Rica ederim canim gule gule kullan
Selamm kızlar

Nasılsınız

Bu hafta sizi takip edemedim takım çok hareketliydi maşallah

İnşallah yarın güzel eksiler görürsünüzz
Hosgeldiniz kardes takim kaptani sukur elhamdülillah iyiyiz siz nasilsiniz takim nasil hersey yolunda mi
Umarim hepimiz bol eksili bir gun geciririz yarin

Bunuda ilk defa duydum
Gereksiz ilaç ne vermiş
Bildiğimiz calpol dolvenmi soğuk havale geçirtmiş
Geçmiş olsun yaaa şaşırdım gerçekten kaç yaşında yiğeniniz

O da olur canimm insallah 36 guzel bir bedenn gorucez o gunleri en buyuk hayalim before after yapmakk

Hoşgeldin canım
Ben yasemin 34 yaşındayım 3 çocuk annesiyim
diyete başlarken Kilomuz aynıymış diyete senden 15 gün önce başladım
İstediğim gibi olmadı derken
1 ay gibi bi sürede neredeyse 7 kiloya yakın vermişsin daha ne olacak baya güzel gitmiş
Ben 1 ocakta 82 kilo ile başladım 40 gün oldu 76lardayım kendimce çok iyi gidiyorum
Diyetisyenemi gittin canım

Rica ederim canim gule gule kullan

Hosgeldiniz kardes takim kaptani sukur elhamdülillah iyiyiz siz nasilsiniz takim nasil hersey yolunda mi
Umarim hepimiz bol eksili bir gun geciririz yarin
Teşekkür ederim cnm çok şükür süper herşey
İnşallah öyle olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…