- 30 Kasım 2014
- 30.019
- 132.390
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.661
Ben tayt giymeyi cok severim evde de spor yapmaya çalışıyorum eşim recep ivedigin taytli aerobik sahnesini açtı bana benzetip benzetip kahkahalar atti benim de moralim cok bozuldu böyle şeyler oluyor maalesef
Melekcim senin çocuklar kaç yaşındaKabul ettim.çok tesekkur ederim.
Aman boşver kuzum takma hiçBen tayt giymeyi cok severim evde de spor yapmaya çalışıyorum eşim recep ivedigin taytli aerobik sahnesini açtı bana benzetip benzetip kahkahalar atti benim de moralim cok bozuldu böyle şeyler oluyor maalesef
insanlar kilo vermeye çalışırken böyle dalga geçen, moral bozan insanları anlayamıyorum. sonuçta fazla kilo aynı zamanda sağlık sorunu. bunu çözmeye çalışıyorsun, onlarsa gülecek birşey buluyor.Ben tayt giymeyi cok severim evde de spor yapmaya çalışıyorum eşim recep ivedigin taytli aerobik sahnesini açtı bana benzetip benzetip kahkahalar atti benim de moralim cok bozuldu böyle şeyler oluyor maalesef
Kız ben nickini bile tam okuyamadım :))değilki adını tahmin edeyimBenim adim ışıl kullanici adimdan anlaşılıyor sanmistim
Birisi 6 diğeri 11 yaşında iki oğlum var.ev hanımıyım.evlendigimde 54 kiloydum.iki ay sonra riskli hamilelik başladı doğuma kadar yattım.82 ile doğum yaptım.emzirme dönemi süt olsun diyenlere uydum.84 ile diğerine hamile kaldım 106 ile doğum yaptım.şimdi 90 kiloyum.iki tane göbek fıtığım var.o yüzden her sporu yapamıyorum.bu sefer kararliyim insallah.Melekcim senin çocuklar kaç yaşında
Evdemisin çalışıyomusun
Senin kilo hikayen nasıl
hoşgeldin canım. hadi inşallah.Birisi 6 diğeri 11 yaşında iki oğlum var.ev hanımıyım.evlendigimde 54 kiloydum.iki ay sonra riskli hamilelik başladı doğuma kadar yattım.82 ile doğum yaptım.emzirme dönemi süt olsun diyenlere uydum.84 ile diğerine hamile kaldım 106 ile doğum yaptım.şimdi 90 kiloyum.iki tane göbek fıtığım var.o yüzden her sporu yapamıyorum.bu sefer kararliyim insallah.
Hos buldum canım saol.hoşgeldin canım. hadi inşallah.
Çocukları büyütmüşün artıkBirisi 6 diğeri 11 yaşında iki oğlum var.ev hanımıyım.evlendigimde 54 kiloydum.iki ay sonra riskli hamilelik başladı doğuma kadar yattım.82 ile doğum yaptım.emzirme dönemi süt olsun diyenlere uydum.84 ile diğerine hamile kaldım 106 ile doğum yaptım.şimdi 90 kiloyum.iki tane göbek fıtığım var.o yüzden her sporu yapamıyorum.bu sefer kararliyim insallah.
Canımm bende cvs kullanıyorum ama bayağı ucuza almıştım ama bi kez bir tartıyla ölçülmeye başlanınca hep onda devam edersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...birde tartıyı düz zemine koyup hep aynı yerdeyken ölçülmenin çok önemli oldupunu düşünüyorum bende :)Yarin da media markete bakayim alicam canim birini oyle cikip cikip durmayacagim bir de pazartesi cuma sadece baska yok
Hosgeldin canim ben Gül Ayse 32 yasinda diyabetli bir ogretmenim
89.4 ile basladim cok aramiz yok yani burda butun kilolari terk edip gidecegiz emin ol tekrar hosgeldin
Canim gittin mi dr a sonuclar ne zaman cikacak merak ettim seni ama tarti karmasasinda kayboldum bugun
Benim de 4 olacak ya insallah bu defa iyi birisi denk gelir ya zor bi durum yarin halledecegiz esimle sabahtan insallah
Bu biraz sans isi galiba ya beyaz esya gibi bazen cok uyguna aldigin bisey cok saglam cikiyor bazen de dunya para verip aldigin seyi kisa surede atmak zorunda kaliyorsun insallah yarin guzel bi tane cikar karsima da gonul rahatligi ile alirim
Sagolun kizlar
Canımm maşallah menülerin çok güzell :)24 subat diyabetik menum
Tarti telasindan kahvalti cok gece kaldi kizlar belki yetisirim diye kosturdum ama olmadi neyse
Kahvalti 12.30
1kk b peynir
2 d ekmek
5 zeytin
Domates
Ara 15.00
1 armut
1 sb sut
Kacamak 17.00
Karnibahar sapı (yemek hazirlarken sap kismini yedim)
Aksam 19.30
D.eti haslama
Karnibahar salatasi ( 1 cb sarimsakli yogurt uzerine pul biber)
Ara 21.30
1 armut
1sb sut
Su 2 lt
Spor 30dk yuruyus
askrhpozitif Habinar
Ara tatlide 94 kiloydum yavaş gidiyor tek başıma.burada daha iyi olurum insallah.Çocukları büyütmüşün artık
Artık sıra kiloları vermeye gelmiş :))
Azimle ve sabırla devam edersen verilmiyecek kilo yok cnm
Burda her türlü şeyini yazabilirsin
Birbirimizi daha iyi tanırsak daha çok kaynaşıp gönül bağımız oluyor buda birbirimize daha çok destek olmayı getiriyor
Zaten fazla kiloda ağır spor yapılmaz cnm
Yürüyüş yapabiliyosundur heralde
Ne zaman dikkat etmeye başladın yoksa başlıcanmı :))
Süpersin bebeğimGeride bıraktığımız hafta ile herkes eleştiri yapsın kendisinide içine katsın ben başlıyorum bismillah
Hepinizden yorum bekliyorum naçizane yorumlarım alınmayın darılmayın
Hanımlar dereceye girdik
Ama bu bence başarımız değil yüzdelerin düşük olması takımımızı canlı diri tutmak adına hepimizin üzerine görev düşüyor
Paylaşım sürekli olmalı bu çok önemli
Bu konuda
Ayşesans_sans seni tebrik ediyorum geçmişi ayrıntılarıyla okuyor herkesle sohbet edebiliyorsun çok aktifsin azimlisin bu hafta bi aksilikten dolayı listeye giremedin herşey net olsun istiyorsun bende böyle düşünüyorum o yüzden anlıyorum seni menülerin ayrıca çok güzel diyabetik menü bile demem eğer yazmasan
askrhpozitif canım senin Azmine hayranım telefonun azizliğinden bu hafta aktif olamadın ama bana göre çok iyi kilo verdin Pazartesiye göre
Cilekli Turtam Zuhal ablamında dediği gibi etkili değilsin dikkate alıyorsun söylenenleri ama biraz daha gayret bekleniyor
Melekkk90 canım seni çok azimli görüyorum sen bu işi başaracaksın menüleri dikkate alıp ona göre kendini düzenliyorsun
B burcugncy canım sen zaten kendine söz vermiştin her hafta kendine yorum yapacaktın Öz eleştirini kendin yapabilirsin
kkelebeketkisi güzel kilo verdin ama ilk haftalar olduğu için bundan sonrası çok önemli cısslardan çabuk uzaklaştın adapte oldun ama biraz daha fazla aramızda olursan iyi olur diye düşünüyorum
@nanekekik kaptan iki haftadır seninle aynı gidiyoruz
Haftaya Yeni listenle güzel sonuçlar bekliyorum bu hafta geçiş dönemindesin diye düşündüm kivi güzeli olacam seninle beraber
I isilkzlll canım başlarda biraz zorlandın bizim menüleri görünce şok oldun ama hepimiz bu şokları yaşadık ilk zamanlar 2 öğün beslenen ya da aç gezen yok aramızda zaruriyetten öğün atlamıştır o gün az yemek diye bişey Yok yeterki sağlıklı beslenelim kimseye az ye ya da 2 öğün ye diyemeyiz herkes kendi nefsiyle mücadele ediyor aburcuburları çıkaralım hayatımızdan zamana bırakmalısın ki gün gelecek sen bile kendine şaşıracaksın
Aklıma gelen arkadaşlar bunlar liste adayları ve listedekilere yazdım unuttuğum varsa beni etiketlesin onada bi yorum yaparım dilerse
Şimdi kendime geleyim
Bu hafta sporde zirve yaptım diyebilirim
Menülerim da pro ağırlıklıydı
Ekmeği hepten kestim diyebilirim
Ama hafta sonu kaçamakları beni geriye atıyor toparlamakta geç kalıyorum pazartesi +300 olmasaydım neredeyse 1 kilo verebilirdim o yüzden cuma Cumartesi pazar günleri kendime çeki düzen vermem gerekiyor diye düşündüm eğer insülin direnci çıkarsa ya da doktorun tahmini alerjik diyabet var ise doktor kontrolünde devam edeceğim
Burda çok güzel kilo veren arkadaşlar varAra tatlide 94 kiloydum yavaş gidiyor tek başıma.burada daha iyi olurum insallah.
Hoşgeldin canımHos buldum canım saol.
Hosgelmis yeni Elif imiz.
Merhaba semaCanımm bende cvs kullanıyorum ama bayağı ucuza almıştım ama bi kez bir tartıyla ölçülmeye başlanınca hep onda devam edersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...birde tartıyı düz zemine koyup hep aynı yerdeyken ölçülmenin çok önemli oldupunu düşünüyorum bende :)
Pamukseker19 H hedef25
Hoşgeldiniz kızlarrr bende 22 yaşında öğrencilikte 1,5 yılı kalmış bi Semayım :) Memnun oldum :)
Canımm maşallah menülerin çok güzell :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?