Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Listeye ne zaman alınırım ki
Ilk sayfayı okudum demedinmi kızzz :))
Bu 2 hafta deneme süren var cnm
Eğer paylaşımın takımla kaynaşman kilo vermen yeterliyse 3.cuma bildiriminde listeye girebiliyosun
Bugün cuma olduğu için ilk bildirimini yapmış sayıldın

Birde sizden duymak istedim.

https://youtu.be/YDpFJd6lIZU

Kızlar şu videoyu izlemenizi isterim.. İnsülin direncinin leslie ile gayet güzel bi şekilde yenilebileceği, spor için olsun diyet için olsun bahanelerimizin olmaması gerektiği hakkında bilgiler var...Yarın hepimiz için tertemiz bi hafta başlıyor inşallah cuma günü sağlığımız için güzel güzel beslenelim sporlarımızı yapalım

Canım ne güzel yazmışsın nasıl güzel tanıyorsun bizleri :) bende denicem ama herkes hakkında bişey yazamayabilirim :)

Hoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Sınıf öğretmeniyim. İki çocuğum var.
Bu güb geveze bir öğrencim öğretmenim kocamansınız tahtayı göremiyorum dedi.
Çok moralim bozuldu.
Adaşım Hoşgeldin.Bende 1 ay önce mezun oldum.:) Düzenli bir şekilde gitti kilolarım.Sende gruba alışıp beslenme düzenini oturttuğunda elbette değişimin farkına varacaksın.Usanma,pes etme yeter ki

Şu araya menümü sıkıştırayım :)
08.30
1 haş yumurta
1 kk beyaz peynir
Yeşilçay

12.30
200 ml süt
5 yk müsli

17.30
Beşemal soslu sebze (patates, havuç, sosis, bezelye vardı içinde) 'den 6 yk
3 baş yoğurtlu brokoli

25 krşluk ülker çikolatası

2,5 litre su
45 dk leslie askrhpozitif

Canım ne güzel yazmışsın nasıl güzel tanıyorsun bizleri :) bende denicem ama herkes hakkında bişey yazamayabilirim :)
Semacım maşallah çok güzel gidiyosun karşılığınıda alıyosun elinden geldiğince takım içinde çaba göstermeni takdir ediyorum

Elif im nasıl bebiş ile durumlar hersey yolunda inşallah.
İyi şimdilik geriden gidiyoruz 1 hafta değerler artıyor ama öyle aman aman degil.Bakalım bu hafta kalp atışı duyacak mıyım görücez :) Pazartesi gidicem tekrar kontrole çünkü.Uğrayamadım bayadır sen neler yapıyorsun asıl keyifler herşey yolunda mı :))) Benim cuma eşim seyire gidiyor 2 ay yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…