- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.701
Anaaaa tamda iltifat ettiydim :))Şu araya menümü sıkıştırayım :)
08.30
1 haş yumurta
1 kk beyaz peynir
Yeşilçay
12.30
200 ml süt
5 yk müsli
17.30
Beşemal soslu sebze (patates, havuç, sosis, bezelye vardı içinde) 'den 6 yk
3 baş yoğurtlu brokoli
25 krşluk ülker çikolatası
2,5 litre su
45 dk leslie @askrhpozitif
Kuzum benim çaki bu aralar çok huzursuz telefonu elinden alamıyorum niloya niloya diyip duruyor akşama kadar bralmiyor zar zor aliyorumda menü paylasiyorm bi kaç bsey yaziyorm niye böyle oldu anlamadım bende istmezmym dedikodu yapmak aşk olsunGeride bıraktığımız hafta ile herkes eleştiri yapsın kendisinide içine katsın ben başlıyorum bismillah
Hepinizden yorum bekliyorum naçizane yorumlarım alınmayın darılmayın
Hanımlar dereceye girdik
Ama bu bence başarımız değil yüzdelerin düşük olması takımımızı canlı diri tutmak adına hepimizin üzerine görev düşüyor
Paylaşım sürekli olmalı bu çok önemli
Bu konuda
Ayşe @sans_sans seni tebrik ediyorum geçmişi ayrıntılarıyla okuyor herkesle sohbet edebiliyorsun çok aktifsin azimlisin bu hafta bi aksilikten dolayı listeye giremedin herşey net olsun istiyorsun bende böyle düşünüyorum o yüzden anlıyorum seni menülerin ayrıca çok güzeldiyabetik menü bile demem eğer yazmasan
@askrhpozitif canım senin Azmine hayranım telefonun azizliğinden bu hafta aktif olamadın ama bana göre çok iyi kilo verdin Pazartesiye göre
Cilekli Turtam Zuhal ablamında dediği gibi etkili değilsin dikkate alıyorsun söylenenleri ama biraz daha gayret bekleniyor
@Melekkk90 canım seni çok azimli görüyorum sen bu işi başaracaksın menüleri dikkate alıp ona göre kendini düzenliyorsun
@burcugncy canım sen zaten kendine söz vermiştin her hafta kendine yorum yapacaktın Öz eleştirini kendin yapabilirsin
kkelebeketkisi güzel kilo verdin ama ilk haftalar olduğu için bundan sonrası çok önemli cısslardan çabuk uzaklaştın adapte oldun ama biraz daha fazla aramızda olursan iyi olur diye düşünüyorum
North River kaptan iki haftadır seninle aynı gidiyoruz
Haftaya Yeni listenle güzel sonuçlar bekliyorum bu hafta geçiş dönemindesin diye düşündüm kivi güzeli olacam seninle beraber
@isilkzlll canım başlarda biraz zorlandın bizim menüleri görünce şok oldun ama hepimiz bu şokları yaşadık ilk zamanlar 2 öğün beslenen ya da aç gezen yok aramızda zaruriyetten öğün atlamıştır o gün az yemek diye bişey Yok yeterki sağlıklı beslenelim kimseye az ye ya da 2 öğün ye diyemeyiz herkes kendi nefsiyle mücadele ediyor aburcuburları çıkaralım hayatımızdan zamana bırakmalısın ki gün gelecek sen bile kendine şaşıracaksın
@60kiloyum fulyacım listeden ayrılmak inşallah sana iyi gelir aktif olmaya çalışıyorsun farkındayım ama liste dışı olunca insan çabuk salıyor kendini çabuk toparlaman dileğiyle
Aklıma gelen arkadaşlar bunlar liste adayları ve listedekilere yazdım unuttuğum varsa beni etiketlesin onada bi yorum yaparım dilerse
Şimdi kendime geleyim
Bu hafta sporde zirve yaptım diyebilirim
Menülerim da pro ağırlıklıydı
Ekmeği hepten kestim diyebilirim
Ama hafta sonu kaçamakları beni geriye atıyor toparlamakta geç kalıyorum pazartesi +300 olmasaydım neredeyse 1 kilo verebilirdim o yüzden cuma Cumartesi pazar günleri kendime çeki düzen vermem gerekiyor diye düşündüm eğer insülin direnci çıkarsa ya da doktorun tahmini alerjik diyabet var ise doktor kontrolünde devam edeceğim
O çakilerden burdaki çok kişide var tatlım :))Benim çaki bu ara baya huzursuz niloya niloya telefonu elinden dusurmuyirki fırsat bulayim zar zor menü paylasiyorm bi kaç bisi yazıyorum ok dr
Hadi bakalım sık sık gelince öğrenirim inşallah mefkusum. Sen niye izne ayrıldın bi problem mi var hayırdır. Aynı kiloda misin mefkusum ben çıldırmak üzereyim verdiğini almak korkunç bi duygu yaYok Yok fazla değil :)
Eskiler azaldı yeniler çoğaldı
hayırlısı canım sakin sıkıntı yapma olurmu. Alicaksin inşallah kucağına. Anam yakın olaydık keşke sahil yapardık seninle canom.İyi şimdilik geriden gidiyoruz 1 hafta değerler artıyor ama öyle aman aman degil.Bakalım bu hafta kalp atışı duyacak mıyım görücez :) Pazartesi gidicem tekrar kontrole çünkü.Uğrayamadım bayadır sen neler yapıyorsun asıl keyifler herşey yolunda mı :))) Benim cuma eşim seyire gidiyor 2 ay yok
Ben sizle yarışmanın hırsını yaşıyorum biraz diyelim motive oluyor hesap vericek birilerim olduğu içinO çakilerden burdaki çok kişide var tatlım :))
Burda birbirimize destek olmıcaksak Burda olmanın ne anlamı varki
Ablam çook sağol çok mutlu oldum burası gerçekten bi nimet kaybetmek istemiyorum burayı...bi adım ötesi istediğimiz hayat..önümüzde mezun olmuş örnekleride varya daha da motive oluyor insan :)Semacım maşallah çok güzel gidiyosun karşılığınıda alıyosun elinden geldiğince takım içinde çaba göstermeni takdir ediyorum
Ne zamandır mızmızlanıyodum cnm biraz ara vermek istedimHadi bakalım sık sık gelince öğrenirim inşallah mefkusum. Sen niye izne ayrıldın bi problem mi var hayırdır. Aynı kiloda misin mefkusum ben çıldırmak üzereyim verdiğini almak korkunç bi duygu ya(((((
hayırlısı canım sakin sıkıntı yapma olurmu. Alicaksin inşallah kucağına. Anam yakın olaydık keşke sahil yapardık seninle canom.
Ayy bilseydik dolgu için sana gelirdik tatlım :))Ablam çook sağol çok mutlu oldum burası gerçekten bi nimet kaybetmek istemiyorum burayı...bi adım ötesi istediğimiz hayat..önümüzde mezun olmuş örnekleride varya daha da motive oluyor insan :)
Bu arada kızlar bu gün iki musmutlu olay yaşadım kalbim yerinden çıkacak gibi oldu :)
Dolgu bölümünde barajımı bitirdim çok şükür...3-4 aydır hasta yok ünit yok gerçekten çırpınmıştım dua edin inşallah sınavınıda geçebiliyimde yaza kalmasınn
Birde erkek arkadaşımın yakında atamaları olacak 1500 engelli öğretmen kontenjanı vermişlerdi belki duymuşsunuzdur...ön başvuruda başvuran 1462 kişiymiş bugün öğrenildi...inşallah yakında ataması olacak o kadar mutlu oldum ki çok şükür :)
Hesap vermek güzeldeBen sizle yarışmanın hırsını yaşıyorum biraz diyelim motive oluyor hesap vericek birilerim olduğu için
Sağol ablacımm Allah razı olsunn :)Ayy bilseydik dolgu için sana gelirdik tatlım :))
Neyseki halletmişin
Inş.sınavlarınıda su gibi geçersin
Arkadaşın içinde hakkında hayırlısı olsun
Masallah darısı basimarbende burada mezun olurum inşallah.bebekmi bekliyorsun elifHoşgeldin Can'ım.Bende bu sıralar pek bakamadım başka konulara dalmaktan.Ben de Elif 25 yaşındayım.1 ay önce mezun oldum.72 kilodan 55,9 a düşerek bitirdim şükür.
Demi abla çıkar sopanıHesap vermek güzelde
Hesap sormakda çok zevkli :))
Sorma tek ayak üstünde durcM zannettim kendimiHesap vermek güzelde
Hesap sormakda çok zevkli :))
Bende sopa yok terlik var :)))eski usülDemi abla çıkar sopanı
Kız ilkokuldamıyız tek ayak üstünde duralımSorma tek ayak üstünde durcM zannettim kendimi
Keşke ya şuan riskli biraz.Pazar günü kanama oldu da biraz yatıyorum.Eşim de gidiyor destek oluyordu o bana.2 ay napıcam bilmem.hayırlısı canım sakin sıkıntı yapma olurmu. Alicaksin inşallah kucağına. Anam yakın olaydık keşke sahil yapardık seninle canom.
Evet mezun oldum hamile olduğumu öğrendim hemen :) Yaparsın kendine güven öncelikle.İnsanoğlunun yapamayacağı şey yokMasallah darısı basimarbende burada mezun olurum inşallah.bebekmi bekliyorsun elif
İnsallah canım.rabbim sanada kolaylık versin iki hamileligimde riskli geçti benim.kanamalar yatmak gerekti.ama sonu tatlı bitiyor sabır getekli.rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.Evet mezun oldum hamile olduğumu öğrendim hemen :) Yaparsın kendine güven öncelikle.İnsanoğlunun yapamayacağı şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?