Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anaaaa tamda iltifat ettiydim :))
Akşamki brokoloyi fazla yiyip soslu yemeyi es geçsen daha iyi olurdu

25 krş ne büyüklükte kızz ben euro cinsinden alayım :))

Kuzum benim çaki bu aralar çok huzursuz telefonu elinden alamıyorum niloya niloya diyip duruyor akşama kadar bralmiyor zar zor aliyorumda menü paylasiyorm bi kaç bsey yaziyorm niye böyle oldu anlamadım bende istmezmym dedikodu yapmak aşk olsun

Benim çaki bu ara baya huzursuz niloya niloya telefonu elinden dusurmuyirki fırsat bulayim zar zor menü paylasiyorm bi kaç bisi yazıyorum ok dr
O çakilerden burdaki çok kişide var tatlım :))
Burda birbirimize destek olmıcaksak Burda olmanın ne anlamı varki

Yok Yok fazla değil :)
Eskiler azaldı yeniler çoğaldı
Hadi bakalım sık sık gelince öğrenirim inşallah mefkusum. Sen niye izne ayrıldın bi problem mi var hayırdır. Aynı kiloda misin mefkusum ben çıldırmak üzereyim verdiğini almak korkunç bi duygu ya (((((

hayırlısı canım sakin sıkıntı yapma olurmu. Alicaksin inşallah kucağına. Anam yakın olaydık keşke sahil yapardık seninle canom.

Semacım maşallah çok güzel gidiyosun karşılığınıda alıyosun elinden geldiğince takım içinde çaba göstermeni takdir ediyorum
Ablam çook sağol çok mutlu oldum burası gerçekten bi nimet kaybetmek istemiyorum burayı...bi adım ötesi istediğimiz hayat..önümüzde mezun olmuş örnekleride varya daha da motive oluyor insan :)
Bu arada kızlar bu gün iki musmutlu olay yaşadım kalbim yerinden çıkacak gibi oldu :)
Dolgu bölümünde barajımı bitirdim çok şükür...3-4 aydır hasta yok ünit yok gerçekten çırpınmıştım dua edin inşallah sınavınıda geçebiliyimde yaza kalmasınn

Birde erkek arkadaşımın yakında atamaları olacak 1500 engelli öğretmen kontenjanı vermişlerdi belki duymuşsunuzdur...ön başvuruda başvuran 1462 kişiymiş bugün öğrenildi...inşallah yakında ataması olacak o kadar mutlu oldum ki çok şükür :)

Ne zamandır mızmızlanıyodum cnm biraz ara vermek istedim

Sende yavaş yavaş düzene girersin cnm
Senin kp varmıydı

Ayy bilseydik dolgu için sana gelirdik tatlım :))
Neyseki halletmişin
Inş.sınavlarınıda su gibi geçersin

Arkadaşın içinde hakkında hayırlısı olsun

hayırlısı canım sakin sıkıntı yapma olurmu. Alicaksin inşallah kucağına. Anam yakın olaydık keşke sahil yapardık seninle canom.
Keşke ya şuan riskli biraz.Pazar günü kanama oldu da biraz yatıyorum.Eşim de gidiyor destek oluyordu o bana.2 ay napıcam bilmem. Allahım yardım etsin inşallah sorunsuz geçer hamileliğim

Evet mezun oldum hamile olduğumu öğrendim hemen :) Yaparsın kendine güven öncelikle.İnsanoğlunun yapamayacağı şey yok
İnsallah canım.rabbim sanada kolaylık versin iki hamileligimde riskli geçti benim.kanamalar yatmak gerekti.ama sonu tatlı bitiyor sabır getekli.rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…