- 30 Kasım 2014
- 30.019
- 132.386
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.721
evet yasemincim çok dikkatli olmam gerek. kontrolden çıkıyor insan. ama beni yoğunluk mahvetti. vücudumu zorluyor. bu hafta suyu da çok az içtim. yorgunluktan son günler ekstra spor da yani leslie de yapamadım. ama bırakmamaya çalışıyorum kendimi. biraz daha durayım listeye dönücem zaten. teşekkür ederim yorumun için.Geride bıraktığımız hafta ile herkes eleştiri yapsın kendisinide içine katsın ben başlıyorum bismillah
Hepinizden yorum bekliyorum naçizane yorumlarım alınmayın darılmayın
Hanımlar dereceye girdik
Ama bu bence başarımız değil yüzdelerin düşük olması takımımızı canlı diri tutmak adına hepimizin üzerine görev düşüyor
Paylaşım sürekli olmalı bu çok önemli
Bu konuda
Ayşesans_sans seni tebrik ediyorum geçmişi ayrıntılarıyla okuyor herkesle sohbet edebiliyorsun çok aktifsin azimlisin bu hafta bi aksilikten dolayı listeye giremedin herşey net olsun istiyorsun bende böyle düşünüyorum o yüzden anlıyorum seni menülerin ayrıca çok güzel diyabetik menü bile demem eğer yazmasan
askrhpozitif canım senin Azmine hayranım telefonun azizliğinden bu hafta aktif olamadın ama bana göre çok iyi kilo verdin Pazartesiye göre
@Cilekli Turtam Zuhal ablamında dediği gibi etkili değilsin dikkate alıyorsun söylenenleri ama biraz daha gayret bekleniyor
@Melekkk90 canım seni çok azimli görüyorum sen bu işi başaracaksın menüleri dikkate alıp ona göre kendini düzenliyorsun
@burcugncy canım sen zaten kendine söz vermiştin her hafta kendine yorum yapacaktın Öz eleştirini kendin yapabilirsin
@kkelebeketkisi güzel kilo verdin ama ilk haftalar olduğu için bundan sonrası çok önemli cısslardan çabuk uzaklaştın adapte oldun ama biraz daha fazla aramızda olursan iyi olur diye düşünüyorum
North River kaptan iki haftadır seninle aynı gidiyoruz
Haftaya Yeni listenle güzel sonuçlar bekliyorum bu hafta geçiş dönemindesin diye düşündüm kivi güzeli olacam seninle beraber
I isilkzlll canım başlarda biraz zorlandın bizim menüleri görünce şok oldun ama hepimiz bu şokları yaşadık ilk zamanlar 2 öğün beslenen ya da aç gezen yok aramızda zaruriyetten öğün atlamıştır o gün az yemek diye bişey Yok yeterki sağlıklı beslenelim kimseye az ye ya da 2 öğün ye diyemeyiz herkes kendi nefsiyle mücadele ediyor aburcuburları çıkaralım hayatımızdan zamana bırakmalısın ki gün gelecek sen bile kendine şaşıracaksın
60kiloyum fulyacım listeden ayrılmak inşallah sana iyi gelir aktif olmaya çalışıyorsun farkındayım ama liste dışı olunca insan çabuk salıyor kendini çabuk toparlaman dileğiyle
Aklıma gelen arkadaşlar bunlar liste adayları ve listedekilere yazdım unuttuğum varsa beni etiketlesin onada bi yorum yaparım dilerse
Şimdi kendime geleyim
Bu hafta sporde zirve yaptım diyebilirim
Menülerim da pro ağırlıklıydı
Ekmeği hepten kestim diyebilirim
Ama hafta sonu kaçamakları beni geriye atıyor toparlamakta geç kalıyorum pazartesi +300 olmasaydım neredeyse 1 kilo verebilirdim o yüzden cuma Cumartesi pazar günleri kendime çeki düzen vermem gerekiyor diye düşündüm eğer insülin direnci çıkarsa ya da doktorun tahmini alerjik diyabet var ise doktor kontrolünde devam edeceğim
Kahve uykunu engellemiyosa Iyi yapmışın tatlım tarçında atsaydın10.30da cok acıktım sütlü kahve içtim
Yaaa bu kadin hep beni anlatiyor sanki. O kadar vurucu cümleleri var ki cogu insanin dönüm noktası oluyor balyoz gibi indiriyor bazen. Saç rengine ve kesimine de bayıldım sizce de çok güzel diil mi ?https://youtu.be/YDpFJd6lIZU
Kızlar şu videoyu izlemenizi isterim.. İnsülin direncinin leslie ile gayet güzel bi şekilde yenilebileceği, spor için olsun diyet için olsun bahanelerimizin olmaması gerektiği hakkında bilgiler var...Yarın hepimiz için tertemiz bi hafta başlıyor inşallah cuma günü sağlığımız için güzel güzel beslenelim sporlarımızı yapalım
Yok ablacim engellemiyor. Kahve ailece içildiği için tercih sebebim rejimde olduğumu söyledim abur cubur yapmadik. Ah sunu kaynanamlarda da yapabilsem. Topa dizerler. Inanmazlar da basaracagima baltalarlar ozellikle eltilerim. Rejimdeyim deyince ekstra pasta tatli yapıyorlar :\Kahve uykunu engellemiyosa Iyi yapmışın tatlım tarçında atsaydın
Yoğurtta yiyebilirdin
Yeniler başarmış bir kişiyi tanirsa cok daha güzel motive olur benceAdaşım Hoşgeldin.Bende 1 ay önce mezun oldum.:) Düzenli bir şekilde gitti kilolarım.Sende gruba alışıp beslenme düzenini oturttuğunda elbette değişimin farkına varacaksın.Usanma,pes etme yeter ki
abla Tabii ben iki tartı arasında kilo farkı olacak diye de biraz endişe etmiştim Aslında ilk sayfada okumuştum Bununla ilgili bir şeyler listede sanırım belirtiliyordu tartı değiştir diye Ama tabi hesaplamasını bilmiyorum açıkçası ama hatırlattığın çok iyi oldu Teşekkür ederimGüzelim ben 2 senedir pilini bile değiştirmedim
Yeni aldığın tartıda tartı farkı olursa kafanı takma
Başlangıç kilona eklenir o
Canım benim Sen hiç moralini bozma inan burada incecik çıtır bir hatun olacaksın buna emin ol kendine güven buradan biz de mezun olarak çıkacağız inşallahHoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Sınıf öğretmeniyim. İki çocuğum var.
Bu güb geveze bir öğrencim öğretmenim kocamansınız tahtayı göremiyorum dedi.
Çok moralim bozuldu.
Şimdi sen böyle taytlı falan anlattın ya benim de aklıma ne geldi biliyor musun geçen gün eşimle biz ikimiz YouTube'dan leslie videosu açtık başladık yapmaya Hemde 3 mil ma var ya eşimde yapıyor aynı Recep İvedik gibi nasıl nasıl konuşuyor bu kadın susmaz mı hiç yoruldum Terledim yeter Bir taraftan da gaz çıkartıyor gül gül öldüm Hatta Burada da paylaşmıştım kızlarla Asıl sen ona güleceksin Biraz zaman geçsin Bak inan bana güven göreceğiz O günleri çok yakınBen tayt giymeyi cok severim evde de spor yapmaya çalışıyorum eşim recep ivedigin taytli aerobik sahnesini açtı bana benzetip benzetip kahkahalar atti benim de moralim cok bozuldu böyle şeyler oluyor maalesef
Insanlar genelde kilo problemi olmayan insanlar bizleri anlayabilecekleri hiçbir zaman zannetmiyorum Rabbim kimseye kilo problemi yaşatmasın Bizler bilinçli insanlarız asla ve asla böyle şeyler yapmayız Çünkü bunun bilincindeyiz Hatta ve hatta etrafınızdaki insanlara bu bilince aşılamaya çalışıyoruz Çünkü kilo sadece fiziksel anlamda görünüş açısından değil psikolojik rahatsızlıkların ve hatta birçok hastalığın öncüsü biz bir daha kilolu olmayacağız Çünkü burada bütün kilolarınızı bırakıp mezun olacağız hep beraber korumaya geçeceğiz inşallahinsanlar kilo vermeye çalışırken böyle dalga geçen, moral bozan insanları anlayamıyorum. sonuçta fazla kilo aynı zamanda sağlık sorunu. bunu çözmeye çalışıyorsun, onlarsa gülecek birşey buluyor.
Canım benim yürüyüş yapabilirsin Yavaş yavaş kendini zorlamadan Ben de çok spor yapamıyorum Benim de ayak bileğinde problem var Ama şu da bir gerçek ki ne kadar spor yapabilirsek o kadar Kemiklerimiz daha güçlü olacaksın ve daha çok kaz yapabilmemiz için de o kemikleri ihtiyacımız var bence yavaş yavaş yürüyüşlere başlayabilirsin inan sen de farklı farkettiğinde kilo verdiğini gördüğünde çok mutlu olacak daha çok spor yapmak için kendinde motivasyon hissedeceksinBirisi 6 diğeri 11 yaşında iki oğlum var.ev hanımıyım.evlendigimde 54 kiloydum.iki ay sonra riskli hamilelik başladı doğuma kadar yattım.82 ile doğum yaptım.emzirme dönemi süt olsun diyenlere uydum.84 ile diğerine hamile kaldım 106 ile doğum yaptım.şimdi 90 kiloyum.iki tane göbek fıtığım var.o yüzden her sporu yapamıyorum.bu sefer kararliyim insallah.
Canım benim Allah razı olsun Güzel düşüncelerin için ne kadar güzel takiptesin herkesi benim senin için fikrimi soracak olursan senin spor aşkına hayranım bir çok zorluk yaşamış etrafında birçok zorluk yaşamaya devam eden insan olarak inancını motivasyonunu düşürmeden geleceği pozitif olarak bakmam inan beni daha çok motive ediyor Bazen senin yazılarını özellikle arıyorum site içinde dualarını Arıyor Gözlerim özellikleri yatarken İyi ki varsın Bence bu grupta birçok insan için motivasyon kaynağısın Bence de bu grup içinde bir çok şanslı insan var seni tanıdığı için ve Ben inanıyorum ki sen benden çok çok çok önce bu gruptan mezun olacaksın ve ben senin kilonu koruma aşkını takip etmeye devam edeceğimGeride bıraktığımız hafta ile herkes eleştiri yapsın kendisinide içine katsın ben başlıyorum bismillah
Hanımlar dereceye girdik
Ama bu bence başarımız değil yüzdelerin düşük olması takımımızı canlı diri tutmak adına hepimizin üzerine görev düşüyor
Bu konuda
Ayşesans_sans seni tebrik ediyorum geçmişi ayrıntılarıyla okuyor herkesle sohbet edebiliyorsun çok aktifsin azimlisin bu hafta bi aksilikten dolayı listeye giremedin herşey net olsun istiyorsun bende böyle düşünüyorum o yüzden anlıyorum seni menülerin ayrıca çok güzel diyabetik menü bile demem eğer yazmasan
askrhpozitif canım senin Azmine hayranım telefonun azizliğinden bu hafta aktif olamadın ama bana göre çok iyi kilo verdin Pazartesiye göre
@Cilekli Turtam Zuhal ablamında dediği gibi etkili değilsin dikkate alıyorsun söylenenleri ama biraz daha gayret bekleniyor
@Melekkk90 canım seni çok azimli görüyorum sen bu işi başaracaksın menüleri dikkate alıp ona göre kendini düzenliyorsun
@burcugncy canım sen zaten kendine söz vermiştin her hafta kendine yorum yapacaktın Öz eleştirini kendin yapabilirsin
@kkelebeketkisi güzel kilo verdin ama ilk haftalar olduğu için bundan sonrası çok önemli cısslardan çabuk uzaklaştın adapte oldun ama biraz daha fazla aramızda olursan iyi olur diye düşünüyorum
Haftaya Yeni listenle güzel sonuçlar bekliyorum bu hafta geçiş dönemindesin diye düşündüm kivi güzeli olacam seninle beraber
I isilkzlll canım başlarda biraz zorlandın bizim menüleri görünce şok oldun ama hepimiz bu şokları yaşadık ilk zamanlar 2 öğün beslenen ya da aç gezen yok aramızda zaruriyetten öğün atlamıştır o gün az yemek diye bişey Yok yeterki sağlıklı beslenelim kimseye az ye ya da 2 öğün ye diyemeyiz herkes kendi nefsiyle mücadele ediyor aburcuburları çıkaralım hayatımızdan zamana bırakmalısın ki gün gelecek sen bile kendine şaşıracaksın
60kiloyum fulyacım listeden ayrılmak inşallah sana iyi gelir aktif olmaya çalışıyorsun farkındayım ama liste dışı olunca insan çabuk salıyor kendini çabuk toparlaman dileğiyle
Aklıma gelen arkadaşlar bunlar liste adayları ve listedekilere yazdım unuttuğum varsa beni etiketlesin onada bi yorum yaparım dilerse
Şimdi kendime geleyim
Ama hafta sonu kaçamakları beni geriye atıyor toparlamakta geç kalıyorum pazartesi +300 olmasaydım neredeyse 1 kilo verebilirdim o yüzden cuma Cumartesi pazar günleri kendime çeki düzen vermem gerekiyor diye düşündüm eğer insülin direnci çıkarsa ya da doktorun tahmini alerjik diyabet var ise doktor kontrolünde devam edeceğim
Aynen katılıyorum yürüyüş bence ilk başlanması gereken spor Sonra yavaş yavaş artırılabilirÇocukları büyütmüşün artık
Artık sıra kiloları vermeye gelmiş :))
Azimle ve sabırla devam edersen verilmiyecek kilo yok cnm
Burda her türlü şeyini yazabilirsin
Birbirimizi daha iyi tanırsak daha çok kaynaşıp gönül bağımız oluyor buda birbirimize daha çok destek olmayı getiriyor
Zaten fazla kiloda ağır spor yapılmaz cnm
Yürüyüş yapabiliyosundur heralde
Ne zaman dikkat etmeye başladın yoksa başlıcanmı :))
Canım İnşallah yarın ben de Kendime uygun bir tartı alacağım ve bu problemi en az bir yıl daha görmek istemiyorum Çünkü tartı çok önemli hepimiz için 100 gram bile vermek ve bunu net bir şekilde tartıda görebilmek çok önemli ben de tartımı düz bir zeminde banyoda fayans üzerinde bulun duruyorum ve yerini hiç değiştiremiyorum Hatta oynatmıyoruz bile yerinden �nşallah yeni tartımlı daha mutlu olacağım Yarın sabah ilk işim tartı almak olacakCanımm bende cvs kullanıyorum ama bayağı ucuza almıştım ama bi kez bir tartıyla ölçülmeye başlanınca hep onda devam edersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...birde tartıyı düz zemine koyup hep aynı yerdeyken ölçülmenin çok önemli oldupunu düşünüyorum bende :)
Pamukseker19 @hedef25
Hoşgeldiniz kızlarrr bende 22 yaşında öğrencilikte 1,5 yılı kalmış bi Semayım :) Memnun oldum :)
Canımm maşallah menülerin çok güzell :)
canım benim artık yalnız değilsin biz de varız hepimiz burada kilo verme Savaşı içindeyiz hedefimiz Sadece kilo vermek değil Bunu yaşam biçimi haline getirebilmek ve bir daha geri almamak �nşallah bunu hep beraber başaracağızAra tatlide 94 kiloydum yavaş gidiyor tek başıma.burada daha iyi olurum insallah.
Çikolata mı gördüm neŞu araya menümü sıkıştırayım :)
08.30
1 haş yumurta
1 kk beyaz peynir
Yeşilçay
12.30
200 ml süt
5 yk müsli
17.30
Beşemal soslu sebze (patates, havuç, sosis, bezelye vardı içinde) 'den 6 yk
3 baş yoğurtlu brokoli
25 krşluk ülker çikolatası
2,5 litre su
45 dk leslieaskrhpozitif
canım inşallah sınavlarını başarıyla geçersin erkek arkadaşının da ataması olur İnşallah en kısa sürede Rabbim İkinizin de gönlüne göre versinAblam çook sağol çok mutlu oldum burası gerçekten bi nimet kaybetmek istemiyorum burayı...bi adım ötesi istediğimiz hayat..önümüzde mezun olmuş örnekleride varya daha da motive oluyor insan :)
Bu arada kızlar bu gün iki musmutlu olay yaşadım kalbim yerinden çıkacak gibi oldu :)
Dolgu bölümünde barajımı bitirdim çok şükür...3-4 aydır hasta yok ünit yok gerçekten çırpınmıştım dua edin inşallah sınavınıda geçebiliyimde yaza kalmasınn
Birde erkek arkadaşımın yakında atamaları olacak 1500 engelli öğretmen kontenjanı vermişlerdi belki duymuşsunuzdur...ön başvuruda başvuran 1462 kişiymiş bugün öğrenildi...inşallah yakında ataması olacak o kadar mutlu oldum ki çok şükür:)
bende ben de seni takip ediyorum Kaptanım geçmişteyim gelmek üzereyimgecmisteyim citirlar geliyorum
Kız ilkokuldamıyız tek ayak üstünde duralım
Benim daha güzel fikirlerim var
Kulaklardan çiviyle asılmak
Ayağa taş bağlayıp suya atılmak gibi
Canım benim çok geçmiş olsun İnşallah en kısa zamanda bu problemin geçer sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsin Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Eşin gitti diye üzülme eşin kadar olamasak da yanında olmaya çalışırız Ne zaman istersen yazabilirsin Biz daha buradayız ve moralini yüksek tutmaya çalış pozitif düşün ki her şey güzel olsun inşallahKeşke ya şuan riskli biraz.Pazar günü kanama oldu da biraz yatıyorum.Eşim de gidiyor destek oluyordu o bana.2 ay napıcam bilmem.Allahım yardım etsin inşallah sorunsuz geçer hamileliğim
İyi geceler canım huzurlu mutlu gecelerin olsunSevgili 9.takım sakinleri hepinize iyi geceler.bazal metabolizmanız full kapasite çalışsın tum gece inşallah.
Evet bu kadını ben de takip ediyorum ama son zamanlarına yetişemedim fark etmemiştim daha önce harika bir başarı öyküsü bence de ilk zamanlarında doğru düzgün spor yapamıyor varken Hatta doğru düzgün hareket bile edemiyor Ken 40 kilo verebilmiş olmasın izler için büyük bir moral kaynağı olmalı özellikle benim için ben Ece'nin İnsülin direnci olduğunu bilmiyordum bu video ile öğrendim spor ile bir ayda İnsülin direncinin tamamı kırmış muhteşem bir şey bu Ben de yavaş yavaş spora artırmayı düşünüyorum Özellikle de bu videoyu izledikten sonraYaaa bu kadin hep beni anlatiyor sanki. O kadar vurucu cümleleri var ki cogu insanin dönüm noktası oluyor balyoz gibi indiriyor bazen. Saç rengine ve kesimine de bayıldım sizce de çok güzel diil mi ?
Çok teşekkür ederimabla Tabii ben iki tartı arasında kilo farkı olacak diye de biraz endişe etmiştim Aslında ilk sayfada okumuştum Bununla ilgili bir şeyler listede sanırım belirtiliyordu tartı değiştir diye Ama tabi hesaplamasını bilmiyorum açıkçası ama hatırlattığın çok iyi oldu Teşekkür ederim
Canım benim Sen hiç moralini bozma inan burada incecik çıtır bir hatun olacaksın buna emin ol kendine güven buradan biz de mezun olarak çıkacağız inşallah
Şimdi sen böyle taytlı falan anlattın ya benim de aklıma ne geldi biliyor musun geçen gün eşimle biz ikimiz YouTube'dan leslie videosu açtık başladık yapmaya Hemde 3 mil ma var ya eşimde yapıyor aynı Recep İvedik gibi nasıl nasıl konuşuyor bu kadın susmaz mı hiç yoruldum Terledim yeter Bir taraftan da gaz çıkartıyor gül gül öldüm Hatta Burada da paylaşmıştım kızlarla Asıl sen ona güleceksin Biraz zaman geçsin Bak inan bana güven göreceğiz O günleri çok yakın
Insanlar genelde kilo problemi olmayan insanlar bizleri anlayabilecekleri hiçbir zaman zannetmiyorum Rabbim kimseye kilo problemi yaşatmasın Bizler bilinçli insanlarız asla ve asla böyle şeyler yapmayız Çünkü bunun bilincindeyiz Hatta ve hatta etrafınızdaki insanlara bu bilince aşılamaya çalışıyoruz Çünkü kilo sadece fiziksel anlamda görünüş açısından değil psikolojik rahatsızlıkların ve hatta birçok hastalığın öncüsü biz bir daha kilolu olmayacağız Çünkü burada bütün kilolarınızı bırakıp mezun olacağız hep beraber korumaya geçeceğiz inşallah
Canım benim yürüyüş yapabilirsin Yavaş yavaş kendini zorlamadan Ben de çok spor yapamıyorum Benim de ayak bileğinde problem var Ama şu da bir gerçek ki ne kadar spor yapabilirsek o kadar Kemiklerimiz daha güçlü olacaksın ve daha çok kaz yapabilmemiz için de o kemikleri ihtiyacımız var bence yavaş yavaş yürüyüşlere başlayabilirsin inan sen de farklı farkettiğinde kilo verdiğini gördüğünde çok mutlu olacak daha çok spor yapmak için kendinde motivasyon hissedeceksin
Canım benim Allah razı olsun Güzel düşüncelerin için ne kadar güzel takiptesin herkesi benim senin için fikrimi soracak olursan senin spor aşkına hayranım bir çok zorluk yaşamış etrafında birçok zorluk yaşamaya devam eden insan olarak inancını motivasyonunu düşürmeden geleceği pozitif olarak bakmam inan beni daha çok motive ediyor Bazen senin yazılarını özellikle arıyorum site içinde dualarını Arıyor Gözlerim özellikleri yatarken İyi ki varsın Bence bu grupta birçok insan için motivasyon kaynağısın Bence de bu grup içinde bir çok şanslı insan var seni tanıdığı için ve Ben inanıyorum ki sen benden çok çok çok önce bu gruptan mezun olacaksın ve ben senin kilonu koruma aşkını takip etmeye devam edeceğim
Aynen katılıyorum yürüyüş bence ilk başlanması gereken spor Sonra yavaş yavaş artırılabilir
Canım İnşallah yarın ben de Kendime uygun bir tartı alacağım ve bu problemi en az bir yıl daha görmek istemiyorum Çünkü tartı çok önemli hepimiz için 100 gram bile vermek ve bunu net bir şekilde tartıda görebilmek çok önemli ben de tartımı düz bir zeminde banyoda fayans üzerinde bulun duruyorum ve yerini hiç değiştiremiyorum Hatta oynatmıyoruz bile yerinden �nşallah yeni tartımlı daha mutlu olacağım Yarın sabah ilk işim tartı almak olacak
canım benim artık yalnız değilsin biz de varız hepimiz burada kilo verme Savaşı içindeyiz hedefimiz Sadece kilo vermek değil Bunu yaşam biçimi haline getirebilmek ve bir daha geri almamak �nşallah bunu hep beraber başaracağız
Çikolata mı gördüm ne
canım inşallah sınavlarını başarıyla geçersin erkek arkadaşının da ataması olur İnşallah en kısa sürede Rabbim İkinizin de gönlüne göre versin
bende ben de seni takip ediyorum Kaptanım geçmişteyim gelmek üzereyim
Canım benim çok geçmiş olsun İnşallah en kısa zamanda bu problemin geçer sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsin Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Eşin gitti diye üzülme eşin kadar olamasak da yanında olmaya çalışırız Ne zaman istersen yazabilirsin Biz daha buradayız ve moralini yüksek tutmaya çalış pozitif düşün ki her şey güzel olsun inşallah
İyi geceler canım huzurlu mutlu gecelerin olsun
Evet bu kadını ben de takip ediyorum ama son zamanlarına yetişemedim fark etmemiştim daha önce harika bir başarı öyküsü bence de ilk zamanlarında doğru düzgün spor yapamıyor varken Hatta doğru düzgün hareket bile edemiyor Ken 40 kilo verebilmiş olmasın izler için büyük bir moral kaynağı olmalı özellikle benim için ben Ece'nin İnsülin direnci olduğunu bilmiyordum bu video ile öğrendim spor ile bir ayda İnsülin direncinin tamamı kırmış muhteşem bir şey bu Ben de yavaş yavaş spora artırmayı düşünüyorum Özellikle de bu videoyu izledikten sonra
Canim eşinle birlikte leslie yapmak cok eğlenceli olmuş ben bile güldüm sporu da diyeti de eğlenceli hale getirme yolunu bulmussunabla Tabii ben iki tartı arasında kilo farkı olacak diye de biraz endişe etmiştim Aslında ilk sayfada okumuştum Bununla ilgili bir şeyler listede sanırım belirtiliyordu tartı değiştir diye Ama tabi hesaplamasını bilmiyorum açıkçası ama hatırlattığın çok iyi oldu Teşekkür ederim
Canım benim Sen hiç moralini bozma inan burada incecik çıtır bir hatun olacaksın buna emin ol kendine güven buradan biz de mezun olarak çıkacağız inşallah
Şimdi sen böyle taytlı falan anlattın ya benim de aklıma ne geldi biliyor musun geçen gün eşimle biz ikimiz YouTube'dan leslie videosu açtık başladık yapmaya Hemde 3 mil ma var ya eşimde yapıyor aynı Recep İvedik gibi nasıl nasıl konuşuyor bu kadın susmaz mı hiç yoruldum Terledim yeter Bir taraftan da gaz çıkartıyor gül gül öldüm Hatta Burada da paylaşmıştım kızlarla Asıl sen ona güleceksin Biraz zaman geçsin Bak inan bana güven göreceğiz O günleri çok yakın
Insanlar genelde kilo problemi olmayan insanlar bizleri anlayabilecekleri hiçbir zaman zannetmiyorum Rabbim kimseye kilo problemi yaşatmasın Bizler bilinçli insanlarız asla ve asla böyle şeyler yapmayız Çünkü bunun bilincindeyiz Hatta ve hatta etrafınızdaki insanlara bu bilince aşılamaya çalışıyoruz Çünkü kilo sadece fiziksel anlamda görünüş açısından değil psikolojik rahatsızlıkların ve hatta birçok hastalığın öncüsü biz bir daha kilolu olmayacağız Çünkü burada bütün kilolarınızı bırakıp mezun olacağız hep beraber korumaya geçeceğiz inşallah
Canım benim yürüyüş yapabilirsin Yavaş yavaş kendini zorlamadan Ben de çok spor yapamıyorum Benim de ayak bileğinde problem var Ama şu da bir gerçek ki ne kadar spor yapabilirsek o kadar Kemiklerimiz daha güçlü olacaksın ve daha çok kaz yapabilmemiz için de o kemikleri ihtiyacımız var bence yavaş yavaş yürüyüşlere başlayabilirsin inan sen de farklı farkettiğinde kilo verdiğini gördüğünde çok mutlu olacak daha çok spor yapmak için kendinde motivasyon hissedeceksin
Canım benim Allah razı olsun Güzel düşüncelerin için ne kadar güzel takiptesin herkesi benim senin için fikrimi soracak olursan senin spor aşkına hayranım bir çok zorluk yaşamış etrafında birçok zorluk yaşamaya devam eden insan olarak inancını motivasyonunu düşürmeden geleceği pozitif olarak bakmam inan beni daha çok motive ediyor Bazen senin yazılarını özellikle arıyorum site içinde dualarını Arıyor Gözlerim özellikleri yatarken İyi ki varsın Bence bu grupta birçok insan için motivasyon kaynağısın Bence de bu grup içinde bir çok şanslı insan var seni tanıdığı için ve Ben inanıyorum ki sen benden çok çok çok önce bu gruptan mezun olacaksın ve ben senin kilonu koruma aşkını takip etmeye devam edeceğim
Aynen katılıyorum yürüyüş bence ilk başlanması gereken spor Sonra yavaş yavaş artırılabilir
Canım İnşallah yarın ben de Kendime uygun bir tartı alacağım ve bu problemi en az bir yıl daha görmek istemiyorum Çünkü tartı çok önemli hepimiz için 100 gram bile vermek ve bunu net bir şekilde tartıda görebilmek çok önemli ben de tartımı düz bir zeminde banyoda fayans üzerinde bulun duruyorum ve yerini hiç değiştiremiyorum Hatta oynatmıyoruz bile yerinden �nşallah yeni tartımlı daha mutlu olacağım Yarın sabah ilk işim tartı almak olacak
canım benim artık yalnız değilsin biz de varız hepimiz burada kilo verme Savaşı içindeyiz hedefimiz Sadece kilo vermek değil Bunu yaşam biçimi haline getirebilmek ve bir daha geri almamak �nşallah bunu hep beraber başaracağız
Çikolata mı gördüm ne
canım inşallah sınavlarını başarıyla geçersin erkek arkadaşının da ataması olur İnşallah en kısa sürede Rabbim İkinizin de gönlüne göre versin
Canım benim çok geçmiş olsun İnşallah en kısa zamanda bu problemin geçer sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsin Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Eşin gitti diye üzülme eşin kadar olamasak da yanında olmaya çalışırız Ne zaman istersen yazabilirsin Biz daha buradayız ve moralini yüksek tutmaya çalış pozitif düşün ki her şey güzel olsun inşallah
kp yok 4 yıl önce kaybettik yarın yıldönümü hatta rahmetli iyi insandı. Kv tlf çok baktım diye gitti yattıNe zamandır mızmızlanıyodum cnm biraz ara vermek istedim
Sende yavaş yavaş düzene girersin cnm
Senin kp varmıydı
Elif im bende ilk Gebeligimde 5 ay yattım sezeryan sırasında da kan degerlerimden dolayi 2 Gebeligimde de ölümden döndüm hatta eşime çocuklarıma iyi bir anne bul diyerek girdim sezeryana umudumuz yoktu cikabilirmiyim o amrliyathaneden belirsiz di Rabbim basıp etti yaşıyorum olabiliyor bu durumlar inşallah en kolay şekilde atlatirsin bwbegim umutsuz olma ben ölüme karşı koydum dikkatli ol bu günlerde yürüyüş vs yide ertelendi bir müddet stres asla yapma.Keşke ya şuan riskli biraz.Pazar günü kanama oldu da biraz yatıyorum.Eşim de gidiyor destek oluyordu o bana.2 ay napıcam bilmem.Allahım yardım etsin inşallah sorunsuz geçer hamileliğim
sende gel cancagizumCanlar alninizin akıyla bir cuma sınavı daha vermişsin iz tebriks hepicinize.
o dombili hatubdan fistik cikaracagiz hosgeldij canim ben bahar 31yasindayum iki yasinda oglum var mecburi ev hanimiyimMerhaba 9. Takım.
Ben elif. 93 - 93.5 aralığında gezen dombili bir hatunum.
İnşallah bu sefer başaracağım.
Hedefim 68 kg.
Yaş 38
gayet guzel toparladin menulerini tatlim bizden sakladigin kacamaklar yok dimiMenumu yazayim fırsat varken
08.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1.5 dilim ekmek
10.40
1 bardak süt
12.00
1 kase corba
1/2 kase yoğurt
4 kaşık pirasa
13.00
Ceviz suyu
18.45
1.5 kase yoğurt
5 kaşık tavuklu dövme
2 turşu
3 litre su
Spor annemlere geldim pazartesiye kadar olmayacak ama ben step airobik yapmaya mekik cekmeye caliscam
bide o pantolonlarin hep ic kisimlari eskir bacaklar birbirine sürter cunkuBu günkü nenümü yazmayayım kızlar yarın başlıyayım.
Giyecek pantolon bulamayınca canım sıkıldı ve öğleden sonra karar verdim. İki pantolonu değiştirip duruyorum.
misafirleri vardi canim
tatlim tabiki keske bigun once gelseydin bi gunle listeyi kacirdinHeycanla bekliyorum onumuzdeki haftayi regl bitince daha da gitck insallah :)
tatlim sen dukan mi yapiyorsun yoksa ben mi benzettim :)Kızlar bugünkü menüm,
Sabah
1yk lor (Ben peynir tüketmiyorum, yağlı diye, süt ürünlerinin hepsini %2 ve daha az yağ oranı olanlarından seçiyorum)
2 domates
2 kırmızı biber
Yumurta yiyebilsem kesin yumurtada olurdu ama maalesef yumurta tüketemiyorum, çok üzülüyorum çünkü yumurta diyetin bir numaralı destekçisi
Öğlen
2yk yulaf kepeği+yoğurt+1yk goji berry
(Ben her gün 2yk yulaf kepeği ve 1yk goji berry tüketiyorum)
Akşam
Ton balıklı salata
2 fincan yeşil çay
2 lt suyumu tamamlayacağım, içiyorum hala
Yatarken mistik çay (Metobolizmayı çalıştırıyormuş, tadı da çok güzel)
Henüz spor yapmadım, yürüme bandında yürüyeceğim, sporu 10'da yapıyorum genellikle.
cuma menusu olmus ama unutma bu haftaya aktif ve eksi bekliyorim sendenKizlaarrr bugünkü menum :
Sabah sahanda 1sucuklu 2yumurta
4kasik bol acılı limonlu yoğurt
Akşam çiğköfte durum/ayran
Su: 2bucuk litre 1bardak yeşil çay
30dk yürüyüş
bol karbibhidrat olmus cuma deyip geciyorum ama uc dlm ekmek yenir mi kiz burcu kovalar seni arkandanMenum bugun berbat kuzlar aslimda bisi yok ama bana cok geldi
Sabah 08.00
Yarim simit
1 kucuknlabne
5 zeytin
Sekersiz cay
Ara 10.30
1 kuru incir
Ogle 13.00
5 kofte
1 bardak ayran
Salata
3 dilim patates
Aksam 17.30
3 halka sucuk
1 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
3 dilim.ekmek
2.5 litre su
20 dk yuruyus
hosgeldin camim sende erken yol alanlardansin masallah takim genc annelerle doluMerhaba geleceğin çıtırları ben 34 yaşında 160 boyunda 90 kilo iki çocuklu bir anneyim.artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum.adım melek.beni de aranıza alırmısınız?
kismet canim hayirlisi hagtaya demek ki sen azmini yitirme prosedure takildinKizlar oncelikle listedeki arkadaslarimi sonra kilo veren butun arkadaslarimi tebrik ediyorum
Ne guzel ben de girecektim bugun listeye ama nasip degilmisolsun haftaya olur gec oldun guc olmasin ne yapalim hayirlisi
@mefkurem abla hosgeldin iyisin demi bi problem yoktur insallah
senin kacamagini sevsinler karnabahar sapi24 subat diyabetik menum
Tarti telasindan kahvalti cok gece kaldi kizlar belki yetisirim diye kosturdum ama olmadi neyse
Kahvalti 12.30
1kk b peynir
2 d ekmek
5 zeytin
Domates
Ara 15.00
1 armut
1 sb sut
Kacamak 17.00
Karnibahar sapı (yemek hazirlarken sap kismini yedim)
Aksam 19.30
D.eti haslama
Karnibahar salatasi ( 1 cb sarimsakli yogurt uzerine pul biber)
Ara 21.30
1 armut
1sb sut
Su 2 lt
Spor 30dk yuruyus
askrhpozitif Habinar
daha nice ilk uclere sekerimKızlarrrr
Tebrik ediyorumm sizi
İlk 3 te buluşucaz demiştimm
Daha nice derecelere inşallah kardeş takımımızla
ay ben ilk takima geldim bi ugursuzluk oglum tv yi kirdi benim tartiyi kirdi sonra aldigim tarti patladi uc kere tarti farki girdikDenk gelirse ona da bakayim abla sagol
Bir kere denk geldi mi guzeli birkac yil idare eder sanirim en az 1 yil hic bozulmasin istiyorum cok onemli cunku
herkes icin bi baslangic noktasi var tatlim fit bir anne fit bir ogretmen olunca igrencine tesekkur et sen donum noktamsin deHoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Sınıf öğretmeniyim. İki çocuğum var.
Bu güb geveze bir öğrencim öğretmenim kocamansınız tahtayı göremiyorum dedi.
Çok moralim bozuldu.
ayy birak cekemiyor azmini fit olunca sen bu recebin arkasindan kosacaksin deseydinBen tayt giymeyi cok severim evde de spor yapmaya çalışıyorum eşim recep ivedigin taytli aerobik sahnesini açtı bana benzetip benzetip kahkahalar atti benim de moralim cok bozuldu böyle şeyler oluyor maalesef
tum dogum hikayelerimi ayni ahh biz ahh biz sut oldun diye dolab ekmek arasıi yemistim bendeBirisi 6 diğeri 11 yaşında iki oğlum var.ev hanımıyım.evlendigimde 54 kiloydum.iki ay sonra riskli hamilelik başladı doğuma kadar yattım.82 ile doğum yaptım.emzirme dönemi süt olsun diyenlere uydum.84 ile diğerine hamile kaldım 106 ile doğum yaptım.şimdi 90 kiloyum.iki tane göbek fıtığım var.o yüzden her sporu yapamıyorum.bu sefer kararliyim insallah.
insallah guzel cikar sonuclarin tespitler cok yerindeGeride bıraktığımız hafta ile herkes eleştiri yapsın kendisinide içine katsın ben başlıyorum bismillah
Hanımlar dereceye girdik
Bu konuda
Şimdi kendime geleyim
Yaa forumu cok kullanmiyodum aslinda nasil anlasiliyo baktigim begeni mi yapmisim :) kilo verme cabasina giriyorum yarin. 1. Sf dakileri okudum su an ne yapmak lazim ilk olarak :)
yakında burdayım kaptanı deryam19267.sayfada kaldim :)
sende gel cancagizum
o dombili hatubdan fistik cikaracagiz hosgeldij canim ben bahar 31yasindayum iki yasinda oglum var mecburi ev hanimiyim
gayet guzel toparladin menulerini tatlim bizden sakladigin kacamaklar yok dimi
bide o pantolonlarin hep ic kisimlari eskir bacaklar birbirine sürter cunku
misafirleri vardi canim
tatlim tabiki keske bigun once gelseydin bi gunle listeyi kacirdin
tatlim sen dukan mi yapiyorsun yoksa ben mi benzettim :)
cuma menusu olmus ama unutma bu haftaya aktif ve eksi bekliyorim senden
bol karbibhidrat olmus cuma deyip geciyorum ama uc dlm ekmek yenir mi kiz burcu kovalar seni arkandan
hosgeldin camim sende erken yol alanlardansin masallah takim genc annelerle dolu
kismet canim hayirlisi hagtaya demek ki sen azmini yitirme prosedure takildin
senin kacamagini sevsinler karnabahar sapi
daha nice ilk uclere sekerim
ay ben ilk takima geldim bi ugursuzluk oglum tv yi kirdi benim tartiyi kirdi sonra aldigim tarti patladi uc kere tarti farki girdikşükür bu saglam kaldi arada ustunde tepinirken yakaliyorum yada ters cevirmis
herkes icin bi baslangic noktasi var tatlim fit bir anne fit bir ogretmen olunca igrencine tesekkur et sen donum noktamsin de
ayy birak cekemiyor azmini fit olunca sen bu recebin arkasindan kosacaksin deseydin
tum dogum hikayelerimi ayni ahh biz ahh biz sut oldun diye dolab ekmek arasıi yemistim bende
insallah guzel cikar sonuclarin tespitler cok yerinde
Sağolsun eşim her konuda benim destekçim Allah razı olsun ondan kırmaz beni gücendirmez ne desem elinden geldiğince yapmaya çalışır ama bazen gerçekten ama gerçekten çok gideriz gülmekten yerlere yatarız Aslında uyumlu bir çiftiz belki de o yüzden Allah nazarlardan saklasınCanim eşinle birlikte leslie yapmak cok eğlenceli olmuş ben bile güldüm sporu da diyeti de eğlenceli hale getirme yolunu bulmussunonun da destek olmasi ayrıca takdirlik
Ben değilim kp ne diyordum ya kayınpeder miş aslında Üzüldüm canım kayınpederin için Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah bu arada anne Zorlu şeyler anlatmışsın uygulandım İnan yaşam Azmi ne Eşin çocukların için hayatta kalma azmine hayran kaldım bu kadar şeyi atlatmış olan bir bayanın da en kısa sürede aramıza tekrar geleceğine ve zannetmiyorum ama aldığı kilo varsa hemencecik verebileceğine inanıyorumkp yok 4 yıl önce kaybettik yarın yıldönümü hatta rahmetli iyi insandı. Kv tlf çok baktım diye gitti yattıahh ömrümü yedi.
Elif im bende ilk Gebeligimde 5 ay yattım sezeryan sırasında da kan degerlerimden dolayi 2 Gebeligimde de ölümden döndüm hatta eşime çocuklarıma iyi bir anne bul diyerek girdim sezeryana umudumuz yoktu cikabilirmiyim o amrliyathaneden belirsiz di Rabbim basıp etti yaşıyorum olabiliyor bu durumlar inşallah en kolay şekilde atlatirsin bwbegim umutsuz olma ben ölüme karşı koydum dikkatli ol bu günlerde yürüyüş vs yide ertelendi bir müddet stres asla yapma.
Canım benim ya ne yapayım listemde yoktu karnabahar sapı bende kaçamak olarak onu oraya ekledim Çünkü inanırım listem dışında Ağzıma bir lokma dahi atmıyorum yani karnıbaharı başlamadan önce hazırlarken sapını atmaya kıyamadım çok severim de normalde sebzeden de bir şey olmaz diye düşündüm açıkçası19267.sayfada kaldim :)
sende gel cancagizum
o dombili hatubdan fistik cikaracagiz hosgeldij canim ben bahar 31yasindayum iki yasinda oglum var mecburi ev hanimiyim
gayet guzel toparladin menulerini tatlim bizden sakladigin kacamaklar yok dimi
bide o pantolonlarin hep ic kisimlari eskir bacaklar birbirine sürter cunku
misafirleri vardi canim
tatlim tabiki keske bigun once gelseydin bi gunle listeyi kacirdin
tatlim sen dukan mi yapiyorsun yoksa ben mi benzettim :)
cuma menusu olmus ama unutma bu haftaya aktif ve eksi bekliyorim senden
bol karbibhidrat olmus cuma deyip geciyorum ama uc dlm ekmek yenir mi kiz burcu kovalar seni arkandan
hosgeldin camim sende erken yol alanlardansin masallah takim genc annelerle dolu
kismet canim hayirlisi hagtaya demek ki sen azmini yitirme prosedure takildin
senin kacamagini sevsinler karnabahar sapi
daha nice ilk uclere sekerim
ay ben ilk takima geldim bi ugursuzluk oglum tv yi kirdi benim tartiyi kirdi sonra aldigim tarti patladi uc kere tarti farki girdikşükür bu saglam kaldi arada ustunde tepinirken yakaliyorum yada ters cevirmis
herkes icin bi baslangic noktasi var tatlim fit bir anne fit bir ogretmen olunca igrencine tesekkur et sen donum noktamsin de
ayy birak cekemiyor azmini fit olunca sen bu recebin arkasindan kosacaksin deseydin
tum dogum hikayelerimi ayni ahh biz ahh biz sut oldun diye dolab ekmek arasıi yemistim bende
insallah guzel cikar sonuclarin tespitler cok yerinde
Ya bu tartılar niye bu kadar fark ediyor çok kötü bir şey ama bu üretirken kontrol etmiyorlar mı acaba Yani tekrar tekrar denemeleri gerekmez mi Gerçekten bugün benim aklımı çok karıştırdı �nşallah yarın güzel bir tartı Alırım da bu problemi kökten temizlemiş olurumİyi geceler kızlar bugün akşam arkadaşlarılar dışarı çıktık hala daha da dışarıdayız güzel bir akşam geçti benim içinsans_sans karşı komşumla benim tartımın. Arasından 1,8 kg fark ediyor
canım benim sadece akşamları menü bildirimi yapıyoruz menüde ise yediklerimizin dışında İçtiğimiz su miktarı litre olarak ve yaptığımız sporları dakika olarak ekliyoruz ve menümüzde kaçamak yaparsak da onları da birebir ekleyerek yazıyoruz ki Ne yapıp ne yapmamız gerektiği hakkında Herkes yorum yapıyor Böylece bildiğimiz ama unuttuğumuz ya da bilmediğimiz şeyleri birbirimizden öğrenme fırsatımız oluyor Ve sen de başkalarının beğenilerini gördükçe kendine örnek alıyorsun ve daha sağlıklı bir hayat için daha sağlıklı bir beden için kendin için bir iyilik yapıp �ncecik bir hatun olma yolunda adım adım ilerlemeye başlıyorsunYaa forumu cok kullanmiyodum aslinda nasil anlasiliyo baktigim begeni mi yapmisim :) kilo verme cabasina giriyorum yarin. 1. Sf dakileri okudum su an ne yapmak lazim ilk olarak :)
Ağlattın kız beniabla Tabii ben iki tartı arasında kilo farkı olacak diye de biraz endişe etmiştim Aslında ilk sayfada okumuştum Bununla ilgili bir şeyler listede sanırım belirtiliyordu tartı değiştir diye Ama tabi hesaplamasını bilmiyorum açıkçası ama hatırlattığın çok iyi oldu Teşekkür ederim
Çikolata mı gördüm ne
Benim gizli gözlerim var görebiliyorumYaa forumu cok kullanmiyodum aslinda nasil anlasiliyo baktigim begeni mi yapmisim :) kilo verme cabasina giriyorum yarin. 1. Sf dakileri okudum su an ne yapmak lazim ilk olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?