Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım evet Dukan yapıyorum ben, en başta söylemiştim ama gözünden kaçmıştır belki.

Topluca cevap vermeyi nasıl yapıyoruz rica etsem anlatabilir misin?

evet benim de bu durumu kontrol altına almam gerek. gayet güzel seçenekler bence canım bu dediklerin.

takıma hoşgeldin elif. ben fulya.

Canım süt ve tarçınla kesmediyse, yeşil elmanın üzerine tarçın serp ye tatlı isteğini kesiyor. Ya da sabahları az miktar blueberry ye o da tatlı isteğini düzenliyor, inan benim canım istemiyor artık eskisi gibi, tatlısız yapamayan biriydim.

Canım ben bunları bile çok zorlayarak yedim maalesef. Ben insilün direnci için ilaç kullanmaya başladım, çok bulantı yapıyor vücut alışana kadar, midem kabul etmiyor ama bu seferde çok halsiz kalıyorum, o yüzden zorlaya zorlaya yiyorum kendimi.

Hoşbulduk canım.

Güzel menü.
Afiyet olsin. Ćok beğendim.

Hosgeldin ben seren 27 yasinda ve bugn itibariyle 80.2 kiloyum :) 2 yillik evi cocuksuz bir bayanimmm sende gel aramiza hep beraber kurtulalim kilolarimizdan

Hoşbulduk canım.
Zamanla iyicd tanışırız

Kizlaarrr bugünkü menum :
Sabah sahanda 1sucuklu 2yumurta
4kasik bol acılı limonlu yoğurt

Akşam çiğköfte durum/ayran

Su: 2bucuk litre 1bardak yeşil çay

30dk yürüyüş

Bence güzel ama üstadlar ne der bilmem.

Biraz yoğun grldi bana.

Hoşbulduk. İnşallah canım.

Gayet güzel bence. Afiyet olsun.

Canım evlenirken 62 kg dım. Tabii ki 10 yıl önce. Sonra hep kiloluydum.

Ben tayt giymeyi cok severim evde de spor yapmaya çalışıyorum eşim recep ivedigin taytli aerobik sahnesini açtı bana benzetip benzetip kahkahalar atti benim de moralim cok bozuldu böyle şeyler oluyor maalesef

Ahhhh buu adamlaaaaa ahhhhhh.

evet benim de bu durumu kontrol altına almam gerek. gayet güzel seçenekler bence canım bu dediklerin.

takıma hoşgeldin elif. ben fulya.

Hoşbulduk fulya.

Merhaba canım sende yenisin herhalde hoşgeldin.
İnşallah hep beraber veririz.

Hoşbulduk canım.
Ne güzrl öğrenci olmak.

Hosgelmis yeni Elif imiz.

Hoşnulduk adaşım.
Benimle üçledik. İnşallah ben dd veririm sizin gibi.

Anacım ne kalabalık olmuşuz şaşırdım kaldım zamanla öğrenirim artık

Ben elif

Adaşım Hoşgeldin.Bende 1 ay önce mezun oldum.:) Düzenli bir şekilde gitti kilolarım.Sende gruba alışıp beslenme düzenini oturttuğunda elbette değişimin farkına varacaksın.Usanma,pes etme yeter ki

Teşekkür ederim adaşım.

Hoşgeldin Can'ım.Bende bu sıralar pek bakamadım başka konulara dalmaktan.Ben de Elif 25 yaşındayım.1 ay önce mezun oldum.72 kilodan 55,9 a düşerek bitirdim şükür.

Ne kadar güzel kilo vermişdin. Tebrikler.
ßimdi de bebiß yolda iñşallah kucağına alırsın bebişini.

Allah kavuştursun.
Bebißinden de güzel haberleri bekliyoruz canım.

Hoşbulduk canım.

Hoßbulduk canım.
İnşallah sizinle dombili değil de çıtır olacaģıma.

Ağlattın kız beni
Ne mutlu bana
Kendi adıma çok sevindim cidden
Canım benim sakın sakın ağlamak yok gülmek var mutlu olmak mutluluğu doya doya yaşamak yaşatmak var yeteri kadar çekmedik mi Bundan sonra ağlamak yok beraber hep beraber el ele güç birliği yaparak kilolarımızdan kurtulacak yepyeni sifir bir hayata adım atacağız

North River kaptancım burda birisi yardımcılığa adayım diyor heralde :))tabi siz bilirsiniz
ay seve seve ne diyorsun Habinar
ay hepimiz bu kadını takipteyiz tabi ki başta günde 3 kere ilac kullanmış ama en buyuk etken spor ve beslneme
Spor olarak yürüyüş yapacağım.Bugün yogurt kürüne de baslamak istiyorum.insallah bende 60 i görürüm.
tabi ki canım iste yeter

Adaşım Hoşgeldin.Bende 1 ay önce mezun oldum.:) Düzenli bir şekilde gitti kilolarım.Sende gruba alışıp beslenme düzenini oturttuğunda elbette değişimin farkına varacaksın.Usanma,pes etme yeter ki
elifim nasılsın gelmedimi babaanne

Yok Yok fazla değil :)
Eskiler azaldı yeniler çoğaldı
hepsini mezun ettik
kız kelebek ne yaptın sen yemek fazla olmuş aksam akşam çikoda minnaktır bilirimo 25krşları ama bu haftaki kaçamak limitin doldu ödülün olsun canım
Benim çaki bu ara baya huzursuz niloya niloya telefonu elinden dusurmuyirki fırsat bulayim zar zor menü paylasiyorm bi kaç bisi yazıyorum ok dr
bizde de var o çakilerden uyuttum uyandı hala geçmiş yapıyorum duşun her msj motive için herkes birbriinin motive kaynagı canım
Anaaaa tamda iltifat ettiydim :))
Akşamki brokoloyi fazla yiyip soslu yemeyi es geçsen daha iyi olurdu

25 krş ne büyüklükte kızz ben euro cinsinden alayım :))
miniş ablacım
aa bize gerek kalmamış demek ki gelmeyelim o zaman dolguya sınavını atlatırsın inşallah arkadasın iiçinde hayırlısı olsun sanrım ciddi bir ilişki onun içinde hayırlı olsun
@Bestttt uzakta durma tatlım gel tanışalım
Kapımız herkese açık
pro üyeliğin gözünü sevem

hadi bakalım bol eksilerle gel fulyacım

10.30da cok acıktım sütlü kahve içtim
afiyet olsun canım dogru tercih
Sevgili 9.takım sakinleri hepinize iyi geceler.bazal metabolizmanız full kapasite çalışsın tum gece inşallah.
amin bol eksilere uyan canım
uyma canım onlaraada deme ben saf uydum ye ye süt olsun verirsin sonra bi baktım ki kendileri dgorunca yemediler kimse kimsenin iyiiliğini istemiyor severim ama hinliklerde yok degil
kız sen hep telefona bak

Yaa forumu cok kullanmiyodum aslinda nasil anlasiliyo baktigim begeni mi yapmisim :) kilo verme cabasina giriyorum yarin. 1. Sf dakileri okudum su an ne yapmak lazim ilk olarak :)
pro üyeler altta konuyu kimin okudugunu görebiliyor canım hoşgeldin kuralları okumuşssun kendini tanıtırmısın kaç kilosun kilo alma sebebin ne vs bahset kendinden ben bahar takım kaptanıyım

yakında burdayım kaptanı deryam

Canım ben istanbuldayım. Çalışıyorum, öğretim görevlisiyim, bekarım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Nickini görünce almanyadamısın diye düşündüm :))

Profiline boyunuda ekliyebilirsin

Çoklu alıntı yapmak için
Mesajların altında Çoklu alıntı yazan yere basıyosun
Alıntı işlemi bitince alttaki Mesajların yazılan kutucukta alıntıları ekle ye basıyosun
Alıntıladığın mesajlar görüntüleniyor
Her mesajlar [OUTE] yazan yerinden sonra cevabını yazıp
Gönder yapıyosun

Canım evet Dukan yapıyorum ben, en başta söylemiştim ama gözünden kaçmıştır belki.

Topluca cevap vermeyi nasıl yapıyoruz rica etsem anlatabilir misin?
yok tatlım teyit olmuş oldu
her msjın altında begen coklu alıntı yap cevapla yazıyor coklu alıntılara tıklayıp sonra msj bölümüne alıntıları ekle deyip cevapla canım

Güzel kalpli meleğim darısı sana ve
masal3487
Melekkk90 sans_sans
Olsun
Ay abla ne güzel bir dua bu ya Allah razı olsun senden Rabbim gönlünden geçen ne varsa sen dua niyetine okumasan bile en kısa zamanda karşıma çıkarsın inşallah Rabb'im en kısa zamanda istediğin kiloları ulaşabilme yolunda verdiğin mücadelen de yardımcı olsun yanında olsun işini kolaylaştırsın zorlaştırma sen o kiloları nasıl indiğini fark etmeyesin inşallah
Canım ben istanbuldayım. Çalışıyorum, öğretim görevlisiyim, bekarım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Kız Allah seni güldürdün beni gece gece biz de sana başarılar diliyoruz

***9.TAKIM 506. Etap***

askrhpozitif(77.3/76.6/0.7/%0.91)
Nanekekik(70.7/70.3/0.4/%0.57)
Habinar(76.2/75.8/0.4/%0.52)
Burcugncy(67.8/67.5/0.3/%0.44)
kkelebeketkisi(66.6/65/1.6/%2.26)

9. Takım ortalama : %0.940

deneme süresindekiler
Cilekli_Turtam(66.8/67/+0.2)baslangic tar:10.02.17 grs kil:68 hdf:55
sans_sans(87.3/87/0.3/0.34)baslangic tar:10.02.17 grs kil:89.1 hdf:65
Melekkk90(81.2/80.2/1/%1.23)baslangic tar:11.02.17 grs kil:84 hdf:65
isilkzlll(88.3/87.2/1.1/%1.25)bslangic tar:18.02.17 grs kil:88.3 hdf:65

sehnsuht (77.7/76.4/1.3)bslangic tar:19.02.17 grs kil:78 hdf:60
hedef25(93,5///)başl tar: 24,02,17 b.kilosu:93,5 hdf:68
pamukseker19(90///)başl tr:24,02,17 b.kil:90 hdf: **

izindekiler
MuallimeA(74.4/)504.etapta izne ayrildi
60kiloyum()505.etapta ixne ayrildi
masal3487(65.5/)sbt

Son düzenleme:
Bütün kalbimle hepimiz için
Aminnnn. Bebeğim

Canım ben liseyi almanca okudum da trume oradan kalma, insanın o yaşlarda hayalleri oluyor tabi

Ay öğrendim süper bir şeymiş

Boyumu ekliyorum hemen, teşekkür ederim.
yok tatlım teyit olmuş oldu
her msjın altında begen coklu alıntı yap cevapla yazıyor coklu alıntılara tıklayıp sonra msj bölümüne alıntıları ekle deyip cevapla canım

Canım çok teşekkür ederim, evet öğrendim sayenizde.

Kız Allah seni güldürdün beni gece gece biz de sana başarılar diliyoruz[/QUOTE]

Ay canım ya gece sabah fark eder mi başarı hep olsun

Afiyet olsun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…