- 29 Temmuz 2012
- 485
- 509
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.761
Niye sırrımı veriyon kızz
Belki benim gizli güçlerim var :))
Hosgeldin aramiza seren bende kararliysan hic bir sorun olmadan urtulursun kilolarindan canimBirisi 6 diğeri 11 yaşında iki oğlum var.ev hanımıyım.evlendigimde 54 kiloydum.iki ay sonra riskli hamilelik başladı doğuma kadar yattım.82 ile doğum yaptım.emzirme dönemi süt olsun diyenlere uydum.84 ile diğerine hamile kaldım 106 ile doğum yaptım.şimdi 90 kiloyum.iki tane göbek fıtığım var.o yüzden her sporu yapamıyorum.bu sefer kararliyim insallah.
Eğer sana köstek olacaklarını düşünüyosan hiç söyleme tatlımYok ablacim engellemiyor. Kahve ailece içildiği için tercih sebebim rejimde olduğumu söyledim abur cubur yapmadik. Ah sunu kaynanamlarda da yapabilsem. Topa dizerler. Inanmazlar da basaracagima baltalarlar ozellikle eltilerim. Rejimdeyim deyince ekstra pasta tatli yapıyorlar :\
Allah rahmet eylesin cnmyok 4 yıl önce kaybettik yarın yıldönümü hatta rahmetli iyi insandı. Kv tlf çok baktım diye gitti yattıahh ömrümü yed
yeni tel alıcanmı babyİyi geceler kızlar bugün akşam arkadaşlarılar dışarı çıktık hala daha da dışarıdayız güzel bir akşam geçti benim içinsans_sans karşı komşumla benim tartımın. Arasından 1,8 kg fark ediyor
inş.kaptanı derya yardımcım :))yakında burdayım kaptanı deryam
senin kan grubun ne tatlımEvet canım zaten yoğurt süt balık çok tüketiyorum ama doğadaki en saf protein yumurtanın beyazı, o yüzden bir şekilde yemeye çalışacağım hipnoz falan ne varsa deneyeceğim.
Yarın bomba gibi bi başlangıçla bekliyoruz cnmKızlar iyi geceler herkese.
Canım ben liseyi almanca okudum da trume oradan kalma, insanın o yaşlarda hayalleri oluyor tabi
Ay öğrendim süper bir şeymiş
Boyumu ekliyorum hemen, teşekkür ederim.
Canım çok teşekkür ederim, evet öğrendim sayenizde.
Kız Allah seni güldürdün beni gece gece biz de sana başarılar diliyoruz
Kızlar iyi geceler herkese.
İyi geceler çıtır hatunlarİyi geceler
kızlar tebrik ediyorum hepinizi Maşallah size Başarılarınızın devamını diliyorum ama haftaya ben de listede olacağımTAKIM İÇİ HAFTALIK DERECELER
haftanın birincisi....... @kkelebeketkisi
haftanın ikincisi............ @askrhpozitif
haftanın üçüncüsü..........North River
TAKIM İÇİ DENEME SÜRESİ HAFTALIK DERECELER
haftanın birincisi....... @sehnsuht
haftanın ikincisi............ I isilkzlll
haftanın üçüncüsü..........Melekkk90
bu kadına hayran kalmamak mumkun değil butun roprtajlarını izledim takip te ediyorum sosyal medyadan işte tam olarak boyle bir azim gerekiyor bize amacımıza ulaşmak için bence çok iyi bir ornekkYaaa bu kadin hep beni anlatiyor sanki. O kadar vurucu cümleleri var ki cogu insanin dönüm noktası oluyor balyoz gibi indiriyor bazen. Saç rengine ve kesimine de bayıldım sizce de çok güzel diil mi ?
aysem sagolsun bende esimi ikna ettim bu pazar beraber yapcaz bakalımmm çok eglenceli olcakkkkCanim eşinle birlikte leslie yapmak cok eğlenceli olmuş ben bile güldüm sporu da diyeti de eğlenceli hale getirme yolunu bulmussunonun da destek olmasi ayrıca takdirlik
aminnn ablacımmm cok sagol güzel duaların için nerelerdesin özlettin kendini valla yaa
herkesi tebrik ederim kızlarrrr emeğinize iradenize saglıkTAKIM İÇİ HAFTALIK DERECELER
haftanın birincisi....... @kkelebeketkisi
haftanın ikincisi............ @askrhpozitif
haftanın üçüncüsü.......... @nanekekik
TAKIM İÇİ DENEME SÜRESİ HAFTALIK DERECELER
haftanın birincisi....... @sehnsuht
haftanın ikincisi............ @isilkzlll
haftanın üçüncüsü..........Melekkk90
Afiyet olsun canım benimayyy kusura bakmayın lutfen ben bı kac gundur cok aktıf olamıyorum dersane arkadaşım dogumu için bişeyler hazırlıyorum derken yazamadım bır turluuu bugunku menum
sabah 7.00
1 dl tb ekmegi
4 parça çeçil peyniri
beyaz peynir
1 cay kaşıgı kadar acuka
oglen 14.0
6 adet nugget
yarım dilim ekmek
akşam 18.30
yarım porsiyon ciğer
2 kasık bulgur pilavı
su 2.5 lt
spor bugun yok
Habinar askrhpozitif
gecmişi okuyuıp mesaj alıntılamayı öğrenip geliyorumm
Ay merakla bekliyorum sonuçlarını eşinle yaptığın sporun inan var ya gerçekten çok eğleneceksinbu kadına hayran kalmamak mumkun değil butun roprtajlarını izledim takip te ediyorum sosyal medyadan işte tam olarak boyle bir azim gerekiyor bize amacımıza ulaşmak için bence çok iyi bir ornekk
aysem sagolsun bende esimi ikna ettim bu pazar beraber yapcaz bakalımmm çok eglenceli olcakkkk
aminnn ablacımmm cok sagol güzel duaların için nerelerdesin özlettin kendini valla yaa
herkesi tebrik ederim kızlarrrr emeğinize iradenize saglık
Afiyet olsun Kaptanım arada tatlı kaçamağı yapmak güzeldir ya 2 tatlı kaşığından bir şey çıkmaz Sen yarın halledersin onu erşembenin üstüne güzel gider Afiyet olsun tekrar ve İyi geceler huzurlu mutlu uykularmenümü yazıp uykuya gidiyorum sabah zombi gibi oluyorum sonra son çıkan ışıkları kapasın okuyup üflesin takıma yatsın
sabah (10:00)
1/2 sucuklu omlet(1 yumurta 3 dilim sucuk)
öğle(13:00)
3 yk yulaf
1 kase yogurt
1/2 muz
akşam (17:30)
1 tabak pazı yemegı (6yk kadar)
1/2 kase yogurt
ara(20:30)
çay yanına 3-5 kuruyemiş
2 tatlı kaşıgı sütlaç
su: 2 lt
burası resmen bir nimet bende o kadar çok şey ogrendim ki 2 hafta içinde umarım bu guzel bilgiler guzel insanlarda en sağlıklı sekilde hedefimize ulaşacağızTarti olayinin pazartesi cuma olmasi muhteşem bir fikir yaaa. Cumadan pazara haftasonu kacamaklari kontrol altina alınabiliyor böylece. Ara tarti gibi olduğu için haftasonu sendelense bile cumaya kadar toparlanma şansı oluyor. Ben carsambadan çarşambaya tartilirdim pazartesileri moralim bozulmasin diyebu gruptaki en büyük kazanimlarimdan biri de bu oldu. Pzt cuma tartilarini düstur edindim. Bir de suyu yudum yudum içmek bunu daha önce de belirtmiştim. Hepinize teşekkür ederim bu mükemmel sisteminiz için
canım çok tesekkur ederim guzel yorumların için bende madem kendimdekileri yazayımGeride bıraktığımız hafta ile herkes eleştiri yapsın kendisinide içine katsın ben başlıyorum bismillah
Hepinizden yorum bekliyorum naçizane yorumlarım alınmayın darılmayın
Hanımlar dereceye girdik
Ama bu bence başarımız değil yüzdelerin düşük olması takımımızı canlı diri tutmak adına hepimizin üzerine görev düşüyor
Paylaşım sürekli olmalı bu çok önemli
Bu konuda
Ayşesans_sans seni tebrik ediyorum geçmişi ayrıntılarıyla okuyor herkesle sohbet edebiliyorsun çok aktifsin azimlisin bu hafta bi aksilikten dolayı listeye giremedin herşey net olsun istiyorsun bende böyle düşünüyorum o yüzden anlıyorum seni menülerin ayrıca çok güzel diyabetik menü bile demem eğer yazmasan
askrhpozitif canım senin Azmine hayranım telefonun azizliğinden bu hafta aktif olamadın ama bana göre çok iyi kilo verdin Pazartesiye göre
@Cilekli Turtam Zuhal ablamında dediği gibi etkili değilsin dikkate alıyorsun söylenenleri ama biraz daha gayret bekleniyor
Melekkk90 canım seni çok azimli görüyorum sen bu işi başaracaksın menüleri dikkate alıp ona göre kendini düzenliyorsun
@burcugncy canım sen zaten kendine söz vermiştin her hafta kendine yorum yapacaktın Öz eleştirini kendin yapabilirsin
kkelebeketkisi güzel kilo verdin ama ilk haftalar olduğu için bundan sonrası çok önemli cısslardan çabuk uzaklaştın adapte oldun ama biraz daha fazla aramızda olursan iyi olur diye düşünüyorum
North River kaptan iki haftadır seninle aynı gidiyoruz
Haftaya Yeni listenle güzel sonuçlar bekliyorum bu hafta geçiş dönemindesin diye düşündüm kivi güzeli olacam seninle beraber
I isilkzlll canım başlarda biraz zorlandın bizim menüleri görünce şok oldun ama hepimiz bu şokları yaşadık ilk zamanlar 2 öğün beslenen ya da aç gezen yok aramızda zaruriyetten öğün atlamıştır o gün az yemek diye bişey Yok yeterki sağlıklı beslenelim kimseye az ye ya da 2 öğün ye diyemeyiz herkes kendi nefsiyle mücadele ediyor aburcuburları çıkaralım hayatımızdan zamana bırakmalısın ki gün gelecek sen bile kendine şaşıracaksın
@60kiloyum fulyacım listeden ayrılmak inşallah sana iyi gelir aktif olmaya çalışıyorsun farkındayım ama liste dışı olunca insan çabuk salıyor kendini çabuk toparlaman dileğiyle
Aklıma gelen arkadaşlar bunlar liste adayları ve listedekilere yazdım unuttuğum varsa beni etiketlesin onada bi yorum yaparım dilerse
Şimdi kendime geleyim
Bu hafta sporde zirve yaptım diyebilirim
Menülerim da pro ağırlıklıydı
Ekmeği hepten kestim diyebilirim
Ama hafta sonu kaçamakları beni geriye atıyor toparlamakta geç kalıyorum pazartesi +300 olmasaydım neredeyse 1 kilo verebilirdim o yüzden cuma Cumartesi pazar günleri kendime çeki düzen vermem gerekiyor diye düşündüm eğer insülin direnci çıkarsa ya da doktorun tahmini alerjik diyabet var ise doktor kontrolünde devam edeceğim
sen yeterki istiyorum de burda daha iyi olcağına şüphen olmasın tatlımmm burda herkes aynı amaç için uğraşıyo ve hep destek tam destek :)Ara tatlide 94 kiloydum yavaş gidiyor tek başıma.burada daha iyi olurum insallah.
yaaaaaa şu an bana çok güzel bir örneksin kilo vermek içinnnEvet mezun oldum hamile olduğumu öğrendim hemen :) Yaparsın kendine güven öncelikle.İnsanoğlunun yapamayacağı şey yok
ayyyy son dakkaya mı yetiştimmm yine geçmişi okumaya çalışıyodum canım yatıyomusunnn iyi geceler diliyorummmKızlar bugün Işıklar yine bana kaldı galiba kapatayım da ziyan olmasın bari Hepinize iyi geceler bol eksili geceler sabaha daha dinç daha mutlu daha huzurlu daha motive olmuş bir şekilde Yolumuza devam edelim inşallah
afiyet olsun kaptanım ödül vermişsin kendine :) gecenin sonuna yetiştimm iyi gecelerrrrmenümü yazıp uykuya gidiyorum sabah zombi gibi oluyorum sonra son çıkan ışıkları kapasın okuyup üflesin takıma yatsın
sabah (10:00)
1/2 sucuklu omlet(1 yumurta 3 dilim sucuk)
öğle(13:00)
3 yk yulaf
1 kase yogurt
1/2 muz
akşam (17:30)
1 tabak pazı yemegı (6yk kadar)
1/2 kase yogurt
ara(20:30)
çay yanına 3-5 kuruyemiş
2 tatlı kaşıgı sütlaç
su: 2 lt
Insulin direnci için verilen o ilaçlar ilk etapta hızla kilo verdiriyor diye biliyorum. Metformin diaformin muadilleri ışte. Hatta internette tani almadan cok kullanani da görmüştüm. Kendim de sahit oldum. Vucut alışınca o yan etkiler kaybolacaktirCanım ben bunları bile çok zorlayarak yedim maalesef. Ben insilün direnci için ilaç kullanmaya başladım, çok bulantı yapıyor vücut alışana kadar, midem kabul etmiyor ama bu seferde çok halsiz kalıyorum, o yüzden zorlaya zorlaya yiyorum kendimi.
Hedef:60***9.TAKIM 506. Etap***
askrhpozitif(77.3/76.6/0.7/%0.91)
Nanekekik(70.7/70.3/0.4/%0.57)
Habinar(76.2/75.8/0.4/%0.52)
Burcugncy(67.8/67.5/0.3/%0.44)
kkelebeketkisi(66.6/65/1.6/%2.26)
9. Takım ortalama : %0.940
deneme süresindekiler
Cilekli_Turtam(66.8/67/+0.2)baslangic tar:10.02.17 grs kil:68 hdf:55
sans_sans(87.3/87/0.3/0.34)baslangic tar:10.02.17 grs kil:89.1 hdf:65
Melekkk90(81.2/80.2/1/%1.23)baslangic tar:11.02.17 grs kil:84 hdf:65
isilkzlll(88.3/87.2/1.1/%1.25)bslangic tar:18.02.17 grs kil:88.3 hdf:65
sehnsuht (77.7/76.4/1.3)bslangic tar:19.02.17 grs kil:78 hdf:60
hedef25(93,5///)başl tar: 24,02,17 b.kilosu:93,5 hdf:68
pamukseker19(90///)başl tr:24,02,17 b.kil:90 hdf: **
izindekiler
MuallimeA(74.4/)504.etapta izne ayrildi
60kiloyum()505.etapta ixne ayrildi
masal3487(65.5/)sbt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?