Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldin aramiza seren bende kararliysan hic bir sorun olmadan urtulursun kilolarindan canim

TAKIM İÇİ HAFTALIK DERECELER

haftanın birincisi....... @kkelebeketkisi
haftanın ikincisi............ @askrhpozitif
haftanın üçüncüsü.......... @nanekekik

TAKIM İÇİ DENEME SÜRESİ HAFTALIK DERECELER

haftanın birincisi....... @sehnsuht
haftanın ikincisi............ @isilkzlll
haftanın üçüncüsü.......... Melekkk90

Eğer sana köstek olacaklarını düşünüyosan hiç söyleme tatlım
Illa ye diye israr ederlersede
Midem ağrıyor, biraz önce çok yedim karnım şiş vs.diye geçiştir
yok 4 yıl önce kaybettik yarın yıldönümü hatta rahmetli iyi insandı. Kv tlf çok baktım diye gitti yattı ahh ömrümü yed
Allah rahmet eylesin cnm

Mutfakta iş yapıyomuş gibi yap :))ordan bak

yeni tel alıcanmı baby

yakında burdayım kaptanı deryam
inş.kaptanı derya yardımcım :))

Evet canım zaten yoğurt süt balık çok tüketiyorum ama doğadaki en saf protein yumurtanın beyazı, o yüzden bir şekilde yemeye çalışacağım hipnoz falan ne varsa deneyeceğim.
senin kan grubun ne tatlım

Kızlar iyi geceler herkese.
Yarın bomba gibi bi başlangıçla bekliyoruz cnm

Senin hedefin 25 kilo vermekmi
O yüzdenmi nickin öyle :))

ayyy kusura bakmayın lutfen ben bı kac gundur cok aktıf olamıyorum dersane arkadaşım dogumu için bişeyler hazırlıyorum derken yazamadım bır turluuu bugunku menum
sabah 7.00
1 dl tb ekmegi
4 parça çeçil peyniri
beyaz peynir
1 cay kaşıgı kadar acuka
oglen 14.0
6 adet nugget
yarım dilim ekmek
akşam 18.30
yarım porsiyon ciğer
2 kasık bulgur pilavı
su 2.5 lt
spor bugun yok
Habinar askrhpozitif
gecmişi okuyuıp mesaj alıntılamayı öğrenip geliyorumm

Ay canım ya gece sabah fark eder mi başarı hep olsun
[/QUOTE]
İnşallah canım Yeter ki Basari olsun mutluluk olsun Hep gülelim eğlenelim
Kızlar iyi geceler herkese.

İyi geceler çıtır hatunlar
kızlar tebrik ediyorum hepinizi Maşallah size Başarılarınızın devamını diliyorum ama haftaya ben de listede olacağım

Yaaa bu kadin hep beni anlatiyor sanki. O kadar vurucu cümleleri var ki cogu insanin dönüm noktası oluyor balyoz gibi indiriyor bazen. Saç rengine ve kesimine de bayıldım sizce de çok güzel diil mi ?
bu kadına hayran kalmamak mumkun değil butun roprtajlarını izledim takip te ediyorum sosyal medyadan işte tam olarak boyle bir azim gerekiyor bize amacımıza ulaşmak için bence çok iyi bir ornekk

Canim eşinle birlikte leslie yapmak cok eğlenceli olmuş ben bile güldüm sporu da diyeti de eğlenceli hale getirme yolunu bulmussun onun da destek olmasi ayrıca takdirlik
aysem sagolsun bende esimi ikna ettim bu pazar beraber yapcaz bakalımmm çok eglenceli olcakkkk

Güzel kalpli meleğim darısı sana ve
masal3487
Melekkk90 sans_sans
Olsun
aminnn ablacımmm cok sagol güzel duaların için nerelerdesin özlettin kendini valla yaa

herkesi tebrik ederim kızlarrrr emeğinize iradenize saglık

menümü yazıp uykuya gidiyorum sabah zombi gibi oluyorum sonra son çıkan ışıkları kapasın okuyup üflesin takıma yatsın
sabah (10:00)
1/2 sucuklu omlet(1 yumurta 3 dilim sucuk)

öğle(13:00)
3 yk yulaf
1 kase yogurt
1/2 muz

akşam (17:30)
1 tabak pazı yemegı (6yk kadar)
1/2 kase yogurt

ara(20:30)
çay yanına 3-5 kuruyemiş
2 tatlı kaşıgı sütlaç
su: 2 lt

Afiyet olsun canım benim
Ay merakla bekliyorum sonuçlarını eşinle yaptığın sporun inan var ya gerçekten çok eğleneceksin

Afiyet olsun Kaptanım arada tatlı kaçamağı yapmak güzeldir ya 2 tatlı kaşığından bir şey çıkmaz Sen yarın halledersin onu erşembenin üstüne güzel gider Afiyet olsun tekrar ve İyi geceler huzurlu mutlu uykular

Kızlar bugün Işıklar yine bana kaldı galiba kapatayım da ziyan olmasın bari Hepinize iyi geceler bol eksili geceler sabaha daha dinç daha mutlu daha huzurlu daha motive olmuş bir şekilde Yolumuza devam edelim inşallah

burası resmen bir nimet bende o kadar çok şey ogrendim ki 2 hafta içinde umarım bu guzel bilgiler guzel insanlarda en sağlıklı sekilde hedefimize ulaşacağız

canım çok tesekkur ederim guzel yorumların için bende madem kendimdekileri yazayım
ben ozellikle 2 haftadır kendimle tanıştım diyebilirm ben yemek yemeyi bilmiyomuşum bunu bir kez daha anladım o yuzden surekli düzenli çalışıyorum bişeylerii bu hafta spor acısından eksik geçti benim için regl dendir diye düşünyorum ama haftaya tam gaz devam edip telafi edicemm seni de tebrik ediyorum hem cocuklara hem buraya hem kendi hayatına yetişebiliyorsun canımm

Ara tatlide 94 kiloydum yavaş gidiyor tek başıma.burada daha iyi olurum insallah.
sen yeterki istiyorum de burda daha iyi olcağına şüphen olmasın tatlımmm burda herkes aynı amaç için uğraşıyo ve hep destek tam destek :)

Evet mezun oldum hamile olduğumu öğrendim hemen :) Yaparsın kendine güven öncelikle.İnsanoğlunun yapamayacağı şey yok
yaaaaaa şu an bana çok güzel bir örneksin kilo vermek içinnn

Kızlar bugün Işıklar yine bana kaldı galiba kapatayım da ziyan olmasın bari Hepinize iyi geceler bol eksili geceler sabaha daha dinç daha mutlu daha huzurlu daha motive olmuş bir şekilde Yolumuza devam edelim inşallah
ayyyy son dakkaya mı yetiştimmm yine geçmişi okumaya çalışıyodum canım yatıyomusunnn iyi geceler diliyorummm

afiyet olsun kaptanım ödül vermişsin kendine :) gecenin sonuna yetiştimm iyi gecelerrrr

Insulin direnci için verilen o ilaçlar ilk etapta hızla kilo verdiriyor diye biliyorum. Metformin diaformin muadilleri ışte. Hatta internette tani almadan cok kullanani da görmüştüm. Kendim de sahit oldum. Vucut alışınca o yan etkiler kaybolacaktir

Hedef:60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…