- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.781
Hosbuldum canım.Hosgeldin aramiza seren bende kararliysan hic bir sorun olmadan urtulursun kilolarindan canim
İşte benim de bir amacım vardı o amaç için yaptım elimden geleni.İnşallah sorunsuz devam eder.Rabbim bana ve isteyen herkese yaşatır bu duyguyuyaaaaaa şu an bana çok güzel bir örneksin kilo vermek içinnn
Ben kendim biraz kilo verdikten sonra artık motivasyona ihtiyacım oldugunu anladım.1.5 2 aya yakın sürede 62 den 55.9a düştüm çünkü gitgide zorlaşıyordu kilo vermem.Leslie,yürüyüş,pilates hızlı kilo vermemi sağladı.Spor aleti vs.Kullanmadım almadım da zaten evde yerim yoktu.Şimdide yavaştan kilo alıyorum gram gram ama saglıklı beslenmeye devam ediyorum.Çok meyve yemeZdim.Süt,meyve yiyorum çok uyuyorum ilçlardan biraz aldım ama 200 300 gr falan.Yeniler başarmış bir kişiyi tanirsa cok daha güzel motive olur bencetüm hedefinize burda mi ulaştınız ne kadar sürede ulaştınız koruma nasil gidiyor
Eşim cuma gidicek o da cumaya kadar gelir.Eşim var diye bekliyor biraz daha:)elifim nasılsın gelmedimi babaanne
Sağol Can'ım Allah razı olsun.Moral oluyorsunuz valla bana :) Kan değerlerime baktılar stresten yükselmiş hep.Elimde olmadan yaptım hepCanım benim çok geçmiş olsun İnşallah en kısa zamanda bu problemin geçer sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsin Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Eşin gitti diye üzülme eşin kadar olamasak da yanında olmaya çalışırız Ne zaman istersen yazabilirsin Biz daha buradayız ve moralini yüksek tutmaya çalış pozitif düşün ki her şey güzel olsun inşallah
Amin Can'ım inşallah benimde öyle olur sonu. Ama şükür devamı gelmedi inşallah yine de gelmez saglıklı bir şekilde geçiririm bende.İnsallah canım.rabbim sanada kolaylık versin iki hamileligimde riskli geçti benim.kanamalar yatmak gerekti.ama sonu tatlı bitiyor sabır getekli.rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.
İnsallah canımAmin Can'ım inşallah benimde öyle olur sonu. Ama şükür devamı gelmedi inşallah yine de gelmez saglıklı bir şekilde geçiririm bende.
Şenini için dua ediyorum canımSağol Can'ım Allah razı olsun.Moral oluyorsunuz valla bana :) Kan değerlerime baktılar stresten yükselmiş hep.Elimde olmadan yaptım hep
Günaydın 9. Takımın çıtırları.bugun büyük temizlik günü,çocukların banyo günü,çamaşır yıkama kurutma ve ütüleme olimpiyatları günükısacası cooook iş var çok.cok iş çok kalori yakmak demektir.
Masallah canim cok guzel kilolar vermissin motivasyonun yerine gelinde hedefine ulasacagina hic suphem yokGelelim günahıma
İki hafta önce izne ayrıldığım kilom 74.4
Bugün 76.5
Son halim bu da kızlar
Eki Görüntüle 1958787
Eki Görüntüle 1958788
Gunaydin tatlim yazzz tabiki kacamaklari ki vicdan yaptiralim snaaaHepinize günaydın arkadaşlar yok kaçamak yok olursa yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?