Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yeniler başarmış bir kişiyi tanirsa cok daha güzel motive olur bence tüm hedefinize burda mi ulaştınız ne kadar sürede ulaştınız koruma nasil gidiyor
Ben kendim biraz kilo verdikten sonra artık motivasyona ihtiyacım oldugunu anladım.1.5 2 aya yakın sürede 62 den 55.9a düştüm çünkü gitgide zorlaşıyordu kilo vermem.Leslie,yürüyüş,pilates hızlı kilo vermemi sağladı.Spor aleti vs.Kullanmadım almadım da zaten evde yerim yoktu.Şimdide yavaştan kilo alıyorum gram gram ama saglıklı beslenmeye devam ediyorum.Çok meyve yemeZdim.Süt,meyve yiyorum çok uyuyorum ilçlardan biraz aldım ama 200 300 gr falan.

Sağol Can'ım Allah razı olsun.Moral oluyorsunuz valla bana :) Kan değerlerime baktılar stresten yükselmiş hep.Elimde olmadan yaptım hep

İnsallah canım.rabbim sanada kolaylık versin iki hamileligimde riskli geçti benim.kanamalar yatmak gerekti.ama sonu tatlı bitiyor sabır getekli.rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.
Amin Can'ım inşallah benimde öyle olur sonu. Ama şükür devamı gelmedi inşallah yine de gelmez saglıklı bir şekilde geçiririm bende.

Dünkü menüm
09.00
1 d ekmek
2 d peynir.4 zeytin
Domates

11.00
3 dilim portakal

14.30
4 k ıspanak
4 k yoğurt
1 d ekmek

18.30
1 tabak pırasa
4 yk yoğurt
2 d ekmek

Su1.5
Spor yok

Arkadaşlar bi süredir hastalık bahanesiyle sporda yapmadm ve 60 kiloda gibi rahat rahat yedim. tartılmadım kaç gündür korkudan. dün biraz başladım kızımın doğum gününe az kaldı 3 ayda 10 kiloyu verebilirim de mi neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…