Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

25 yasindayim. Ogretmenim. Boyum 1.70. Kilo 66. Kilo alma sebebim cocuk istegi yuzunden psikolojim bozuldu. Hamile kalana kadar aldiklarimi vereyim diyorum bari. Kalinca da sagliklo beslenmeye devam edecegim insallah. Hedef 58.

Tamamdir o zaman basliyorum ben de :)

25 yasindayim. Ogretmenim. Boyum 1.70. Kilo 66. Kilo alma sebebim cocuk istegi yuzunden psikolojim bozuldu. Hamile kalana kadar aldiklarimi vereyim diyorum bari. Kalinca da sagliklo beslenmeye devam edecegim insallah. Hedef 58.
Umarim hedefine en saglikli sekilde ulasirsin tatlimmm hosgeldinn diyelim o zaman tekrar

Kolay gelsin canım.
İş güç çok haftasonu.

Canım hamilelik sürecinde de sağlıklı beslenirsen sonrasında daha rahat edersin.

Merhaba canım.
Ben de elif. Sınıf öğretmeniyim. 38 yaşında.

Kaçamak yapmam da sporu da ancak gece yapabilirim.

Kesinlikle verebilirsin canım.
İnanmak yeteli canım.

Bu arada ekim2009 nerelerdesin
Oğlunun dişi ağrıyordu
Canım Merak ettim seni
geldimmm :)misafirim vardı habersiz oldu biraz,
dün hızlıca gelip yazmıştım misafirim var diye kilo da bildirdim şükür ona fırsat buldum benim tel de net yok olsa da kullanamam gerçi küçücük şey , leptabı da açmaya fırsat olmadı kusura bakmayın

Memnun oldum eliff. son zamanlarda çok oyalandım senin hikayen nedir canım

yattınızmı kız hepceğiniz bende gelemde tebrik edem derecenizi dediydim haftayada 1 .lik bizim 2.lik sizin ona göre@mefkurem sultanım şaka gıbı iki kişiyle derece aldık ya biz de
gelde bize kutlama yapalım
Akşam geldim tebrik ettim bile :))
kolay gelsin cnm
Senin bebeler kaç yaşındaydı

Hepinize günaydın arkadaşlar yok kaçamak yok olursa yazicam
Kızz paranoyak yaptın bizi :)))olursa yaz cnm
Yoksa problemleri çözemeyiz

Bide kilo boy bilgilerini profilin altına yazarsan unutmayız
Günaydınn güzel hanımlarr ne çok konuşulmuş gecee :) çamaşırlarımı makineye attım kahvaltıdan önce leslie yapmak istiyorum yapabilirsem
Senin yurtta kalıyodun değilmi cnm yoksa yanlışmı hatırladım

ahhh ahhh bende de dolu iş var hepimize kolay gelsin

Sağol Can'ım Allah razı olsun.Moral oluyorsunuz valla bana :) Kan değerlerime baktılar stresten yükselmiş hep.Elimde olmadan yaptım hep
sen stress yapma bebeğim Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inş.

Kızlar bu arada motive olamadığım için diyetisyeni bıraktım. sık sık beslenmek bana göre değil sanırım kendime yeni bi düzen oluşturmak istiyorum
Kendiliğindenmi bıraktın konuştunmu onunla
Gelelim günahıma
İki hafta önce izne ayrıldığım kilom 74.4
Bugün 76.5

Son halim bu da kızlar
Eki Görüntüle 1958787
Eki Görüntüle 1958788
Birazdaha göbüş var gibi
10 kilo 3 ayda verilmiyecek bi kilo değil
Tabiki dikkat edilirse

Dusuklerden dolayi tup bebek surecine girdik su an beklemedeyim. Olana kadar aldiklarimi vercem insallah
Allah yardımcın olsun cnm
Kilon fazla değilmiş dikkat edersen kısa sürede verirsin
Oooo bisürü mamalar yaptın desene :))

yattınızmı kız hepceğiniz bende gelemde tebrik edem derecenizi dediydim haftayada 1 .lik bizim 2.lik sizin ona göre@mefkurem sultanım şaka gıbı iki kişiyle derece aldık ya biz de
gelde bize kutlama yapalım
Tebrikler Canım benim çok mutlu oldum hep birlikte başarıların devamını getireceğiz inşallah
Günaydın kolay gelsin
Gunaydin hanimlar,musmustlu bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle
Günaydın canım Günaydın mutlu hafta sonları diliyorum
Canım ben o bahsettiğin O ilaçlardan 6 yıldır kullanıyorum bana hiç kilo vermedi de ama doktor reçete yazdığı için kullanmaya devam ediyorum
Günaydınn güzel hanımlarr ne çok konuşulmuş gecee :) çamaşırlarımı makineye attım kahvaltıdan önce leslie yapmak istiyorum yapabilirsem
Günaydın canım
kolay gelsin Günaydın canım
kolay gelsin çok güzel kilo vermişsin canım inşallah bizlere de başarabiliriz senin gibi hamilelik sürecinde de çok fazla kilo olacağını zannetmiyorum Çünkü sen sağlıklı besleniyorsun ve bilinçli birisin
Sağol Can'ım Allah razı olsun.Moral oluyorsunuz valla bana :) Kan değerlerime baktılar stresten yükselmiş hep.Elimde olmadan yaptım hep
Canım benim sakin ol biraz sen kendini ve Bebeğini düşün Herşey Güzel Olacak hep pozitif düşün Kendini rahatlatacak şeyler yapmaya çalış bence kendinle ilgilen Kendine zaman ayır kitap oku mesela sevdiğin şeyleri yap Böylece daha iyi hissedersin emin ol
Günaydın canım benim Kim tutar bizi Hadi yürüyün çıtır kızlar
canım benim Sen kendine inandıktan sonra mutlaka vereceksin o fazlalıkları emin ol hepimiz bunun için savaşmak tayız ve bu savaşı biz kazanacağız
Gelelim günahıma
İki hafta önce izne ayrıldığım kilom 74.4
Bugün 76.5

Son halim bu da kızlar
Eki Görüntüle 1958787
Eki Görüntüle 1958788
canım İnan bana o kadar kiloyu verebilmiş sen yine vereceksin Hem o kiloyu daha yeni aldığın için vermesi daha kolay olacaktır Biz bu işi başarabiliriz Hemen şimdi diyetine geri dönüyorsun ve bir daha bırakmıyorsun
Aminnn anim Allah herkese amacina ulasmayi nasip etsin
Amin canım amin inşallah
Ablacığım günaydın Seni merak ettim Misafirin varmış Herşey güzel geçmiştir umarım özledim Bu arada yazılarını Hoşgeldin

Ozelestiriye geliirsek bu hafta hep et agirlikli gidibce odem yaptim sanirin ve veremedim bu hafta sebze + protein gidicem alisverisimi yaptim bakalim.ole.nasil olcak onceki diyetimde pro yapardim kilo verirdjm ama bunda olmuyo iste yas bile farkedio yasli degilim ama 5 yil onceki bunyem yok

Kan tahlillerimi yaptirdim d vit 26 geldi normalde 30 olmasi gerekio 1 tane dvit yuvarladim ama benim demirim cok dusuk o nedenle kan hapi baslandi umarim bunlar biraz vermeme yardimci olur.

Günaydın çıtır bayanlar tartı işini halledip geldim Çok şükür biraz pahalıya patladı bana ama olsun internetten sipariş verdim çünkü orada daha uygundu fiyatı 145 liraya aldım Yasemin'in Habinar tavsiye ettiği Doktorların kullandığı hassas tartı aldım önce medikale gittim ama orada aynı tartı için 250 lira fiyat istediler Biraz indirim Yapı 200 liraya vermeyi kabul ettiler ama 200 lira bile çok fazlaydı benim için en de İnternetten araştırdım ve hepsiburada'dan 145 liraya aldım �nşallah en kısa sürede elime geçer

Evet ablacım yurttayım çamaşırhanede yıkatıyorum bir sürü makina var ama kalan kızlarda çok olunca sabah 8de kalkmam gerekiyor sıraya en önden gşrebilmek için...yoksa gün boyu sıra çok zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…