- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.801
Aminnn anim Allah herkese amacina ulasmayi nasip etsinİşte benim de bir amacım vardı o amaç için yaptım elimden geleni.İnşallah sorunsuz devam eder.Rabbim bana ve isteyen herkese yaşatır bu duyguyu
ay seve seve ne diyorsunHabinar
ay hepimiz bu kadını takipteyiz tabi ki başta günde 3 kere ilac kullanmış ama en buyuk etken spor ve beslneme
tabi ki canım iste yeter
elifim nasılsın gelmedimi babaanne
hepsini mezun ettik
kız kelebek ne yaptın senyemek fazla olmuş aksam akşam çikoda minnaktır bilirimo 25krşları ama bu haftaki kaçamak limitin doldu ödülün olsun canım
bizde de var o çakilerden uyuttum uyandı hala geçmiş yapıyorum duşun her msj motive için herkes birbriinin motive kaynagı canım
miniş ablacım
aa bize gerek kalmamış demek ki gelmeyelim o zaman dolguyasınavını atlatırsın inşallah arkadasın iiçinde hayırlısı olsun sanrım ciddi bir ilişki onun içinde hayırlı olsun
pro üyeliğin gözünü sevem
hadi bakalım bol eksilerle gel fulyacım
afiyet olsun canım dogru tercih
amin bol eksilere uyan canım
uyma canım onlaraada deme ben saf uydum ye ye süt olsun verirsin sonra bi baktım ki kendileri dgorunca yemediler kimse kimsenin iyiiliğini istemiyor severim ama hinliklerde yok degil
kız sen hep telefona bak
pro üyeler altta konuyu kimin okudugunu görebiliyor canım hoşgeldin kuralları okumuşssun kendini tanıtırmısın kaç kilosun kilo alma sebebin ne vs bahset kendinden ben bahar takım kaptanıyım
Benim gizli gözlerim var görebiliyorum
Önce bi kendini tanıt tatlım
Ben bebek çalışması yapıyosun diye düşünmüştüm, kilo vermeyemi karar verdin
Sağolsun eşim her konuda benim destekçim Allah razı olsun ondan kırmaz beni gücendirmez ne desem elinden geldiğince yapmaya çalışır ama bazen gerçekten ama gerçekten çok gideriz gülmekten yerlere yatarız Aslında uyumlu bir çiftiz belki de o yüzden Allah nazarlardan saklasın
Ben değilim kp ne diyordum ya kayınpeder miş aslında Üzüldüm canım kayınpederin için Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah bu arada anne Zorlu şeyler anlatmışsın uygulandım İnan yaşam Azmi ne Eşin çocukların için hayatta kalma azmine hayran kaldım bu kadar şeyi atlatmış olan bir bayanın da en kısa sürede aramıza tekrar geleceğine ve zannetmiyorum ama aldığı kilo varsa hemencecik verebileceğine inanıyorum
Canım benim ya ne yapayım listemde yoktu karnabahar sapı bende kaçamak olarak onu oraya ekledim Çünkü inanırım listem dışında Ağzıma bir lokma dahi atmıyorum yani karnıbaharı başlamadan önce hazırlarken sapını atmaya kıyamadım çok severim de normalde sebzeden de bir şey olmaz diye düşündüm açıkçası
görüyorum ki bu tartı problemi sadece benim başıma gelmiyor Siz neler neler atlstmisdiniz da bizim Haberimiz yokmuş olsun canım İnşallah biz de haftaya girerim problem değil Ben kilo vereyim de önemli olan o sağlıklı yaşama bir an önce kavuşmak istiyorum çünkü
Ya bu tartılar niye bu kadar fark ediyor çok kötü bir şey ama bu üretirken kontrol etmiyorlar mı acaba Yani tekrar tekrar denemeleri gerekmez mi Gerçekten bugün benim aklımı çok karıştırdı �nşallah yarın güzel bir tartı Alırım da bu problemi kökten temizlemiş olurum
canım benim sadece akşamları menü bildirimi yapıyoruz menüde ise yediklerimizin dışında İçtiğimiz su miktarı litre olarak ve yaptığımız sporları dakika olarak ekliyoruz ve menümüzde kaçamak yaparsak da onları da birebir ekleyerek yazıyoruz ki Ne yapıp ne yapmamız gerektiği hakkında Herkes yorum yapıyor Böylece bildiğimiz ama unuttuğumuz ya da bilmediğimiz şeyleri birbirimizden öğrenme fırsatımız oluyor Ve sen de başkalarının beğenilerini gördükçe kendine örnek alıyorsun ve daha sağlıklı bir hayat için daha sağlıklı bir beden için kendin için bir iyilik yapıp �ncecik bir hatun olma yolunda adım adım ilerlemeye başlıyorsun
Saol canımKolay gelsin canım
Umarim hedefine en saglikli sekilde ulasirsin tatlimmm hosgeldinn diyelim o zaman tekrar25 yasindayim. Ogretmenim. Boyum 1.70. Kilo 66. Kilo alma sebebim cocuk istegi yuzunden psikolojim bozuldu. Hamile kalana kadar aldiklarimi vereyim diyorum bari. Kalinca da sagliklo beslenmeye devam edecegim insallah. Hedef 58.
Günaydın 9. Takımın çıtırları.bugun büyük temizlik günü,çocukların banyo günü,çamaşır yıkama kurutma ve ütüleme olimpiyatları günükısacası cooook iş var çok.cok iş çok kalori yakmak demektir.
Ben kendim biraz kilo verdikten sonra artık motivasyona ihtiyacım oldugunu anladım.1.5 2 aya yakın sürede 62 den 55.9a düştüm çünkü gitgide zorlaşıyordu kilo vermem.Leslie,yürüyüş,pilates hızlı kilo vermemi sağladı.Spor aleti vs.Kullanmadım almadım da zaten evde yerim yoktu.Şimdide yavaştan kilo alıyorum gram gram ama saglıklı beslenmeye devam ediyorum.Çok meyve yemeZdim.Süt,meyve yiyorum çok uyuyorum ilçlardan biraz aldım ama 200 300 gr falan.
Günaydın herkese
Yeni çıtırlar takıma hışgeldiniz ben Poni şu an izindeyim bir buçuk sene önce katıldım takıma 20 kilo verdim şimdi motivasyonum düşse de biraz 10 kilo daha vermek isyorum. 27 yaşında bir çocuk annesi anasınıfı öğretmeniyim.
Gününüz aydın olsun
Kahvaltı yapıldı
Haydi spora aerobik beni bekliyor
Aklınızdan hedefleriniz çıkmasın
Midenize attığınız herşey ya ileri ya geri götürecek bizi
Konuşturun bugün iradenizi
Haydi bakalım
Dünkü menüm
09.00
1 d ekmek
2 d peynir.4 zeytin
Domates
11.00
3 dilim portakal
14.30
4 k ıspanak
4 k yoğurt
1 d ekmek
18.30
1 tabak pırasa
4 yk yoğurt
2 d ekmek
Su1.5
Spor yok
Arkadaşlar bi süredir hastalık bahanesiyle sporda yapmadm ve 60 kiloda gibi rahat rahat yedim. tartılmadım kaç gündür korkudan. dün biraz başladım kızımın doğum gününe az kaldı3 ayda 10 kiloyu verebilirim de mi neden olmasın
Gelelim günahıma
İki hafta önce izne ayrıldığım kilom 74.4
Bugün 76.5
Son halim bu da kızlar
Eki Görüntüle 1958787
Verirsin kuzum.20 kg mı veren sensin.
10 kg mı hayli hayli verirsin.
Eki Görüntüle 1958788
Hosbuldum canim insallah hepimiz.Umarim hedefine en saglikli sekilde ulasirsin tatlimmm hosgeldinn diyelim o zaman tekrar
geldimmm :)misafirim vardı habersiz oldu biraz,
Memnun oldum eliff. son zamanlarda çok oyalandım senin hikayen nedir canımKolay gelsin canım.
İş güç çok haftasonu.
Canım hamilelik sürecinde de sağlıklı beslenirsen sonrasında daha rahat edersin.
Merhaba canım.
Ben de elif. Sınıf öğretmeniyim. 38 yaşında.
Kaçamak yapmam da sporu da ancak gece yapabilirim.
Kesinlikle verebilirsin canım.
İnanmak yeteli canım.
Akşam geldim tebrik ettim bile :))yattınızmı kız hepceğiniz bende gelemde tebrik edem derecenizi dediydimhaftayada 1 .lik bizim 2.lik sizin ona göre @mefkurem sultanım şaka gıbı iki kişiyle derece aldık ya biz de
gelde bize kutlama yapalım
kolay gelsin cnmGünaydın çıtır fıstıklar.
Hergeze güzel haftasonları.
Benim bu gün kü program yoğun.
Kızımı kursa götürüp getireceğim.
Sonra da hem benim hem de kızımın veli toplantısı var. Ama yine de sık sık buradayım.
Kızz paranoyak yaptın bizi :)))olursa yaz cnmHepinize günaydın arkadaşlar yok kaçamak yok olursa yazicam
Senin yurtta kalıyodun değilmi cnm yoksa yanlışmı hatırladımGünaydınn güzel hanımlarrne çok konuşulmuş gecee :) çamaşırlarımı makineye attım kahvaltıdan önce leslie yapmak istiyorum yapabilirsem
ahhh ahhh bende de dolu iş var hepimize kolay gelsinGünaydın 9. Takımın çıtırları.bugun büyük temizlik günü,çocukların banyo günü,çamaşır yıkama kurutma ve ütüleme olimpiyatları günükısacası cooook iş var çok.cok iş çok kalori yakmak demektir.
sen stress yapma bebeğim Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inş.Sağol Can'ım Allah razı olsun.Moral oluyorsunuz valla bana :) Kan değerlerime baktılar stresten yükselmiş hep.Elimde olmadan yaptım hep
Kendiliğindenmi bıraktın konuştunmu onunlaKızlar bu arada motive olamadığım için diyetisyeni bıraktım. sık sık beslenmek bana göre değil sanırım kendime yeni bi düzen oluşturmak istiyorum
Birazdaha göbüş var gibiGelelim günahıma
Bugün 76.5
Son halim bu da kızlar
Eki Görüntüle 1958787
Eki Görüntüle 1958788
Allah yardımcın olsun cnmDusuklerden dolayi tup bebek surecine girdik su an beklemedeyim. Olana kadar aldiklarimi vercem insallah
Oooo bisürü mamalar yaptın desene :))geldimmm :)misafirim vardı habersiz oldu biraz,
dün hızlıca gelip yazmıştım misafirim var diye kilo da bildirdim şükür ona fırsat buldum benim tel de net yok olsa da kullanamam gerçi küçücük şey , leptabı da açmaya fırsat olmadı kusura bakmayın
Tebrikler Canım benim çok mutlu oldum hep birlikte başarıların devamını getireceğiz inşallahyattınızmı kız hepceğiniz bende gelemde tebrik edem derecenizi dediydimhaftayada 1 .lik bizim 2.lik sizin ona göre @mefkurem sultanım şaka gıbı iki kişiyle derece aldık ya biz de
gelde bize kutlama yapalım
Günaydın kolay gelsinGünaydın çıtır fıstıklar.
Hergeze güzel haftasonları.
Benim bu gün kü program yoğun.
Kızımı kursa götürüp getireceğim.
Sonra da hem benim hem de kızımın veli toplantısı var. Ama yine de sık sık buradayım.
Günaydın canımGunaydin hanimlar,musmustlu bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle
Canım ben o bahsettiğin O ilaçlardan 6 yıldır kullanıyorum bana hiç kilo vermedi de ama doktor reçete yazdığı için kullanmaya devam ediyorumInsulin direnci için verilen o ilaçlar ilk etapta hızla kilo verdiriyor diye biliyorum. Metformin diaformin muadilleri ışte. Hatta internette tani almadan cok kullanani da görmüştüm. Kendim de sahit oldum. Vucut alışınca o yan etkiler kaybolacaktir
Günaydın canımGünaydınn güzel hanımlarrne çok konuşulmuş gecee :) çamaşırlarımı makineye attım kahvaltıdan önce leslie yapmak istiyorum yapabilirsem
Günaydın canımGünaydın 9. Takımın çıtırları.bugun büyük temizlik günü,çocukların banyo günü,çamaşır yıkama kurutma ve ütüleme olimpiyatları günükısacası cooook iş var çok.cok iş çok kalori yakmak demektir.
çok güzel kilo vermişsin canım inşallah bizlere de başarabiliriz senin gibi hamilelik sürecinde de çok fazla kilo olacağını zannetmiyorum Çünkü sen sağlıklı besleniyorsun ve bilinçli birisinBen kendim biraz kilo verdikten sonra artık motivasyona ihtiyacım oldugunu anladım.1.5 2 aya yakın sürede 62 den 55.9a düştüm çünkü gitgide zorlaşıyordu kilo vermem.Leslie,yürüyüş,pilates hızlı kilo vermemi sağladı.Spor aleti vs.Kullanmadım almadım da zaten evde yerim yoktu.Şimdide yavaştan kilo alıyorum gram gram ama saglıklı beslenmeye devam ediyorum.Çok meyve yemeZdim.Süt,meyve yiyorum çok uyuyorum ilçlardan biraz aldım ama 200 300 gr falan.
Canım benim sakin ol biraz sen kendini ve Bebeğini düşün Herşey Güzel Olacak hep pozitif düşün Kendini rahatlatacak şeyler yapmaya çalış bence kendinle ilgilen Kendine zaman ayır kitap oku mesela sevdiğin şeyleri yap Böylece daha iyi hissedersin emin olSağol Can'ım Allah razı olsun.Moral oluyorsunuz valla bana :) Kan değerlerime baktılar stresten yükselmiş hep.Elimde olmadan yaptım hep
Günaydın canım benim Kim tutar bizi Hadi yürüyün çıtır kızlarGününüz aydın olsun
Kahvaltı yapıldı
Haydi spora aerobik beni bekliyor
Aklınızdan hedefleriniz çıkmasın
Midenize attığınız herşey ya ileri ya geri götürecek bizi
Konuşturun bugün iradenizi
Haydi bakalım
canım benim Sen kendine inandıktan sonra mutlaka vereceksin o fazlalıkları emin ol hepimiz bunun için savaşmak tayız ve bu savaşı biz kazanacağızDünkü menüm
09.00
1 d ekmek
2 d peynir.4 zeytin
Domates
11.00
3 dilim portakal
14.30
4 k ıspanak
4 k yoğurt
1 d ekmek
18.30
1 tabak pırasa
4 yk yoğurt
2 d ekmek
Su1.5
Spor yok
Arkadaşlar bi süredir hastalık bahanesiyle sporda yapmadm ve 60 kiloda gibi rahat rahat yedim. tartılmadım kaç gündür korkudan. dün biraz başladım kızımın doğum gününe az kaldı3 ayda 10 kiloyu verebilirim de mi neden olmasın
canım İnan bana o kadar kiloyu verebilmiş sen yine vereceksin Hem o kiloyu daha yeni aldığın için vermesi daha kolay olacaktır Biz bu işi başarabiliriz Hemen şimdi diyetine geri dönüyorsun ve bir daha bırakmıyorsunGelelim günahıma
Bugün 76.5
Son halim bu da kızlar
Eki Görüntüle 1958787
Eki Görüntüle 1958788
Aminnn anim Allah herkese amacina ulasmayi nasip etsin
Ablacığım günaydın Seni merak ettim Misafirin varmış Herşey güzel geçmiştir umarım özledim Bu arada yazılarını Hoşgeldingeldimmm :)misafirim vardı habersiz oldu biraz,
dün hızlıca gelip yazmıştım misafirim var diye kilo da bildirdim şükür ona fırsat buldum benim tel de net yok olsa da kullanamam gerçi küçücük şey , leptabı da açmaya fırsat olmadı kusura bakmayın
Idare eder 3.olduk :))maşallah hızınıza yetişmek ne mümkün ne kadar çok sayfa birikmiş
cuma yarışmasın da sonuç ne oldu belli mi
Evet ablacım yurttayım çamaşırhanede yıkatıyorum bir sürü makina var ama kalan kızlarda çok olunca sabah 8de kalkmam gerekiyor sıraya en önden gşrebilmek için...yoksa gün boyu sıra çok zor geliyorAkşam geldim tebrik ettim bile :))
kolay gelsin cnm
Senin bebeler kaç yaşındaydı
Kızz paranoyak yaptın bizi :)))olursa yaz cnm
Yoksa problemleri çözemeyiz
Bide kilo boy bilgilerini profilin altına yazarsan unutmayız
Senin yurtta kalıyodun değilmi cnm yoksa yanlışmı hatırladım
ahhh ahhh bende de dolu iş var hepimize kolay gelsin
sen stress yapma bebeğim Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inş.
Kendiliğindenmi bıraktın konuştunmu onunla
Birazdaha göbüş var gibi
10 kilo 3 ayda verilmiyecek bi kilo değil
Tabiki dikkat edilirse
Allah yardımcın olsun cnm
Kilon fazla değilmiş dikkat edersen kısa sürede verirsin
Oooo bisürü mamalar yaptın desene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?