- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.821
Günaydın çıtır bayanlar tartı işini halledip geldim Çok şükür biraz pahalıya patladı bana ama olsun internetten sipariş verdim çünkü orada daha uygundu fiyatı 145 liraya aldım Yasemin'in Habinar tavsiye ettiği Doktorların kullandığı hassas tartı aldım önce medikale gittim ama orada aynı tartı için 250 lira fiyat istediler Biraz indirim Yapı 200 liraya vermeyi kabul ettiler ama 200 lira bile çok fazlaydı benim için en de İnternetten araştırdım ve hepsiburada'dan 145 liraya aldım �nşallah en kısa sürede elime geçer
oo 3. lük derece yapılmış demektirIdare eder 3.olduk :))
Ama genelde kilo verimi çok fazla değildi
Hayırlı olsun cnmGünaydın çıtır bayanlar tartı işini halledip geldim Çok şükür biraz pahalıya patladı bana ama olsun internetten sipariş verdim çünkü orada daha uygundu fiyatı 145 liraya aldım Yasemin'in Habinar tavsiye ettiği Doktorların kullandığı hassas tartı aldım önce medikale gittim ama orada aynı tartı için 250 lira fiyat istediler Biraz indirim Yapı 200 liraya vermeyi kabul ettiler ama 200 lira bile çok fazlaydı benim için en de İnternetten araştırdım ve hepsiburada'dan 145 liraya aldım �nşallah en kısa sürede elime geçer
hoşbuldum :)Günaydın çıtır bayanlar tartı işini halledip geldim Çok şükür biraz pahalıya patladı bana ama olsun internetten sipariş verdim çünkü orada daha uygundu fiyatı 145 liraya aldım Yasemin'in Habinar tavsiye ettiği Doktorların kullandığı hassas tartı aldım önce medikale gittim ama orada aynı tartı için 250 lira fiyat istediler Biraz indirim Yapı 200 liraya vermeyi kabul ettiler ama 200 lira bile çok fazlaydı benim için en de İnternetten araştırdım ve hepsiburada'dan 145 liraya aldım �nşallah en kısa sürede elime geçer
Menülerine göre yemek olayındada sorun yok heralde tatlımEvet ablacım yurttayım çamaşırhanede yıkatıyorum bir sürü makina var ama kalan kızlarda çok olunca sabah 8de kalkmam gerekiyor sıraya en önden gşrebilmek için...yoksa gün boyu sıra çok zor geliyor
allah hayırlı etsin taamına erdirsin inşallahHerkeşlere günaydın mutlu haftasonları hanımlar
Benimde yarın misafirim var
Hem eski Hem yeni dünürleri çağırdım tanışsınlar diye
Bilmeyenler için 2.oğluma 1,5 ay önce falan söz kesilmişti
Bugün temizlik alışveriş kısmını hallederim
Yarında hazırlık
Akşam 6 gibi gelceklr
Herkese kolay gelsin
Gozunaydin canim gule gule kllan bakalim memnun kalirsan bende bakarimmGünaydın çıtır bayanlar tartı işini halledip geldim Çok şükür biraz pahalıya patladı bana ama olsun internetten sipariş verdim çünkü orada daha uygundu fiyatı 145 liraya aldım Yasemin'in Habinar tavsiye ettiği Doktorların kullandığı hassas tartı aldım önce medikale gittim ama orada aynı tartı için 250 lira fiyat istediler Biraz indirim Yapı 200 liraya vermeyi kabul ettiler ama 200 lira bile çok fazlaydı benim için en de İnternetten araştırdım ve hepsiburada'dan 145 liraya aldım �nşallah en kısa sürede elime geçer
Sağ ol ablacığımHayırlı olsun cnm
Hep küçük rakamları göstersin tartın :))
İnşallah canım inşallah Hepimiz görürüz inşallah Minicik minicik rakamlarhoşbuldum :)
güle güle kullan bol eksiler gör inşallah yeni tartın da
Evet önceden hazırlayıp derin dondurucuya bazı şeyleri atmak çok işe yarıyor Özellikle de hazırlıksız yakalandığımız Misafirlerimiz için çok iyi yapmışsın sen de Ellerine kollarına sağlıkallah hayırlı etsin taamına erdirsin inşallah
ne güzel dünürlerini bile tanıştırıyorsun misafir ediyorsun şimdi döktürürsün de çok işin var cidden allah kolaylık versin
benim misafirler habersiz gibi oldu gelmeden 1 saat önce öğrendim derin dondurucuya bir şeyler önceden yapıp aytmıştım çok işe yaradılar :)
Resim atsana canım hayırlı olsun güle güle kullanGünaydın çıtır bayanlar tartı işini halledip geldim Çok şükür biraz pahalıya patladı bana ama olsun internetten sipariş verdim çünkü orada daha uygundu fiyatı 145 liraya aldım Yasemin'in Habinar tavsiye ettiği Doktorların kullandığı hassas tartı aldım önce medikale gittim ama orada aynı tartı için 250 lira fiyat istediler Biraz indirim Yapı 200 liraya vermeyi kabul ettiler ama 200 lira bile çok fazlaydı benim için en de İnternetten araştırdım ve hepsiburada'dan 145 liraya aldım �nşallah en kısa sürede elime geçer
Sağolasın cnm cümlemizin evlatlarına inş.allah hayırlı etsin taamına erdirsin inşallah
ne güzel dünürlerini bile tanıştırıyorsun misafir ediyorsun şimdi döktürürsün de çok işin var cidden allah kolaylık versin
benim misafirler habersiz gibi oldu gelmeden 1 saat önce öğrendim derin dondurucuya bir şeyler önceden yapıp aytmıştım çok işe yaradılar :)
Oooo abla ağır misafirlerin varmışHerkeşlere günaydın mutlu haftasonları hanımlar
Benimde yarın misafirim var
Hem eski Hem yeni dünürleri çağırdım tanışsınlar diye
Bilmeyenler için 2.oğluma 1,5 ay önce falan söz kesilmişti
Bugün temizlik alışveriş kısmını hallederim
Yarında hazırlık
Akşam 6 gibi gelceklr
Herkese kolay gelsin
Amin cnm sağolasınMefkurem ablam Senin de misafirlerin gelecekmiş en güzel şekilde alırım alacağınızdan eminim Maşallah bu arada ikinci çocuğuna da söz yapmışsın Rabbim tamamlasın inşallah Çok mutlu huzurlu günlere olsun Allah isteyen herkese göstermeyi nasip etsin kolaylıklar diliyorum
gözümden kaçmış ozamanAkşam geldim tebrik ettim bile :))
kolay gelsin cnm
Senin bebeler kaç yaşındaydı
Kızz paranoyak yaptın bizi :)))olursa yaz cnm
Yoksa problemleri çözemeyiz
Bide kilo boy bilgilerini profilin altına yazarsan unutmayız
Senin yurtta kalıyodun değilmi cnm yoksa yanlışmı hatırladım
ahhh ahhh bende de dolu iş var hepimize kolay gelsin
sen stress yapma bebeğim Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inş.
Kendiliğindenmi bıraktın konuştunmu onunla
Birazdaha göbüş var gibi
10 kilo 3 ayda verilmiyecek bi kilo değil
Tabiki dikkat edilirse
Allah yardımcın olsun cnm
Kilon fazla değilmiş dikkat edersen kısa sürede verirsin
Oooo bisürü mamalar yaptın desene :))
Teşekkür babyOooo abla ağır misafirlerin varmış
Kolay gelsin sana
Benide kaçırdınmı gözünden dilekimgözümden kaçmış ozamancanımsın..
Yakın olsaydı abla seve seve gelirdim ne demek aşkolsunTeşekkür baby
Kolay gelsin diceğine gelde bi işin ucundan tut
Kızz baharın teklifini görmedinmi
Niye yapamayasınYakın olsaydı abla seve seve gelirdim ne demek aşkolsun
Gördüm abla ne diyecemi bilemedim
Yapamam diye korkuyorum
Bi görev verilince hakkıyla yapmak isterim
Gelelim günahıma
İki hafta önce izne ayrıldığım kilom 74.4
Bugün 76.5
Son halim bu da kızlar
Eki Görüntüle 1958787
Eki Görüntüle 1958788
Haftada bir bir d vit mi içiyorsun. Benimki de 6 bebek de 9. Ayına girdi haftada bir mi içsem günde 8 10 damla mi içsem bilemedim ben de hemsireyim buarada meslektasizOzelestiriye geliirsek bu hafta hep et agirlikli gidibce odem yaptim sanirin ve veremedim bu hafta sebze + protein gidicem alisverisimi yaptim bakalim.ole.nasil olcak onceki diyetimde pro yapardim kilo verirdjm ama bunda olmuyo iste yas bile farkedio yasli degilim ama 5 yil onceki bunyem yok
Kan tahlillerimi yaptirdim d vit 26 geldi normalde 30 olmasi gerekio 1 tane dvit yuvarladim ama benim demirim cok dusuk o nedenle kan hapi baslandi umarim bunlar biraz vermeme yardimci olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?