Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Resim atsana canım hayırlı olsun güle güle kullan
canım benim buradan almadım ben internetten aldım internette daha uygundu fiyatı çünkü �nşallah en geç pazartesi ya gelir diye düşünüyorum gelince resmini çekerim ama ben siteye fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum deneyimli arkadaşlar tarif ederlerse mutlaka Fotoğrafını atarım Hatta bundan sonra kilo bildirimini fotoğraf şeklinde paylaşırım
Amin cnm sağolasın

Bi kahvemi içip bitirirsem kalkacam :))
abla sorma Bugün burada hava çok güzel Ben de temizlik yapmak istiyorum Eşim de geçici de bu hafta Bugün vardiya değiştirecek inşallah Saat üçte gidecek temizliği üçten sonraya bıraktım Gürültü yapıp uyandırmak istemiyorum rahatsız olsun istemiyorum çünkü ama sana kolay gelsin
Teşekkür baby

Kolay gelsin diceğine gelde bi işin ucundan tut

Kızz baharın teklifini görmedinmi
abla Keşke yakın olsaydık vallahi hemen hiç söylemene bile gerek kalmadan Ben kapında biterdim Sabah Seni uyandırmaya gelirdim misafirlerin içinde çeşit çeşit şeyler yapardık ama nasip bu işler belli olmaz Belki bir gün dokuzuncu Grup hatunları ile beraber bir buluşma ayarlanırsa Ben elimden geleni yapar gelmeye çalışırım

Sağolasın güzel kalplim

Kısmet bu belki bi gün bi yerde karşılaşırız
Tabi aynı şehirde olanlar ilerde buluşma ayarlıyabilir

Herkese merhaba :) Aranıza yeni katıldım, ismim Ceylan :)
Ceylan hoşgeldin cnm
Önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor

Sonrada kendini birazdaha ayrıntılı tanıtırsan seviniriz
Özellikle ben biraz meraklıyımdır :))karşımdaki kişinin durumunu şartlarını hikayesini bilmeyince yorum yapmakta zorlanıyorum

Tamam hemen okuyup dönüyorum size :)

Olayı anladım kuralları kabul ediyorum :) Mesaj yazmak konusunda çok sıkıntı çekmem. Bu sistem sayesinde kilo vereceğim inş :) Şu an iki kat daha çok inandım kendime.

Olayı anladım kuralları kabul ediyorum :) Mesaj yazmak konusunda çok sıkıntı çekmem. Bu sistem sayesinde kilo vereceğim inş :) Şu an iki kat daha çok inandım kendime.
O zaman tanışma kısmına geçebiliriz ceylanım (ne güzel adın varmış :))

Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var
Almanyada yaşıyorum haftada bikaç gün çalışıyorum

Önceden mezun olmuştum burdan
Sonra tekrar alıp geri geldim

Bir de ayrıntılı tanıtmamı istemişsiniz sanırım hemen başlayayım :)
23 yaşındayım 1.63 boyunda ve 93 kiloyum. Ankara'da yaşıyorum ve evliyim. Aynı zamanda öğrenciyim. Duygusalım. Nasıl kilo aldım? Aslında çok abartılı zayıftım ben keşke hep öyle kalsaydım.. Ailem benim zayıflık durumumdan rahatsızlanıp ölecek çocuk deyip doktora götürdüler, doktorda bastı demir vitaminini bastı iştah şuruplarını.. Babam da sırf azıcık kilo alayım diye lise dönemlerinde gecenin 2-3 civarında tavuk filan kızartıp bana yedirirdi. Bu böyle giderken bi baktım ben balon olmuşum bu sefer yaşıtlarım hamile misin diye alay edince daha çok moralim bozuldu ama kilo vermeyi başaramadım. Yakın zamanda 97 kilodan 93e düşmeyi başardım, spor ve diyetle. O kadar düşmek benim için büyük başarıydı cidden, bunu yapabildiysem gerisi de gelir dedim ve şimdi çabalıyorum bakalım :) Hedefim 85. En son hedefim de 55. Eşimi de fişekledim biraz, kilo verdikçe bana süprizler yap dedim Şehir dışı gezileri filan. Onayda aldım. Çok hırslıyım :)

Çok memnun oldum Zuhal abla :) İsim için teşekkür ederim. Maşallah 45 yaşında ve internette olman çok hoş. Benim annemde 45 yaşında ama eline bilgisayar versem açamayınca bu bozuk der

Kilomla alay etmekten hiç çekinmem. Eğer bu güne kadar kilomla alay edemeseydim ciddi psikolojik sorunlar yaşardım. Şu an bile hamile misin dediklerinde hayır kiloluyum diyorum, karşı taraf utanıyor Ben aslında barıştım kilomla ama her şeyi düşünüyorum, ilerde çocuk olsa doğum zorluğu da olacak.. Her şeyin fazlası zarar.

Hoşgeldin canım benim benim adım gül Ayşe 32 yaşında diyabetli İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum ben de bu gruba yeni geldim sayılır Haftaya inşallah listeye gireceğim Sen de kilo verme sürecine girmişsin ve hemen de vermeye başlamışsın Biz burada birbirimizi motive ederek birbirimize moral vererek menülerimiz i paylaşıyoruz yorumlar yapıyoruz yeri geldiğinde eleştiride yapıyoruz ve hep beraber kilo vermeye Çalışıyoruz Sen de buraya geldiğine göre kararlısın demektir kararlı olmak da ve bu olayı beyinde bitirmek de çok önemli ve sen bunu başarmışsın bundan sonrası daha kolay ilerleyecek İnanabilirsin takımımızın desteği ile beraber hepberaber kilolarımız a veda edeceğiz inşallah tekrar hoşgeldin

Sen kararlı olduktan sonra tabiki geriside gelecek cnm
Burda düzenli paylaşım yapar takım ruhunu yakalayabilirsen daha disiplinli olursun
Zamanla gönül bağımız oluşuyor aile gibi oluyoruz
Hepmizde aynı dertten muzdarip olduğumuz içinde birbirimizi daha iyi anlıyor destek olabiliyoruz
Damdan düşenin halini Damdan düşen anlar misali :))

Sağolasın güzel kalplim

Kısmet bu belki bi gün bi yerde karşılaşırız
Tabi aynı şehirde olanlar ilerde buluşma ayarlıyabilir
Ama çok güzel olmaz mı ya düşünsene ilerde hepimiz incecik bayanlar olmuşuz kilo vermemizin Zaferini kutlar şekilde Parti veriyoruz ve burada her gün muhabbet ettiğimiz kardeşlerimizle elele Gönül gönüle oluruz vallahi hayali bile şu an bana yetti çok güzel olur sende gelirsin inşallah bir şekilde nasip olur Bir sebep olur Neden olmasın ki

Çok memnun oldum Zuhal abla :) İsim için teşekkür ederim. Maşallah 45 yaşında ve internette olman çok hoş. Benim annemde 45 yaşında ama eline bilgisayar versem açamayınca bu bozuk der
Benimde pek anladığım söylenemez :))kız biz sizin gibi teknolojiyle doğmadıkki :))
Ee ne yapalım sonradan öğrenmeyle bu kadar oluyor

Çoook memnun oldum öncelikle :) Umarım bir an önce atamanız olur. Menüler demişken ben burada bir arkadaşın paylaştığı diyet listesini uyguluyorum 1 hafta filan oldu ve çok memnun kaldım. Her ne kadar sporsuz bir diyet listesi dese de ben Ankarada Hanımlar Lokalinde haftanın 3 günü fitness'a gidiyorum. İnşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulacağız :) Sizde hoşgeldiniz :)

Benimde pek anladığım söylenemez :))kız biz sizin gibi teknolojiyle doğmadıkki :))
Ee ne yapalım sonradan öğrenmeyle bu kadar oluyor
Ablam maşallah sen girip yazıyorsun o bile başarı bence. Annem ilk facebook kullandığında bana bu facebook da k harfi yok diye bağırmıştı Bunlar k harfi kullanmıyor mu demişti Meğer klavyede k'yi bulamamış

İnşallah :) Destekleşme olmasa zaten kilo vermek istemiyor insan. İlla ki bir kişi arıyor yanında.

Bu durum birazda kendi içimizde dışarıya karşı korunma kalkanı gibi oluyor

Bende hep, vücut benim kilo benim kimseyi ilgilendirmez diye derdim

tabiki çok güzel olur bebeğim
Dünya küçük demişler
Baksana dilekle yasemin aynı salona denk gelmişler

Senin gittiğin lokalin adı ne cnm yoksa sende bizim kızların gittiği yeremi gidiyosun

Bende yazıyomda sizin gibi değil
Biraz kaplumbağa hızında :))
Neyse işimi beceriyom bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…