- 25 Haziran 2015
- 61
- 166
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.861
Senin gittiğin lokalin adı ne cnm yoksa sende bizim kızların gittiği yeremi gidiyosun
Tam hatırlamıyorum onlarınki nerdeydiDemetevler Hanımlar Lokali, giden varsa tanışalımmm :)
Benden bu kadar güzeller
Pazartesi görüşürüz artık :))
Kız ilkokuldamıyız tek ayak üstünde duralım
Benim daha güzel fikirlerim var
Kulaklardan çiviyle asılmak
Ayağa taş bağlayıp suya atılmak gibi
Tamam şekerim19267.sayfada kaldim :)
sende gel cancagizum
o dombili hatubdan fistik cikaracagiz hosgeldij canim ben bahar 31yasindayum iki yasinda oglum var mecburi ev hanimiyim
gayet guzel toparladin menulerini tatlim bizden sakladigin kacamaklar yok dimi
bide o pantolonlarin hep ic kisimlari eskir bacaklar birbirine sürter cunku
misafirleri vardi canim
tatlim tabiki keske bigun once gelseydin bi gunle listeyi kacirdin
tatlim sen dukan mi yapiyorsun yoksa ben mi benzettim :)
cuma menusu olmus ama unutma bu haftaya aktif ve eksi bekliyorim senden
bol karbibhidrat olmus cuma deyip geciyorum ama uc dlm ekmek yenir mi kiz burcu kovalar seni arkandan
hosgeldin camim sende erken yol alanlardansin masallah takim genc annelerle dolu
kismet canim hayirlisi hagtaya demek ki sen azmini yitirme prosedure takildin
senin kacamagini sevsinler karnabahar sapi
daha nice ilk uclere sekerim
ay ben ilk takima geldim bi ugursuzluk oglum tv yi kirdi benim tartiyi kirdi sonra aldigim tarti patladi uc kere tarti farki girdikşükür bu saglam kaldi arada ustunde tepinirken yakaliyorum yada ters cevirmis
herkes icin bi baslangic noktasi var tatlim fit bir anne fit bir ogretmen olunca igrencine tesekkur et sen donum noktamsin de
ayy birak cekemiyor azmini fit olunca sen bu recebin arkasindan kosacaksin deseydin
tum dogum hikayelerimi ayni ahh biz ahh biz sut oldun diye dolab ekmek arasıi yemistim bende
insallah guzel cikar sonuclarin tespitler cok yerinde
ogrendin mi canim alintilari :)ayyy kusura bakmayın lutfen ben bı kac gundur cok aktıf olamıyorum dersane arkadaşım dogumu için bişeyler hazırlıyorum derken yazamadım bır turluuu bugunku menum
sabah 7.00
1 dl tb ekmegi
4 parça çeçil peyniri
beyaz peynir
1 cay kaşıgı kadar acuka
oglen 14.0
6 adet nugget
yarım dilim ekmek
akşam 18.30
yarım porsiyon ciğer
2 kasık bulgur pilavı
su 2.5 lt
spor bugun yok
Habinar @askrhpozitif
gecmişi okuyuıp mesaj alıntılamayı öğrenip geliyorumm
sagol canimda aslinda yemesemde olurdu canim hic istemeden yedim bilincsizAfiyet olsun Kaptanım arada tatlı kaçamağı yapmak güzeldir ya 2 tatlı kaşığından bir şey çıkmaz Sen yarın halledersin onu erşembenin üstüne güzel gider Afiyet olsun tekrar ve İyi geceler huzurlu mutlu uykular
bak bak birinciligide komseue birakmiyoryattınızmı kız hepceğiniz bende gelemde tebrik edem derecenizi dediydimhaftayada 1 .lik bizim 2.lik sizin ona göre @mefkurem sultanım şaka gıbı iki kişiyle derece aldık ya biz de
gelde bize kutlama yapalım
kolay gelsin canimGünaydın çıtır fıstıklar.
Hergeze güzel haftasonları.
Benim bu gün kü program yoğun.
Kızımı kursa götürüp getireceğim.
Sonra da hem benim hem de kızımın veli toplantısı var. Ama yine de sık sık buradayım.
nasil bir bilincsizlik rastgele kullanmak ysInsulin direnci için verilen o ilaçlar ilk etapta hızla kilo verdiriyor diye biliyorum. Metformin diaformin muadilleri ışte. Hatta internette tani almadan cok kullanani da görmüştüm. Kendim de sahit oldum. Vucut alışınca o yan etkiler kaybolacaktir
icini ferah tut canimÇok teşekkür ederim inşallah duyarımPazartesi belli olcak
tmmdir her menude soruyorum cunku :)Hepinize günaydın arkadaşlar yok kaçamak yok olursa yazicam
kolay gelsin canimGünaydınn güzel hanımlarrne çok konuşulmuş gecee :) çamaşırlarımı makineye attım kahvaltıdan önce leslie yapmak istiyorum yapabilirsem
klasik hafta sonu maclariGünaydın 9. Takımın çıtırları.bugun büyük temizlik günü,çocukların banyo günü,çamaşır yıkama kurutma ve ütüleme olimpiyatları günükısacası cooook iş var çok.cok iş çok kalori yakmak demektir.
sen istersen daglari sen istersen yollarii.... iste yeter ki ponimDünkü menüm
09.00
1 d ekmek
2 d peynir.4 zeytin
Domates
11.00
3 dilim portakal
14.30
4 k ıspanak
4 k yoğurt
1 d ekmek
18.30
1 tabak pırasa
4 yk yoğurt
2 d ekmek
Su1.5
Spor yok
Arkadaşlar bi süredir hastalık bahanesiyle sporda yapmadm ve 60 kiloda gibi rahat rahat yedim. tartılmadım kaç gündür korkudan. dün biraz başladım kızımın doğum gününe az kaldı3 ayda 10 kiloyu verebilirim de mi neden olmasın
ust bolumde giderse super poni 69 u unutmaGelelim günahıma
İki hafta önce izne ayrıldığım kilom 74.4
Bugün 76.5
Son halim bu da kızlar
Eki Görüntüle 1958787
Eki Görüntüle 1958788
boyuna gore kilon cok yok ams bu surec kilo aldiriyor ne kadar zayifsin o kadar karli canim hosgeldin25 yasindayim. Ogretmenim. Boyum 1.70. Kilo 66. Kilo alma sebebim cocuk istegi yuzunden psikolojim bozuldu. Hamile kalana kadar aldiklarimi vereyim diyorum bari. Kalinca da sagliklo beslenmeye devam edecegim insallah. Hedef 58.
gozin aydin cnm bol eksiler getirsun insallahGünaydın çıtır bayanlar tartı işini halledip geldim Çok şükür biraz pahalıya patladı bana ama olsun internetten sipariş verdim çünkü orada daha uygundu fiyatı 145 liraya aldım Yasemin'in Habinar tavsiye ettiği Doktorların kullandığı hassas tartı aldım önce medikale gittim ama orada aynı tartı için 250 lira fiyat istediler Biraz indirim Yapı 200 liraya vermeyi kabul ettiler ama 200 lira bile çok fazlaydı benim için en de İnternetten araştırdım ve hepsiburada'dan 145 liraya aldım �nşallah en kısa sürede elime geçer
ahh ogrencilik yillarim geldi aklima 8sene önceEvet ablacım yurttayım çamaşırhanede yıkatıyorum bir sürü makina var ama kalan kızlarda çok olunca sabah 8de kalkmam gerekiyor sıraya en önden gşrebilmek için...yoksa gün boyu sıra çok zor geliyor
abla dunurlrr nasil kilolumu fit miHerkeşlere günaydın mutlu haftasonları hanımlar
Benimde yarın misafirim var
Hem eski Hem yeni dünürleri çağırdım tanışsınlar diye
Bilmeyenler için 2.oğluma 1,5 ay önce falan söz kesilmişti
Bugün temizlik alışveriş kısmını hallederim
Yarında hazırlık
Akşam 6 gibi gelceklr
Herkese kolay gelsin
haftaya birincilik insallahoo 3. lük derece yapılmış demektirherkesi tebrik ederim
neyine emin olamadin kiz sanki biz extra ne yapiyoruz :)Yakın olsaydı abla seve seve gelirdim ne demek aşkolsun
Gördüm abla ne diyecemi bilemedim
Yapamam diye korkuyorum
Bi görev verilince hakkıyla yapmak isterim
hadi insallahInsallah artik sizleyim :)
aboo kiz fransaya gidemeyiz o gelsun:)canım benim buradan almadım ben internetten aldım internette daha uygundu fiyatı çünkü �nşallah en geç pazartesi ya gelir diye düşünüyorum gelince resmini çekerim ama ben siteye fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum deneyimli arkadaşlar tarif ederlerse mutlaka Fotoğrafını atarım Hatta bundan sonra kilo bildirimini fotoğraf şeklinde paylaşırım
abla sorma Bugün burada hava çok güzel Ben de temizlik yapmak istiyorum Eşim de geçici de bu hafta Bugün vardiya değiştirecek inşallah Saat üçte gidecek temizliği üçten sonraya bıraktım Gürültü yapıp uyandırmak istemiyorum rahatsız olsun istemiyorum çünkü ama sana kolay gelsin
abla Keşke yakın olsaydık vallahi hemen hiç söylemene bile gerek kalmadan Ben kapında biterdim Sabah Seni uyandırmaya gelirdim misafirlerin içinde çeşit çeşit şeyler yapardık ama nasip bu işler belli olmaz Belki bir gün dokuzuncu Grup hatunları ile beraber bir buluşma ayarlanırsa Ben elimden geleni yapar gelmeye çalışırım
hosgeldin ceylan bizde bi kelebek daha var yasitin ogrenciHerkese merhaba :) Aranıza yeni katıldım, ismim Ceylan :)
ne okuyorsun canım fikir cok guzelmis odullendirme sistemiBir de ayrıntılı tanıtmamı istemişsiniz sanırım hemen başlayayım :)
23 yaşındayım 1.63 boyunda ve 93 kiloyum. Ankara'da yaşıyorum ve evliyim. Aynı zamanda öğrenciyim. Duygusalım. Nasıl kilo aldım? Aslında çok abartılı zayıftım ben keşke hep öyle kalsaydım.. Ailem benim zayıflık durumumdan rahatsızlanıp ölecek çocuk deyip doktora götürdüler, doktorda bastı demir vitaminini bastı iştah şuruplarını.. Babam da sırf azıcık kilo alayım diye lise dönemlerinde gecenin 2-3 civarında tavuk filan kızartıp bana yedirirdi. Bu böyle giderken bi baktım ben balon olmuşum bu sefer yaşıtlarım hamile misin diye alay edince daha çok moralim bozuldu ama kilo vermeyi başaramadım. Yakın zamanda 97 kilodan 93e düşmeyi başardım, spor ve diyetle. O kadar düşmek benim için büyük başarıydı cidden, bunu yapabildiysem gerisi de gelir dedim ve şimdi çabalıyorum bakalım :) Hedefim 85. En son hedefim de 55. Eşimi de fişekledim biraz, kilo verdikçe bana süprizler yap dedimŞehir dışı gezileri filan. Onayda aldım. Çok hırslıyım :)
koruma mekanizmasi ben dalga gecersem kimse birsey diyemez bende yapiyordum oncedenKilomla alay etmekten hiç çekinmem. Eğer bu güne kadar kilomla alay edemeseydim ciddi psikolojik sorunlar yaşardım. Şu an bile hamile misin dediklerinde hayır kiloluyum diyorum, karşı taraf utanıyorBen aslında barıştım kilomla ama her şeyi düşünüyorum, ilerde çocuk olsa doğum zorluğu da olacak.. Her şeyin fazlası zarar.
Çoook memnun oldum öncelikle :) Umarım bir an önce atamanız olur. Menüler demişken ben burada bir arkadaşın paylaştığı diyet listesini uyguluyorum 1 hafta filan oldu ve çok memnun kaldım. Her ne kadar sporsuz bir diyet listesi dese de ben Ankarada Hanımlar Lokalinde haftanın 3 günü fitness'a gidiyorum. İnşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulacağız :) Sizde hoşgeldiniz :)
Ablam maşallah sen girip yazıyorsun o bile başarı bence. Annem ilk facebook kullandığında bana bu facebook da k harfi yok diye bağırmıştıBunlar k harfi kullanmıyor mu demişti Meğer klavyede k'yi bulamamış
gprusuruz ablacim kolay gelsinBenden bu kadar güzeller
Pazartesi görüşürüz artık :))
Hİç göstermiyorsun çok iyisin boy kaç canımGelelim günahıma
İki hafta önce izne ayrıldığım kilom 74.4
Bugün 76.5
Son halim bu da kızlar
Eki Görüntüle 1958787
Eki Görüntüle 1958788
yok canim yemekle birliktebende deyan etki olmamisti ama ben emzirdigim icin dra karsi savas actim emzirme bitmeden kullanmiycam diye :)kızlar bende diaformin kullanıyorum 2 senedir bana endokrin doktoru verdi ben niye kilo veremiyorum o vakit allah allah
yanlış mı kullanıyorum en son dahiliye doktoruna gittim(benim endokrinci acıbadem e gitti de) o da sabah akşam yaptı 1000mg 2 aydır sabah akşam kullanıyorum yemekten hemen sonra yan etki de yok kilo verme de..
DİAFORMİN ve tarzı kullanan kızlar ben mi yanlış kullanıyorum siz ne zaman yutuyorsunuz
Yok canim ilk bir iki hafta verdiriyor sonra duruyor diye biliyorum bunu anlatmak istedimkızlar bende diaformin kullanıyorum 2 senedir bana endokrin doktoru verdi ben niye kilo veremiyorum o vakit allah allah
yanlış mı kullanıyorum en son dahiliye doktoruna gittim(benim endokrinci acıbadem e gitti de) o da sabah akşam yaptı 1000mg 2 aydır sabah akşam kullanıyorum yemekten hemen sonra yan etki de yok kilo verme de..
DİAFORMİN ve tarzı kullanan kızlar ben mi yanlış kullanıyorum siz ne zaman yutuyorsunuz
ben de ilk başta da bulantı v.s. olmamıştı :)yok canim yemekle birliktebende deyan etki olmamisti ama ben emzirdigim icin dra karsi savas actim emzirme bitmeden kullanmiycam diye :)
ayrica kilo vermedeaoyle aman aman bir etkisi yok hele uzun surede asla ilk hafta sadece mide bulantisi diare metalimsi tat oluyor indan dolayi bi kayip yoksa hicbirsey mucize getirmiyor dogrusun yami :)
ogrendin mi canim alintilari :)
nugget sevmiyoruz ama cuma diye ses etmiyoruz cumadan cumaya ye sen :)
Hosbuldum canim aynen ondan deniyorum ben de
sagol canimda aslinda yemesemde olurdu canim hic istemeden yedim bilincsiz
bak bak birinciligide komseue birakmiyor
kolay gelsin canim
nasil bir bilincsizlik rastgele kullanmak ys
icini ferah tut canim
tmmdir her menude soruyorum cunku :)
kolay gelsin canim
klasik hafta sonu maclarikolay gelsin
sen istersen daglari sen istersen yollarii.... iste yeter ki ponim
ust bolumde giderse super poni 69 u unutma
boyuna gore kilon cok yok ams bu surec kilo aldiriyor ne kadar zayifsin o kadar karli canim hosgeldin
gozin aydin cnm bol eksiler getirsun insallah
ahh ogrencilik yillarim geldi aklima 8sene önce
abla dunurlrr nasil kilolumu fit mi
fitlrrse bol bol yedir abla
haftaya birincilik insallah
neyine emin olamadin kiz sanki biz extra ne yapiyoruz :)
hadi insallah
aboo kiz fransaya gidemeyiz o gelsun:)
nasıl yarışın adı değişiyor elekten geçirip kalanlar bizimdir mii yapıcaksınız:))kizlar bu hafta yarisin adi degisiyor herkes kaderine razi olsun azzz sonraboylece aktif olmayanlarda bi ciksin ortaya kim ne kadar istiyor listeyi zayiflamayi
abla herkes elege takilir en zayifimiz 65nasıl yarışın adı değişiyor elekten geçirip kalanlar bizimdir mii yapıcaksınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?