Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah canım amin
Ben değilim başlayacağım spora ama biraz daha süre veriyorum kendime birazcık daha kilo vereyim birden bu kiloyla yüklenmek istemiyorum üniversitenin spor komplexini düşünüyorum hem havuz hem aletler hem hocalar eşliğinde aerobik pilates vs....
Ne güzel olurdu benimde yanımda birisi olsa spor arkadaşı beraber gider gelirdim ne güzel imreniyorum kızlar size

Olur olur insan istedikten sonra neden olmasin
Benden bu kadar güzeller
Pazartesi görüşürüz artık :))
Görüşürüz ablam
Kız Zuhal abla Almanya'da değil mıydı yav @mefkurem ayyy aklım karıştı benim hem Zuhal abla bir ziyaret etmek ister belki ülkesini bizde bu yerde toplasiriz olmaz mı kız
Ama ben 6 yıldır kullanıyorum o ilacı ama hiç O ilaçla kilo veremedim öyle bir şey görmedim yani �lk kullanmaya başladığında bende de mide bulantısı yaptı ama sonra geçti alıştı bedenim Doktorlar İnsülin direnci için veriyorlar o ilacı ve kullanım şeklini de ya yemeklerden sonra ya da yemek yerken yemek ortasında da atabilirsin şeklinde söylüyorlar ama ben yemeklerden sonra kullanmaya alışmışım O yüzden hep Yemekten sonra içiyorum ben de senin gibi bin miligramlık olanlarından kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere

Konuştum tabi abla hamilelik olursa o zamab gidicm yine ona

Son düzenleme:
obez olunca tedbir için verdi doktor bana
yazılar arasın da kilo vermek için kullananlar da oluyor hatta doktor vermeden bile kullananlar oluyormuş yazısını görünce kendi kendime ulaaaaaaaa ben niye kilo vermedim dedim ondan sordum yanlış mı kullanıyorum diye :)))

eline emeğine sağlık
ben da katur kuturlar gurubuyum sanırım

Ben de ödüllendirme olarak her 5 kiloda bir güzel bir kıyafet güzellik kremi falan diyordum ama bu da mantikli imis
odulyemk olmasinda ikiside mantikli

abla valla cok hassasim o konuda belki kendime zarar verdim ama o bize Allahin emaneti ince o gelir helede dualarla zar zor bi tanesi durmusken gelmisken dunyama omrume

Tamam abla yapmaya çalışırım inşallah

hosgeldin ceylan bizde bi kelebek daha var yasitin ogrenci

ne okuyorsun canım fikir cok guzelmis odullendirme sistemi
koruma mekanizmasi ben dalga gecersem kimse birsey diyemez bende yapiyordum onceden

Merhaba hoşbuldummm :) Örgünden Peyzaj bitirdim şu anda AÖF ile İlahiyat okuyorum :) Evet hedef olmazsa zayıflamayı başaramadığımı anladım. Bazı hayallerim vardı eşim hemen gerçekleştirmek istedi ama ben onu ödül olarak gerçekleştirmesini söyledim. Karadeniz Turu ve Londra Tatili gibi. Londra en son mesela, 55e düşünce :) Şimdi 85 Karadeniz Turu. Ufak bir hedef ama ben gezmeyi çok seven biriyim özgür ruhluyum, gezelim denilsin her şeyi yaparım O yüzden kendimi koşullandırmayı mantıklı buldum.

Çıtırlar kısa zamanda pıtır olur bizim takım süper azimli gerisine artık bizleri tebrik etmek düşer

ucu olsun ven kac aydir 69u ucubdan gormeye calisiyorum ahh aghh inat ettim benim olacak

inat etmeden olmuyor gülüm hatta ben bazen tehdit bile ediyorum koca bir tava yaptırıp korum ocağın üstüne atarım seni eri diye kendi kendimi tehdit ediyorum :))))
odulyemk olmasinda ikiside mantikli

abla valla cok hassasim o konuda belki kendime zarar verdim ama o bize Allahin emaneti ince o gelir helede dualarla zar zor bi tanesi durmusken gelmisken dunyama omrume
rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladına emzirme dönemin bitene kadar kendine çok dikkat etmen ilaç olmadan da doğal yollarla beslenmeyle, sen zaten biliyorsundur .. biz sağlıklı olmazsak sonrası evlatlarımıza da bir faydamız olmaz biz iyi olucaz ki onları koruyup kollayıp destek olabilelim değil mi canımcım

ne güzel sana bir taşla iki kuş olur hem ideal bedenine kavuşursun hem de gezersin güzel motivasyon :)

Demetevler Hanımlar Lokali, giden varsa tanışalımmm :)
Biz Dilekle tevafuk aynı salona aynı seansa gidiyormuşuz burda konuşurken ortaya çıktı tanıştık her hafta beraber ter atıyoruz çok eğleniyoruz
Kuşcağız aile yaşama platese gidiyoruz
Sen demetteymişsin buraya transfer edelim diyecem senide uzaksın bize canım demettemi oturuyorsun

Menü paylaşılıyor sanırım birde, burada bir arkadaşın yaptığı sporsuz diyete başladım ilk günler çok zorlandım çünkü hem bu diyeti yapıyor hem spor yapıyor hem de doymuyordum ama şimdi bünyem alıştı üstelik saat gibi kendi kendime gidip vaktinde yiyorum. 1 hafta oldu başlayalı. Listem 25 günlük sonra liste değişecek. Şöyle,

1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

7:30 1 bardak yarım yağlı süt

09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay

10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz

12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi

17:00 2 kuru kayısı, ılık su

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

21:00 1 meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…