- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.881
65-70 ler elekte taş olsa kalsa, gülüm ben kaya parçası küçük tepecik gibiyim eleği patlatırım kökten kalırım :))abla herkes elege takilir en zayifimiz 65
İnşallah canım aminÇoook memnun oldum öncelikle :) Umarım bir an önce atamanız olur. Menüler demişken ben burada bir arkadaşın paylaştığı diyet listesini uyguluyorum 1 hafta filan oldu ve çok memnun kaldım. Her ne kadar sporsuz bir diyet listesi dese de ben Ankarada Hanımlar Lokalinde haftanın 3 günü fitness'a gidiyorum. İnşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulacağız :) Sizde hoşgeldiniz :)
Ablam maşallah sen girip yazıyorsun o bile başarı bence. Annem ilk facebook kullandığında bana bu facebook da k harfi yok diye bağırmıştıBunlar k harfi kullanmıyor mu demişti Meğer klavyede k'yi bulamamış
Olur olur insan istedikten sonra neden olmasinBu durum birazda kendi içimizde dışarıya karşı korunma kalkanı gibi oluyor
Bende hep, vücut benim kilo benim kimseyi ilgilendirmez diye derdim
tabiki çok güzel olur bebeğim
Dünya küçük demişler
Baksana dilekle yasemin aynı salona denk gelmişler
Senin gittiğin lokalin adı ne cnm yoksa sende bizim kızların gittiği yeremi gidiyosun
Görüşürüz ablamBenden bu kadar güzeller
Pazartesi görüşürüz artık :))
Kız Zuhal abla Almanya'da değil mıydı yav @mefkurem ayyy aklım karıştı benimogrendin mi canim alintilari :)
nugget sevmiyoruz ama cuma diye ses etmiyoruz cumadan cumaya ye sen :)
sagol canimda aslinda yemesemde olurdu canim hic istemeden yedim bilincsiz
bak bak birinciligide komseue birakmiyor
kolay gelsin canim
nasil bir bilincsizlik rastgele kullanmak ys
icini ferah tut canim
tmmdir her menude soruyorum cunku :)
kolay gelsin canim
klasik hafta sonu maclarikolay gelsin
sen istersen daglari sen istersen yollarii.... iste yeter ki ponim
ust bolumde giderse super poni 69 u unutma
boyuna gore kilon cok yok ams bu surec kilo aldiriyor ne kadar zayifsin o kadar karli canim hosgeldin
gozin aydin cnm bol eksiler getirsun insallah
ahh ogrencilik yillarim geldi aklima 8sene önce
abla dunurlrr nasil kilolumu fit mi
fitlrrse bol bol yedir abla
haftaya birincilik insallah
neyine emin olamadin kiz sanki biz extra ne yapiyoruz :)
hadi insallah
aboo kiz fransaya gidemeyiz o gelsun:)
Ama ben 6 yıldır kullanıyorum o ilacı ama hiç O ilaçla kilo veremedim öyle bir şey görmedim yani �lk kullanmaya başladığında bende de mide bulantısı yaptı ama sonra geçti alıştı bedenim Doktorlar İnsülin direnci için veriyorlar o ilacı ve kullanım şeklini de ya yemeklerden sonra ya da yemek yerken yemek ortasında da atabilirsin şeklinde söylüyorlar ama ben yemeklerden sonra kullanmaya alışmışım O yüzden hep Yemekten sonra içiyorum ben de senin gibi bin miligramlık olanlarından kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzerekızlar bende diaformin kullanıyorum 2 senedir bana endokrin doktoru verdi ben niye kilo veremiyorum o vakit allah allah
yanlış mı kullanıyorum en son dahiliye doktoruna gittim(benim endokrinci acıbadem e gitti de) o da sabah akşam yaptı 1000mg 2 aydır sabah akşam kullanıyorum yemekten hemen sonra yan etki de yok kilo verme de..
DİAFORMİN ve tarzı kullanan kızlar ben mi yanlış kullanıyorum siz ne zaman yutuyorsunuz
Konuştum tabi abla hamilelik olursa o zamab gidicm yine onaAkşam geldim tebrik ettim bile :))
kolay gelsin cnm
Senin bebeler kaç yaşındaydı
Kızz paranoyak yaptın bizi :)))olursa yaz cnm
Yoksa problemleri çözemeyiz
Bide kilo boy bilgilerini profilin altına yazarsan unutmayız
Senin yurtta kalıyodun değilmi cnm yoksa yanlışmı hatırladım
ahhh ahhh bende de dolu iş var hepimize kolay gelsin
sen stress yapma bebeğim Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inş.
Kendiliğindenmi bıraktın konuştunmu onunla
Birazdaha göbüş var gibi
10 kilo 3 ayda verilmiyecek bi kilo değil
Tabiki dikkat edilirse
Allah yardımcın olsun cnm
Kilon fazla değilmiş dikkat edersen kısa sürede verirsin
Oooo bisürü mamalar yaptın desene :))
obez olunca tedbir için verdi doktor banaİnşallah canım amin
Ben değilim başlayacağım spora ama biraz daha süre veriyorum kendime birazcık daha kilo vereyim birden bu kiloyla yüklenmek istemiyorum üniversitenin spor komplexini düşünüyorum hem havuz hem aletler hem hocalar eşliğinde aerobik pilates vs....
Ne güzel olurdu benimde yanımda birisi olsa spor arkadaşı beraber gider gelirdim ne güzel imreniyorum kızlar size
Olur olur insan istedikten sonra neden olmasin
Görüşürüz ablam
Kız Zuhal abla Almanya'da değil mıydı yav @mefkurem ayyy aklım karıştı benimhem Zuhal abla bir ziyaret etmek ister belki ülkesini bizde bu yerde toplasiriz olmaz mı kız
Ama ben 6 yıldır kullanıyorum o ilacı ama hiç O ilaçla kilo veremedim öyle bir şey görmedim yani �lk kullanmaya başladığında bende de mide bulantısı yaptı ama sonra geçti alıştı bedenim Doktorlar İnsülin direnci için veriyorlar o ilacı ve kullanım şeklini de ya yemeklerden sonra ya da yemek yerken yemek ortasında da atabilirsin şeklinde söylüyorlar ama ben yemeklerden sonra kullanmaya alışmışım O yüzden hep Yemekten sonra içiyorum ben de senin gibi bin miligramlık olanlarından kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere
eline emeğine sağlık60-70 grubu pitirlar
B burcugncy
North River
kkelebeketkisi
Cilekli Turtam
Bestttt
masal3487
70-80 grubu citirlar
askrhpozitif
Habinar
Melekkk90
sehnsuht
Poni Bon
80-90 grubu kitirlar
sans_sans
I isilkzlll
H hedef25
Pamukseker19
KelebekEtkisi93
1.kural her takim kendi icinde yarista gruplarda ilk uc secilecek
2.kural her grup diger grupla yatista uc grup var
dise dis goze göz ortalama hesaplanacagi icin adil bir yaris unutmayin ortiniz ayni zamanda rakibiniz
dur tatlim senin cuma bildirimini ariyorum ekliycem simdi :)eline emeğine sağlık
ben da katur kuturlar gurubuyum sanırım
ucundan 97.9 :)ekim2009 buldum buldum 97ymis :)
ucu olsun ven kac aydir 69u ucubdan gormeye calisiyorum ahh aghhucundan 97.9 :)
odulyemk olmasinda ikiside mantikliBen de ödüllendirme olarak her 5 kiloda bir güzel bir kıyafet güzellik kremi falan diyordum ama bu da mantikli imis
abla valla cok hassasim o konuda belki kendime zarar verdim ama o bize Allahin emaneti ince o gelir helede dualarla zar zor bi tanesi durmusken gelmisken dunyama omrumeben de ilk başta da bulantı v.s. olmamıştı :)
belki de canımın çok şekerli çekmemesine yarıyordur
emzirirken kullanmama kararı almakla iyi yapmışsın gülüm ya çocuğa geçse ne de olsa kimyasal ilaç
Tamam abla yapmaya çalışırım inşallahogrendin mi canim alintilari :)
nugget sevmiyoruz ama cuma diye ses etmiyoruz cumadan cumaya ye sen :)
sagol canimda aslinda yemesemde olurdu canim hic istemeden yedim bilincsiz
bak bak birinciligide komseue birakmiyor
kolay gelsin canim
nasil bir bilincsizlik rastgele kullanmak ys
icini ferah tut canim
tmmdir her menude soruyorum cunku :)
kolay gelsin canim
klasik hafta sonu maclarikolay gelsin
sen istersen daglari sen istersen yollarii.... iste yeter ki ponim
ust bolumde giderse super poni 69 u unutma
boyuna gore kilon cok yok ams bu surec kilo aldiriyor ne kadar zayifsin o kadar karli canim hosgeldin
gozin aydin cnm bol eksiler getirsun insallah
ahh ogrencilik yillarim geldi aklima 8sene önce
abla dunurlrr nasil kilolumu fit mi
fitlrrse bol bol yedir abla
haftaya birincilik insallah
neyine emin olamadin kiz sanki biz extra ne yapiyoruz :)
hadi insallah
aboo kiz fransaya gidemeyiz o gelsun:)
hosgeldin ceylan bizde bi kelebek daha var yasitin ogrenci
ne okuyorsun canım fikir cok guzelmis odullendirme sistemi
koruma mekanizmasi ben dalga gecersem kimse birsey diyemez bende yapiyordum onceden
Çıtırlar kısa zamanda pıtır olur bizim takım süper azimli gerisine artık bizleri tebrik etmek düşer60-70 grubu pitirlar
B burcugncy
North River
kkelebeketkisi
Cilekli Turtam
Bestttt
masal3487
70-80 grubu citirlar
askrhpozitif
Habinar
Melekkk90
sehnsuht
Poni Bon
80-90 grubu kitirlar
sans_sans
I isilkzlll
H hedef25
Pamukseker19
KelebekEtkisi93
ekim2009
1.kural her takim kendi icinde yarista gruplarda ilk uc secilecek
2.kural her grup diger grupla yatista uc grup var
dise dis goze göz ortalama hesaplanacagi icin adil bir yaris unutmayin ortiniz ayni zamanda rakibiniz
ucu olsun ven kac aydir 69u ucubdan gormeye calisiyorum ahh aghhinat ettim benim olacak
rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladına emzirme dönemin bitene kadar kendine çok dikkat etmen ilaç olmadan da doğal yollarla beslenmeyle, sen zaten biliyorsundur .. biz sağlıklı olmazsak sonrası evlatlarımıza da bir faydamız olmaz biz iyi olucaz ki onları koruyup kollayıp destek olabilelim değil mi canımcımodulyemk olmasinda ikiside mantikli
abla valla cok hassasim o konuda belki kendime zarar verdim ama o bize Allahin emaneti ince o gelir helede dualarla zar zor bi tanesi durmusken gelmisken dunyama omrume
ne güzel sana bir taşla iki kuş olur hem ideal bedenine kavuşursun hem de gezersin güzel motivasyon :)Merhaba hoşbuldummm :) Örgünden Peyzaj bitirdim şu anda AÖF ile İlahiyat okuyorum :) Evet hedef olmazsa zayıflamayı başaramadığımı anladım. Bazı hayallerim vardı eşim hemen gerçekleştirmek istedi ama ben onu ödül olarak gerçekleştirmesini söyledim. Karadeniz Turu ve Londra Tatili gibi. Londra en son mesela, 55e düşünce :) Şimdi 85 Karadeniz Turu. Ufak bir hedef ama ben gezmeyi çok seven biriyim özgür ruhluyum, gezelim denilsin her şeyi yaparımO yüzden kendimi koşullandırmayı mantıklı buldum.
Biz Dilekle tevafuk aynı salona aynı seansa gidiyormuşuz burda konuşurken ortaya çıktı tanıştık her hafta beraber ter atıyoruz çok eğleniyoruzDemetevler Hanımlar Lokali, giden varsa tanışalımmm :)
ne güzel sana bir taşla iki kuş olur hem ideal bedenine kavuşursun hem de gezersin güzel motivasyon :)
Tebrik eder başarılarının devamını dilerizBenden bu kadar güzeller
Pazartesi görüşürüz artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?